Ursi2
|
No, moška spita, jz pa še strašim na rač. Sma bila danes na pevskih in je bil Luka pri dediju in babici in je bil ful priden. Sam je pa tako vesel, ko pridema domov, k se stiska pa objema, pa lubčka. Sem čist mokra po obrazu na koncu! Marita, lepo te je spet malo brat!! Je pa tvo fant res zelo priden. Čestitke res, za lepo prespano noč in tudi za to, da tako pridno zaspi!!!!!!!!!!! Pa da rad je, tudi super!!!!!!!!!! Jagoga, sej nisma tako suha. Ok, meni je res šlo zdejle malo dol, sam vseen. No, sej jz bi tudi vse pojedla, pa na srečo ne smem, moj pa je čist srečen, če je kaj, pa malo še mojmu tastu da, pol sta pa oba dva vesela. No, sej če nič ne nardim, pa se zadovolji z Mikado čokolado. Drgač pa sem jz tudi tak sladkosned, da ga iščeš. Ni prej bila nobena čokolada pa keksi varni pred mano. No, zdej pa me take stvari ne ganejo (če verjameš) in lepo pridno glodam stiropor (riževe oblatne). Sej bi za naju z Lukijem tudi kako pecivo ali kekse spekla, sam vem, da bi sama v 5 min vse zmazala! Sem se pa zdej spomnila, NČK, da sem gledala v Intersparu da imajo tam, kejr prodajajo tole zdravo hrano (polnozrnate špagete, quinojo,......, tudi čokolado, ki je brez sojinega lesitina. Vsaj jz nisem nikjer zasledila. Je pa v takih modro bež škatli oz embalaži zavita (zapakirana). Upam, da bo ti prav prišlo. Mumu, kak cukerček je tvoja Tia!!!!!!!! Vilma, meni so pa rekli, da če me prime, da bi pospravljala, da naj ese vsedem in počakam, da me mine!!!!!! No, pridna si, res!!!!!!!! Ti verjamem, da si čist v luftu zaradi rojstnega dneva in vsega, kar paše zraven!!! Sem pa jz tudi včeri slike skupi zbirala za Lukijev album za dedija in babico. Sem bila čist solzna zraven in se spominjala vsakega trenutk aposebej. Kako mine čas in si po eni strani želiš, da bi šel malo bolj počasi ali da bi se celo ustavil. Me je glih dans dragi spomnil, da smo 1. in da čez 2 meseca bom že nazaj v službi. Sem se sam sesedla, čist bleda postala in kr na jok mi je šlo. Sem potem še 10x bolj stiskala pa objemala Lukija, ko se je zbudil. Kaj si je kaj revež mislil? Timoty, mislimo na vas in upam, da ste vredu! Držite se, pa z Lukijem vam pošiljama San, super za dobro novico. No, da je vsaj en marčevc, ki je že boljši!!!!!!!!!!! Za vsak slučaj pa tudi za vas Zofy, upam, da bote jutri izvedeli kake vzpodbudne novice za vašega Odija. Bogi revček!!!!!!!!!!!! , da bo mogoče šlo brez operacije!!!!!!! Ja, cene so pa nore. Poznam! Lona76, mislim da bo Taja prav vredu zdravnica. Tako z zanimanjem opazuje, da mislim, da bo počasi stvar obvladala!!!! Je pa res lubana!!!!! Takole, mislim, dfa je to za danes vse! Za vse bolančke: Za vse, da bote imele mirno noč in se bote zjutraj zbudila spočite in polne energije: Pa da bote lažje zaspale in sanjale kake lepe sanje še ena
|