|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
30.11.2008 17:30:08   
TIMOTY
user posted image

Naš user posted image je pred pol ure zaspal. Mislim pa da bo zvečer treba dat ventolin, ker še kr hropeuser posted image user posted image user posted image ! Dobro se drži, glede na vse. Še dobro, da ni vročine!

Prej sm pozabla napisat, pa sm se zdej spomnla! Včeraj sm mu nardila puding ( kr na riževem mleku )- jogurt z delčki ribeza ( pr najboljšem sosedu sm ga kupla ) in je bil tako dober, da se je kr user posted image . Pa sm malo probala in je res vrhunski, še ga bom kupila- tud za mene in user posted image !

Jedilnik:
mal sm že pozabla na jedilnik
Zjutraj: dojenje + borovničev jogurt z kruhom
Malica: jogurtov puding z delčki ribeza ( spet njami )
Kosilo: špageti ( polnozrnati ) + omaka ( paradižnikova z mozzarello in svežo baziliko )- tudi njami
Malica: gres na kompotu + mal sadja zmečkanega ( iz kompota )
Večerja: dojenje + malo hipp kašice

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce drage,
hvala za pikapoke, mi se še vedno držimo in se ne damo bolezni. Julija sicer smrka še vedno, ma je njen glasek že boljši in ni več toliko hripava.
Se nam pa je danes zgodila ena nezgodauser posted image . Mož je imel kabel od laptopa kar v dnevni in je bil vklopljen v elektriko. In Julija seveda to takoj v usta. Jo je zgleda ful streslo, se je tako ustrašla, da je jokala in se potolažila, pa spet jokala. Sem jo kar v trak zavila, da je bila pri meni in potem se je čez nekaj časa umirila, pa še kar zraven hlipalauser posted image . Jaz spoh nisem vedla, da to trese, mož pa je vedel, pa je vseeno tako pustil, ker ni pomislil, da bi lahko to v usta dalauser posted image user posted image user posted image . Isto baje tresejo od mobitela kabli, tako, da je treba pazit. Sej je rekel mož, da bo še on dal v usta, da preveri koliko jo je streslo. Kar naj da, da bo videl kaj je ušpičiluser posted image

GROZA! Sm kr kurjo polt dobila k sm to brala. Boga Julija, najbrž se je fejst ustrašla! Upam, da je vse ok!
Zato pa jst mojmu skuz težim glede kablov, sej zdej je že vse poskril!
Odija pa pozivam, da se vrne nazaj- upam, da je z njim tud vse v redu!

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tovornjak pikapolonic za Timoteja!!! Naj se čimprej pozdravi in upam, da ventolina ne boste rabili!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

http://www.youtube.com/watch?v=Aku1XE5wHMY&NR=1

Ta je pa huda! user posted image user posted image user posted image user posted image , Še par drugih sm pogledla in se tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena slikica, kako čisto je bilo, ko je naš probal sam papcat ( pa še iz našega krožnika, nad tem je bil še najbolj navdušen- se mu je tko fajn zdelo ):
http://shrani.si/?1F/ss/1luh97Gf/pb080563.jpg
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 30.11.2008 17:45:02 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
30.11.2008 17:49:36   
Lona76
Hojla čvekice!

Jst sem en lenušček, berem že, pisat pa se mi ne da. Sem pa se zdejle spravla, da naute misnle da sva s Tajo spet na kakšni pediatrični pristale.
Taja je bolje, kašla seveda še vedno tudi hrope, pa nosek je tut še smrkav, ampak diha pa počasi in to je pomembno. Je pa tudi zelooo dobre volje. Se je pa naučila dat živjo! Dvigne rokico ko ji rečeš živjo! To je pa vse kar zna user posted image . Počasi se daleč pride. Pri sedenju pa je tut en patron. Sedi zelo lepo samo če jo rukne se niti pod razno ne bo ujela, včasih pa se kr sama vrže z vso silo nazaj. Jo morm skos čuvat, ker bi si bučka lahko še glavo razbila. Je ne upam pustit da bi sama sedela pa šla jaz 2 koraka stran.

