|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
2.12.2008 13:44:59   
anita goitan
Taja je tako razdražljiva, da se samo hraniva in hraniva in spet hraniva , seveda ponoči nič ne spim ...prsi imam tako polne mleka, da jojjjjj, flašo mi zavrača - Milumil, tako, da sem si zdaj že tudi preko dneva začela mleko črpat, ker ji potem dajem po flaši moje mleko, jo pa komaj pripravim do tega, da pije po flaški ....Je rekla P, da je kriva hitra rast, ker drugače je vse ok z njo, včeraj je zaspala ob 19.30, pa je bilo prvo hranjenje na sporedu že ob 23, pa ob 1.30,, pa ob 4-ih, 6.30... pa še zobek ji raste spodaj....smo kupili Calgel za masažo dlesni, pa malo pomaga za nekaj časa.....

podobno pri nas zadnje 14dni, in tud mi2 opažava da ji spodaj nekaj belega vn hodiuser posted image , sam jaz nočem še zobkov, haloo tam okrog 8m so prou dovolj zgodni.
A tista zadeva za dlesni pa n pomagauser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
2.12.2008 13:46:19   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

pa vsem punce ki ste po ta novem na dieti a so vas poslali kam naprej da izključijo možnost črevsenih zapletov, raznih virusov, itd oz da vam naredijo test na alergiijouser posted image al vam kar po difoltu zdej vsem rečejo alo brez mleka

Zaenkrat nobenih posebnih testov, razen vzorčka blata, pa še čakamo na rezultate, če bo kaj čudnega pokazalo. Je pač moderna tale dieta in super izgovor, če P ne ve, kaj naredit... user posted image

ja sej, mi2 sva kr mal težila, pa je Zojin pediater dal napotnico in gor napisal NUJNO, če ne so čakalne vrste, da sva pa prav v gastroenterološko ambulanto pršle na Pediatriji..ja to so ble pa veze in slučajno se je en termin sprostil pa je naju dal notr, mislm hudo res.

Ma, men je še bolj čudno to, da smo že itak takoj po rojstvu mogli it na Pediatrično zaradi povečanih ledvičnih čašic in povečanega žolčnika (glede žolčnika se je ugotovilo že na morfologiji), ampak tam se je potem izkazalo, da so vse dimenzije v mejah normale. Žolčnik (in žolč) pa je pomemben za razgradnjo maščob... Sem to na ta zadnjem pregledu omenila P, pa je spet vse stare izvide prebrskala in rekla, da je takrat pokazalo, da je vse OK, torej to ne bi smelo biti krivo... user posted image Če se kljub dieti tole ne izboljša, bomo tudi pri nas začeli malo veze iskat... Na dodatne preiskave pa nas zaenkrat še ni poslala, ker so kao pri tako majhnih user posted image prevečkrat rezultati lažni in je treba vsaj na 6 mesecev počakat. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
2.12.2008 13:48:40   
Češnjica

pa vsem puncam ki ste po ta novem na dieti a so vas poslali kam naprej da izključijo možnost črevsenih zapletov, raznih virusov, itd oz da vam naredijo test na alergiijouser posted image al vam kar po difoltu zdej vsem rečejo alo brez mleka.
No ker pr nas smo šli skoz vse proicedure da je dokazano da to ni alergija (Pediatrična, Uz abdomna, Infekcijska-kri vzeli in blato,..ma sej sem že n-krat napisala), ampka baje zelo pogost pojav pri dojenih otrocih-kri na blatu, se pa meni zdi da dieta res bolj pozitivno vpliva na Zojo in bom do konc leta še na dieti, potem bom pa spet mal začela uvajat kot sem recimo prejšnji mesec.

Mi tudi nismo bili na nobenih testih, naj bi samo poskusila z dieto, da vidimo, kaj bo. To je bilo prejšnji teden v četrtek, včeraj pa mi je P rekel, da naj počasi nazaj začnem uvajat jogurtke, skutke itd. user posted image Vendar mi nimamo krvavih nitk v blatu, le rdeče suhe izpuščaje po telesu. Očitno to res kar po defaultu rečejo. Sem slišala, da testirat za alergije pa ne dajo prav radi oz. hitro???

