|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
1.12.2008 12:16:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Mi smo se včeraj vrnili iz Čateža, bilo je odločno, malo smo atija pogrešali, pa sem se kar z taščo zadovoljilauser posted image . V Čatežu, smo uživali, otroci so bili pridni, Tomaž je pridno jedel in spal, v vodi je tudi užival, s tavelikim, pa tudi nisem imela večjih problemov.  V tem tednu se ni  zgodilo nič novega v našem razvoju. Bom pa pridno naredila domačo nalogo in vse prebrala, ker niste prav veliko napisale, ste raje uživale na snegu. Sem se pa na vas tudi spomnila, ko sem v džakuziju ležala.user posted image

jagoga, super, da ste se imeli lepo user posted image  in da si se na nas spomnila ko si gospa ležala v đakuziju user posted image ....(jaz bi tud!!!!!)
pa user posted image  za taščo, je mogla biti kar prijetna družba, da te je zadovoljila ker ni bilo atija.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

DOBRO JUTRO

Naša noč je bila enkratna pri Tii sem bila samo enkrat user posted image user posted image user posted image . Sedaj mam pa drug problem user posted image , noče zajtrka jest že par dni je tako, pa razmišlam če bi mogoče mogla nočno hranjenje ukintuser posted image user posted image user posted image

Bravo Tia user posted image user posted image user posted image ...zdej mi je jasno zakaj je mami napisala dobro jutro z velikimi črkami user posted image
hmmm, glede zajtrka user posted image ....kaj pa vem, Tit od vseh obrokov GH tudi najmanj poje zjutraj. Pa bi želela, da bi ravno zjutraj več pojedel pa ne gre. Je pa res da ga kake 2 ure preden vstaneva še podojim.

Oči daje Tio spat, jaz pa bom probala slikco prlimat, da videm če znam tut jst

TAKOLE SE IGRAM V KUHINJI
user posted image  

Mumu, meni pa te slikice ne odpre, je sploh ne vidim user posted image .

Timoty user posted image user posted image user posted image  za Timija in njegova pljučka in da Ventolina ne boste sploh potrebovali!

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce drage,
hvala za pikapoke, mi se še vedno držimo in se ne damo bolezni. Julija sicer smrka še vedno, ma je njen glasek že boljši in ni več toliko hripava.
Se nam pa je danes zgodila ena nezgodauser posted image . Mož je imel kabel od laptopa kar v dnevni in je bil vklopljen v elektriko. In Julija seveda to takoj v usta. Jo je zgleda ful streslo, se je tako ustrašla, da je jokala in se potolažila, pa spet jokala. Sem jo kar v trak zavila, da je bila pri meni in potem se je čez nekaj časa umirila, pa še kar zraven hlipalauser posted image . Jaz spoh nisem vedla, da to trese, mož pa je vedel, pa je vseeno tako pustil, ker ni pomislil, da bi lahko to v usta dalauser posted image user posted image user posted image . Isto baje tresejo od mobitela kabli, tako, da je treba pazit. Sej je rekel mož, da bo še on dal v usta, da preveri koliko jo je streslo. Kar naj da, da bo videl kaj je ušpičiluser posted image

Oh groza!!!!user posted image ...ta tvoja zgodba naj bo nam vsem v poduk! povsod imamo te kable user posted image user posted image user posted image .
In user posted image user posted image  za Odija...upam, da se kmalu vrne user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Se je pa naučila dat živjo! Dvigne rokico ko ji rečeš živjo! To je pa vse kar zna user posted image . Počasi se daleč pride. Pri sedenju pa je tut en patron. Sedi zelo lepo samo če jo rukne se niti pod razno ne bo ujela, včasih pa se kr sama vrže z vso silo nazaj. Jo morm skos čuvat, ker bi si bučka lahko še glavo razbila. Je ne upam pustit da bi sama sedela pa šla jaz 2 koraka stran.

bravo Taja za živjo user posted image user posted image user posted image . Moj Tit pa zna narediti adijo oz. pa pa. Prav lepo pomaha user posted image . In glede sedenja je pri nas enaka zgodba.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

No pri nas je pa v teh par dnevih se pokazal en sam velik napredekuser posted image  

- plazimo po celem stanovanju
- na nogice se postavljamo ob vsaki minimalni opori
- vemo kje je lučka
- vemo kje so ribe ( akvarij)
- vemo kje so vsi družinski člani
- znamo z glavo odkimat ne, ne, ne
- znamo kašljat
- znamo bit jezni
- znamo pokazat noska od mame
- znamo pokazat kako smo veliki
- vemo kje je nodi ( ga imamo na steni prilimanega)
- vemo kje je stolp iz kock in ga veselo podremo

ja to je to...mislim, da vse....vsak dan nekaj novega

Bravo Maks, to pa so zavidanja lepi napredki user posted image user posted image user posted image .