Spet je cel kup bolančkov.user posted image

Timoty upam, da bojo plučka jutri bolje in da ne boste rabili ventulinauser posted image

Tina50, upam, da imate res 6 otroško in ni nič drugega, ne vem pa zakaj vam je hudiča dala antibiotik. Da ni pomislila na 6. bolezen. Nouser posted image  da ne bo res nič drugega.

Zofy user posted image da Julija ne bo še česa staknila in prehlad čimprej mine. Bogi revček da jo je zrukalo. Ma te moški nič ne razmišljajo. Meni je tudi kar slabo ko jo pri kablih dobim lumpo malo. Ne vem zakaj so jim zanimivi. Upam, da se je že potolažila in držim pesti da čimprej najdete tudi Odija.

San user posted image Urbanu da zobki čimprej pogledajo ven in bo imel čimmanj problemov.

Vse najboljše Tina50 za  rojstni dan. Naj se ti izpolnijo vse želje.

Pa vse naj naj za mini rojstne dneve Jobu, Anji in Maju

Ursi Luka je user posted image  pa lep "venček" si naredila. Pri nas to mož dela, jaz pa dajem ideje. In tudi mi letos nimamo venčka ampak tako kot vi spodaj zelenje samo da imamo vejice zgoraj pa svečke. Mi je še najlepši do zdej k je naredu.

Tudi Urban, Jaka in pa Tia so user posted image .

To z igračami je dobra ideja. Igrač je pa da se ti zmeša. Mi imamo še Tilnove, pa ne vem kam naj dajem tiste ki bi Taji kupilauser posted image . Bi pa jst vse mela kar ste pokazale sam ni ni dinčijevuser posted image . Drugače se pa Taja najaraje igra s copati, kabli, mobiteli dalinci in seveda še Tilnovimi legicami in avtočki od svojih igrač pa ima rada žogico in une tri kocke od fisher price, jih nikjer ne najdem da bi jih napopala. Za božička bo pri moji mamici dobila pametnega kužka ji je bil tudi zelo všeč zadnjič ko smo bili nekje na obisku in ga imajo. Kaj pa ji bomo mi kupili pa nimam pojma. Ma je taka izbira da je za znort. Miklavž ji bo prinesel igračke za v vodo ker jih nima.  Dobr da ste me spomnile da iz škatle vzamem lonček presenečenja še od Tilna. Kr mal pozabim na zapakirane igračeuser posted image

NČK hvala za lepe želje in vzpodbudne besede.

Lucalu hvala za pikapoke

Sej se mi najprej ni dal pisat, zdej se me pa ustavt ne dauser posted image .

Aja pa Jagoga dobrodošla nazaj.

No ja me Taja kliče. Se je ravno naspala. Mogoče se še kasneje javim.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
30.11.2008 18:35:26   
TIMOTY
Lona76: user posted image user posted image user posted image user posted image Taji, da se je naučila dat živjo. Mi tega še ne obvladamo, ampak sej bo, kot praviš počasi se daleč pride.

ANJA in MAJ vse naj naj za obmesečnico, pa da bosta zdrava, razposajena in da bosta še naprej razveseljevala svoje starše

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
30.11.2008 20:17:57   
Ursi2
Živjo!
Mi smo skopani in v pižami, zdej se pa malo crtla pri dediju in babici. Sem ga dala mojmu, da ga je nesel dol k njima, ker jz sem za neki časa opravzla z njo! Grrrrrrrr.
No, smo pa zato danes preživeli lep dan. Smo se imeli fajn pri bratu, nismo pa uspeli se sankat, ker je skoz deževalo!user posted image  Pa drugič.
Potem so pa spet imeli vaje z bendom in je Luka spet ful užival in mahal z rokami in nogami ko  malo zmešanuser posted image user posted image .
Je pa potem postal zaspan in sem ga nesla spat, itak prepričana, da ob tem razbijanju itak ne bo mogel spati. Ampak je spal skor 2 uri. Zgleda, da mu paše tako tolčenje. Se vidi, da smo renovirali hišo (streha, okna, fasada, znotraj smo se selili), ko je bil komi 2-3 mesece star.user posted image user posted image user posted image

