|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
3.12.2008 18:04:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw hvala ti za info...ti si res vsestranska kot špelina@...

aja še to...a pol lahko grem jst s tabo v LJ ? Će slučajno ne gre še tretja MB-čanka s tabo.

Ti si tudi planirana. V bistvu imam še za eno plac, če se boste tri stisnile zadaj. Špelin@ ali joj ne vem katera se je še javila, da bi jo pobrala. Bom verjetno karavana vzela, da bo več prostora zadaj.

Nisem spregledala, le odgovorila še nisem. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
3.12.2008 18:04:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun...user posted image , mislim da bo šlo skoz...

sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas...user posted image a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik

Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela.

Na, ti jaz dam KLIK

Čmrlika, dojenčkom Dedek Mraz nič ne pomeni user posted image  Verjemi, sem bila s polletno malo piko takole na obdarovanju in je bilo čisto brez veze, več je pomenilo meni user posted image  Moje osebno mnenje: pred enim letom gredo na Dedka Mraza starši zaradi sebe, zagotovo ne zaradi dojenčkov.
No, povedati hočem, da se boš tu pač odločila, kam TEBE OSEBNO bolj vleče user posted image

barbaw, a ima tvoj sinko še kje drugje obdarovanje Dedka Mraza? Ker zanj bi pa to bilo zanimivo user posted image

Hb ima moj sinko v moji službi božička. Imajo vedno nekaj pripravljeno (eno leto so bile delavnice, lani je bil čarodej), hrana in pijača je na voljo, dobijo darila in bon za 40 eur za cote.

Se pa strinjam s teboj glede božička pred enim letom. Celo pri enem letu se ne zavedajo najbolj, pri dveh jim je že vse jasno.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
3.12.2008 18:04:49   
barbaw

V knjižnico smo šli in je moj avto pozabil prižgat lučko za bencin. ko sem odhajala iz knjižnice je začela utripat, tank pa je bil čisto prazen. Sem samo upala, da pridem do pumpe. Zdaj je sit do fula. user posted image

Kako se pa to zgodi?? user posted image

Ko je avto na rezervi se prižge lučka, meni se tokrat ni ampak je utripala ko je že bil skoraj suh tank. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
3.12.2008 18:06:07   
barbaw

tiste ki imate vzdignjeno vzglavje pri user posted image , kok nej to nardim, a sam pod glavo dam, al tud pod trup, sploh si ne predstavljam da bi tak lahko ležal...in še nekaj kako naj pol angel care naštimam ?? catja in katy82 vem da imata tud angel care- HELP

Za AC ne vem kako ga naštimaš. Mi smo brez in vzdignem tudi trup. Knjige dam pod jogi tako, da je cel zg. del od otroka dvignjen.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
3.12.2008 18:42:57   
hijenca
Halo!

Nič ni bilo iz mojega samostojnega šopinga danes. Po P sma kar z Vidkom skočla v Qlandijo po nekaj stvari, potem pa sma šibala domov, ker se je user posted image  najavil, da pride domov, pa še en obisk čakam sedaj. Pa mogoče jutri, ha ha, že pa ne bo nič.

P je malo bolj zadovoljna z Vidkom danes. Je od včeraj zelo velika sprememba, ampak še vseeno piska. V petek imama ponovno kontrolo, do takrat pa 3x na dan Ventolin 1 vpih, pa 3x na dan antibiotik in kapljice v nosek.

user posted image  in Videk sta pa šla na probno vožnjo z maminim avtom in Videk v svojem novem sedežu. Taki mičkeni izgleda v tem sedežu, v jajčki pa pravi veliki ded.user posted image

čmrlika kakšen klik si mi ponujala, nisem še uspela vse prebrat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
3.12.2008 18:44:10   
Anonimen
Dan!

Evo mene,sm dons k nova,sam še mal smrkam,ostalo pa je minilo. Sva uspešno prestale cepjenje,mejčken je zajokala,zdej je pa čist naspidirana,pa že cel dan pljuva,ne vem kaj so ji to dal zaeno cepivouser posted image user posted image user posted image . No sej že pri P je bla čist naspidirana tako, da ji je komi lahko srčka poslušal k sekundo ni bla pri miruuser posted image .
Glede GH mi je reku, da z meskom naj kr začnemo, z glutenom naj pa še počakamo 1-2 meseca.
Aha pa še nove mere: 67,7cm, 7150kg,OG 42.  Mi ni čist jasno kako,da ma tako mejhno kilažo glede na to, da kr velik pojeuser posted image  No ja,zgleda, da gre vse vn z drekcom,ker kakca pa tud kr ene 3-4x na danuser posted image .
Naslednji pregled mava 3.3.2009

Gaja se pa vsem zahvaljuje za čestitke in vsem pošilja poljubčkeuser posted image .