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2903
2.12.2008 13:56:19   
ozziebo

pa vsem puncam ki ste po ta novem na dieti a so vas poslali kam naprej da izključijo možnost črevsenih zapletov, raznih virusov, itd oz da vam naredijo test na alergiijouser posted image al vam kar po difoltu zdej vsem rečejo alo brez mleka.
No ker pr nas smo šli skoz vse proicedure da je dokazano da to ni alergija (Pediatrična, Uz abdomna, Infekcijska-kri vzeli in blato,..ma sej sem že n-krat napisala), ampka baje zelo pogost pojav pri dojenih otrocih-kri na blatu, se pa meni zdi da dieta res bolj pozitivno vpliva na Zojo in bom do konc leta še na dieti, potem bom pa spet mal začela uvajat kot sem recimo prejšnji mesec.

Ne, ni nikamor poslal. Zaradi flekcev suhe kože je rekel, da je možnost alergije, in da naj najprej poskusim z dieto.

Neposredna povezava do sporočila: 2904
2.12.2008 13:56:22   
Maja T.
Avgustovke in avgustovčki, ja kaj za user posted image je to, da jih je toliko na dieti. Vam pošljem neskončno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., da bi se stvari porihtale. Zdaj samo čakam, da še mene da na dieto, ker ne najdejo vzroka za naše težave (drisko).

Drugače je že zvečer začela normalno jesti user posted image in danes cel dan normalno je user posted image . Humano 9 ji ne gre najbolj, se pači zraven. Meni je pa zelo dobrega okusa, po banani.

Sandra, Sayuri, Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za neprespane noči. Mi je kar user posted image povedat, da smo mi danes spali prvič 7.30 ur skupaj. Čeprav ni veliko pojedla zvečer, izgleda da ta kašica zelo nasiti.  Sem šla potem podrobno brat kaj  je vse noter in prav piše, da je energetsko celo bogat obrok.

Gajka zeloooo lepe voščilnice. Mi letos niti venčka nismo naredili user posted image , mi ne znese.

Karmar, Zara pije čaj za odžejat. Prvo ji ni ustrezal, zdaj ga pa spije v enem tudi do 50 ml. No mi smo bili primorani in sem jo na začetku prav silila, da je pila, ker bi drugače še kje na kakšnem infekcijskem pristali. HB zdaj pije.

Pf in Mariena dobrodošli med nas čveke user posted image user posted image user posted image .

Majči22 user posted image user posted image user posted image za kravice, kako cart slikica.

Sem jaz pri Joštu opazila, da je hranjenje preden kam gremo maratonsko. jeva tako počasi.

Naty čisto isto je pri nas. Najbolj je lačna takrat, ko moram točno ob določeni uri kam iti user posted image .

Jaz pa že od 2 meseca dojim na obe dojki.

Alarm

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
2.12.2008 14:00:49   
anita goitan
Na dodatne preiskave pa nas zaenkrat še ni poslala, ker so kao pri tako majhnih prevečkrat rezultati lažni in je treba vsaj na 6 mesecev počakat.

ja res je vendar baje odvzem krvi in preiskava IgE-jev je pa realna slika

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
2.12.2008 14:02:30   
Maja T.
Nič resnega, sem jo malo poljubčkala in se že user posted image

Take volje smo bili včeraj zvečer:

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
2.12.2008 14:06:01   
gajka
Maja T. - a to je ta skvačkana ribica?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
2.12.2008 14:15:43   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še nekaj sem študirala. Ali mislite, da otroci čutijo, da se kam spravlja. Mislim, želeli sva iti na Vrhniko, pa če ji možno to ni pasalo in se je zato tako obnašala?!user posted image user posted image user posted image
In če je to zaradi lupinice sem ga na jeuser posted image

Sem jaz pri Joštu opazila, da je hranjenje preden kam gremo maratonsko. jeva tako počasi. user posted image

No tudi pri nas je tako. Pomislila sem, da verjetno čutijo napetost pri nas-mamicah, ko načrtujemo izletuser posted image .
Naty kot bi sebe poslušala pred odhodom. ponavadi sva zrihtane v 15min takrat sigurno pol ure.