Jedilnik:
dojenje
zajtrk: ovseni kosmiči+ laneno seme+suho sadje z riževim mlekom
dojenje
kosilo:goveja juha z rižem in korenčkom; restan krompir+cvetača+brokoli in pečen puran
dojenje
večerja:puding na riževem mleku+amarant+banana
dojenje

Jagoga, dobrodošla nazaj.user posted image user posted image user posted image Super, da ste se imeli fajn!!!! user posted image user posted image Pa da ste vsi uživali. Škoda samo, da atija ni bilo zraven!!!!!!!user posted image

Lona76, čestitke Taji za živjo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar lepo počasi, saj veš, počasi se daleč pride!!!!!!user posted image

Timoty upam, da so plučka bolje in da ne boste rabili ventulina Za vsak slučaj pa goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!
Je pa Timi tako posrečen na sliki. Ja itak, da je naš krožnik pa žlica najbolj zanimiva stvar! Je pa tako dober, sem se mu kr smejala in ene parkrat šla gledat sliko, ker mi je bil tako luškan!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
In super za to kombinacijo pudinga in jogurta. Si kr mislim, da je dobro!!!!!!!user posted image

Mumu, čestitke za super noč. user posted image user posted image user posted image Da bi bile tudi nadaljne take!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
To sem pa tudi jaz že opazla, da noče zjutraj veliko jest, včasih pa sploh ne. Pa niti nisem poštudirala, da bi začela ukinjat nočno hranjenje!user posted image  Ker mislim, da še nismo tako daleč. Mu pač malo kasnej dam za jest in mu včasih, ko noče jest večkrat probam. Ne vem, kaj naj ti svetujem. Če misliš, da bi šlo z ukinjanjem nočnega hranjenja, poskusi.
jE PA Tia taka lepotička! Res je user posted image user posted image user posted image  Kako se prav vidi, da zna ploskat!!!!! Čestitke!user posted image user posted image

Zofy, me je kr streslo, ko sem brala! Boga revica. Samo da je vredu in da je zdej dobre volje! Moški so pač moški, ne moreš kaj drugega rečt. Po eni strani norijo pa paniko ženejo, če malo zakašlja ali samo malo oplazikak element, po drugi strani pa se jim kabli, vtičnice, stopnice, ograje,......... sploh ne zdijo nevarne!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma, včasih res mislim, da so z drugega planeta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se je Odi že vrnil domov oz, da ste ga že našli!!!!!!!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
30.11.2008 20:20:31   
pomlad08
živjo, samo na hitro sem vas preletela, ker smo po celem dnevu potepanja končno doma in moram dat hitro joba spat.

user posted image  HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!! user posted image

Pa TINA, vse njaboljše za ta prav rojstni dan user posted image

Mi smo bili včeraj in danes ful na snegu, Job se nosi v ruzaku in ful uživa k jz okol skačem pa se afnam, pa kepam ga in je čist vesel... Danes nam je sicer mal dež nagajal, ampak smo kar vztrajal zunaj, potem smo bili pa še pri sestri na žuru za god ...

Skratka fino se mamo, zdej pa šibam.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
30.11.2008 21:05:04   
san
čestitke jobu za obmesečnico in še naprej razveseljuj svojo mamico kot si jo do sedaj, pa pokaj od zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tina, vse najboljše, upam, da si lepo praznovala in da je lanček že zdrav. želim ti veliko zdravja in nepozabnih trenutkov s tvojo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas danes kuha izidor, je čist bogi, ga vse boli. no, zdej je mal celo pri močeh, k sva kroglico pila čez dan, ampak vročino pa še ima. urbanu pa spet zob nagaja in je zvečer tut ona imel spet mal vročine in je bil čist znerviran, no ves dan je neki stokal in ni bil pravi in sploh ni mogel zaspat, pa jest. no je pa vsaj pojedel neko kašico od alnature... zdej je zaspal, pa vroč ni več, upam, da bo noč kolikor toliko solidna, da si malo odpočije... pa mislilim, da bi zob danes končno moral prodret, ker se ga že čisto čuti. no in čez dan sta izmenično stokala in oba bi mene imela in pol ko sm bila pri enem je jokal drugi in obratno.

