|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
2.12.2008 8:20:12   
mumu
Dobro jutro

Naša noč je bila v mejah normale, tko da sem kar naspanauser posted image user posted image .

Lona tvoja zdravnica je pa enkratna, zelo lepa pupika user posted image

Zofy, upam da bo z Odijem vse OK, skor sem začela jokat k sem brala kaj vse je narobe z njim, pošiljam mu  user posted image user posted image user posted image da se bo zlizau.

Moram it se je že plenička napolnila user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.12.2008 8:49:20   
Ursi2
Živjo!
Samo na hitro, ker gremo potem k mojim malo na obisk!

Noč kr nekak, se je pa Luka danes zlo potrudil, za vas pridne punce in vam je nardil eno svojo umetnino!user posted image user posted image user posted image
user posted image
uPAM, da je tudi dobra!

Lepo se imejte in se še kasneje beremo!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.12.2008 9:33:02   
Dinki
Dobro jutro mamice,
o tem kaka je bila noč bom tokrat preskočila....jaz ne vem kaj je vzrok temu user posted image  ma zobki pomojem niso, ker nima nič vročih dlesni in nič nabreklega....se je pa ob enih zbudil v popolnem joku, ki ga nisem mogla prekiniti dokler ga nisem vzela v roke. Potem enaka zgodba ob treh....revček mali. Ko bi vsaj vedela kaj mu ni prav user posted image , da bi mu lahko pomagala.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Mogoče pa res prezgodaj daste zajtrk. Če se doji tam okoli 5 ali pa 6 ure zjutraj, potem mu vedno dam jest šele med 8 in 9, neglede kdaj vstaneva. Taveliki mi tudi nikoli noče jest zajtrka takoj ko se zbudi, mora biti zbujen vsaj 1-2 uri, potem bo pa jedel

maš prav, bom pskusila malo vse zamakniti. Poleg tega mi še popije deci in pol čaja zjutraj ko vstane.

Martita, tale tvoj fantiček pa samo tole lahko rečem: UAU user posted image user posted image user posted image , da tako zaspi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mumu, hvala ker si dala slikico od Tie še v albumček, da sem jo lahko tudi jaz videla. Ma krasna je tvoja miška user posted image user posted image user posted image .

Vilma....ahhhh, res si lepo napisala user posted image . Tudi jaz imam same lepe spomine na celotno nosečnost, na porod, na vse! Še zdaj grem kdaj z užitkom v mislih čez porod, čez najino prvo srečanje s Titkom user posted image user posted image user posted image . Te zastopim in sem ob enem vesela, da sem med tistimi, ki bom še user posted image user posted image

Timoty user posted image user posted image user posted image ...Titek in jaz pošiljava eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  za Timija, da bodo pljučka zdrava....ma kolk je to grozno brati user posted image . Držte se!

in Zofy user posted image user posted image user posted image ...kak lep mačkon je Odi, res je krasen user posted image . Upam, da vam ga bo uspelo rešiti user posted image .

Lona76... user posted image  ....mislim, da bi Tit imel tako luštno osebno zdravnico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Danes vam pa jaz pošiljam enouser posted image . Ja vem da ni tako dobra kot od Lukca, boste pač mogle počakat da se mladenič zbudiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image
glede preskoka nočnega obroka...tudi jaz nisem še za to pripravljena. Zmeraj si mislim, mogoče je pa žejen. Ni mi do tega, da bi ga pustila jokati. drugače pa ima Tit zmeraj večerjo pa se mu kljub temu uspe zbuditi ponoči.

aha, še ROKi...vse naj, naj za mini RD user posted image  bodi zdrav, nasmejan in priden še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uffff, Luka hvala za tako noro dobro kavico, prava umetnina user posted image user posted image .

