|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
3.12.2008 14:35:43   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča.
Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit user posted image

Klikn dodatne možnosti pa izberi pa olkukaj pol pa shrani.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
3.12.2008 14:37:04   
jana81

A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča.
Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit user posted image

jst kr dam sliko iz račualnika gor, pa mi jo da v taki obliki, kr tam ko maš prebrskaj, zberem sliko in shranim.

ej ful mate fajno sedežno, midva imava skor raztegnjeno da se mali lahk igra gor in gleda risanke, ker drugače bi se takoj dol zvrnu, pa še mami in ati bolj kamot gledata tv zvečer.

a mislite da bi lahko Nejcu spekla meseka al more bit kuhan? Danes mu bom dala purana z krompirjem in zelenjavo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2727
3.12.2008 14:45:59   
jana81
SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca.
user posted image

kasneje sem ga pa kr takole položila
user posted image

zdej pa itak ni šans da sam zaspi takole na kavču..
Zdajle mi sicer spi že od 13h v postlci, ampak zaspal na rokah.

oh in kje so časi ko je kar takole v stočlku zaspal
user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 3.12.2008 14:51:08 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.12.2008 14:58:56   
barbaw
Jana ob 16 naj bi paket prisel na poštni center Ljubljana.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.12.2008 15:01:51   
barbaw
Jaz bi pa mogla v knjižnico, pa se mi zaenkrat še ne da. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
3.12.2008 15:05:55   
Čmrlika
Hojla, danes mi ne znese vsega brat, pa bom dokler šemala spi samo na hitro povedala ,akr se spomnim...Hval vsem, barbaw, naty, tally...gledesedeža...če sem katero spustila pa je bla zraven, nbrez zanere  tudi zanjo user posted image user posted image  ,nekaj se bomo po obiskih trgovin počasi odločli, pol pa bom e mogoče našla kaj za gnjavit....
Špelin@- hvala za tolažbo, da lahko kr vprašam, nr glede na podvajanje... prežvekovanje tem...sem bla zadnjič žalostna, ko me je ena poslala iskat nazaj, da smo to že obdelale...user posted image nisem zamerla, mi je pa blo malo hudo pri user posted image

Pa kdo bi še našel vse pri nas čvekah user posted image   user posted image  user posted image

no , tolko grem malo  še počekirat...ker se moram spomnit še kaj sem mislila,...aha......
Anitka- hvala za brzinski link do vozička.user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
3.12.2008 15:10:47   
barbaw
Čmrlika res je težko kaj najt. Ne vprašaj kako težko smo našle seznam, dokler ga ni začela estrella dajat v podpis. Ko se boš odločila za avtosedež pa me pocukaj za rokav, pa ti bom pomagala. Upam, da znata nemško, če ne pa vama še tu asistiram.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
3.12.2008 15:11:26   
Čmrlika
a mislite da bi lahko Nejcu spekla meseka al more bit kuhan?

komot speči, važno je, da je toplotno obdelan user posted image  ne rabi bit skoz kuhan user posted image

Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit

tam imaš kode za forum...in klikneš tisto ko piše koda za forum s predogledom...in jo prilepiš v post user posted image  

Sva papale jogurta ne skuto, in glej ga vraga, celega je zmazala, pa sem ji še malo riževih kosmičkov dala vmes, ker se mi je zdel tako čudno "voden", tako da ni za mamico nič ostalo

Meni se je tud danes zgodilo, da sem ostala brez kombinacije kakija, banane, skute in keksa user posted image  , pa še taja je hotla več...mnjamsi, m edrži da bi šla zdaj sebi nardituser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
3.12.2008 15:13:30   
Čmrlika
Čmrlika res je težko kaj najt. Ne vprašaj kako težko smo našle seznam, dokler ga ni začela estrella dajat v podpis. Ko se boš odločila za avtosedež pa me pocukaj za rokav, pa ti bom pomagala. Upam, da znata nemško, če ne pa vama še tu asistiram.

Ej res si zlata...user posted image user posted image user posted image , veš da bom, sicer nama nemščina kr gre s skupnimi močmi...sašotu sicer bolj, meni za silo ...mi pa je angleščina pisana...njemu pa ne...pa se glihama...drugače pa je sašotov brat v nemčiji, takda bomo še njega malo ponucali user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
3.12.2008 15:15:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ej res si zlata...user posted image user posted image user posted image , veš da bom, sicer nama nemščina kr gre s skupnimi močmi...sašotu sicer bolj, meni za silo ...mi pa je angleščina pisana...njemu pa ne...pa se glihama...drugače pa je sašotov brat v nemčiji, takda bomo še njega malo ponucali user posted image

To pa je sploh dobro, če imaš navezo v Nemčiji.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
3.12.2008 15:25:04   
Čmrlika
Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun...user posted image , mislim da bo šlo skoz...

sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas...user posted image a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
3.12.2008 15:25:47   
Čmrlika
ČMRLIKA: tebi sem dolžna še en odgovor od včeraj.
Ne vem kako sva začeli uno debato o škodljivosti hrane in zakaj. No pa sej niti ni tako važno,ane?
Uglavnem, mislim, da itak vsaka mama želi svojemu le najboljše, in prav je tako, kajne?

user posted image user posted image
si na hitro prebrala menda, ker sem napisala da je vse živo noter in da ji bom dajala doma spocano...si pa pol dodala, če mislim da v teh kupljenih zadevah tega ni? in ol je šlo naprej...user posted image  pozableno...pa je blo ziher koristno...če ne druga sma strani polnile, pa druge ko so dodajale komentarje in tako bomo prej na cilju! user posted image  user posted image user posted image