za vse bolančke pošiljam goro pikicpokicuser posted image user posted image user posted image

žal vas prebrat spet ne morem, tokrat se je zbudil izidoruser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.12.2008 1:07:40   
Špela100
Čvekice, sam na hitro, da se javim, ker moram spat, komaj gledam.
Par dni me ni bilo, ker sem delala...uganite kaj....ddv-jeeeeee user posted image

Sem prebrala, da je ful bolančkov. Bogice male, da bi čimprej se pozdravili čist vsi. user posted image user posted image

Jagoga dobrodošla nazaj.

Terida... tvoja leta...NE MOREM VERJET!!! Moj letnik...ti si kot najstnica, jaz pa že cela zamortizirana user posted image user posted image

Vilma user posted image user posted image user posted image  za spanje.

Igračk ste pa toliko prilimale, da bo spet težka odločitev katero izbrati in pisati božičku. user posted image

No pri nas je pa v teh par dnevih se pokazal en sam velik napredekuser posted image  

- plazimo po celem stanovanju
- na nogice se postavljamo ob vsaki minimalni opori
- vemo kje je lučka
- vemo kje so ribe ( akvarij)
- vemo kje so vsi družinski člani
- znamo z glavo odkimat ne, ne, ne
- znamo kašljat
- znamo bit jezni
- znamo pokazat noska od mame
- znamo pokazat kako smo veliki
- vemo kje je nodi ( ga imamo na steni prilimanega)
- vemo kje je stolp iz kock in ga veselo podremo

ja to je to...mislim, da vse....vsak dan nekaj novega

lepo in mirno noč vam želim, po možnosti v enem kosu user posted image , nočko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.12.2008 6:01:57   
Ursi2
Živjo!
No, današnja noč je bila pa ................. Sem samo od 99 pa do 2 zjutri vstala mojlavženkrat. Šele potem je malo dlje spal, ko sem se vlegla in da je on na meni ležal in spal. Revček. Je bila zgledi vaja preveč za njega. user posted image user posted image Pa tako je navdušen nad njimi.user posted image

Danes pa lahko izbirate med vročo čokolado
user posted image

ali kavo
user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.12.2008 7:48:03   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega?
Evo, mamica spet pije kavico z vami, detece še spi... Na brzino vas preberem, ker nikoli ne vem do kdaj bo trajalo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Naš user posted image je pred pol ure zaspal. Mislim pa da bo zvečer treba dat ventolin, ker še kr hropeuser posted image user posted image user posted image ! Dobro se drži, glede na vse. Še dobro, da ni vročine!

user posted image

Gora pikapok za Timoteja, upam, da je danes že bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa krasen otročiček je!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Taja je bolje, kašla seveda še vedno tudi hrope, pa nosek je tut še smrkav, ampak diha pa počasi in to je pomembno. Je pa tudi zelooo dobre volje. Se je pa naučila dat živjo! Dvigne rokico ko ji rečeš živjo! To je pa vse kar zna user posted image . Počasi se daleč pride.

Pikopikice tudi za Tajo!!! Lepo je slišat, da se stanje izboljšuje, naj se čimprej čisto pozdravi in nikoli več ne zboli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In seveda čestitke za "živjo"!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
pri nas danes kuha izidor, je čist bogi, ga vse boli. no, zdej je mal celo pri močeh, k sva kroglico pila čez dan, ampak vročino pa še ima. urbanu pa spet zob nagaja in je zvečer tut ona imel spet mal vročine in je bil čist znerviran, no ves dan je neki stokal in ni bil pravi in sploh ni mogel zaspat, pa jest. no je pa vsaj pojedel neko kašico od alnature... zdej je zaspal, pa vroč ni več, upam, da bo noč kolikor toliko solidna, da si malo odpočije... pa mislilim, da bi zob danes končno moral prodret, ker se ga že čisto čuti. no in čez dan sta izmenično stokala in oba bi mene imela in pol ko sm bila pri enem je jokal drugi in obratno.

