Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:35:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča. Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit Klikn dodatne možnosti pa izberi pa olkukaj pol pa shrani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:37:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča. Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit jst kr dam sliko iz račualnika gor, pa mi jo da v taki obliki, kr tam ko maš prebrskaj, zberem sliko in shranim. ej ful mate fajno sedežno, midva imava skor raztegnjeno da se mali lahk igra gor in gleda risanke, ker drugače bi se takoj dol zvrnu, pa še mami in ati bolj kamot gledata tv zvečer. a mislite da bi lahko Nejcu spekla meseka al more bit kuhan? Danes mu bom dala purana z krompirjem in zelenjavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:45:59
|
|
|
|
jana81
|
SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca. kasneje sem ga pa kr takole položila zdej pa itak ni šans da sam zaspi takole na kavču.. Zdajle mi sicer spi že od 13h v postlci, ampak zaspal na rokah. oh in kje so časi ko je kar takole v stočlku zaspal
< Sporočilo je popravil jana81 -- 3.12.2008 14:51:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:58:56
|
|
|
|
barbaw
|
Jana ob 16 naj bi paket prisel na poštni center Ljubljana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:01:51
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bi pa mogla v knjižnico, pa se mi zaenkrat še ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:05:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla, danes mi ne znese vsega brat, pa bom dokler šemala spi samo na hitro povedala ,akr se spomnim...Hval vsem, barbaw, naty, tally...gledesedeža...če sem katero spustila pa je bla zraven, nbrez zanere tudi zanjo ,nekaj se bomo po obiskih trgovin počasi odločli, pol pa bom e mogoče našla kaj za gnjavit.... Špelin@- hvala za tolažbo, da lahko kr vprašam, nr glede na podvajanje... prežvekovanje tem...sem bla zadnjič žalostna, ko me je ena poslala iskat nazaj, da smo to že obdelale... nisem zamerla, mi je pa blo malo hudo pri Pa kdo bi še našel vse pri nas čvekah no , tolko grem malo še počekirat...ker se moram spomnit še kaj sem mislila,...aha...... Anitka- hvala za brzinski link do vozička.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:10:47
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika res je težko kaj najt. Ne vprašaj kako težko smo našle seznam, dokler ga ni začela estrella dajat v podpis. Ko se boš odločila za avtosedež pa me pocukaj za rokav, pa ti bom pomagala. Upam, da znata nemško, če ne pa vama še tu asistiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:11:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
a mislite da bi lahko Nejcu spekla meseka al more bit kuhan? komot speči, važno je, da je toplotno obdelan ne rabi bit skoz kuhan A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča. Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit tam imaš kode za forum...in klikneš tisto ko piše koda za forum s predogledom...in jo prilepiš v post Sva papale jogurta ne skuto, in glej ga vraga, celega je zmazala, pa sem ji še malo riževih kosmičkov dala vmes, ker se mi je zdel tako čudno "voden", tako da ni za mamico nič ostalo Meni se je tud danes zgodilo, da sem ostala brez kombinacije kakija, banane, skute in keksa , pa še taja je hotla več...mnjamsi, m edrži da bi šla zdaj sebi nardit
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:13:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
Čmrlika res je težko kaj najt. Ne vprašaj kako težko smo našle seznam, dokler ga ni začela estrella dajat v podpis. Ko se boš odločila za avtosedež pa me pocukaj za rokav, pa ti bom pomagala. Upam, da znata nemško, če ne pa vama še tu asistiram. Ej res si zlata... , veš da bom, sicer nama nemščina kr gre s skupnimi močmi...sašotu sicer bolj, meni za silo ...mi pa je angleščina pisana...njemu pa ne...pa se glihama...drugače pa je sašotov brat v nemčiji, takda bomo še njega malo ponucali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:15:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Čmrlika res je težko kaj najt. Ne vprašaj kako težko smo našle seznam, dokler ga ni začela estrella dajat v podpis. Ko se boš odločila za avtosedež pa me pocukaj za rokav, pa ti bom pomagala. Upam, da znata nemško, če ne pa vama še tu asistiram. Ej res si zlata... , veš da bom, sicer nama nemščina kr gre s skupnimi močmi...sašotu sicer bolj, meni za silo ...mi pa je angleščina pisana...njemu pa ne...pa se glihama...drugače pa je sašotov brat v nemčiji, takda bomo še njega malo ponucali To pa je sploh dobro, če imaš navezo v Nemčiji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:25:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun... , mislim da bo šlo skoz... sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas... a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:25:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
