|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
1.12.2008 23:48:40   
bella02
Pa še nekaj, kar se je zgodilo v nedeljo:
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.12.2008 6:17:52   
Zoja Miša
Jutro!

Postrezite si:
user posted image

Moja noč user posted image .
Sem vedela kaj bo, sem včeraj bila preveč glasnauser posted image user posted image .
Spala do 23.50h, se začela premetavati, toliko, da me je zbudila, pa je zaspala nazaj. Se zbudila ob 2.50h in potem sva maratonsko jedli. Pojedli 210 ml user posted image  (in to že drugič v 24h, skupaj v tem dnevu 940 mluser posted image ). Potem očitno je preveč hlastala, ker sva se nadaljno uro nosili, ker jo je tiščalo in je jokala. Zaspala ob 5.30, jaz pa seveda nisem šla nazaj spat.
Pa bomo že. Upam, da bodo takšne noči izjeme.
Se mi je pa zdelo, da ima malo vdrto mečevo (upam, da se tako rečeuser posted image ), pa ji bom sedaj malo več čaja dajala. Čeprav je bilo to verjetno od enournega joka. Pač itak, da sem se zopet malo prestrašilauser posted image .
Sedaj spi kot velika, torej je vse o.k. Jaz pa malo  bolj takole gledamuser posted image .

Če bo vse dobro, šibava potem na Vrhniko.
Se beremo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.12.2008 6:27:58   
Zoja Miša
Češnjica, važno, da sta bolje! Upam, da je bila tudi noč o.k. ZS ko boš, ni panike.

Aradey, luštno ti otroka spita. Igralno podlogo, si me po mojem s Katjo zamenjala, ampak ni panike, ker imam jaz istouser posted image . V BC, sedaj je v akciji za 33, 00 eur, jaz sem dala 49,00user posted image

Maja T, no imaš tudi ti pestro, sicer v nasprotno smer kot večina, ki ne kakauser posted image . Važno, da znajo P to poštimati. Bodita pridni in ne kakajta tolikouser posted image  Res je, da sem to opazila po kopanju. No, bomo videli kaj bo danes. Upam, da nič.

Bella, škoda da ne moraš. Če bi imela večji avto, bi po vaju prišla, tako pa komaj naju z vozičkom notri spravimuser posted image  Vsekakor bo to enkrat drug teden, ti pa javim za točen dan.

Grem sedaj mojemu zajtrk in kavo pripravit. To bo spet vesel, da nisem šla nazaj spat. No, vsaj edenuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.12.2008 7:18:49   
tejkaz
Jutro

Jedli dvakrat - obakrat je potem tako jokal in se zvijal - nimam pojma kaj mu je že od včeraj. Še dobro da imamo danes P da vprašam kaj se zdaj dogaja z njim. Ta grozno smrdljiv, sluzast zelen kakec in stalno hranjenje, zvijanje zadnja dva dni, na teži pa ne pridobiva prav nič mi nič kaj ni všeč. Upam da je to samo obdobje. Da ne rečem koliko mleka mi je naredil včeraj. Jedel je na vsako uro. Leva me kar malo boli. Bo treba masirat danes user posted image

Eva me iz računalnika naganja - Prihaja Nodi.

Jutri gre Eva spet v vrtec, moramo še v trgovino, jutri bo praznovala roj.dan v vrtcu, moram nekaj sladkarij kupit.

se beremo, ko pridemo iz Medvod.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.12.2008 8:51:29   
Krysia
Dobro jutro!

No, pa imamo spet en zaspan dan ... vsaj z moje strani - komaj gledam, pa smo spali dobesedno celo noč (21-5:30).

Zoja Miša, hvala za tortico in kavo - res rabim ... po moje si bom šla dejansko kavo skuhat, čeprav je ne pijem user posted image Pa upam, da je bila tale vajina noč bolj izjema kot kaj drugega.

Sayuri, upam, da je bila današnja noč boljša ...

Srečanje: A smo zdej že zmenjene, kje se dobimo??? (mislim, tud če je odgovor supernova - zgoraj al spodaj ...) Pa ne mi zamerit, moja voščilnica bo bolj tako-tako .. sem že velikrat povedala, da je moja sestrica ves talent za likovno umetnost pobrala ...