Čestitava pa tud Marku za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbaw hvala ti za info...ti si res vsestranska kot špelina@...

aja še to...a pol lahko grem jst s tabo v LJ ? Će slučajno ne gre še tretja MB-čanka s tabo.

Ti si tudi planirana. V bistvu imam še za eno plac, če se boste tri stisnile zadaj. Špelin@ ali joj ne vem katera se je še javila, da bi jo pobrala. Bom verjetno karavana vzela, da bo več prostora zadaj.

Nisem spregledala, le odgovorila še nisem. user posted image

Jest sm Jano vprašala če me bo pobrala spotoma pa vidim, da gre s tabo. A maš plac še zameuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
3.12.2008 18:57:40   
hijenca
barbaw ne moreš na dedka mraza 20.12, ker si obljubila že trem, da jih pelješ na večerjo v LJ!!!!!user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
3.12.2008 19:05:09   
Anonimen
Hijenca še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljava Vidku,pa še vsem ostalim,ki jih rabite

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
3.12.2008 19:12:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

barbaw ne moreš na dedka mraza 20.12, ker si obljubila že trem, da jih pelješ na večerjo v LJ!!!!!user posted image

Sem hotela mojega nahecat, da bi šel.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
3.12.2008 19:21:34   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan!

Evo mene,sm dons k nova,sam še mal smrkam,ostalo pa je minilo. Sva uspešno prestale cepjenje,mejčken je zajokala,zdej je pa čist naspidirana,pa že cel dan pljuva,ne vem kaj so ji to dal zaeno cepivouser posted image user posted image user posted image . No sej že pri P je bla čist naspidirana tako, da ji je komi lahko srčka poslušal k sekundo ni bla pri miruuser posted image .
Glede GH mi je reku, da z meskom naj kr začnemo, z glutenom naj pa še počakamo 1-2 meseca.
Aha pa še nove mere: 67,7cm, 7150kg,OG 42.  Mi ni čist jasno kako,da ma tako mejhno kilažo glede na to, da kr velik pojeuser posted image  No ja,zgleda, da gre vse vn z drekcom,ker kakca pa tud kr ene 3-4x na danuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za mere in pikico!!!
Glede kilaže se pa ne sekiraj, glavno, da Gaja lepo papa!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.12.2008 19:28:55   
Soncnica Sandra ***

tiste ki imate vzdignjeno vzglavje pri user posted image , kok nej to nardim, a sam pod glavo dam, al tud pod trup, sploh si ne predstavljam da bi tak lahko ležal...in še nekaj kako naj pol angel care naštimam ?? catja in katy82 vem da imata tud angel care- HELP

kko je bla moja prehlajena, so mi rekli, da naj ji dam knjige pod jogi, in s tem se posledični vzdigne vzglavje

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.12.2008 19:36:14   
sesil
mi smo nazaj od P. Aneja je dobila pikico, nič jokala, pa tudi P jo je danes zelo lepo obrajtal (se vidi da je prišel frišen z dopusta). zajokala je ko so ji vzeli kri, drugače je bila prava šarmerka.
začeli bomo s skutkami, jogurtom in potem še z mesom.
sedi že lepo, tako da lahko gremo v nahrbtnik po hribihuser posted image , sam še mama mora ozdravet.
mere: 6670g, velika 65cm, glava pa ne vem (bom sama zmerla).
dobile smo ad3 (5 na dan) in  tabletke za zobe fluonatril.

jaz sem še vedno kaput. boleča glava,zamašen  nos, z oči ni teče. zrlo me boli...joj, kdaj bo tega konec. kupila sem limone, zdej se že filam.
grem brat za nazaj...
aja, drugače imam danes pilates, ma ne grem.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.12.2008 19:44:32   
špelin@

Za AC ne vem kako ga naštimaš. Mi smo brez in vzdignem tudi trup. Knjige dam pod jogi tako, da je cel zg. del od otroka dvignjen.