Pa seveda še dva kamiona pikapok za Izidorja in Urbana (naj že pride ven ta strašni zobek)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
No pri nas je pa v teh par dnevih se pokazal en sam velik napredekuser posted image  

- vemo kje je lučka
- znamo kašljat
- znamo bit jezni

Čestitke za toliko napredkov v parih dneh, jih je pa res kar nekaj!!! user posted image user posted image user posted image

Maj in Anja čestitke za vajini obmesečnici!!! Bodita pridna, zdrava in zvedava!!! user posted image

Pa punce, jaz pogrešam Dinki!!!!!!

No, to je to, dete kliče... se vrnem kasneje...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.12.2008 8:27:17   
mumu
MAJ

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.12.2008 8:28:59   
mumu
ANJA
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.12.2008 8:55:06   
mumu
Dobro jutro

Naša noč je bla tko tko, mal smo bedeli smo pa pol do 7.40 spali, tut to je nekej user posted image user posted image .

Zofy, kar stresnilo me je ko sem prebrala kaj se je zgodilo Juliji. Pa upam, da je Odi pršou domov.

Timoty a ti mu že kar daš da sam je user posted image , men to še sploh ni pršlo na misu. Je pa tko posrečen user posted image .

Špela 100: tale tvoj user posted image  je pa že pravi specialc user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan je več bolančkov user posted image , me kar mal skrbi, da bomo še mi kej fasal . Pošiljam vam en kamion (šlepar) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala za pohvale moje Tičice. Aha še tole moram napisat, da ima Tia že prvi mozolček, čist unga pubertetniškega je tolk smešna user posted image .

< Sporočilo je popravil mumu -- 1.12.2008 9:08:08 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.12.2008 9:59:22   
Lona76
Najprej en živjo od naše Taje

user posted image

Naša noč je bila tako tako. Se je že ob enajstih zbudila in sem jo mogla k nama dat, potem pa je sigurno eno uro jokala vsakič ko je zakašljala, ker ji je padla duda iz ustuser posted image . No potem je bilo pa kar ok. Ob štirih mleko in spanje do pol osmih.

Sem pozabila čestitati perp za same velike projekte.

San user posted image user posted image za Izidorja in Urbana, da se čimprej pozdravita in da Urbanu že pogleda ven ta zobek.

Špela 100 čestitke za napredke. Ja to je pa res veliko.user posted image

Ursi upam, da ne bo več takih noči. Očitno je bilo nekaj v zraku

Timoty upam, da je Timotej že boljše.

Danes za kosilo bo tajaj dobila zelenjavo, ker je cel vikend jedla meso.

Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za user posted image  tiste brez jajc? Sem zadnjič v intersparu iskala tiste zvezdice ki ste pisale o njih pa jih valda nisem najdla.

Aja morm pa še neki pohvalt Tajo. Od kar sva prišli iz bolnice dnevnih spancev nima več v najini postelji ampak spi v svoji posteljiciuser posted image . Je pridna, mami pa brez skrbi lahko kaj naredi ker se ne bojim da bi mi škratek iz postelje padu.

Zdej pa grem cunje obesit so še od učeraj oprane pa mi je na stojalu placa zmanjkalo. Ker po ta novem na elektriki šparam in perem čez vikenduser posted image . Kok časa bo tko bomo pa videli.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.12.2008 10:14:55   
tina50
jutro!

danes je bila pa noč katastrofa! zgleda, da Lana izpuščaji srbijo in ni mogel spat! pol semga pa skoz nosila, hvala bogu se je moj  spomnil na trak in sem ga potem nosila v trku! če ne bi mi roke odpadle! zdajle pa spi! ne vem a mu je bepante pomagal, ker drugač se skoz cmiri in se s čelom drgne ob mene!
jaz sem zaspala ob enih pol petih, pa do sedmih! sem šle zdalje zraven Lana v postlo, pa mi ne potegne, da bi zaspala! upam, da bo popoldan tud šel spat, verjetno bo me takrat potegnil spanec!

