|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
2.12.2008 10:55:25   
sandra123
Dan user posted image ...nisem nič kaj aktivna več na RR user posted image ...Prinas katastrofa od petka, ko sta bili cepljeni user posted image ...Taja je tako razdražljiva, da se samo hraniva in hraniva in spet hraniva user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda ponoči nič ne spim user posted image ...prsi imam tako polne mleka, da jojjjjj, flašo mi zavrača - Milumil, tako, da sem si zdaj že tudi preko dneva začela mleko črpat, ker ji potem dajem po flaši moje mleko, jo pa komaj pripravim do tega, da pije po flaškiuser posted image ....Je rekla P, da je kriva hitra rast, ker drugače je vse ok z njo, včeraj je zaspala ob 19.30, pa je bilo prvo hranjenje na sporedu že ob 23, pa ob 1.30,, pa ob 4-ih, 6.30... pa še zobek ji raste spodaj....smo kupili Calgel za masažo dlesni, pa malo pomaga za nekaj časa......Teja je pa HB bolj pridna user posted image ....spi ponavadi od 19.30 pa do 4.30....
Zdajle HB obe spita, Taja se je drla pol urce, da mi še zdaj odmeva v ušesih user posted image ....
Tinka14, meni je P rekla, da je po cepljenju proti RV normalno, da še kašen teden kakajo user posted image bolj tekoče...je pa baje treba zelo paziti na higieno rok, kajti z blatom se izločajo tudi bacili RV in lahko zaradi tega kdo v družini tudi zboli....Čuvajta se user posted image user posted image ... Mislim, da sva se zadnjič srečali pri P user posted image ....
Sayuri, super slikce s krstauser posted image , Vilika, tudi tvoje so čudoviteuser posted image
Naty....malce z zamudo, pa vseeno, vse najboljše Nejcu za RD user posted image , pa pozdravite se user posted image user posted image user posted image
Tejkaz....čestitke za opravljen vozniški izpit user posted image user posted image user posted image , zdaj pa čimveč za volanuser posted image

Saj ne vem več, kaj še moram komentirat....Brez zamere, če sem kaj pomembnega spustila user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.12.2008 10:56:26   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Trenutno jo je moj nafutral in sedaj mu spi na rokah.

svaka čast... Moj me pa butasto gleda, če rečem naj jo enkrat on podoji, da bom lahko jaz malo več spala...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.12.2008 11:13:26   
Zoja Miša
HELP!
Čudno obnašanje, se nadaljujeuser posted image . Se je zbudila ob 7h, dobre volje in sem ji najprej dala malo čaja, spila 30 ml, potem želela jesti in je pojedla 50 ml mleka, se začela zvijati, sva podrli kupča, se šli previti in obleči, pa sem mislila, da bo pojedla še ostalo, pa je začela tuliti in ni in ni nehala. Jesti ni želela več, mleko je ven špukala, malo polila in tulila, tulila... potem sem ji dala malo čaja, je imela cucelj v ustih, se je pomirila, spila nič in zaspalauser posted image . Vročine nima, izmejeno v ušesu 37,1. To ni vročina, ne? 
Kaj bi še lahko bilo????
Bom sedaj videla, ko se zbudi in bova šli jest ji bom dala najprej moj, sveži mlek, če to ne bo šlo, bom probala z umetnim, če pa še to ne, pa ostanem brez idej!user posted image
Imate kakšen nasvet! Prosim!!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.12.2008 11:13:33   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Trenutno jo je moj nafutral in sedaj mu spi na rokah.

svaka čast... Moj me pa butasto gleda, če rečem naj jo enkrat on podoji, da bom lahko jaz malo več spala...

kako se pa ve2 rihtati ponoči?

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.12.2008 11:14:50   
anita goitan

HELP!
Čudno obnašanje, se nadaljujeuser posted image . Se je zbudila ob 7h, dobre volje in sem ji najprej dala malo čaja, spila 30 ml, potem želela jesti in je pojedla 50 ml mleka, se začela zvijati, sva podrli kupča, se šli previti in obleči, pa sem mislila, da bo pojedla še ostalo, pa je začela tuliti in ni in ni nehala. Jesti ni želela več, mleko je ven špukala, malo polila in tulila, tulila... potem sem ji dala malo čaja, je imela cucelj v ustih, se je pomirila, spila nič in zaspalauser posted image . Vročine nima, izmejeno v ušesu 37,1. To ni vročina, ne? 
Kaj bi še lahko bilo????
Bom sedaj videla, ko se zbudi in bova šli jest ji bom dala najprej moj, sveži mlek, če to ne bo šlo, bom probala z umetnim, če pa še to ne, pa ostanem brez idej!user posted image

hm, ma lohk da je tist dan ko ji ni do hranjenja, sem čitala na eni izmed tem tuki na forumu, baje to traja dan 2 potem mine, pač normalno, mogočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.12.2008 11:23:25   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: mariane