Toliko....
moj lubek mali se je zbudil in nekaj poje user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.12.2008 11:18:50   
tina50
ojla!

danes smo pa že spali kot ponavadi 2-3x dojenje in potem spanje naprej!user posted image , naju je poštar ob 9 zbudil! se ful pozna ko imamo rolete dol in potem Lan dalj časa spi! sam zdajle pa tud že spi svoje prvo spanje!user posted image user posted image
izpuščaji so že šli nazaj, malo se mu še na čelu pozna, samo srbi ga pa ne več, sem ga s fenistilom mazala in mislim da mu je to pomagalo!

danes sem mu pa za zajtrk naredila: v toplo riževo mleko sem mu namočila kosmiče, marelice sem malo skuhala, da so se zmehčale in potem vse skupaj zmiksala in je celo jedel! pojedel je ene 70-80 ml! ni nevem kolk veliko sam jaz sem vesela, da je sploh jedel, ker ponavadi nič noče, še ene žlice ne! če bo tako bom zelo zadovoljna! se je pa potem za spanje še seveda dojil!

a mislite, da Lahko že grem danes z Lanom v Celje? brez vročine je že 3 dni, pa izpuščaji se mu še malo vidijo!
sem se tako naveličala bit not, da joj! sej grem mallo ven na zrak, samo to ni to! ko se enkrat navadiš na sprehode ti potem kr nekaj manjka, če ne moreš it!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.12.2008 11:24:52   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

perem, pa jaz tud samo ob vikendih! redkokdaj se zgodi, da med tednom! sam pol pa laufa stroj cel vikend!

Pa saj ponoči imate tudi poceni tok, pa ponoči uklopte stroj, da ne bo take gužve za vikend

me ponavadi moti, ker je kopalnica nasproti spalnice! pa sej ni problm, sej če je nuja seveda operem tudi čez teden, sam ponavadi ni! imamo dovolj cunjuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.12.2008 11:33:22   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jz sem tudi prej dala Lukija spat pa se hočem it v pižamo oblečt, pa grem nekaj v kopalnico in mimo Lukijeve sobe pa slišim, da neki ropota v postli. Pa pogledam not, Luka pa na kolenih in se dvigoval, da bi dosegel račke, ki mu visijo nad posteljco. Sem hitro mojga poklicala pa sma ga potem ene 10 min gledala, kaj vse dela, pa se postavlja in vdelava po postli. Jz sem bla čist solzna pa kr smejala sem se obenem. Ja, še delujejo hormoni!user posted image user posted image

Dinki, upam, da bo Tit spet se spomnil, da zna že prespat skoraj celo noč in te bo danes razveselil s tem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni še zmeraj noro divjajo teli hormoni ko opazujem mojega sinka user posted image ...noro kakšen vpliv ima na mene!
Pa hvala za lepe želje, ampak nekako mu je uspelo pozabiti na prespane noči....čakamo, da se ponovno spomni na njih user posted image

jaz mislim da tile hormonči, kar dolgo delujejo!
pri tamalih od moje sestre, so men tud delval(seveda drugače, kot sedaj pri Lanu) zelo dolgo, ko sta kaj takšnega naredila na novo, kaj takšnega rekla, jaz sem se kr cmerit začela(no solze v oči sem dobila)
zdaj pri Lanu pa sploh! še prejle, ko je jedel zajtrk, ko ga po navadi ne!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.12.2008 12:05:15   
tina50
Dinki tudi tebi hvala za čestitke za roj dan!

jajca verjetno je drugače, če mu daš testenine z jajci ali pa sanmo jajce! po moje je mišljeno da do enega lete jajc ne, kot samih jajc! v testenini ne pride potem takšna količina jajc na osebo! user posted image  po moje je tako
kolk jim pa sedaj dajate rumenjaka? že celega?

mumu sedaj sem pa videla slikiceuser posted image user posted image

TIMOTY pozdravte se vsi čimprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

marita user posted image user posted image user posted image  za spanje in USPAVANJE! ter tako velikega jedota

Vilma user posted image user posted image user posted image  za manijo pospravljaja! mene je tud včeraj večer neki zagrablo, pa sem kuhinjo pospravljala, pol sem šla pa Lana spat dat, se mi pa ni več dalouser posted image ! tako, da me še čaka! morm vse pospravit do praznikov, pa oka pomit, pa....... pa spet sem ugotovila, da morm Lanu cunje dat stran! kolk je takšnih, ki sva jih dobila od moje sestra, pa jih sploh ni nosil!user posted image

Zofy držim pesti za Odija! upam, da ga boste lahko rešili! o cenah, pa nebi! smo imeli psa na operaciji, tako, da ves kako je to! sedaj smo brez kužeka, ampak upam, da ga bomo dobili!