VSEM hvala za čestitke za rojstni dan! je bil kr lep, ko je Lan brez vročine, sam konec ni bil najboljši! pa vse se preživi! 

vreme je pa groznoooooooooooooooo!

Špela100 user posted image user posted image user posted image  za vse napredke!!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.12.2008 10:17:57   
tina50

Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za user posted image  tiste brez jajc? Sem zadnjič v intersparu iskala tiste zvezdice ki ste pisale o njih pa jih valda nisem najdla.

Aja morm pa še neki pohvalt Tajo. Od kar sva prišli iz bolnice dnevnih spancev nima več v najini postelji ampak spi v svoji posteljiciuser posted image . Je pridna, mami pa brez skrbi lahko kaj naredi ker se ne bojim da bi mi škratek iz postelje padu.

Zdej pa grem cunje obesit so še od učeraj oprane pa mi je na stojalu placa zmanjkalo. Ker po ta novem na elektriki šparam in perem čez vikenduser posted image . Kok časa bo tko bomo pa videli.

TESTENINE jaz sem mu že dala domače rezance, pa ni bilo nič narobe!

user posted image user posted image user posted image  Taji za spanje!

perem, pa jaz tud samo ob vikendih! redkokdaj se zgodi, da med tednom! sam pol pa laufa stroj cel vikend!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.12.2008 10:43:26   
tina50
san upam, da je izidor že boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

job user posted image user posted image user posted image  za uživanje na snegu!

Lona76 čestitke Taji, da da živjouser posted image user posted image user posted image

Zofy uboga Julija, upam da je ni preveč streslo! in naj se prehlad čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image
in upam, da ste našli Odija

jagoga user posted image user posted image user posted image  za Čatež in da so bili otroci pridni!

aleži tist, ko si mi poslala za RD, je res ful dobro! HVALA!

mumu jaz pa ne vidim slike, tud ko kliknem na križec ni ničuser posted image

TIMOTY user posted image user posted image user posted image , upam, da je že boljši

mi imamo AD3 kapljice od krke, dajali jih bomo do takrat, ko bo P rekla! dajem jih pa po 5!

lucalu user posted image user posted image user posted image , za zobek

no, zdej se je pa Lan zbudil!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.12.2008 11:25:14   
Dinki
Dan punce user posted image ,

jaz šele sedaj pijem jutranjo kavico. Je titek zaspal in imam šele sedaj čas. Ma sva imela eno tako luštno zabavno jutro pa ni bilo časa za kavico.

Najprej čestitke Tini50 za rojstni dan....enkrat sem bila prezgodnja, zdej pa prepozna, ampak bolje dvakrat kot nikoli user posted image . Bodi zdrava, nasmejana, srečna, naj te Lan lepo uboga in da bo čim hitreje dobil bratca ali sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav tako čestitke, objemčke in poljubčke Jobu za mini RD....no ja, tudi Anja in Maj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej vas grem pa še malo pokomentirati, vidim, da bom imela kar dosti dela.....

Pa punce, jaz pogrešam Dinki!!!!!!

Ah Lucalu, user posted image user posted image  ti si pa res eno user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.12.2008 11:33:47 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.12.2008 11:43:00   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

perem, pa jaz tud samo ob vikendih! redkokdaj se zgodi, da med tednom! sam pol pa laufa stroj cel vikend!

Pa saj ponoči imate tudi poceni tok, pa ponoči uklopte stroj, da ne bo take gužve za vikend

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.12.2008 11:46:37   
jagoga

Zakaj pa iščeš tiste brez jajc. Če si ji že probala dati kuhano jajce in ni bilo reakcije ti ni treba iskati tistih brez jajc.
Za juho delam jaz domače rezance z jajci in ene dvakrat sem mu tudi že dala navadne testenine.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.12.2008 11:50:07   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Pošiljam vam en kamion (šlepar) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da ne bo na višnjegorskem klancu zdrsnu s cesteuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi vsem bolnim želim, čim prejšnje okrevanjeuser posted image

in vsem čestitke za nove napredkeuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.12.2008 11:50:24   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