Eno goro user posted image user posted image user posted image  za Izidorja in Urbana.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
1.12.2008 12:44:49   
Dinki
Aha še tole moram napisat, da ima Tia že prvi mozolček, čist unga pubertetniškega je tolk smešna user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Najprej en živjo od naše Taje

user posted image  

Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za user posted image  tiste brez jajc? Sem zadnjič v intersparu iskala tiste zvezdice ki ste pisale o njih pa jih valda nisem najdla.

Aja morm pa še neki pohvalt Tajo. Od kar sva prišli iz bolnice dnevnih spancev nima več v najini postelji ampak spi v svoji posteljiciuser posted image . Je pridna, mami pa brez skrbi lahko kaj naredi ker se ne bojim da bi mi škratek iz postelje padu.

Zdej pa grem cunje obesit so še od učeraj oprane pa mi je na stojalu placa zmanjkalo. Ker po ta novem na elektriki šparam in perem čez vikenduser posted image . Kok časa bo tko bomo pa videli.

Taja = user posted image user posted image user posted image
testenine jaz dajem Titu, ampak tiste brez jajc.
Bravo Taja za spanje v svoji posteljici user posted image . Mi tega še nismo dosegli, si pa zelo želim.
Obleke tudi jaz perem samo čez vikend. Pomivalca zmeraj laufam po 10. uri zvečer. Elektrika je ratala draga kot user posted image . Smo dobili ta mesec račun, me je skoraj kap. So rekli, da se bo elektrika podražila (le) za 10%...jea, my ass.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za user posted image  tiste brez jajc? Sem zadnjič v intersparu iskala tiste zvezdice ki ste pisale o njih pa jih valda nisem najdla.

Zakaj pa iščeš tiste brez jajc. Če si ji že probala dati kuhano jajce in ni bilo reakcije ti ni treba iskati tistih brez jajc.
Za juho delam jaz domače rezance z jajci in ene dvakrat sem mu tudi že dala navadne testenine.

a ni tako, da jim beljaka ne smemo dajati do 1. leta user posted image
jaz dajem titu kuhan rumenjak enkrat na teden, ampak beljaka pa ne. 

Zdej pa grem....uf, sem imela dela user posted image
uživajte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.12.2008 12:49:10 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
1.12.2008 13:31:23   
jagoga

Zdej grem pa Tio previt in oblečt v skafanderček pa greve očitu pomagat sneg skidat. Pa mogoče bi lahko kakšnega sneženega moža naredel.

Jaz tudi rečem kombinezonu skafander. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
1.12.2008 13:39:52   
Ursi2
Živjo!
Luka spi, jaz pa kosilo kuham. No pa sem še malo na Rr skočla pogledat, kaj ste kaj načvekale!user posted image

Sem pa danes dragemu nardila Nutellino torto, ker je bil tako priden čez vikend in se je res trudil, da smo se imeli lepo.user posted image user posted image
Drgač pa je tako vreme, da kaj veliko se ne da zunaj bituser posted image . No, pa sej nama tudi not ni preveč dolgčas!

Jedilnik:
zajtrk: ovseni kosmiči+sezam+leneno seme+suho sadje z riževim mlekom
dojenje
malo kakija in melone
dojenje
kosilo: pečena zelenjava (bučke, ohrovt, brokoli, cvetača, rdeča in zelena paprika+česen+peteršilj)+krompir na margarini Gea
malica: melona+kaki
večerja: puding+amarant+(rižolino ali banana)?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.12.2008 13:41:54   
Ursi2
MAJ IN ANJA, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.12.2008 13:43:00   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

pa user posted image  za taščo, je mogla biti kar prijetna družba, da te je zadovoljila ker ni bilo atija.