Lona76 upam ,da bo zdravnica Taja pozdravila vse marčevske bolančke!user posted image  in pa lepa je tvoja Taja!user posted image user posted image

ROKU PA VSE NAJ NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN; BODI ZDRAV, VESEL FANTIČ, ki boš svoje domače vedno razveseljeval!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KJE JE PA KATJ? že kr lep čas se ni javila!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.12.2008 12:20:22   
tina50

Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h

Pridejo:

Dinki
Zala
Terida (s prijateljico marčevko)
Ursi2
lucalu
Tina50
...

kaj je sedaj s srečanje? nisem vse na tekočem, zato pa sprašujem! v petek je napovedano bolj slabo vreme? a bo vseeno? v četrtek je še lepše vreme? povejte! zasledila sem samo še to, da je san nekaj omenjala, da bi prišla?
povejte!

< Sporočilo je popravil tina50 -- 2.12.2008 12:21:06 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.12.2008 14:48:08   
aleži
Hojla,

da vas malo dvignem. Smo pristale na drugi straniuser posted image .

Mi smo v redu, noč je bila takšna, da sem vsake 2 uri vstajala, se cartala,.... prehlajena je. Zdaj je po dolgi muki zaspala.
Popoldne peljem ga na plesne vaje: v petek in soboto imajo nastop za Miklavža.

Včeraj si je Žiga zaželel škampe na buzari in jih ravno delam. Poleg tega še rezance in juho.user posted image

pa pa

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.12.2008 15:00:37   
san
zdravo, mi smo od zdravnika. urban je ok, mu res zobki tik nagajajo, izidor ima pa streptokoko angino, tko da smo dobil ospen. sicer je izredno živahen in brez vročine, tko da bom še nadaljevala s kroglico in če bo ok, potem mi ne bo treba dat ospena, drugač pa. no, toliko od nas. aja, na srečanje me pa žal ne o, ker bo izidor ves teden doma

rok vse najboljše za tvojo obmesečnico, pokaj os zdravja in bodi še naprej tak dobrovoljčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.12.2008 16:07:22   
san
sem na hitro malo preletela...

zofy, ja groza, vse... upam, da je julija ok, pri nas imamo tud polno kablov povsod... pa, da se oči čimprej pozdrav, da se ne nalezeta še vidve! in za odijauser posted image , ubožec mali, upam, da ga bodo poštimali... veterinarji so pa itak dragi k žafran. goro pikicpokicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dinki, čim manj takšnih noči... mogoče pa sanja? nekateri zobke dobijo tako, da se prej nič ne opazi... ne vem, upam, da je samo prehodno. so pa naše noči podobne...

vsem pridkanim spančkomuser posted image user posted image user posted image , le tako naprej

vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

timoty, kako je timotej? držim pesti, da ste okuser posted image user posted image user posted image

aleži, pridem na kosilouser posted image ... mi smo skoz na zdravilni kurji juhi, pa s ful zelenjeve in začimb, k nam že pri ušesih ven gledauser posted image no, se jih mamo radi, tko da ni panike take...

joj, ta miklavž.. mi je izidor prekrižal načrte, zdej pa ne morm it darila kupituser posted image ... mam sam eno knjigco za vse tri doma, pa sm mislila, da bi jim sanke kupila, k so nam jih lani ukradl, sam ne vem kako izvest... ga bom mogla k babi pelat...