pa titu sporočam, da mora tudi ponoči lepo pančkat, ne sam čez dan (p.s. a sta se z urbanom kaj zmenila? ker mi tud nč ne spimo, ponoč okol hodmo in se nosmo in smo bogi, no sej bo minilo)

user posted image  hvala San. Sem ta vikend slišala, da dojenčki, ki bolj malo spijo ponoči oz. se velikokrat zbujajo, spadajo med bolj inteligentne.....sej ne, da bi temu zelo verjela, ampak je pa nekaj za nas mamice za tolažbo ob težkih nočeh user posted image .....no, moj Tit se še ne more odločiti v katero kategorijo bi spadal in je ena noč super, druga spet ne....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Ga ati tak kliče - ljubkovalno. Ko je imel še samo spodnja dva zoba, je bil Gargi - kot Gargamel iz Smrkcev. Zdaj ko ima pa dvojke zgoraj in še ne enk, je pa kot Hugo.

vidim, da ima tvoj dragi približno tak smisel za humor kot moj user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Julija ima rada lesenega kužka Flokija in žabico Filipa. Sta še od Dominika, tudi on je bil nor nanje. Imata tako fino nogice na štrikcih in so super za v usta. Se pa dobijo te igrače pri Ribnčanih oz. pri suhi robi. Super, priporočam! So pa tudi zato fajn, ker z njimi uprizarjam lutkovno predstavo in se Julija kar trese od veselja, Dominik pa poka od smeha. user posted image

Jaaaaa, se strinjam. Moja mami ima doma to leseno miško in jo tit naravnost obožuje user posted image . Mi jo je že hotela dati za domov pa je nisem hotela vzeti, se mi zdi prav, da ima tudi njegova babi kakšno tako igračo, da se mu kar učke zasvetijo ko jo vidi. Ob njej kar piska in se razživi user posted image . Super zabavno....dobro si se spomnila Vilma user posted image .

Ursi2, krasni ste vsi trije na slikicah user posted image user posted image user posted image ...glede tašče pa le eno - Ne daj se Ines!

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jz sem tudi prej dala Lukija spat pa se hočem it v pižamo oblečt, pa grem nekaj v kopalnico in mimo Lukijeve sobe pa slišim, da neki ropota v postli. Pa pogledam not, Luka pa na kolenih in se dvigoval, da bi dosegel račke, ki mu visijo nad posteljco. Sem hitro mojga poklicala pa sma ga potem ene 10 min gledala, kaj vse dela, pa se postavlja in vdelava po postli. Jz sem bla čist solzna pa kr smejala sem se obenem. Ja, še delujejo hormoni!user posted image user posted image

Dinki, upam, da bo Tit spet se spomnil, da zna že prespat skoraj celo noč in te bo danes razveselil s tem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni še zmeraj noro divjajo teli hormoni ko opazujem mojega sinka user posted image ...noro kakšen vpliv ima na mene!
Pa hvala za lepe želje, ampak nekako mu je uspelo pozabiti na prespane noči....čakamo, da se ponovno spomni na njih user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.12.2008 11:52:59   
TIMOTY
Pozdravljene!

Noč je bla tko tko! Danes ob 14.15 gremo spet k zdravniku, bomo vidli kaj bo rekel! Še vedno težko diha, po čelu ma zdej že 2 dni neke izpuščaje. Zjutraj, ko se je zbudu si je skoz nekaj po čelu drgnu, najbrž ga skrbi. Sploh nevem kaj bi to bilouser posted image user posted image user posted image user posted image Vročino je mel pa 1 dan in pol nč več.
No, zdej sm pa še jaz prehlajena, me še grlo boli, pa user posted image tud nekej kiha in kašlja- sploh nevem kaj je to letos, a bomo skuz neki bolni al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo vsaj z user posted image vse v redu, medva se bova že pocajtala.
Joj, v soboto mam pa še izpit, pa vsi smo neki bolni, nevem kaj bo ratalo iz tega! Mi je pa zdej user posted image najbolj pomemben, šola bo že počakala.

