lucalu
|
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega? Naša noč prespana, vsi spočiti, pripravljeni na nove izzive! Evo, po parih dneh imam spet možnost spiti jutranjo kavico z vami (je ati na dopustu) in bom končno lahko prebrala vse za nazaj... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Najprej en živjo od naše Taje Živjo Taja!!! Kakšna krasotička si, pa kako lepo pozdraviš!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Imam eno vprašanje a ve jim že dajete navadne testenine ali kupujete za tiste brez jajc? Jaz mu zaenkrat dajem še tiste brez jajc, ampak kolikor sem vas uspela prebrat, ni potrebe... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Aja morm pa še neki pohvalt Tajo. Od kar sva prišli iz bolnice dnevnih spancev nima več v najini postelji ampak spi v svoji posteljici . Je pridna, mami pa brez skrbi lahko kaj naredi ker se ne bojim da bi mi škratek iz postelje padu. Bravo Taja, pridna punčka!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 danes je bila pa noč katastrofa! zgleda, da Lana izpuščaji srbijo in ni mogel spat! pol semga pa skoz nosila, hvala bogu se je moj spomnil na trak in sem ga potem nosila v trku! če ne bi mi roke odpadle! zdajle pa spi! ne vem a mu je bepante pomagal, ker drugač se skoz cmiri in se s čelom drgne ob mene! jaz sem zaspala ob enih pol petih, pa do sedmih! sem šle zdalje zraven Lana v postlo, pa mi ne potegne, da bi zaspala! upam, da bo popoldan tud šel spat, verjetno bo me takrat potegnil spanec! Bošček Lan, naj ga hitro neha srbeti!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 lucalu , za zobek Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Pa punce, jaz pogrešam Dinki!!!!!! Ah Lucalu, ti si pa res eno . Ah, hvala!!! V nedeljo se nisi nič oglasila in ker to ni pri tebi v navadi, sem takoj opazila, da "manjkaš"! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Moj Tit pa zna narediti adijo oz. pa pa. Prav lepo pomaha . Bravo Tit!!! IZVIRNO SPOROČILO: marita Ema in Maks sta pridna. Maks je vse kar mi jemo za koslilo, se pravi tisto kar je dovoljeno do sedaj. Morm pohvalit mojga fanta, da je danes prespal celo noč. Sploh nisem mogla verjet, sem vstala ene 3x pa ga kar šla gledat, pa preverjat če diha, k mi je blo tko čudn, da nobene galame ne navija. ha, ha,ha. Sem pa pogruntala, da je mali pravi jedec, no in smo ga včeraj res fajt nafutral, tko da je očitno zaleglo za celo noč. Uspavanje: vedno ga odložim v posteljico in mu dam ta malo flaško AM. Položim ga na bok, flaško podprem z majhnim povštrom ali dekco. Vrata sobe imam odprta do konca, da slišim, če bi se kaj dogajalo, po 5 minutah grem k njemu, ponavadi že spi, se s flaško sam mal pocrklja in mu fkaško vzamem. tako da pri nas uspavanje traja 5 minut. Aja, prej mu dam pa konkretno večerjo na žlico. Bravo Maks, priden fant!!! In Ema, pridna punčka!!! Kar tako naprej!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Imam manijo pospravljanja, pride enkrat na leto, pa jo moram izkoristit. Danes sem spucala kuhinjo (od zunaj, kar se vidi ), pa naročila milijon slik prek neta! Moram izkoristit tole moje čistilno razpoloženje, jutri me čaka še dnevna, pa še en komplet fotk za naročit, jih nisem od aprila. V petek ima pa moj sine dve leti in sem čist vzhičena. Moram mal pospravit, bomo velik praznoval, pa balone je treba zrihtat, pa jeklo do petka. V petek pridejo stari starši, v soboto pa žur za Dominikove prijateljčke. Sem ugotovila, da je ravno Miklavž in seveda moram še vsakemu otroku vsaj malenkost nabavit. Danes ko sem naročala slike... jaz sem tako podoživljala vse te trenutke...Dominikov prvi rojstni dan, polno ljudi in jaz že noseča , potem rojstvo Julije, te male princeske, ki je tako podobna Dominiku. Potem jo gledam frajlo, kako je bla mičkena in fejst v mišelinke oblečena in jo gledam zdaj na fotkah, šlang damico, ki že zelo pametno gleda. Pa vsi dopusti....Pa skupne fotke z Dominikom... Tako lepo je bilo gledat te fotke za nazaj Moja dva sončka rasteta. Dominik je že cel fant, Julija pa skoraj ne več dojenčica. Ob vsem tem dobim spet dojenčkov sindrom. Pa še sestrična je v petek rodila. Tisto malo štručko, ki tako lepo diši, ki te tako lepo gleda, tako zaupljivo, nepokvarjeno, samo tebe Sem se spomnila vseh popadkov, poti v porodno, poroda samega....Punce, ki boste še noseče.... JAZ SEM VAM TAKO FOVŠ!!!! To so tako lepi trenutki....Neponovljivi....Eh, sem zašla....Grem raj pospravljat Bravo mami za manijo pospravljanja!!! Ostali del posta je pa res tako napisan, da me je kar stisnilo... kako leeepooooo!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Pa še zdravnica Taja za lepšo noč vsem in naj se vsi bolančki pozdravijo Oh, kako lepa in mlada zdravnička!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 danes smo pa že spali kot ponavadi 2-3x dojenje in potem spanje naprej! , naju je poštar ob 9 zbudil! se ful pozna ko imamo rolete dol in potem Lan dalj časa spi! sam zdajle pa tud že spi svoje prvo spanje! Bravo Lan za dobro noč!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 kolk jim pa sedaj dajate rumenjaka? že celega? Jaz mu dam še vedno polovičko. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h Pridejo: Dinki Zala Terida (s prijateljico marčevko) Ursi2 lucalu Tina50 ... kaj je sedaj s srečanje? nisem vse na tekočem, zato pa sprašujem! v petek je napovedano bolj slabo vreme? a bo vseeno? v četrtek je še lepše vreme? povejte! zasledila sem samo še to, da je san nekaj omenjala, da bi prišla? povejte! Jaz se tudi sprašujem KAJ JE S SREČANJEM? Ste še zainteresirane??? Drugače je pa meni vseeno kateri dan... IZVIRNO SPOROČILO: aleži Mi smo v redu, noč je bila takšna, da sem vsake 2 uri vstajala, se cartala,.... prehlajena je. Zdaj je po dolgi muki zaspala. Pikapokice za Saro... da prehlad čimprej mine!!! IZVIRNO SPOROČILO: san zdravo, mi smo od zdravnika. urban je ok, mu res zobki tik nagajajo, izidor ima pa streptokoko angino, tko da smo dobil ospen. sicer je izredno živahen in brez vročine, tko da bom še nadaljevala s kroglico in če bo ok, potem mi ne bo treba dat ospena, drugač pa. no, toliko od nas. aja, na srečanje me pa žal ne o, ker bo izidor ves teden doma Gora pikapokic tudi za Urbančka (naj končno zraste ta zobek) in Izidorja (da bo ok in ne bo treba Ospena)!!! Za srečanje pa ŠKODA!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy So me danes klicali, da je bil operiran, samo da je bila mišica zaradi starosti poškodbe že zakrčena in da so jo raztegnili in le uspeli poštimat. Julija pa še kar smrka, drugače je OK. Ji vlečem ven drekec iz noseka n je prav fuj. In ven priteče v ogromnih količinah. Ma po moje bi mogla bit v 3 dneh ok, ker ne kaže več drugih znakov prehlada. Super za Odija, da so ga operirali... zdaj se pa naj čimprej pozdravi!!! Pa za Julijo, da ta prehlad čimprej izgine!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Lucalu za nov zobek in za cviljenje. Hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Danes je imela Taja take dobrote za jest da ni nič zame ostalo, pa tako sem čakala . Za kosilo je imela pire in pa omakico iz bučk in korenčka ma mi je res tako dobra ratala da sem se še jaz oblizovala za malico pa skuto z borovnicami in banano in je tako jedla da je pojedla celo šalčko in ko je bilo konec je revček še kar govorila amam . In ji rečem a bi ti še in ona meni ja . Sem se skor polulala od smeha kako ji je to dobro ratalo. Ko sem pa tole brala, pa nisem vedela a se hecaš, ali misliš resno... Tai je tudi včeraj imel za kosilo krompir in omakico iz bučk (le da brez korenčka), za malico pa skutico z banano in borovnicami!!! Pa čestitke Taji za JA!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 lucalu za zobek in cviljenje Hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Pri pregledu smo imeli tudi odvzem krvi in kot kaže je uredu, ker me niso nič klicali, da naj pridem še enkrat. Opravljali smo tudi razvojni test (pobiranje rozine - DA, prelaganje koce iz roke v roko - DA, opazovanje rdeče volne - DA, če uporablja razne zloge - DA, tleskanje z jezkom - DA, oponašanje kašljanja - NE, vprašala nas je če že ploskamo - NE, če damo pa pa - DA, plazimo po trebuhu - DA, plazimo po kolenih - NE, stojimo ob opori - NE) no in rezultat tega je - pristali smo na razvojni ambulanti. Češ, saj ni nič narobe če še ne stoji ob opori, ampak naj o tem ocenijo strokovnjaki na tem področju in če bo potebno bodo predpisali vaje. So pa res neverjetni, da te dajo zaradi tega na razvojno!!! Drugače pa čestitke Tomažu za toliko osvojenih veščin!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Noč je bila kr ok, je sicer ful kašljal ampak mu je ratalo spat. Jst sm pa druga zgodba, nism mogla spat ker sm se sekirala kako je moj malček in sm ga skoz hodila opazovat in štet dihanje ( 3 krat je blo čez 40, drugač pa pod 40), se zdej boljš skašlja in se mi zdi da mu je lažje dihat, ko se skašlja ( tako da mu dajem še slezov sirup za izkašljevanje- po priporočilu P ). Smo bli pa dopoldne pr P na pregledu in je še enkrat dobil inhalacije z ventolinom, pa je blo pol lažje dihat. Upam, da bo šlo na bolje in ne na slabše. Tudi jaz upam, da bo šlo na bolje... in to čimprej!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Lucalu: za četrti zobek in vsi štirje v 14 dneh, to pa je brzina Pa hvala za čestitke!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zala. Mi smo zaenkrat še zdravi moram hitro potrkat, zobka še nimamo, mahamo z rokico papa in točno pokažemo kaj želimo pogledat ali imet. Bravo Zala!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, čestitke za zobeka! Vaš pob pa ni kr tk, najprej nič, potem pa 4 v 14 dneh! Adijo. ta pa nardi na veliko, kaj!!!!!!!! Super res!!!!!!! Ja super za cviljenje vašega miškota!!!!! Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 TAI, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Še enkrat... najlepša hvala!!! Pa še Rok, z enodnevno zamudo, vse najboljše za tvojo obmesečnico!!! Tako, dohitela sem vas, moja šalčka od kavice je prazna, zdaj bo treba pa bejbiju zajtrk pripravit! Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija!
< Sporočilo je popravil lucalu -- 3.12.2008 7:32:07 >
|