O tašči, bi kdaj drugič, ampak v sili še hudič muhe žre. Saj moja tašča je včasih kar uredu, včasih mi pa pritisk dvigne. Pol se pa nekaj časa jezim na njo, potem pa malo pozabim na njene napake.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

hmmm, glede zajtrka user posted image ....kaj pa vem, Tit od vseh obrokov GH tudi najmanj poje zjutraj. Pa bi želela, da bi ravno zjutraj več pojedel pa ne gre. Je pa res da ga kake 2 ure preden vstaneva še podojim.

Mogoče pa res prezgodaj daste zajtrk. Če se doji tam okoli 5 ali pa 6 ure zjutraj, potem mu vedno dam jest šele med 8 in 9, neglede kdaj vstaneva. Taveliki mi tudi nikoli noče jest zajtrka takoj ko se zbudi, mora biti zbujen vsaj 1-2 uri, potem bo pa jedel.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.12.2008 13:48:55   
marita
pozdravljene,

da se še jaz javim po dolgem času. Mi smo ok, nič posebnega se ne dogaja. Ema in Maks sta pridna. Maks je vse kar mi jemo za koslilo, se pravi tisto kar je dovoljeno do sedaj.

Morm pohvalit mojga fanta, da je danes prespal celo noč.user posted image  Sploh nisem mogla verjet, sem vstala ene 3x pa ga kar šla gledat, pa preverjat če diha, k mi je blo tko čudn, da nobene galame ne navija. ha, ha,ha. Sem pa pogruntala, da je mali pravi jedec, no in smo ga včeraj res fajt nafutral, tko da je očitno zaleglo za celo noč.

Uspavanje: vedno ga odložim v posteljico in mu dam ta malo flaško AM. Položim ga na bok, flaško podprem z majhnim povštrom ali dekco. Vrata sobe imam odprta do konca, da slišim, če bi se kaj dogajalo, po 5 minutah grem k njemu, ponavadi že spi, se s flaško sam mal pocrklja in mu fkaško vzamem. tako da pri nas uspavanje traja 5 minut.user posted image  Aja, prej mu dam pa konkretno večerjo na žlico.

Pa sploh ne vem kako vam uspe vsak dan tolk pokomentirat.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.12.2008 13:50:53   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Sem pa danes dragemu nardila Nutellino torto, ker je bil tako priden čez vikend in se je res trudil, da smo se imeli lepo.user posted image user posted image

Čakaj Ursi2, ti toliko pečeš, pa kdo to vse poje, če bi jaz toliko pekla, bi mogla vse sama pojest in bi imela že najmanj 200 kg. Pa saj sta ti in tvoj možek čist suha, res me zanima kam to daste.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
1.12.2008 14:00:47   
mumu
Za tiste k ne vidite slikice sem jo dala v album, pa še tri druge sem zraven prpopala.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
1.12.2008 14:01:45   
Ursi2
Dinki, glede jajc oz beljaka tudi meni ni čisto jasno. Po eni strani ne beljaka, po drugi strani pa je v večini keksov in pecivih pa recimo ocvrtemu in palačinkah že beljak zraven. Mislim, da v taki obliki se lahko da, kot kuhano ali pečeno jajco, pa naj ne bi deval beljaka!user posted image  Ne vem, ampak ko gledam tk druge otroke, ko jejo lepo kekse kot so upognjenci in podobno. Sej je tam tudi beljak zraven!user posted image Eh, cela znanost!!!!!!!!!!!
Pa super za zabavno jutro!!user posted image user posted image

Špela100, čestitke Maksu za vse napredke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa se mu kr naenkrat tako mudi?user posted image user posted image
Kako pa si ti? Te najbrž kr zasipajo z delom. Upam, da si vsaj hišna opravila dala na stran ali da ti kdo pomaga. No, upam pa le, da ne tašča!user posted image user posted image user posted image

Lona76, kako je luškana Taja. user posted image user posted image Pa kako lepo pozdravi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Hm, upam, da bo današnja noč boljša.user posted image
Kaj je spet polna luna al kaj? Ma še sreča, da obstajajo zobki in luna, da imamo izgovore za neprespane noči!user posted image user posted image user posted image
pA čestitke za dnevno spanje v svoji postli. Ja, velka punca je, ni kaj!!!!user posted image user posted image user posted image
Pri nas je pa ravno obratno. Čez dan spi v najini postli, ponoči pa v svoji sobi v svoji postli.