Gajka zelo lepe voščilnice. Dobra ideja. Jaz sem naredila pa iz lepenke in barvne pene, posuto s bleščicami. Ene so pa iz barv za steklo.
Maja T lepa slikica, ribica zelo luštna.

Ko se lih pogovarjate moram povedat, da je ful dobra alergološka ambulanta na Debelem Rtiču, sicer je to mal daleč za nas, ampak je res super in si hitro na vrsti. Moja sestra je tja vozila. Ko si naročen res nič ne čakaš, kar je men res pomembno. Če bomo pri naši hiši rabili, gremo sigurno tja.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
2.12.2008 14:28:28   
tatly
matejci-za seznam
3 mesece-5170g in 61cm

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
2.12.2008 14:29:03   
nell
Samo da sporočim - mi smo prestali cepljenje in sicer Tibor popolnoma brez joka, niti ust ni odprl, men so se pa solze kr vlivale.

Pa še podatki za seznamček. Pri treh mesecih in 4 dni: Teža 6880 g in velik 63 cm.

Pa še moji podatki: Nataša 16/03/1980.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
2.12.2008 14:32:47   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam?

karmar, js mu skuham kamilice+janež+kumino. včeraj je spil ful veliko, danes pa nič noče, kokr kdaj.

IZVIRNO SPOROČILO: mariane

Naš Tai se je rodil 1.8.08 ob 3.35,težak 4140 in velik 52cm.

aha, še en štirikilaš

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

mogoče pa je mela samo pleničko preveč na tesno, ker ko sem jo razvila je jok ponehal.... kdo bi vedel, kaj je našim otročkom.

a je to možno?? mene to večkrat skrbi, če mu jo preveč zategnem??

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Tinka14, meni je P rekla, da je po cepljenju proti RV normalno, da še kašen teden kakajo bolj tekoče...je pa baje treba zelo paziti na higieno rok, kajti z blatom se izločajo tudi bacili RV in lahko zaradi tega kdo v družini tudi zboli....Čuvajta se ... Mislim, da sva se zadnjič srečali pri P ....

sandra, sej ga niso cepli proti RV, navadno cepljenje. sem hotla danes klicat babico, če je to kej narobe, pa ker se kr neki buni in joče, ko je, pa je reku moj nej ne pretiravam! in nisem.

sem vidla dvojčke ja, si bila to ti?? js skoz mislim, da si ti iz celja doma. ti je všeč naša P?

zoja miša, pri nas je isto obnašanje zadnje 3 dni, zdejle je prvič danes normalno jedel in potem ves obnemogel zaspal. kr norim, ker ne vem kaj mu je. spi pa tudi ful lepo. in ko nisva pri hranjenju je čisto lepo vesel, nasmejan, čveka...

gajka, krasne čestitke!!! user posted image

aha, gajka in mishel, tole sem vama zadnjič na srečanju rekla, da vama pokažem, nimam pa postopkov, sej ne rabita??:
http://tinka14.moj-album.com/

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še nekaj sem študirala. Ali mislite, da otroci čutijo, da se kam spravlja. Mislim, želeli sva iti na Vrhniko, pa če ji možno to ni pasalo in se je zato tako obnašala?!
In če je to zaradi lupinice sem ga na je

Sem jaz pri Joštu opazila, da je hranjenje preden kam gremo maratonsko. jeva tako počasi.

No tudi pri nas je tako. Pomislila sem, da verjetno čutijo napetost pri nas-mamicah, ko načrtujemo izlet .
Naty kot bi sebe poslušala pred odhodom. ponavadi sva zrihtane v 15min takrat sigurno pol ure.

se pridružujem. ko se kam odpravljamo, vse skup traja več kot eno uro, drugače sva v 1/2 ure konec. ponavadi se mi takrat še na previjalni polula, če mam srečo pokaka, ko je že v bundi, še kej pobruha... kaj čmo...

to je to, veme spet noro lepo, ampak moram se vsej mal spet ven spravit, ker pol ful paše, ko grem.

aha, veste kaj me še danes čaka??? zobozdravnik. grrrrrrrrrrrr.

uživajte!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.12.2008 15:04:28   
Erin
Aaaaaaggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image user posted image

Tolk napišem potem si pa ponesreči zaprem okno user posted image user posted image user posted image user posted image

Na hitro

mariane - dobrodošla!

