TIMOTY
|
Dober večer! Najprej bi se vam vsem zahvalila za pikapoke, krasne ste . Sm vas brala, a ni blo cajta za pisat, se crklamo. Noč je bila kr ok, je sicer ful kašljal ampak mu je ratalo spat. Jst sm pa druga zgodba, nism mogla spat ker sm se sekirala kako je moj malček in sm ga skoz hodila opazovat in štet dihanje ( 3 krat je blo čez 40, drugač pa pod 40), se zdej boljš skašlja in se mi zdi da mu je lažje dihat, ko se skašlja ( tako da mu dajem še slezov sirup za izkašljevanje- po priporočilu P ). Smo bli pa dopoldne pr P na pregledu in je še enkrat dobil inhalacije z ventolinom, pa je blo pol lažje dihat. Upam, da bo šlo na bolje in ne na slabše. Je kr zmatran od vsega, revček moj . Se mi tako smili, da me kr boli. Jst sm pa tud vsa prehlajena, me fuuul grlo boli in ušesa, tako da se samo crklamo. Popoldne sta bla moja starša na obisku, tako da sta Timija crklala, se jima revček tako smili, da sta s težkim srcem odšla domov. Zdej pa že dobro uro spi in sm rekla, da vam mal napišem. Danes smo še stajico dobili in je ful lepa, Timi jo je pa tako gledal in si najbrž mislil kaj je pa to za ena stvar , kr ni vrgu pogleda z nje. Jo bomo pa bolj sprobali, ko bo zdrav. Vsem bolančkom pošiljam goro , da se čimprej pozdravijo. ROK vse naj naj, pa da boš zdrav.... IZVIRNO SPOROČILO: Dinki a ni tako, da jim beljaka ne smemo dajati do 1. leta jaz dajem titu kuhan rumenjak enkrat na teden, ampak beljaka pa ne. Nekje sm brala, da se jajca naj nebi dajala zaradi možnosti okužbe s salmonelo in ne zaradi alergije. Domača in trdo kuhana jajca naj bi se lahko dajala po 6 mesecu, ampak večina raje počaka do 1 leta. Mi tudi še nismo dali jajc. IZVIRNO SPOROČILO: marita Morm pohvalit mojga fanta, da je danes prespal celo noč. Sploh nisem mogla verjet, sem vstala ene 3x pa ga kar šla gledat, pa preverjat če diha, k mi je blo tko čudn, da nobene galame ne navija. ha, ha,ha. Sem pa pogruntala, da je mali pravi jedec, no in smo ga včeraj res fajt nafutral, tko da je očitno zaleglo za celo noč. za prespano noč, želim vam še več takih. Vilma: za tvojo pridno pospravljanje, dej še meni pošlji mal tvoje volje , zelo pohvalno. Za Dominikov žur vam želim, da 100 % uspe in da se boste imeli fajn . Lona76: HVALA za odgovor in lepe besede, zelo si prijazna . Res HVALA. IZVIRNO SPOROČILO: mumu Timoty kolk pa ima saturacijo če mogoče veš, me ful zanima? Saturacija je bila 92 %, ampak se je po inhalacijah z ventolinom dvignila na 95 % in je rekla zdravnica naj ga opazujemo, za vsak slučaj pa dala napotnico, če bi se slučajno poslabšalo. Problem je v tem, da je težko dihal, hitro se je utrudil, pa še hropel je ful. Tvoja Tia je pa tak cukr, fuuuuuul ma lepe učke IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Naša iskalna akcija za Odija pa je bila uspešna, vendar je novica vseeno slaba . Revčka je avto zbil, najverjetneje pred 1 tednom in se je šele zdaj privlekel tako daleč, da ga je ena soseda vidla, ker je vidla moj oglas in mi ga prinesla zjutraj ob 8h. Sem bila celo dopoldne na veterinarski kliniki in so ga slikali in ko sem vidla poškodbe, mi je bilo kar slabo in zelo hudo Ima zlomljeno stegnjenico, zlomljeno medenico in odtrgano stran od hrbtenice. In ker se ne ve, kako je z živci, sem ga pustila tam čez noč na opazovanju. Če bo lahko sam lulal in kakal pomeni, da so živci ok in bo imel jutri operacijo, kjer mu bojo dali skupaj stegnjenico. Nogo in rep pa čui, smo preverili. Medenica se pa baje sama pozdravi. Bogi naš Odi. Cene so pa itak oderuške. Operacija bo stala med 450 in 500€.In kaj naj bi rekla, da naj mu dajo injekcijo, ker mi je škoda denarja? No, bomo vidli jutri kako in kaj. Evo, še slikica našega Odija: zdaj pa Juliji skopat in spat. Mi je žal, ma mi vas spet ni uspelo prebrat . Nočko! Ubogi Odi, upam da bo vse v redu, pošiljam vam kup da se stanje izboljša in bo spet razposajen mucek. Lep je ta vaš Odi. Držim pesti. IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Pa še zdravnica Taja za lepšo noč vsem in naj se vsi bolančki pozdravijo Takšna zdravnica bi pa zelo dobro vplivala na našega Timija, bi bil sigurno prej zdrav . Prava lepotička . Ursi2: Luki, hvala za kavico je bila spet potrebna, pravi mojster je tvoj dečko, kakšne mojstrovine nam pripravlja. Pa hvala vama za tolikšno število pikapok in da mislita na naju. Aleži: , da prehlad čimprej mine. za škampe na buzari. San: Poln koš za Izidorja, da ne bo potreboval ospena in da bo čimpej ozdravel. Lucalu: za četrti zobek in vsi štirje v 14 dneh, to pa je brzina Zofy: Tudi vam pošiljam kup da Julija ne bo zbolela. Držim pesti, da bo Odi okreval in bo vse ok. Zdej grem pa pod tuš in v posteljo. Lahko in mirno noč vam želim
|