Tudi pri nas peremo samo čez vikend. Je pa tk, da nimamo nočnega toka bolj poceni, tako da res čez vikend lavfa pralni stroj, ko zmešan. Sam je pa velkokrat problem, ker smo čez veiknde najbolj leteči, tako da včasih ponoči, ko Lukana podojim, grem obesit in dat drugo rundo prat.user posted image
Sem pa rekla, da bom rajši kr na roke pomivalain da nočem pomivalnega stroja, ko sem prebrala, da je to skor največji porabnik energije! user posted image user posted image

Tina50, upam, da je Lan že boljši in da ga čimprej neha srbet. Revček mali!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti pa tudi popoldan kar pojdi malo počivat zraven mišeka. sej se moreš malo spočit!!!!!!!!!!!

Timoty, upam, d ste vredu, da bo vse ok pri P in da se bote kmalu vsi pozdravli. Kr en cel vagon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bote zdravi!

Nič, morem it!
Lepo se imejte še naprej!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.12.2008 15:16:30   
Vilma
Samo na hitro se javljam.
Imam manijo pospravljanja, pride enkrat na leto, pa jo moram izkoristit. user posted image
Danes sem spucala kuhinjo (od zunaj, kar se vidiuser posted image ), pa naročila milijon slik prek neta!
Moram izkoristit tole moje čistilno razpoloženje, jutri me čaka še dnevna, pa še en komplet fotk za naročit, jih nisem od aprila. user posted image
V petek ima pa moj sine dve leti in sem čist vzhičena. user posted image  Moram mal pospravit, bomo velik praznoval, pa balone je treba zrihtat, pa jeklo do petka. V petek pridejo stari starši, v soboto pa žur za Dominikove prijateljčke. user posted image  Sem ugotovila, da je ravno Miklavž in seveda moram še vsakemu otroku vsaj malenkost nabavit. user posted image  
Danes ko sem naročala slike... jaz sem tako podoživljala vse te trenutke...Dominikov prvi rojstni dan, polno ljudi in jaz že noseča user posted image , potem rojstvo Julije, te male princeske, ki je tako podobna Dominiku. user posted image  Potem jo gledam frajlo, kako je bla mičkena in fejst v mišelinke oblečena in jo gledam zdaj na fotkah, šlang damico, ki že zelo pametno gleda. user posted image  Pa vsi dopusti....Pa skupne fotke z Dominikom... Tako lepo je bilo gledat te fotke za nazaj user posted image  Moja dva sončka rasteta. Dominik je že cel fant, Julija pa skoraj ne več dojenčica. user posted image  Ob vsem tem dobim spet dojenčkov sindrom. Pa še sestrična je v petek rodila. user posted image  Tisto malo štručko, ki tako lepo diši, ki te tako lepo gleda, tako zaupljivo, nepokvarjeno, samo tebe user posted image  Sem se spomnila vseh popadkov, poti v porodno, poroda samega....Punce, ki boste še noseče....
JAZ SEM VAM TAKO FOVŠ!!!! To so tako lepi trenutki....Neponovljivi....Eh, sem zašla....Grem raj pospravljat user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 1.12.2008 15:18:22 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.12.2008 16:42:58   
TIMOTY
Pozdravljene!

Mi smo bili spet pr P in spet dobili inhalacije z ventolinom. Potem mu je P spet pljučka poslušala in je rekla, da se ji pa zdej zdi, da še težje diha in ko izdahne podaljša izdih. Kisik v krvi je bil po inhalacijah sicer boljši, ampak je rekla da se kr matra revček user posted image user posted image user posted image . Je rekla naj mu štejem dihanje v spanju ( 30/ min- 1 vdih in 1 izdih se šteje za 1, je normalno v spanju ) in rekla da ne sme bit več kot 40/ min. Smo pršli domov in je zmatranček kr zaspal med potjo, brez kosila. Zdej sm mu pa med spanjem štela dihanje in je blo 40/ min. Zdej sm pa že ful zaskrbljena user posted image user posted image user posted image user posted image . Je rekla, da lahko danes pridemo še enkrat nazaj pljučka poslušat, jutri pa nujno spet nazaj na kontrolo. Ponoči mu moram štet dihanje- večkrat in če bo nad 40/ min. mi je dala napotnico za na pediatrijo in je rekla naj kr gremo če se bo matral. Tako sm zaskrbljena, še hrope mu ko diha. Revček moj bogi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76: Mi lahko napišeš kako je bilo z dihanjem pri Taji ( koliko na min. ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????????