Tejkaz, nič bat obvoznice. Kar počasi pa po pameti, sej bo. Pa dobro opravite pri P - upam, da bo vse OK in da se tudi vaše kakanje poštima ...

Maja T., kako je pa pri vas? Gre na bolje?

Bella, že odkar sem prebrala tvoj post, skušam skombinirat, kako bi prišla po vaju, ampak v mojega cliota nikakor ne moremo 2 vozičkov stlačit ... grrrrrrrrr!! Če se česa domislim, ti pošljem ZS.

Aja, pf, dobrodošla user posted image . Upam, da nisi jezna, ker sem tko težila, da si se na koncu res oglasila. Ampak sem te res velikokrat videla tukaj gor ... Verjamem pa, da je težko sodelovat na dveh forumih - jaz še tega našega komaj spremljam, sploh če mi kakšen dan ne rata prebrat ...

Anita, sej ne vem, kaj naj ti rečem - te zelo občudujem, ker si se spravla jest meso, čeprav ti je user posted image . Jaz ga sicer jem, ampak v majhnih količinah (so kolegice na faksu cel prvi letnik mislile, da sem vegetarijanka, ker nikol nisem jedla nič mesnega ko smo šle jest user posted image )

Krst: mi ga imamo 21.12. - skoraj za božič ...

Evo, sirena v spalnici - se tipkamo - upam, da še danes, drugač se pa jutri vidimo!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.12.2008 8:58:07   
anita goitan
Jutro,
Zoja mi je zdej zaspala

tejkaz upam da bo vse ok pri P in da slučajno ne padeš v naš klub!

sayuri zoja ne joka ponoči, razen če jo res ignoriram in da jo pustim čakat, sem pa z enim P iz Pediatrične kl govorila, se poznava še iz študenta, je reku da naj jo začnem na obe joški čez dan futrat ker je punca izredno velika, do sedaj sem jo izmenično.

naty how are you?

Matejchi where are you?

šibam neki v usta vržt, ma ne meso, dns probam domačo figovo marmelado, pa bomo vidli kaj bo..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.12.2008 9:20:56   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok),

dildota? user posted image user posted image

Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisatuser posted image user posted image user posted image

Opice!user posted image  Tega sem ji že za RDuser posted image user posted image user posted image

če je tako pa rezervne baterije ...duracell.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.12.2008 9:21:32   
anita goitan
karmar prideš jutri na srečanjeuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.12.2008 9:23:29   
ozziebo
Ojla bejbike, po dolgem času!user posted image

Smo si doma podajali neko virozo, od tamalga k user posted image  pa do mene pa nazaj, HB je Lara samo 2 dni malo smrkala, sem se že bala da bo hujše...
Zdaj počasi prihajamo k sebi, vsi na "delovnih" mestih user posted image , pa končno spet RR.
Erin, lepo, da nas pogrešaš user posted image

Matejchi in Iskanje, vse naj naj, malo z zamudo!

Kar se tiče GH, bom probala počakat čim dlje, upam, da bo šlo do šestega meseca, že zaradi alergij, pa še bolj enostavno jeuser posted image , si vsaj malo spočijem med dojenjem, potem bo pa itak eno samo packanje pa pucanjeuser posted image

Alergija na KM, pri naši tamali so PO 2 tednih skoraj že  vsi flekci na koži izginili, bomo videli, kaj bo rekel P. Ampak nimam nekih problemov s hrano, sicer je kofe z riževim mlekom bljekuser posted image , mi pa še vedno ostanejo kruh pa riž pa krompir, na srečo sem mesojedauser posted image , pa zelenjava pa sadje, pa štrudl, če sama delam testo, pa puding na kompotu kuhan, v skrajni sili pa banane z medom, ja najbolj me matrajo sladkarije..user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.12.2008 9:23:56   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Krst: mi ga imamo 21.12. - skoraj za božič ...

mi tudi krysia, mislim, da bo to čaroben krst, sam mal snega še nej bo!!

kje je res matejči?

pa vidim, da vse naše dojenčke neki matra ... nejc ma že 3 dni drisko - če je to to. sej ne vem, kaj ste že enkrat al pa večkrat napisale, da temu pomaga???