Enako kot barbaw user posted image

V knjižnico smo šli in je moj avto pozabil prižgat lučko za bencin. ko sem odhajala iz knjižnice je začela utripat, tank pa je bil čisto prazen. Sem samo upala, da pridem do pumpe. Zdaj je sit do fula. user posted image

Kako se pa to zgodi?? user posted image

Ko je avto na rezervi se prižge lučka, meni se tokrat ni ampak je utripala ko je že bil skoraj suh tank. user posted image

A je to slavni Oplov "Bitte tanken"?? user posted image

hijenca, zdaj pa naj gre Vidku vsak dan samo še na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

nina7, user posted image  za Gajo.
sesil, user posted image  za Anejo. Ti se pa pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image

barbaw, če boš pobrala nino7, bom šla jaz pač s svojim avtom (če se mi bo pridružila natasa34) ali na vlak. Odvisno tudi od vremena, sovražim vožnjo v snegu.

Soncnica Sandra ***, mislim, je domena "slaba mama" v mojih rokah user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.12.2008 19:47:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

mi smo nazaj od P. Aneja je dobila pikico, nič jokala, pa tudi P jo je danes zelo lepo obrajtal (se vidi da je prišel frišen z dopusta). zajokala je ko so ji vzeli kri, drugače je bila prava šarmerka.
sedi že lepo, tako da lahko gremo v nahrbtnik po hribihuser posted image , sam še mama mora ozdravet.

jaz sem še vedno kaput. boleča glava,zamašen  nos, z oči ni teče. zrlo me boli...joj, kdaj bo tega konec. kupila sem limone, zdej se že filam.
grem brat za nazaj...

user posted image user posted image user posted image  tud vam za uspešen pregled. Mi damo pa kri pa vodo pri 9-ih mesecih,kako to da majo pa nekje pri 6-ihuser posted image
Pa tablete za zobeuser posted image  To pr ns nč ni dauser posted image

**** kakšne diete si se pa lotila? Ne smeš pretiravat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.12.2008 19:47:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dan!

Ma sej se ne,sam sm mislila da bo mela zihr več kot 7500 ker kr velik poje.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.12.2008 19:49:51   
Anonimen
Aja Sesil user posted image user posted image user posted image  še zate, da se pozdraviš.

Špelin@ a si ti mislila z Barbaw it? Pa sej pejt,itak če bo sneg mene ne bo,ker ne bom mogla nikamoruser posted image . Upam,da ga ne bo

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
3.12.2008 19:50:46   
Anonimen

Dan!

večji pa ste od nasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
3.12.2008 19:52:25   
barbaw

Dan!

Gaja se pa vsem zahvaljuje za čestitke in vsem pošilja poljubčkeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pikico, mere pa ima manekenske. Za redit še je dovolj časa.

Lahko poberem tebe, potem pa Špeline ne morem. Mi je kar hudo, ker ne morem obe peljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
3.12.2008 19:53:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

grem brat za nazaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.12.2008 19:53:41   
barbaw
A je to slavni Oplov "Bitte tanken"?? user posted image  

barbaw, če boš pobrala nino7, bom šla jaz pač s svojim avtom (če se mi bo pridružila natasa34) ali na vlak. Odvisno tudi od vremena, sovražim vožnjo v snegu.

Točno tale oplov je ja. user posted image   Za prevoz pa mi je hudo, ker ne morem obe, tebe in Nino pobrat. V prtljažniku ni najbolj udobno. user posted image  Upama, da bo šla še Nataša, da bi šla lahko z njo. Škoda, ker nimam enoprostorca s 7 sedeži. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.12.2008 19:55:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan!

večji pa ste od nasuser posted image

O ti šmentuser posted image . Sej počak mal,jo bo Anja kmal nazaj prerastla,če bo kej po teb

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.12.2008 19:57:17   
Anonimen

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pikico, mere pa ima manekenske. Za redit še je dovolj časa.

Lahko poberem tebe, potem pa Špeline ne morem. Mi je kar hudo, ker ne morem obe peljat.

Ma sej se bomo še zmenile. A Nataša še ne ve če bo šla?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.12.2008 19:57:19   
špelin@
barbaw, ti kar nino7 poberi, jaz imam alternativo (vlak), ona pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.12.2008 19:57:56   
špelin@
A Nataša še ne ve če bo šla?

Ni še zihr, bi pa rada šla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.12.2008 19:59:10   
Anonimen

barbaw, ti kar nino7 poberi, jaz imam alternativo (vlak), ona pa ne.

Ja vlaka pa res nimamuser posted image . Ma mi je mal glupo, da boš mogla na vlakuser posted image . Ma bomo probal se že neki zment.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?