Vsem bolančkom pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej ozdraveli.

Mumu:
Sm pogledala slike, ta vaša pupika je tako sladka, pa krasne učke ma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prava lepotička.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 1.12.2008 16:52:28 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
1.12.2008 16:53:17   
san
joj, timoty, držim pesti, da bo pod 40 in da ne bo treba v bolnico, če pa bo, mu bojo pa tam zagotovo pomagali, tko da en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zanj in zate, da bi kmalu minilo!!!!

ostalo nisem brala, samo javim, da smo malenkost bolje, danes nimamo vročine in tud nosek je manj poln in dihamo ok in pri zobku je že luknjica tko da bo vsak čas žagica zunaj, izidorju je pa tudi kroglica prijela in je danes še preveč okuser posted image

zdej pa že jokamo, k smo zaspani...

maj in anja vse najboljše, pokajta od zdravja in sreča naj vaju boža po ličkih in mamina ljubezen naj vaju greje v teh mrzlih dneh, da vama bo toplouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
1.12.2008 17:08:21   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: san

joj, timoty, držim pesti, da bo pod 40 in da ne bo treba v bolnico, če pa bo, mu bojo pa tam zagotovo pomagali, tko da en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zanj in zate, da bi kmalu minilo!!!!

HVALA. Res rabimo pikapoke in upam, da bodo pomagaleuser posted image user posted image user posted image
Zdej spi, pa ga skuz hodim gledat pa štet kako diha. Kr groza me je, upam da ne bo še slabše!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.12.2008 17:15:38   
Lona76
Joj Timoty zdejle k sem pa to brala so mi pa kar solze stopile v oči. user posted image Ma te čisto zastopim kako se počutiš. Taja je imela ponavadi okrog 42-45 vdihov. Zadnjič ko sva bili na pediatrični jih je imela 60, sedaj pa jih je imela v budnem stanju 100, za spanje pa ne vem, ker revček ni mogla spat. Mora pa spati vsaj 15 minut predno mu začneš šteti vdihe, ker mora biti res trdno spanje. Pa če umes se premakne začni na novo šteti.

Upam da vam ne bo potrebno v bolnico. A jedel in pil je pa kot ponavadi? Ker je tudi to znak. Če slapše je. Pa veš kaj mu še poglej. Ko diha če kej ugreza med rebrčki?

user posted image  ti jih miljon pošiljam da bo ok in vam ne bo treba še kam letat. Se je pa pri nas proti večeru poslabšalo enkrat, enkrat pa sredi nočiuser posted image . Tko da če te bo zaskrbelo pejt v bolnico. Bolš zastonj. Aha pa še meni so sedaj povedali če bi slučajno kr na enkrat začela lepo dihat to ne pomeni da je že ok ampak da je že tok zmatrana in je treba it k zdravniku.

Držim pesti da bo noč mirna in boste ok. Je pa tako če ima bronhiolitis ni nujno da Ventulin prime. Pri nas žal ne prime.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
1.12.2008 17:16:41   
Lona76
Aja ko je imela 42-45 udihov midve nisva šle v bolnico. Ona je že zaradi srčka malo hitreje dihala. No sedaj pa bi verjetno tudi midve mogle pri takih udihih it.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
1.12.2008 17:20:36   
Ursi2
Samo na hitro, ker potem letim delat!

Timoty en KUP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
da bo šlo na bolje in da vdihov ne bo več kot 40!!!!!