Naty - čebelica o kateri sem govorila je ta:
user posted image
http://www.soncek.si/si/tomy-1168-veseli-obrazi-pomiritvena-igraca-i13207.shtml

user posted image user posted image user posted image za vse ki ste na dieti, se bojim da se vam bom pridružila...user posted image

Dans grem k frizerju, končno po 5 mesecih... bi morala že prejšnji teden pa sem odpovedala ker je bil mali čuden..no sej je še kar samo prestavljat pa tudi ne morem v nedogled, se bom moji frizerki zamerila. Bolj me srbi kako bo  z malim in mojim ko bosta prvikrat sama 2 uri. Pa če bo lačen(kar bo) če bo zmogel?? Ma je tak štor samo nekoč se mora naučit kajne?

Matejchi - kje si??????????

miškolinček - kje si??????????????

NEža se ni nič javila??

Moram it..

papa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.12.2008 15:49:33   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
sem vidla dvojčke ja, si bila to ti?? js skoz mislim, da si ti iz celja doma. ti je všeč naša P?

Ja, sem bila jazuser posted image , oz. bolj si mojega user posted image videla v akcijiuser posted image tebe sem pa po slikcah spoznalauser posted image ....P mi je všeč ja, smo že 25.let družinski prijateljiuser posted image , je pa taka ful nežna dušicauser posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
2.12.2008 15:50:18   
nell
Punce dejte mi neki povedat. A lahk tamalga po cepljenju normalno kopam, al so kake omejitve???????

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
2.12.2008 16:03:06   
sandra123
Nell, brez skrbi ga kopaš user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
2.12.2008 16:32:46   
nell
o.k. hvala Sandra.

Bom danes še počakala, da ga nam kej zraven jezla, jutri pa spet tko kot ponavadi, vsak večer. Drugače se pa Tibor zaenkrat normalno obnaša, je zlo dobre volje. Preventivno sem mu nardila alkoholni obkladek...sem pa opazila, da ma tam kjer so ga piknili kr mal rdeče, vroče na otip in malo trdo - pa kaj je to normalno?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
2.12.2008 16:32:52   
tejkaz

Midva sva dobila eno evpruveto z lopatko na koncu da bova nesla kakec v laboratorij in napotnico za alergološko kliniko, vendar moram poklicati šele po 6em mesecu, ker so baje prej lahko lažno pozitivni ali negativni izvidi.

Gajka, malo sem že prej sama sumila, ker se "čišča kože" nikoli ni čisto umirila. En dan je bil cel flekast, en dan nič, spet kak dan sam tu pa tam kakšen mozoljček, nikoli  ni imel čisto lepe kože. Zdaj že skoraj 10 dni kaka zeleno sluzasto, po hranjenju se krči in napenja, na teži ne pridobiva, čeprav poje veliko (količinsko in številčno).

Kasneje, govorim z Naty

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2918
2.12.2008 17:09:45   
karmar
Anita si me spraševala kakšne so naše noči....19:30-22:30-2-4-6
se pridružujem klubuuser posted image
Podnevi se ravno tako hrani na dve uri, zato pa sprašujem če lahko dodajam čaj. Mislim da ni lačna, vsaj vidi se ji ne. Lička ji bojo kmalu mimo nosa štrlele, če jo bom še nekaj časa tako hranla...user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
2.12.2008 17:21:54   
andrejaboris
HOj!

SE pridružujem klubu neprespanih noči. Samo jaz zjutraj malo potegnem z Enejem, ker gre Lan v vrtec.

