tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam? karmar, js mu skuham kamilice+janež+kumino. včeraj je spil ful veliko, danes pa nič noče, kokr kdaj. IZVIRNO SPOROČILO: mariane Naš Tai se je rodil 1.8.08 ob 3.35,težak 4140 in velik 52cm. aha, še en štirikilaš IZVIRNO SPOROČILO: anaya mogoče pa je mela samo pleničko preveč na tesno, ker ko sem jo razvila je jok ponehal.... kdo bi vedel, kaj je našim otročkom. a je to možno?? mene to večkrat skrbi, če mu jo preveč zategnem?? IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Tinka14, meni je P rekla, da je po cepljenju proti RV normalno, da še kašen teden kakajo bolj tekoče...je pa baje treba zelo paziti na higieno rok, kajti z blatom se izločajo tudi bacili RV in lahko zaradi tega kdo v družini tudi zboli....Čuvajta se ... Mislim, da sva se zadnjič srečali pri P .... sandra, sej ga niso cepli proti RV, navadno cepljenje. sem hotla danes klicat babico, če je to kej narobe, pa ker se kr neki buni in joče, ko je, pa je reku moj nej ne pretiravam! in nisem. sem vidla dvojčke ja, si bila to ti?? js skoz mislim, da si ti iz celja doma. ti je všeč naša P? zoja miša, pri nas je isto obnašanje zadnje 3 dni, zdejle je prvič danes normalno jedel in potem ves obnemogel zaspal. kr norim, ker ne vem kaj mu je. spi pa tudi ful lepo. in ko nisva pri hranjenju je čisto lepo vesel, nasmejan, čveka... gajka, krasne čestitke!!! aha, gajka in mishel, tole sem vama zadnjič na srečanju rekla, da vama pokažem, nimam pa postopkov, sej ne rabita??: http://tinka14.moj-album.com/ IZVIRNO SPOROČILO: majči22 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Pa še nekaj sem študirala. Ali mislite, da otroci čutijo, da se kam spravlja. Mislim, želeli sva iti na Vrhniko, pa če ji možno to ni pasalo in se je zato tako obnašala?! In če je to zaradi lupinice sem ga na je Sem jaz pri Joštu opazila, da je hranjenje preden kam gremo maratonsko. jeva tako počasi. No tudi pri nas je tako. Pomislila sem, da verjetno čutijo napetost pri nas-mamicah, ko načrtujemo izlet . Naty kot bi sebe poslušala pred odhodom. ponavadi sva zrihtane v 15min takrat sigurno pol ure. se pridružujem. ko se kam odpravljamo, vse skup traja več kot eno uro, drugače sva v 1/2 ure konec. ponavadi se mi takrat še na previjalni polula, če mam srečo pokaka, ko je že v bundi, še kej pobruha... kaj čmo... to je to, veme spet noro lepo, ampak moram se vsej mal spet ven spravit, ker pol ful paše, ko grem. aha, veste kaj me še danes čaka??? zobozdravnik. grrrrrrrrrrrr. uživajte!
|