Valda! user posted image  ma saj je bla konstruktivna debata...sem pol s sestro predebatirala...tako da sem total podučena zdaj...v glavnem dolgo itak ne moreš otroka skrivat pred svinjarijo ki nas obdaja...user posted image

****- pazi se in čuvaj! Držim pesti da se zdravje izboljša! user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.12.2008 15:26:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2737
3.12.2008 15:35:36   
Čmrlika
Gaja in Mark- to pa ne smem pozabit user posted image , vse najbojlše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2738
3.12.2008 15:38:10   
jana81
barbaw hvala ti za info...ti si res vsestranska kot špelina@...

aja še to...a pol lahko grem jst s tabo v LJ ? Će slučajno ne gre še tretja MB-čanka s tabo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
3.12.2008 15:39:31   
jana81
moj otročiček spi že od 13h...kosilo ga pa še kr čaka, pa tak dobro sem mu skuhala... bo prej ati doma, preden se bo Nejc zbudil..
no zgleda da je prešaltal na 1x dnevno spanje in to na ful.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.12.2008 16:07:05   
nia5
Ma jaz ne znam slike gor prpopat, nisem glih vešča v računalniku. Sem hotla sliko ki jo mam na računalniku prekopirat in ne gre; dala kopiraj, pol pa mi ni hotlo prilepit. Amorem kako drugače? Saj pravim, sem bolj leva glede tega, sem vam hotla malo mojo pupo pokazatuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.12.2008 16:11:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ma jaz ne znam slike gor prpopat, nisem glih vešča v računalniku. Sem hotla sliko ki jo mam na računalniku prekopirat in ne gre; dala kopiraj, pol pa mi ni hotlo prilepit. Amorem kako drugače? Saj pravim, sem bolj leva glede tega, sem vam hotla malo mojo pupo pokazatuser posted image

Shrani jo v album na RR: deno zgoraj klikni na moja ringaraja, moji albumi in desno zgoraj klikni dodaj album. Sledi navodilom

ali pa pojdi na shrani.si, se registriraj in tam shrani sliko, kodo, ki jo dobiš pa skopiraš v postuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
3.12.2008 16:14:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca.
user posted image

user posted image

user posted image
[/quote]

Kako je bil cortiuser posted image  Si človek težko predstavlja, da je že toliko zrasel in to v samo pol leta

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
3.12.2008 16:17:04   
Estrella*
Anitka sreda je tu, čvek pa nikjeruser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.12.2008 16:18:04   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

user posted image

user posted image

Iiiiiii kak lepotecuser posted image user posted image . Jana jaz se tudi sprašuje kje so tisti časi ko je podnevi sama zaspala v stolčku.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.12.2008 16:20:05   
tally
Jaz sem Emiliji danes za kosilo naredila krompir-korenček-bučke-mesek in ni hotla ust odpretuser posted image pa se ji dala AM je soila 130ml. user posted image user posted image

Zdej ji bom spet skuhala isto samo brez meseka pa bom vidla če bo hotla jest.

Neposredna povezava do sporočila: 2746
3.12.2008 16:22:03   
tally

BARBAW: tebi sem pa dolžna še slikice od zjutraj
Evo ta prva je že ful stara. Mislim, da je bila posneta 10.maja (takrat ko je bila Evrovizija; lahko vidiš kolk mi je bila zanimiva user posted image ), da si boš lažje predstavljala, kako izgelda sedežna

user posted image

Ta druga pa je bolj sveža, kako Manca panča čez dan

user posted image

SS lepe slikice user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
3.12.2008 16:25:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jaz sem Emiliji danes za kosilo naredila krompir-korenček-bučke-mesek in ni hotla ust odpretuser posted image pa se ji dala AM je soila 130ml. user posted image user posted image

Zdej ji bom spet skuhala isto samo brez meseka pa bom vidla če bo hotla jest.

Tally, mi imamo danes totalno štalo glede mluser posted image  Zjutraj se je podojila, pol pa 80ml Allernove, 60mlAM, 190g Sadja in 60mlAM to je vse kar je pojedla, ker je bila obakrat tako zaspana, da več kot 60ml ni mogla.user posted image user posted image Danes dobi še kosilo in večerjo, upam, da bomo tam kaj bolj uspešni-

Danes grem v nabavo za njo, ju3 pa z dieto brez mleka. Joj, ko samo poomislim na to, mi gre na jok. Že prej ni bila jedec, sadaj pa še tega kar je rada jedla, ne bosmelauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
3.12.2008 16:27:05   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nima pomena hodit, ker če ne sveti, ne morejo ugotoviti,kaj je narobe
 Če ti ga priklopijo na računalnik, bodo vseeno videli kaj je bilo, da je lučka svetila. Ker ostane v spominu.
Itak pa lohka res greš, ko bo spet začela sveti, če bo.
No upam, da ne bo!!!!

O hvala! no vidiš, to pa nisem vedela! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2749
3.12.2008 16:28:00   
Estrella*
Jaz se do večera poslavljam. A še to s kasso bova lahko ob ponedeljkih in ćetrtkih fino čvekale, ko bova čakale na plavajoče sinčkeuser posted image  Oba sta v isti skupiniuser posted image user posted image Andraž je napredoval za 3 skupineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?