Ursi2: Hvala za kavico, je spet prav pršla. user posted image user posted image user posted image user posted image Lukcu, da je tko lepo spal ob ropotanju.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

No pri nas je pa v teh par dnevih se pokazal en sam velik napredek  

- vemo kje je lučka
- znamo kašljat
- znamo bit jezni

ja to je to...mislim, da vse....vsak dan nekaj novega

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse napredke!

Gora pikapok za Timoteja, upam, da je danes že bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa krasen otročiček je!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala, zelo si prijazna user posted image user posted image user posted image

Hvala.

Timoty a ti mu že kar daš da sam je , men to še sploh ni pršlo na misu. Je pa tko posrečen .

Hvala. user posted image
Ne, sej še ne je sam, mu pa zdej večkrat dam žlico v roke da se mal sam trenira- z mojo pomočjo. Res, da je pol hrane vsepovsod, ampak vaja dela mojstra. user posted image user posted image

Aha še tole moram napisat, da ima Tia že prvi mozolček, čist unga pubertetniškega je tolk smešna .

Že puberteta? Kam se ji pa mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej en živjo od naše Taje

user posted image

Hvala za tako prelep pozdrav, cukrček maliuser posted image user posted image user posted image .

Tina50: Bogi Lan, upam da bo kamalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo današnja noč bolj prespana.

Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za  tiste brez jajc? Sem zadnjič v intersparu iskala tiste zvezdice ki ste pisale o njih pa jih valda nisem najdla.

Jst mu dam polnozrnate testenine, pa ni nič narobe.

Aja morm pa še neki pohvalt Tajo. Od kar sva prišli iz bolnice dnevnih spancev nima več v najini postelji ampak spi v svoji posteljici . Je pridna, mami pa brez skrbi lahko kaj naredi ker se ne bojim da bi mi škratek iz postelje padu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taji za spanje v svoji posteljici.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

TIMOTY , upam, da je že boljši

mi imamo AD3 kapljice od krke, dajali jih bomo do takrat, ko bo P rekla! dajem jih pa po 5!

Hvala. user posted image user posted image

Vsem bolančko pošiljam goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.

Se je zbudil in že letim!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 1.12.2008 11:54:55 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.12.2008 12:05:29   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Zakaj pa iščeš tiste brez jajc. Če si ji že probala dati kuhano jajce in ni bilo reakcije ti ni treba iskati tistih brez jajc.
Za juho delam jaz domače rezance z jajci in ene dvakrat sem mu tudi že dala navadne testenine.

Ker naj bi bil beljak alergen. Ampak vidim, da jim kar dajete navadne bom tudi jaz poizkusila pa bomo videli kako bo. Vsem hvala za odgovore.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.12.2008 12:05:51   
mumu
Evo naša pubertetnica je tut zaspala - končno. Mal naju je oči pršu domov pogledat je še malčko sabo prnesu user posted image , pa previu jo jeuser posted image user posted image user posted image .

Jst se ža kar neki časa ukvarjam s spletno stranjo SHRANI.SI in vse slike ki jih imamo prenašam gor, se mi že kar mal blede, pa ful počas gre. Sej mamo na CD-jih shranjeno in tut neki razvitih slik, pa si še vseen še eno varnostno kopijo delam.

Danes mi je spet končno ratalo malo zlikat, sem prav ponosna nase, enostavno mi ne znese, zvečer sem pa taka ko cujna in se sam v postlo zvalim user posted image .

Taja ti pa res že prav lepo pozdraviš user posted image user posted image , in lepo da sedaj spiš v svoji posteljici, le tako naprej user posted image .

Timotej upam da ti bodo inhalacije pomagale, in da ne bo treba ventolina uporabljat.

Zdej se grem pa še jst mal uležat, me neki matra tko da moram it pop h Gna pregled, upam da bo vse ok.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.12.2008 12:10:09   
Lona76
Timoty upam, da dobro opravite pri P in da izpuščaji hitro izginejo. user posted image da se čimprej pozdravite.
Pa hvala za pohvale.

Tina50 prav tako tudi vam user posted image da se Lan pozdravi in izpuščaji izginejo.

Dinki potem imamo pa marčevke zelo inteligentne otroke . No pa saj to itak vemo in ni nič drugega za pričakovati a ne?user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?