lona, taja je prov srčkana in mumu tia tudiuser posted image user posted image

tina, baje da če ni vročine, greš lahko ven... pa bravo lan za papanje, sej boiš tolk kot nič

marita, bravo maksuser posted image

testenine z jajcem... sem brala v eni od knjižic, da jih naši malčki komot jejo, se pravi testenine z jaci, ni nobene panike, ker je v tako majhnih količinah pšrisotno. samega beljaki jim pa ne smemo dat do enga leta

zajtrk mi tud jemo kasneje, npr. če vstanemo ob 7-ih poteem ga jemo ob 9-tih. izidor je isti, ne morej jest takoj ko vstane, npr. izabela se pa zbudi in prva stvar, ki jo izusti ni dobro jutro, ampak LAČNAuser posted image

lona in ursi in lukec, kavica mi je zdele prov teknila, čeprav je že popoldan, sem je bila potrebnauser posted image

jagoga welcome back, super, da ste se mel fino

špela, bravo za vse napredkeuser posted image user posted image user posted image

zdej pa morm nehat...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.12.2008 16:49:58   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Na brzino se javljam, ker dete spi... ne vem pa kako dolgo bo to trajalo.
Da se najprej malo pohvalim: danes je na plano pokukal še četrti zobek (zgornja desna enkica)! user posted image  V glavnem, v 14-ih dneh so nam zrasli štirje zobki!!! user posted image
Aja! Pa še to: moje dete zna zacvilit, ko mu rečem: Kako dela miška?! user posted image
No, zdaj vas grem pa hitro malce prebrat, dokler je še mir...

Nič vas ne bom brala, ker dete že bedi! user posted image  Pridem kasneje nazaj...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.12.2008 19:06:12   
Zofy
Dober večer punce!
Hvala vsem za pikapoke, lepe želje za Odija. So me danes klicali, da je bil operiran, samo da je bila mišica zaradi starosti poškodbe že zakrčena in da so jo raztegnili in le uspeli poštimat. Ne vem kaj zdaj to pomeni za njegovo nogo. Jo bo lahko uporabljal ali ne? No, menda bi treba razgibavat, čeprav s ne predstavljam kako. Ga bom s šprotibolečinskimi zadevami drogirala na začetku, pa bo. Upam. No, zdaj je še na kliniki, bo ostal do jutri. Je tudi na infuziji, ker je bil dehidriran. revček, sej. če bi se mu to poleti zgodilo, ne bi preživel, ker bi dehidriral. Hvala bogu za dež in sneg!
Sedaj se pa psihično še na račun pripravljam. Jih bom vprašala, če mi dajo količinski popustuser posted image

Julija pa še kar smrka, drugače je OK. Ji vlečem ven drekec iz noseka n je prav fuj. In ven priteče v ogromnih količinah. Ma po moje bi mogla bit v 3 dneh ok, ker ne kaže več drugih znakov prehlada.

Zdaj pa si moram probat še malo mleka načrpat, ker imam ob 20h tenis. Z branjem sem pa takooo v zaostanku, da si bom mogla eno dopoldne prav vzet čas in prebratvse za nazaj. Nočko!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.12.2008 20:07:09   
Lona76
Dober večer!

Evo Taja že spi, Tilen se je skopal, jih je moral možek zrihtat ker sem šla jst pomagat Miklavžku darila kupovati.user posted image  Sem en dva tri opravla, ker sem imela samo malenkosti za mojedva in za eno nečakinjo, ko bom pa božičkov pomočnik pa bom kupila še za eno nečakinjo več. Eni nečakinji miklavžek nič ne prinese ker so ateisti in že božična darila odpirajo 1.1. tko da ji miklavž ne nosi. Več dela bom imela z rojstnodnevnimi darili.

San dobro da so otroci bolje, upam, da izidrorju primejo kroglice

Zofy super da je Julija že bolje in da so Odija operirali. Za količinski popust pa kar vprašajuser posted image .

Lucalu user posted image user posted image user posted image  za nov zobek in za cviljenje.

Aleži in Dinki želim vam danes boljšo noč.

Glede jajc in testenin ste me potolažile, verjetno je res majhna količina v njih, tako da bova s Tajo sprobali. Verjetno lahko je potem tudi biskvite v katerih so jajca, prav beljaka pa ne.