Da še na hitro podatke vpišem,mislim da ima to čez MATEJCI. ne zamerit še ne znam dobr pisatuser posted image .Odpustna teža 3960,6t 5800,57cm,3mesec7600,64cm,za 4mesec bomo izvedeli naslednji teden,ko imamo 2 cepljenje.Pa še moji podatki Marjana,roj.15.12.1976    

Dobrodošla. Več nas je, bolj je veselo!user posted image

Anita, upam, da imaš prav, da je samo to. Lahko bi bilo, ker res ne najdem vzroka. Spi pa lepo mirno, tako da ne vem. No, če bo jutri tako samo da veste, da me ne bo.user posted image Pa povejte potem, kateri lahko dam čestitkouser posted image ! Jaz sem tako ponosna nanjouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.12.2008 11:26:49   
Zoja Miša
Pa še nekaj sem študirala. Ali mislite, da otroci čutijo, da se kam spravlja. Mislim, želeli sva iti na Vrhniko, pa če ji možno to ni pasalo in se je zato tako obnašala?!user posted image user posted image user posted image
In če je to zaradi lupinice sem ga na jeuser posted image

Karmar bi mogle potem Varta zadostovati, ker jih moj prodajauser posted image

Se prebuja, pa da vidimo....

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.12.2008 11:29:24   
naty13

HELP!
Kaj bi še lahko bilo????

Pri nas je bilo tako. Verjetno ima kakšno blago virozico, ker naš se je zvijal, pojedel pa med 30-60ml največ naenkrat. Mi je P svetovala čimvečkrat po malo jesti. Mi je pa rekla, da pri teži 6kg naj dobi v 24urah vsaj 500ml mleka oz. čaja (vsega skupaj). Zaradi dehidracije. Mi je rekla, če bo manj pojedel in bo to par dni trajalo, da bova morala na infuzijo v bolnico.  Zato ji raje večkrat po malo ponudi. Boš videla zvečer ti bo pa normalno jedla, saj pri nas e bilo tako. Zvečer in zutraj normalno, čez dan smo pa štrajkali in se matrali. user posted image   Tudi če ti poje 50, pa ji ponudi čez urco še,.... Ma saj vem, težko je, midva sva cel dan samo jedla. user posted image  Mogoče je pa le zobek. user posted image  Kakšne ima dlesni, ima kaj odebeljeno. Poskusi s Calgelom, namažeš dlesni. Pri meni se je zadnje dva dni tako umiril in saj nekaj pojedel, ker imam na sumu tudi zobke.  Odebeljena dlesen.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.12.2008 11:34:37   
naty13

Pa še nekaj sem študirala. Ali mislite, da otroci čutijo, da se kam spravlja. Mislim, želeli sva iti na Vrhniko, pa če ji možno to ni pasalo in se je zato tako obnašala?!user posted image user posted image user posted image
In če je to zaradi lupinice sem ga na jeuser posted image

Sem jaz pri Joštu opazila, da je hranjenje preden kam gremo maratonsko. jeva tako počasi. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.12.2008 11:41:05   
Češnjica

HELP!
Kaj bi še lahko bilo????

Zoja Miša - mislim, da je isto kot pri naši Zali, so+ne+po ni hotla jesti, danes pa (do sedaj) je normalno. Sicer ne vem kaj še sledi popoldne... Jedla je cca. 4-5 krat po 3-5 min, zvečer pa normalno. Kljub temu je imela plenico normalno polulano in pokakano. Poskusi večkrat probat s hranjenjem, pa četudi samo za kako minuto (jaz bolj spremljam v minutah, ker ne vem koliko ml poje). Pa opazuj plenico, če je polulana po moje ni nič narobe.
Vročina pa to še ni, sestra pri P mi je rekla, da imajo dojenčki tudi do 37,8*C, pa da to še nič ni narobe in da se naj ne ustrašim.
Kakšne pa je drugače volje, je normalno razigrana?

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.12.2008 11:42:18   
sayuri
Zoja Miša, tud Zari se je to že trikrat zgodilo. Kakšen dan enostavno noče jest.user posted image  Me je že ful skrbelo, ampak očitno je tko, kot Naty pravi...blaga virozica. Ful se zvija, joka, jest noče, ... ponavadi od utrujenosti zaspi.