Držte se in javi se še kaj, kako ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
1.12.2008 18:36:26   
mumu
Ja bogi Timotej, hitro začni lepo dihat. Kamion s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za tebe. Timoty kolk pa ima saturacijo če mogoče veš, me ful zanima?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
1.12.2008 19:44:54   
Zofy
Timoty, en kup pikapok za Timoteja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo dihanje tako, kot mora bit in da se hitro pozdravi revčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
1.12.2008 19:50:53   
Zofy
Naša iskalna akcija za Odija pa je bila uspešna, vendar je novica vseeno slabauser posted image . Revčka je avto zbil, najverjetneje pred 1 tednom in se je šele zdaj privlekel tako daleč, da ga je ena soseda vidla, ker je vidla moj oglas in mi ga prinesla zjutraj ob 8h. Sem bila celo dopoldne na veterinarski kliniki in so ga slikali in ko sem vidla poškodbe, mi je bilo kar slabo in zelo hudouser posted image
Ima zlomljeno stegnjenico, zlomljeno medenico in odtrgano stran od hrbtenice. In ker se ne ve, kako je z živci, sem ga pustila tam čez noč na opazovanju. Če bo lahko sam lulal in kakal pomeni, da so živci ok in bo imel jutri operacijo, kjer mu bojo dali skupaj stegnjenico. Nogo in rep pa čui, smo preverili. Medenica se pa baje sama pozdravi. Bogi naš Odi. Cene so pa itak oderuške. Operacija bo stala med 450 in 500€.In kaj naj bi rekla, da naj mu dajo injekcijo, ker mi je škoda denarja?
No, bomo vidli jutri kako in kaj. Evo, še slikica našega Odija:

user posted image

zdaj pa Juliji skopat in spat. Mi je žal, ma mi vas spet ni uspelo prebratuser posted image . Nočko!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
1.12.2008 20:09:14   
Lona76
Dober večer.

Evo naša Taja je v postelji, spi pa gospodična še ne, ma tok za povedat.

Timoty kako je Timotej?

Zofy dako je Julija? Ja revček Odi. Upam, da se bo vse rešilo. Ja cene so pa oderuške. Sedaj pa je tako če imaš denar ga daš, drugače pa revčkom živalim ne moraš pomagatiuser posted image . Je pa soseda prijazna da ti ga je prinesla, lahko bi ga kar kje pustila, tudi taki ljudje se najdejo.

Nič grem likat, pa zraven TV gledat. Same slabe novice tuki gor beremuser posted image .

Pa še zdravnica Taja za lepšo noč vsem in naj se vsi bolančki pozdravijo

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
1.12.2008 20:30:58   
lucalu
Sem vas prišla samo na brzino pozdravit, pa me je skoraj kap! Same slabe novice!!! user posted image
TIMOTY nešteto pikapokic za Timoteja!!! Upam, da bo vse vredu in da vam ne bo treba na pediatrično!!! Naj vdihov nikakor ne bo več kot 40!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Zofy... ubogi Odi!!! user posted image  Upam, da bo z živci vse vredu in da ga bodo operirali... mucki se ponavadi itak zmažejo! Res držim pesti za njega in mu pošiljam pikapokice za lažje okrevanje!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Cene so pa res oderuške pri veterinarjih, to sem pa že izkusila sama... user posted image  

Oh groza, danes je pa res en slab dan, zgleda... upam, da bo jutri lepši in da bo spet vse vredu!!!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 1.12.2008 20:33:06 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.12.2008 0:46:19   
Ursi2
No, moška spita, jz pa še strašim na rač.

Sma bila danes na pevskih in je bil Luka pri dediju in babici in je bil ful priden. Sam je pa tako vesel, ko pridema domov, k se stiska pa objema, pa lubčka. Sem čist mokra po obrazu na koncu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marita, lepo te je spet malo brat!! Je pa tvo fant res zelo priden. Čestitke res, za lepo prespano noč in tudi za to, da tako pridno zaspi!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da rad je, tudi super!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jagoga, sej nisma tako suha. Ok, meni je res šlo zdejle malo dol, sam vseen. No, sej jz bi tudi vse pojedla, pa na srečo ne smem, moj pa je čist srečen, če je kaj, pa malo še mojmu tastu da, pol sta pa oba dva vesela. No, sej če nič ne nardim, pa se zadovolji z Mikado čokolado.
Drgač pa sem jz tudi tak sladkosned, da ga iščeš. Ni prej bila nobena čokolada pa keksi varni pred mano. user posted image user posted image user posted image
No, zdej pa me take stvari ne ganejo (če verjameš) in lepo pridno glodam stiropor (riževe oblatne).
Sej bi za naju z Lukijem tudi kako pecivo ali kekse spekla, sam vem, da bi sama v 5 min vse zmazala!user posted image