Danes je imela Taja take dobrote za jest da ni nič zame ostalo, pa tako sem čakalauser posted image . Za kosilo je imela pire in pa omakico iz bučk in korenčka ma mi je res tako dobra ratala da sem se še jaz oblizovalauser posted image  za malico pa skuto z borovnicami in banano in je tako jedla da je pojedla celo šalčko in ko je bilo konec je revček še kar govorila amamuser posted image . In ji rečem a bi ti še in ona meni jauser posted image . Sem se skor polulala od smeha kako ji je to dobro ratalo. Ja sem pa končno našla skuto pasirano od Ljubljanskih mlekarn ta majčkeno. Tko da je z veseljem jedla. In sem spet jaz brez ostala.user posted image  Aja pire pa ji jaz kar z alpskim mlekom naredim, so mi na Pediatrični rekli da če ga v pireju dobi ni nič narobe. Če bi pa ga pila namesto AM pa nebi dobila dovolj tistih snovi ki jih rabi sedaj.

Aha pa hvala vsem za pohvale naše "zdravnice".

Pa Timoty se ni nič javila, upam, da niso na pediatrični.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.12.2008 20:14:22   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: san
aleži, pridem na kosilouser posted image ... mi smo skoz na zdravilni kurji juhi, pa s ful zelenjeve in začimb, k nam že pri ušesih ven gledauser posted image no, se jih mamo radi, tko da ni panike take...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa še Zofy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Odija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
2.12.2008 20:15:49   
aleži

Pa Timoty se ni nič javila, upam, da niso na pediatrični.

je vse user posted image user posted image , ker je on line user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
2.12.2008 22:05:15   
tina50
pa smo šli potem v Celje malo nakupovat! no, smo kr velik zapravli! sam smo po samih akcijah hodili!user posted image  mož je šel  hervisa, ko je bilo 3 za ceno dveh! si je kupil čelado za smučanje, pa plover pa še neki za v sneg! ne vem točno kaj! moški pač!
jaz pa sem Lanu šla kupit v špar, ko so danes imeli 20% ceneje igrače tisti lonček presenečenja od fisher price-a! tako, da za miklavža že imam, za nečake sem pa že tako imela kupljeno!
pa v dm sem šla, tam sem pa tako celo premoženje pustila!
a veste, da če se včlaniš v babybonus, dobiš plenice zastonj in neke kupone, ki lahko kupuješ določen artikel ceneje! jaz sem na spletni strani to zasledila! saj verjetno že večina vas to ve! ali neuser posted image  sam sem dobila, pa premajhne plenice 3, sam jih bom pa dala kolegici ko bo rodila! bom pa tam prišparala, ko mi jih ne bo treba kupit!user posted image

lucalu user posted image user posted image user posted image  za zobek in cviljenje

zofy dobro, da se je Odi zmazal!user posted image user posted image  sam za račun pa ne bouser posted image user posted image

zdej grem pa housa gledat, sem že verjetno pozna

mirno noč!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
2.12.2008 22:07:32   
jagoga
Zdravo,
danes sva pa imela pregled pri 9 mesecih in sem pediatrinjo vprašala, kako je s jajci v testeninah in pecivu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
jajca verjetno je drugače, če mu daš testenine z jajci ali pa sanmo jajce! po moje je mišljeno da do enega lete jajc ne, kot samih jajc! v testenini ne pride potem takšna količina jajc na osebo!  po moje je tako
kolk jim pa sedaj dajate rumenjaka? že celega?

IZVIRNO SPOROČILO: san
testenine z jajcem... sem brala v eni od knjižic, da jih naši malčki komot jejo, se pravi testenine z jaci, ni nobene panike, ker je v tako majhnih količinah pšrisotno. samega beljaki jim pa ne smemo dat do enga leta

dala mi je enak odgovor, kot sta ga zapisali tina in san, ampak če je otrok alergičen na jajce se bo pokazalo tudi pri tako majhni količini kot se nahaja v testeninah.  Beljak posebej NE, jajce prisotno v drugih izdelkih pa lahko.

Pri pregledu smo imeli tudi odvzem krvi in kot kaže je uredu, ker me niso nič klicali, da naj pridem še enkrat. Opravljali smo tudi razvojni test (pobiranje rozine - DA, prelaganje koce iz roke v roko - DA, opazovanje rdeče volne - DA, če uporablja razne zloge - DA, tleskanje z jezkom - DA, oponašanje kašljanja - NE, vprašala nas je če že ploskamo - NE, če damo pa pa - DA, plazimo po trebuhu - DA, plazimo po kolenih - NE, stojimo ob opori - NE) no in rezultat tega je - pristali smo na razvojni ambulanti. Češ, saj ni nič narobe če še ne stoji ob opori, ampak naj o tem ocenijo strokovnjaki na tem področju in če bo potebno bodo predpisali vaje.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
2.12.2008 22:22:15   
TIMOTY
Dober večer!