Sem se pa zdajle kar malo zamislila, ko sem sandrin post brala. Saj res. ZOBKI. Kaj pa če naša dva tud to že matrauser posted image  SPloh nism pomislna na to user posted image
sandra user posted image  zdajle sva pa nekako na istem, kar se jnoči tiče user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.12.2008 11:46:47   
sayuri
Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje oz nasvet, kaj bi to blo user posted image Zara je včeraj popoldne kar gosto kakala. Malo so verjetno krive tud borovnice v torti, ki sem jo jedla user posted image . Zvečer se je spet napenjala in ful začela jokat (un histeriče jok iz Merkatorjauser posted image ). Sem jo vzela v roke, je še kar jokala.user posted image Vmes je malce prdkala, zato sem jo odnesla na previjalno in jo odvila. NAto  se je pokakala in zraven še kar jokala, se napenjala. Drekec je bil pa tko nekam sluzast user posted image  Verjetno jo je bolelo, a ne, ko je kakala? Tko se mi je smilila. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 2.12.2008 11:47:07 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.12.2008 12:29:23   
tejkaz
Pa sem tudi jaz v klubu brez KM in jajc. Pravi P da je to očitna alergija. Pridobiva praktično nič, ker drugače presnavlja.
Napišem kaj več kasneje.
Bi prosila Anita, če še meni pošlješ kar si Gajki glede hrane.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
2.12.2008 12:32:49   
mariane
sayuri - gosto kakanje je značilno že za tiste otročke,pri katerih že uvajajo gosto hrano,kar je čist normalno.Tudi barva in vonj se spremeni.Če pa je prisotna sluz v blatu,pa je verjetno res kakšna reakcija na hrano,ni pa mus.Jaz jem čist vse,pa je tudi kdaj prisotna sluz,ampak zelo redko.Otročki so si različni,opazuj če bo te sluzi še več,mogoče je res sam reakcija na borovničke.Upam da bo boljšuser posted image .

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
2.12.2008 12:48:23   
gajka
Evo mene! user posted image

Sem se naštimala, da bi šla ven, pa sem zunaj ugotovila, da je začelo kar močno deževat, tako da nisva z Rokom šla nikamor. user posted image Zjutraj sem nesla še vzorček blata v laboratorij. Sem ga nesla že včeraj popoldan, pa ga ženska ni hotela vzet, češ, ker je sama, hladilnika, da bi ga do danes shranila, pa nimajo. user posted image Da v laboratoriju ne bi imeli hladilnika?!? user posted image No, ja, zdaj čakam, če se bo v blatu kaj pokazalo, kaj fali našemu mulčku... user posted image

Pa jutri me v LJ žal ne bo, čeprav sem si še prejšnji teden lepo planirala izlet. Ampak to kričanje med futranjem najlažje prenašam doma. user posted image Pa tako sem se potrudila z voščilnicami - evo, nekaj za pokušino:
user posted image

Zoja Miša
- žal je meni ta zgodba o tuljenju preveč poznana, samo da se pri nas že kar dolgo vleče... Posledica: jaz sem pristala na dieti, ker se nič ne ve, kaj bi bilo krivo, pa je itak najlažje in sploh moderno preventivno predpisat dieto na KM in jajca. user posted image Upam, da se pri vama stanje umiri in da je samo prehodnega značaja! user posted image

sayuri - Rok velikokrat ful gosto kaka in se prav matra zraven. Zadnjič se mi je prav zasmilil, ko se je na previjalni ful napenjal in tiščal blato ven, zraven pa je ob vsakem pritisku še celo lulal zraven. user posted image V takih momentih se ti prav srce trga... Je pa P rekla, da se pod trdo blato smatra vsaj ''klobasica'', če ne že kar bobki. user posted image

sandra123, naty13 - kako pa se dejansko nakazuje rast zobkov? In kako naj bi odebeljena dlesen izgledala? user posted image A oteklo, ali kaj? user posted image

Maja T. - upam, da se vam je situacija uštimala in Zara zdaj normalno je. user posted image

cebrca - ja, ja, pralni in sušilni stroj sta zdaj orng stestirana in kot kaže, je bil nakup dober! user posted image

tejkaz - user posted image Nekaj najdeš tudi na tejle temi: http://www.ringaraja.net/forum/dieta_za_doje%C4%8Do_mamo/m_3312484/tm.htm Kaj natančno pa naj bi pri vama kazalo na alergijo? user posted image