Sem se pa zdej spomnila, NČK, da sem gledala v Intersparu da imajo tam, kejr prodajajo tole zdravo hrano  (polnozrnate špagete, quinojo,......, tudi čokolado, ki je brez sojinega lesitina. Vsaj jz nisem nikjer zasledila. Je pa v takih modro bež škatli oz embalaži zavita (zapakirana). Upam, da bo ti prav prišlo.

Mumu, kak cukerček je tvoja Tia!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, meni so pa rekli, da če me prime, da bi pospravljala, da naj ese vsedem in počakam, da me mine!!!!!!user posted image user posted image user posted image  No, pridna si, res!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ti verjamem, da si čist v luftu zaradi rojstnega dneva in vsega, kar paše zraven!!! user posted image Sem pa jz tudi včeri slike skupi zbirala za Lukijev album za dedija in babico. Sem bila čist solzna zraven in se spominjala vsakega trenutk aposebej. Kako mine čas in si po eni strani želiš, da bi šel malo bolj počasi ali da bi se celo ustavil.

Me je glih dans dragi spomnil, da smo 1. in da čez 2 meseca bom že nazaj v službi. Sem se sam sesedla, čist bleda postala in kr na jok mi je šlo.user posted image user posted image user posted image Sem potem še 10x bolj stiskala pa objemala Lukija, ko se je zbudil. Kaj si je kaj revež mislil?user posted image

Timoty, mislimo na vas in upam, da ste vredu! Držite se, pa z Lukijem vam pošiljama user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

San, super za dobro novico. No, da je vsaj en marčevc, ki je že boljši!!!!!!!!!!! Za vsak slučaj pa tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, upam, da bote jutri izvedeli kake vzpodbudne novice za vašega Odija. Bogi revček!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo mogoče šlo brez operacije!!!!!!!
Ja, cene so pa nore. Poznam!

Lona76, mislim da bo Taja prav vredu zdravnica. Tako z zanimanjem opazuje, da mislim, da bo počasi stvar obvladala!!!! Je pa res lubana!!!!!user posted image user posted image

Takole, mislim, dfa je to za danes vse!

Za vse bolančke:user posted image

Za vse, da bote imele mirno noč in se bote zjutraj zbudila spočite in polne energije:
user posted image

Pa da bote lažje zaspale in sanjale kake lepe sanje še ena
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.12.2008 8:03:45   
Lona76
Dobro jutro!

Danes vam pa jaz pošiljam enouser posted image . Ja vem da ni tako dobra kot od Lukca, boste pač mogle počakat da se mladenič zbudiuser posted image .

Naša noč kot ponavadi. Eno zbujanje za mleko in potem vstajanje ob sedmih. Me pa zanima kdaj bo tale naša žaba začela spati celo noč. Ne vem če sem pri volji da ji ukinem nočni obrok. Saj veste da bi poslušala jok. Nekako nisem še pripravljena na to. Je pa res da naša miška popije 2 dcl mleka kar v spanjuuser posted image . Mogoče je pa res lačna. Ji bo treba za večerje še kaj drugega začeti dajati in ne samo mlečne stvari. Mogoče bo potem bolj sitauser posted image .

Vilma tko lepo si napisala, ja tudi jaz bi bila še enkrat noseča in šla še enkrat čez porod, kljub temu da sem na porodni možu rekla da naj mi pove kako hudo je to če bom še kdaj sitnarla za otročka. Se zavedam da je bilo takrat hudo ampak je očitno ta huda bolečina pozabljena, ostali so samo še lepi trenutki.

Timoty kako ste? Upam, da ste doma

Zofy javi kako je Odi

Ursi2 hvala za pohvale naše Tajčke

Pa Roku vse najboljše za obmesečnico. Veliko zdravja in bodi vesel in razigran fantek

Zdej je pa naša lepotička začela protestirat.user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.12.2008 8:13:25   
mumu
ROK

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?