Najprej bi se vam vsem zahvalila za pikapoke, krasne ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm vas brala, a ni blo cajta za pisat, se crklamo.
Noč je bila kr ok, je sicer ful kašljal ampak mu je ratalo spat. Jst sm pa druga zgodba, nism mogla spat ker sm se sekirala kako je moj malček in sm ga skoz hodila opazovat in štet dihanje ( 3 krat je blo čez 40, drugač pa pod 40), se zdej boljš skašlja in se mi zdi da mu je lažje dihat, ko se skašlja ( tako da mu dajem še slezov sirup za izkašljevanje- po priporočilu P ). Smo bli pa dopoldne pr P na pregledu in je še enkrat dobil inhalacije z ventolinom, pa je blo pol lažje dihat. Upam, da bo šlo na bolje in ne na slabše. Je kr zmatran od vsega, revček moj user posted image . Se mi tako smili, da me kr user posted image boli.
Jst sm pa tud vsa prehlajena, me fuuul grlo boli in ušesa, tako da se samo crklamo.
Popoldne sta bla moja starša na obisku, tako da sta Timija crklala, se jima revček tako smili, da sta s težkim srcem odšla domov.
Zdej pa user posted image že dobro uro spi in sm rekla, da vam mal napišem.
Danes smo še stajico dobili in je ful lepa, Timi jo je pa tako gledal in si najbrž mislil kaj je pa to za ena stvaruser posted image , kr ni vrgu pogleda z nje. Jo bomo pa bolj sprobali, ko bo zdrav.

Vsem bolančkom pošiljam goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.

ROK vse naj naj, pa da boš zdrav....

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

a ni tako, da jim beljaka ne smemo dajati do 1. leta user posted image
jaz dajem titu kuhan rumenjak enkrat na teden, ampak beljaka pa ne. 

Nekje sm brala, da se jajca naj nebi dajala zaradi možnosti okužbe s salmonelo in ne zaradi alergije. Domača in trdo kuhana jajca naj bi se lahko dajala po 6 mesecu, ampak večina raje počaka do 1 leta. Mi tudi še nismo dali jajc.

IZVIRNO SPOROČILO: marita

Morm pohvalit mojga fanta, da je danes prespal celo noč.  Sploh nisem mogla verjet, sem vstala ene 3x pa ga kar šla gledat, pa preverjat če diha, k mi je blo tko čudn, da nobene galame ne navija. ha, ha,ha. Sem pa pogruntala, da je mali pravi jedec, no in smo ga včeraj res fajt nafutral, tko da je očitno zaleglo za celo noč.

user posted image user posted image user posted image za prespano noč, želim vam še več takih.

Vilma: user posted image user posted image user posted image za tvojo pridno pospravljanje, dej še meni pošlji mal tvoje volje user posted image , zelo pohvalno.
Za Dominikov žur vam želim, da 100 % uspe in da se boste imeli fajn user posted image .

Lona76: HVALA za odgovor in lepe besede, zelo si prijaznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res HVALA.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Timoty kolk pa ima saturacijo če mogoče veš, me ful zanima?