Pa upam, da anita ne bo zamerila user posted image , mislim, da bosta tale dva dokumenta pri dieti brez KM večim v pomoč:
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.12.2008 12:51:51 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
2.12.2008 12:56:07   
bella02
user posted image
Hej!
Kolk sem jest glupa! Če bi mela avto doma, bi šla dons v Supernovo in vas iskala! Sem do zdaj mislila, da smo dons zmenjene!

buhtlčk, za jutri pa bom morda dobila avto. Hvala vseen

sandra, naj to obdobje čimprej mine in naj punci začneta spati, da si ti vsaj baterije nafilaš

Zoja Miša, pojma nimam, kaj naj ti svetujem, kaj daje tvojo princesko.  Sorry!!!!
Naša je včeraj po dolgem času dobila eno kapjico AD3, pa je zvečer nekaj jamrala, sam konec koncev le nekaj minut, tako da jo bo danes spet dobila

tejka, pa ne še vi!!! Pa kaj je zdaj to?

Jaz sem pa jezna na Siol, da se mi tud smajlijev ne da iskat! Imeli smo DUO študentski paket. Vzeli smo TV na poiskušnjo in ker ni delalo, smo TV vrnili. Potem pa ni delal telefon. Sem konec tedna klicala gor in previsela na mobiju skor 2 uri in niso nič uredili. Danes spet kličem in kaj mi povejo? Da mam vklopljen samo internet, da telefonije sploh nimam! Pa kolk so nesposobni. Je en pametnjakovič namesto Duo vklopil samo internet. In zdaj čakam, da se tam zmenijo, kdo je zaj...

Pa še teta s Krvavca je prišla, jo je pregnal mraz in sneg.

Nič, Teja se zbuja, gremo jest. Pa pa

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
2.12.2008 13:11:24   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pa sem tudi jaz v klubu brez KM in jajc. Pravi P da je to očitna alergija. Pridobiva praktično nič, ker drugače presnavlja.
Napišem kaj več kasneje.
Bi prosila Anita, če še meni pošlješ kar si Gajki glede hrane.

user posted image pa sej n morem verjet, dej pošlji mi e-naslov na ZS, aha sej je že gajka  objavilauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.12.2008 13:13:25 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
2.12.2008 13:12:50   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje oz nasvet, kaj bi to blo user posted image Zara je včeraj popoldne kar gosto kakala. Malo so verjetno krive tud borovnice v torti, ki sem jo jedla user posted image . Zvečer se je spet napenjala in ful začela jokat (un histeriče jok iz Merkatorjauser posted image ). Sem jo vzela v roke, je še kar jokala.user posted image Vmes je malce prdkala, zato sem jo odnesla na previjalno in jo odvila. NAto  se je pokakala in zraven še kar jokala, se napenjala. Drekec je bil pa tko nekam sluzast user posted image  Verjetno jo je bolelo, a ne, ko je kakala? Tko se mi je smilila. user posted image

