Ursi2
|
Živjo! Mi smo skopani in v pižami, zdej se pa malo crtla pri dediju in babici. Sem ga dala mojmu, da ga je nesel dol k njima, ker jz sem za neki časa opravzla z njo! Grrrrrrrr. No, smo pa zato danes preživeli lep dan. Smo se imeli fajn pri bratu, nismo pa uspeli se sankat, ker je skoz deževalo! Pa drugič. Potem so pa spet imeli vaje z bendom in je Luka spet ful užival in mahal z rokami in nogami ko malo zmešan . Je pa potem postal zaspan in sem ga nesla spat, itak prepričana, da ob tem razbijanju itak ne bo mogel spati. Ampak je spal skor 2 uri. Zgleda, da mu paše tako tolčenje. Se vidi, da smo renovirali hišo (streha, okna, fasada, znotraj smo se selili), ko je bil komi 2-3 mesece star. Jedilnik: dojenje zajtrk: ovseni kosmiči+ laneno seme+suho sadje z riževim mlekom dojenje kosilo:goveja juha z rižem in korenčkom; restan krompir+cvetača+brokoli in pečen puran dojenje večerja:puding na riževem mleku+amarant+banana dojenje Jagoga, dobrodošla nazaj. Super, da ste se imeli fajn!!!! Pa da ste vsi uživali. Škoda samo, da atija ni bilo zraven!!!!!!! Lona76, čestitke Taji za živjo! Kar lepo počasi, saj veš, počasi se daleč pride!!!!!! Timoty upam, da so plučka bolje in da ne boste rabili ventulina Za vsak slučaj pa goro !!!!!!!!!!! Je pa Timi tako posrečen na sliki. Ja itak, da je naš krožnik pa žlica najbolj zanimiva stvar! Je pa tako dober, sem se mu kr smejala in ene parkrat šla gledat sliko, ker mi je bil tako luškan!!!!!!!!!!!! In super za to kombinacijo pudinga in jogurta. Si kr mislim, da je dobro!!!!!!! Mumu, čestitke za super noč. Da bi bile tudi nadaljne take!!!!!!!!!!!!!! To sem pa tudi jaz že opazla, da noče zjutraj veliko jest, včasih pa sploh ne. Pa niti nisem poštudirala, da bi začela ukinjat nočno hranjenje! Ker mislim, da še nismo tako daleč. Mu pač malo kasnej dam za jest in mu včasih, ko noče jest večkrat probam. Ne vem, kaj naj ti svetujem. Če misliš, da bi šlo z ukinjanjem nočnega hranjenja, poskusi. jE PA Tia taka lepotička! Res je Kako se prav vidi, da zna ploskat!!!!! Čestitke! Zofy, me je kr streslo, ko sem brala! Boga revica. Samo da je vredu in da je zdej dobre volje! Moški so pač moški, ne moreš kaj drugega rečt. Po eni strani norijo pa paniko ženejo, če malo zakašlja ali samo malo oplazikak element, po drugi strani pa se jim kabli, vtičnice, stopnice, ograje,......... sploh ne zdijo nevarne! Ma, včasih res mislim, da so z drugega planeta! Upam, da se je Odi že vrnil domov oz, da ste ga že našli!!!!!!!
|