Saturacija je bila 92 %, ampak se je po inhalacijah z ventolinom dvignila na 95 % in je rekla zdravnica naj ga opazujemo, za vsak slučaj pa dala napotnico, če bi se slučajno poslabšalo. Problem je v tem, da je težko dihal, hitro se je utrudil, pa še hropel je ful.
Tvoja Tia je pa tak cukr, fuuuuuul ma lepe učke user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Naša iskalna akcija za Odija pa je bila uspešna, vendar je novica vseeno slaba . Revčka je avto zbil, najverjetneje pred 1 tednom in se je šele zdaj privlekel tako daleč, da ga je ena soseda vidla, ker je vidla moj oglas in mi ga prinesla zjutraj ob 8h. Sem bila celo dopoldne na veterinarski kliniki in so ga slikali in ko sem vidla poškodbe, mi je bilo kar slabo in zelo hudo
Ima zlomljeno stegnjenico, zlomljeno medenico in odtrgano stran od hrbtenice. In ker se ne ve, kako je z živci, sem ga pustila tam čez noč na opazovanju. Če bo lahko sam lulal in kakal pomeni, da so živci ok in bo imel jutri operacijo, kjer mu bojo dali skupaj stegnjenico. Nogo in rep pa čui, smo preverili. Medenica se pa baje sama pozdravi. Bogi naš Odi. Cene so pa itak oderuške. Operacija bo stala med 450 in 500€.In kaj naj bi rekla, da naj mu dajo injekcijo, ker mi je škoda denarja?
No, bomo vidli jutri kako in kaj. Evo, še slikica našega Odija:

user posted image

zdaj pa Juliji skopat in spat. Mi je žal, ma mi vas spet ni uspelo prebrat . Nočko!

Ubogi Odi, upam da bo vse v redu, pošiljam vam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se stanje izboljša in bo spet razposajen mucek. Lep je ta vaš Odi. Držim pesti.

Pa še zdravnica Taja za lepšo noč vsem in naj se vsi bolančki pozdravijo

user posted image

Takšna zdravnica bi pa zelo dobro vplivala na našega Timija, bi bil sigurno prej zdrav user posted image . Prava lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ursi2: Luki,  hvala za kavico je bila spet potrebna, pravi mojster je tvoj dečko, kakšne mojstrovine nam pripravlja. user posted image Pa hvala vama za tolikšno število pikapok in da mislita na naju. user posted image user posted image

Aleži: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da prehlad čimprej mine.
user posted image user posted image za škampe na buzari.

San:  Poln koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Izidorja, da ne bo potreboval ospena in da bo čimpej ozdravel.

Lucalu: user posted image user posted image user posted image za četrti zobek in vsi štirje v 14 dneh, to pa je brzina user posted image user posted image

Zofy: Tudi vam pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da Julija ne bo zbolela.

Držim pesti, da bo Odi okreval in bo vse ok.

Zdej grem pa pod tuš in v posteljo.
Lahko in mirno noč vam želim
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
2.12.2008 23:06:11   
Zala.
ČER

dej dej ajej jej bi rekla Zala ubogi mali sončki bolani evo pošiljava še midve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za RD od mamic in dojenčkov in vse napredke.
Če še katero zanima v reviji Moj malček je članek o 6 h ali 4 h skrajšanem delovnem času...
Srečanje meni je vseeno če je v četrtek ali petek ... pa mislim da spet slabo kaže.
Mi smo zaenkrat še zdravi  moram hitro potrkat, zobka še nimamo, mahamo z rokico papa in točno pokažemo kaj želimo pogledat ali imet. Danes zjutraj sva peljali atija v službo in tavelikega brata v šolo v Celje in ko sva se vračali domov je Zala tako tulila zadaj  da joj,  je bila vsa zaripla user posted image in jaz sem sanjala kako bom šla z njo v Ljubljano sama ajej sigurno bi se zaletelauser posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
2.12.2008 23:10:30   
Zala.
še to moram povedat

včasih se mi zdi da berem ciciban zaradi vseh teh smeškov prav cartkanouser posted image user posted image user posted image .

Ursi  te tvoje kave...user posted image le kje še strežejo takšne

pa še user posted image user posted image user posted image za Odija

no pa Nočko

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.12.2008 23:34:38   
Ursi2
user posted image Živjo!