Enej spi jaz pa grem z Lanom vozit avtke. Mi je že povedal kateri so moji. user posted image user posted image user posted image

papa zaenkrat

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
2.12.2008 18:06:10   
gajka
anita - kolikor mi je znano, tvoja Zoja nima ravno kakih problemov s kožo, imate samo krvave nitke v blatu, ali se motim? Ker Rok ima zaenkrat prav lepo kožo in je še pediatrinja rekla, da na zunaj ne kaže nobenih znakov alergije. Aja, no, zdaj pa moje vprašanje - kaj niso pri vas po testiranju na Pediatrični alergije na KM ovrgli, pa so krvavkaste nitke ostale? A so bili lahko pri vas rezultati lažno negativni, ali kaj? user posted image

tejkaz - ja, tako epruvetko sem tudi jaz dobila in potem s pleničke vanjo s tisto mini žličko prekladala. Še dobro, da sem bolj imuna na te zadeve. user posted image Aja, če so ti pozabili povedat, vzorec lahko shraniš v hladilniku, če ga boš ravno med vikendom ali pa zvečer uspela dobiti, menda naj bi tako zdržal vsaj 2 dni. Tako so meni rekli, ker Rok kaka samo vsake kvatre enkrat.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
2.12.2008 18:11:41   
Maja T.
Gajka ja to je ta riba, ki jo je zaštrikala babica (moja tašča).
Vem, že zdavnaj sem ti obljubila, da ti bom pokazala še ostale živalce, ki jih je spletla. Sem jih zdaj kar slikala na kavču. Meni so prekrasne

user posted image

Nell jaz reje ne bi kopala. Nam so za tisti dan odsvetovali kopanje.

Sandra, Tejkaz, Andrejaboris user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2922
2.12.2008 18:21:09   
Maja T.
O Erin ti že od včeraj hočem povedat, da ko si pokazala stolček za hranjenje, mi je bil tako všeč, da sem ga tudi jaz naročila pri Sončku in ga najverjetneje jutri dobim.

In še enkrat hvala za nasvet glede hrane
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
2.12.2008 18:35:55   
mariane
Končno spet prišla do RR.Sem bila na govorilnih za večjo punco,je bila ful pohvaljenauser posted image ,upam da bo šlo tko naprej.Malega sva zuser posted image že skopala.Nama je celo kopalnico pošpricaluser posted image ,skrbi za čistočouser posted image .

Nell
- naš je imel po ceplenju tudi eno trdo bulico na otip,paše malce rdeče tak da je to po moje normalno.Kak obkladek gor pa bo.user posted image
Tejkaz-upam da bo glede alergije vse okuser posted image
Erin- ti kr ponuciuser posted image ,sej zato pa jih imamo.Se kr znajdejo če hočeuser posted image
morm it ,user posted image želi pozornost,vas berem kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.12.2008 18:49:01   
majči22
Maja T zelo lepe živalice. Ima smisel in spretna je tvoja babica. Sebe si ne predstavljam, da bi se lotila takega podviga.user posted image
nell meni so pri P rekli, da ima lahko na vmestu vbuda rdeče in trdo ter da je to normalno.
Erin upam, da si uživala pri frizerju ter da si zadovoljna s frizuro. No in upam, da Tilen ni tvojmu user posted image delal večjih preglavic, jah nimajo kej tud oni morajo videti kako je bit sam z malčki.

Jutr verjetn ne bom mogla pridit na srečanje. Sem zelo žalostna, ker bi vas rada še osebno spoznala. Sam doma je moj oči bolan, pa user posted image gre že ob 14 delat (nočna), tako da je potrebno skuhati in hodit na ogenj dajat. Jah pa drugič.

Naša Lina že si, sam mislem, da se bo še enkrat zbudila čez kakšno uro. Drugač smo se pa kopali danes in jo je verjetn voda tako utrudila, da je že tako zgodaj  zaspala.

Nč zdej grem pa pod tuš, pol pa jest Mufinčke (borovničeve). Njami!!

Lepo in čim mirnejšo nočko vam želim!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

punčka?
akvalina

Katero ime se vam zdi najlepše?

Lea (27%)

Ela (42%)

Pia (31%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!