čak zdej, a greš tud ti v naš klubuser posted image user posted image , joj hecam se, sam halooo kaj je zdej s tem sranjem pr avgustovčkihuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.12.2008 13:14:02 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.12.2008 13:21:03   
pf
Pozdravljene punce.
Krysia nisem zamerila, zakaj pa bi bila. Prijavljena sem med septemberkami, ker sem takrat imela planiran datum poroda, ampak nas je prehitelo. Vas pa res preberem, ker ste simpatične in zelo aktivne.
Zoja Miša tole kreganje na dojki je meni znano. Midve sva bile pri P zaradi tega kakih deset dni nazaj. Celo jo je pregledala in na koncu ugotovila, da ji nič ni. Ko sem jo pristavila se je drla kot bi jo iz kože dajal. Svetovala mi je, da naj ukinem kozmetične preparate z vonjem. Ravno takrat sem uporabljala duschbad in lotion za telo z vonjem kokosa. Pa po prsih se nisem mazala, ampak kot zakleto, ko tega nisem več uporabljala je začela jesti.user posted image Drugo pa je to še, da si sedaj dam rečti, kar si včasih nisem, ne jemo vsak dan isto, niti teden za tednom isto. Pač ji ne paše, bo že jedla, če normalno kaka in lula. Probaj namesto čaja mleko dajati, da bo več hranilnega dobila. Jaz ji ne dajem čaja, ker naša itak ni nek jedec in bi posledično še manj vagala. Pa saj dojeni ne rabijo čaja. Baje.user posted image
Vreme je pa tudi tako, da ni za nikamor. Se ne čudim, da so naši otročki tečni. Midve že teden dni nisva bile z vozičkom. Najprej je bila cepljena v sredo in je imela malo povišano temperaturo, v soboto zjutraj pa je še mene orenk zvilo, tak da me boli grlo, glava, trebuh in bog pomagaj vse kosti. Prejle sem se kar user posted image , ker sem jo mislila ven peljati, čeprav sem taka, ampak spet dežuje.
Anita Gotian tole polivanje je kar problem. Jaz če vidim našo bejbo, da se ful zažene, mislim da ful golta in da vem, da bo kar precej pojedla, ji vmes kupčka poderem. Pa opažam, da je treba počasi z njo po hranjenju. Počasi dvigniti za kupčka, podreti vsaj dva, tri, ker če enega potem tudi polije.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.12.2008 13:22:58   
anita goitan
pa vsem puncam ki ste po ta novem na dieti a so vas poslali kam naprej da izključijo možnost črevsenih zapletov, raznih virusov, itd oz da vam naredijo test na alergiijouser posted image al vam kar po difoltu zdej vsem rečejo alo brez mleka.
No ker pr nas smo šli skoz vse proicedure da je dokazano da to ni alergija (Pediatrična, Uz abdomna, Infekcijska-kri vzeli in blato,..ma sej sem že n-krat napisala), ampka baje zelo pogost pojav pri dojenih otrocih-kri na blatu, se pa meni zdi da dieta res bolj pozitivno vpliva na Zojo in bom do konc leta še na dieti, potem bom pa spet mal začela uvajat kot sem recimo prejšnji mesec.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.12.2008 13:26:40 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.12.2008 13:24:48   
sayuri
Uuuuuuuuu gajka, kakšne hude voščilnice user posted image user posted image user posted image . Res pohvalno. Ful ful ful so mi všeč. Povej, kaj je to zaen material - tisti trakci in smrečice mislim. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.12.2008 13:27:55   
tatly
oj...ceplenje preziveli,moja pupika je tak zajokala da sem cela suznata gratalauser posted image zdaj je pa pridn se igra na lezalniku z tistimi medvedki ki so gor samo bo kar hitro zaspala ker ji ze okice grejjo skupaj.vceraj mi je prvic spala od 18.30 pa danes vjutro do 8 ker sem jo zbudla.
zoja misa-ko je bil moj prejsnji teden bolan stella ni pojedla v celem dnevu 120ml
pa se to prejsnji cetrtek sem poslala v dm za baby bonus in sem danes ze dobla nazaj tiste kuponcke,,nic pridne bodite moram it nekaj skuhat smo komaj zdaj domov prisliuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.12.2008 13:28:16   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pa vsem punce ki ste po ta novem na dieti a so vas poslali kam naprej da izključijo možnost črevsenih zapletov, raznih virusov, itd oz da vam naredijo test na alergiijouser posted image al vam kar po difoltu zdej vsem rečejo alo brez mleka

Zaenkrat nobenih posebnih testov, razen vzorčka blata, pa še čakamo na rezultate, če bo kaj čudnega pokazalo. Je pač moderna tale dieta in super izgovor, če P ne ve, kaj naredit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.12.2008 13:32:18   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Uuuuuuuuu gajka, kakšne hude voščilnice user posted image user posted image user posted image . Res pohvalno. Ful ful ful so mi všeč. Povej, kaj je to zaen material - tisti trakci in smrečice mislim. user posted image

Trakec sem kupila v Müllerju - je tak cca. 0.5 cm širok in rahlo prozoren, jih imajo pa v več barvah. Smrečice so pa ene izrezane iz kartona, ene pa direktno na podlagi delane (sem si šablono naredila iz kartona in potem luknjo barvala) - sem jih pa ''porisala'' s takim lepilom z bleščicami (tudi iz Müllerja). Pravzaprav je ideja sproti rastla, ampak je ful simpl za naredit.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.12.2008 13:40:25   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pa vsem punce ki ste po ta novem na dieti a so vas poslali kam naprej da izključijo možnost črevsenih zapletov, raznih virusov, itd oz da vam naredijo test na alergiijouser posted image al vam kar po difoltu zdej vsem rečejo alo brez mleka

Zaenkrat nobenih posebnih testov, razen vzorčka blata, pa še čakamo na rezultate, če bo kaj čudnega pokazalo. Je pač moderna tale dieta in super izgovor, če P ne ve, kaj naredit... user posted image

ja sej, mi2 sva kr mal težila, pa je Zojin pediater dal napotnico in gor napisal NUJNO, če ne so čakalne vrste, da sva pa prav v gastroenterološko ambulanto pršle na Pediatriji..ja to so ble pa veze in slučajno se je en termin sprostil pa je naju dal notr, mislm hudo res.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!