Naš miško končno spi. Je že skoraj spal, je pa ati prišel domov iz službe in je bilo konec s tem, da bi zaspal. Se je mogu najprej pocrtlat. Sta bla tako luškana za videt, kk sta se stiskala. Potem pa je še kakal, da sma se še mogla previt. Sem mislila, da zdej pa itak ne bo še neki časa zaspal. Sem ga še poskušala podojit, pa se ni več hotel in sem ga pač dala v posteljo, da vidim, kaj bo. IN se je miško ene par minut malo pogovarjal pa vriskal in se sam sebi smejal, pa se premetaval po postli. Potem pa je kr naenkrat bilo vse tiho in pogledam not, je pa miško spal. sem sam gledala, a prav vidim, ali ne! Kaj je posrečen.user posted image user posted image

Sma pa danes ugotovila, da je tale posteljca, ki jo ima sedaj (stara je skor 70 let, je še od mojega očeta in njegovih bratov in sester) previsoka in da lahko pade ven, ko bo enkrat prav na nogah stal. Sedaj je na kolenih, pa je fajn čez rob.Se je pa ne da spustit. Pa tudi drgač je kr premalo varna. Tk da iščem zdej kako rabljeno ali pa kako novo, ampak poceni. Kaj pa mislite ve o prenosnih posteljcah? jZ NE VEM, ČE JE RAVNO REŠITEV, SAM MI JE ENA PREDLAGALA, PA ME ZANIMA ŠE VAŠE MNENJE IN IIZKUŠNJE. Ups

Jedilnik:
zajtrk:ovseni kosmiči+suho sadje+ laneno seme+sezam z ovsenim mlekom
dojenje
malica:rižev puding
dojenje
kosilo:goveja juha s proseno kašo in zelenjavo (cvetača, brokoli, ohrovt, bučke)
dojenje
malica: kaki+melona
večerja: vanilijev puding +rižolino+banana

Dinki, upam, da bo Tit kaj boljši spal in da se ne bo jokal. Ja, zgleda, da grejo vsi skoz taka obdobja. Ko bi le vedele, kaj jim je, da bi ga znale potolažit. Želim vam mirno in prespano noč!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mumu, vam pa čestitke za kr dobro noč in da bi bila tudi današnja taka!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina50, super za boljšo nočuser posted image user posted image in da je Lan že vreduuser posted image user posted image .Ja, so bogi, ko jih srbi pa si še ne znajo pomagat, revčki!user posted image user posted image
Da bi tudi danes lepo spaliuser posted image user posted image
Čestitke za fajn šoping. user posted image user posted image user posted image Je pasalo, kaj, prit spet malo ven!?user posted image

In super, da je Lan jedel lepo zajtrk. user posted image user posted image Počasi pa bo šlo vedno več! Je pa kr dobra varijanta tole rižovo mleko, a ne?

Aleži, tudi pri vam upam, da bo današnja noč boljša od včerajšnje!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

San, tudi vam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bi pomagale, da en bi rabli ospena jemat!!!

Lucalu, čestitke za zobeka! user posted image user posted image Vaš pob pa ni kr tk, najprej nič, potem pa 4 v 14 dneh! Adijo. ta pa nardi na veliko, kaj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Super res!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ja super za cviljenje vašega miškota!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, tudi za Odija user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu zdrav in da bo vse vredu!!!!!!!!!!!!! za Julijo pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ostane samo pri smrkanju oz, da se še to pozdravi!!!!!!!

Jagoga, a vi ste že imeli pregled  za 9 mesecev?. Mi ga mamo pa šele 16.12. Bo že skor 10 mesecev staruser posted image
Super za vse kar je nardil in da je kri bla ok!user posted image user posted image user posted image A za to, če ne stoji ob opori so vas pa kr v razvojno dali? Zanimivo.user posted image

Timoty, kako lepo je brati, da ste boiljši!!!!!!!!!!! Ti verjamem, da ti je težko in da nisi mogla spat. Ampak boš vidla, še čist malo pa bo zdrav ko riba!!!Se pa kr crkljajte, sej je to najboljši zdravilo za tebe in za tvojga sončka!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Da pa bota kmalu oba zdrava, vama pa pošiljama cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.12.2008 23:37:05   
Ursi2
ROK, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
3.12.2008 6:09:54   
Ursi2
Dobro jutro vsem skupaj!
Naša noč je bila po zelo dolgem času spet malo bolj prespana. Vstala sem samo 2x. To se res že zelo dolgo ni zgodilo.
Tako da, po vsej logiki, bi morala biti danes naspana.
Pa še eno kavico od Lukija:

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
3.12.2008 6:49:01   
Ursi2
TAI, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?