ČMRLIKA: tebi sem dolžna še en odgovor od včeraj. Ne vem kako sva začeli uno debato o škodljivosti hrane in zakaj. No pa sej niti ni tako važno,ane? Uglavnem, mislim, da itak vsaka mama želi svojemu le najboljše, in prav je tako, kajne? si na hitro prebrala menda, ker sem napisala da je vse živo noter in da ji bom dajala doma spocano...si pa pol dodala, če mislim da v teh kupljenih zadevah tega ni? in ol je šlo naprej... pozableno...pa je blo ziher koristno...če ne druga sma strani polnile, pa druge ko so dodajale komentarje in tako bomo prej na cilju! Valda! ma saj je bla konstruktivna debata...sem pol s sestro predebatirala...tako da sem total podučena zdaj...v glavnem dolgo itak ne moreš otroka skrivat pred svinjarijo ki nas obdaja... ****- pazi se in čuvaj! Držim pesti da se zdravje izboljša!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.12.2008 15:26:12 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:35:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
Gaja in Mark- to pa ne smem pozabit , vse najbojlše!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:38:10
|
|
|
|
jana81
|
barbaw hvala ti za info...ti si res vsestranska kot špelina@... aja še to...a pol lahko grem jst s tabo v LJ ? Će slučajno ne gre še tretja MB-čanka s tabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 15:39:31
|
|
|
|
jana81
|
moj otročiček spi že od 13h...kosilo ga pa še kr čaka, pa tak dobro sem mu skuhala... bo prej ati doma, preden se bo Nejc zbudil.. no zgleda da je prešaltal na 1x dnevno spanje in to na ful.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:07:05
|
|
|
|
nia5
|
Ma jaz ne znam slike gor prpopat, nisem glih vešča v računalniku. Sem hotla sliko ki jo mam na računalniku prekopirat in ne gre; dala kopiraj, pol pa mi ni hotlo prilepit. Amorem kako drugače? Saj pravim, sem bolj leva glede tega, sem vam hotla malo mojo pupo pokazat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:11:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ma jaz ne znam slike gor prpopat, nisem glih vešča v računalniku. Sem hotla sliko ki jo mam na računalniku prekopirat in ne gre; dala kopiraj, pol pa mi ni hotlo prilepit. Amorem kako drugače? Saj pravim, sem bolj leva glede tega, sem vam hotla malo mojo pupo pokazat Shrani jo v album na RR: deno zgoraj klikni na moja ringaraja, moji albumi in desno zgoraj klikni dodaj album. Sledi navodilom ali pa pojdi na shrani.si, se registriraj in tam shrani sliko, kodo, ki jo dobiš pa skopiraš v post
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:14:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca. kasneje sem ga pa kr takole položila zdej pa itak ni šans da sam zaspi takole na kavču.. Zdajle mi sicer spi že od 13h v postlci, ampak zaspal na rokah. oh in kje so časi ko je kar takole v stočlku zaspal [/quote] Kako je bil corti Si človek težko predstavlja, da je že toliko zrasel in to v samo pol leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:17:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka sreda je tu, čvek pa nikjer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:18:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca. kasneje sem ga pa kr takole položila zdej pa itak ni šans da sam zaspi takole na kavču.. Zdajle mi sicer spi že od 13h v postlci, ampak zaspal na rokah. oh in kje so časi ko je kar takole v stočlku zaspal Iiiiiii kak lepotec . Jana jaz se tudi sprašuje kje so tisti časi ko je podnevi sama zaspala v stolčku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:20:05
|
|
|
|
tally
|
Jaz sem Emiliji danes za kosilo naredila krompir-korenček-bučke-mesek in ni hotla ust odpret pa se ji dala AM je soila 130ml. Zdej ji bom spet skuhala isto samo brez meseka pa bom vidla če bo hotla jest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:22:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: tebi sem pa dolžna še slikice od zjutraj Evo ta prva je že ful stara. Mislim, da je bila posneta 10.maja (takrat ko je bila Evrovizija; lahko vidiš kolk mi je bila zanimiva ), da si boš lažje predstavljala, kako izgelda sedežna Ta druga pa je bolj sveža, kako Manca panča čez dan SS lepe slikice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:25:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem Emiliji danes za kosilo naredila krompir-korenček-bučke-mesek in ni hotla ust odpret pa se ji dala AM je soila 130ml. Zdej ji bom spet skuhala isto samo brez meseka pa bom vidla če bo hotla jest. Tally, mi imamo danes totalno štalo glede ml Zjutraj se je podojila, pol pa 80ml Allernove, 60mlAM, 190g Sadja in 60mlAM to je vse kar je pojedla, ker je bila obakrat tako zaspana, da več kot 60ml ni mogla. Danes dobi še kosilo in večerjo, upam, da bomo tam kaj bolj uspešni- Danes grem v nabavo za njo, ju3 pa z dieto brez mleka. Joj, ko samo poomislim na to, mi gre na jok. Že prej ni bila jedec, sadaj pa še tega kar je rada jedla, ne bosmela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:27:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nima pomena hodit, ker če ne sveti, ne morejo ugotoviti,kaj je narobe Če ti ga priklopijo na računalnik, bodo vseeno videli kaj je bilo, da je lučka svetila. Ker ostane v spominu. Itak pa lohka res greš, ko bo spet začela sveti, če bo. No upam, da ne bo!!!! O hvala! no vidiš, to pa nisem vedela!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:28:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz se do večera poslavljam. A še to s kasso bova lahko ob ponedeljkih in ćetrtkih fino čvekale, ko bova čakale na plavajoče sinčke Oba sta v isti skupini Andraž je napredoval za 3 skupine
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?