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.12.2008 9:27:37   
naty13
Jutro.

Noč ok. 18h-4h-6.30 user posted image

Jutri verjetno prideva. še user posted image  in Nejc gresta zraven, bosta šla mal do mesta lučke pogledat, pa do prababice in pradedija na obisk. user posted image

Voščilnica še ni narejena, bo nekaj bolj na izi, ker nimam prav veliko stvari doma. user posted image

Srečanje - kje se zdaj dobimo user posted image user posted image user posted image

Sva pa zdej z Nejcem smrekco postavila, je užival ob podajanju bunkic. user posted image  Pa kosilo se kuha. user posted image  Zvečer pa tašča pride spet domov. user posted image

Komentiram kasneje, je naš lump buden. user posted image

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.12.2008 9:27:48   
buhtlčk
Bella jst mam po moje dost velik avto, ker mam karavana, čeprav mi ni čist jasno vseen kako 2 vozička v prtljažnik spravit, ampak lahko poskusiva user posted image . Naš mali je velik boljš, tako da prideva. Sem ti dala telefonsko na ZS, pa me pokliči, da se zmeniva za pobrat, če hočeš.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.12.2008 9:32:05   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

, jaz pa vsako plenico povoham,

in...diši?

imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam?

Matejchi pa mislim da je v MB šibnla...vsaj napisala je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.12.2008 9:38:37   
mariane
Pozdravljene mamice!  Že kar lep čas vas spremljam,tako da vas že kar dobro poznam.Vsi vaši otročki so full lušni.pa da še o našem fantu kaj napišem.Naš Tai se je rodil 1.8.08 ob 3.35,težak 4140 in velik 52cm.Tai ima še starejšega bratca,ki je star 12 let in sestrico,ki ima 9 let.Vsi so full pridkani.Pri nas je kar pestro,dva šolarja,pa  še mali lump,ki nič ne spi.Berem vas lahko samo zjutraj,ker mi potem otroc okupirajo R.Vidim da imajo tud vaši pikasto kožo.Naš jo je že imel zlo lepo,pa so se mu sedaj pojavli novi izpuščajčki,tak da sem že čist zmedena glede tegauser posted image Pa da ne boste mislile kok jaz že vse obvladam,je že tolk nazaj,da sem že vse skor pozabla in ste mi bile tudi ve v veliko pomočuser posted image .Pa zdaj je vse drugač.Pa to ne morš verjet,že spet sračkauser posted image ,že četrtič danes.Me že kliče,po15 min. spanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.12.2008 9:48:24   
Krysia

karmar, jst mu poleg dojenja dajem čaj. Točno tega, ki si ga ti omenila (v granulah, a ne? pa na embalaži piše, da je od prvega tedna naprej, tko da ni panike). Ne se ustrašit, če se bo prvič drla - je nov okus - naš Rok je tko kričal, da sem bla prepričana, da nikol ne bo hotu čaja, pol je začel pa cmokat ... Midva zdej vse kapljice jemljava s tem čajem lepo po žlički .. in nama gre kar dobro ...

mariane, dobrodošla user posted image user posted image . Lepo, da si se opogumila ... Za izpuščajčke ti ne vem pomagat, bo kakšna bolj izkušena priskočila na pomoč. Verjamem pa, da imate doma pestro. Naša Matejchi vodi seznam, lahko poveš (če hočeš seveda) še odpustno težo pa težo in višino ob 1., 2. in 3. mesecu ... pa svoje ime in rojstni dan ... no, mam obiske, šibam ....

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.12.2008 9:56:04   
majči22
Dobro jutro!
Zoja Miša hvala za kavo in rogljiček, po taki noči je res pasala. Vglavnem naša noč ena sama katastrofa. Kr neki jambra in se zvija, nimam pojma od česa. Mogoče od Pizze. Sm jo včeraj jedlauser posted image .
Karmar tudi jaz razmišljam, da ji dam malo čajčka. Mislim, da ni prav nič narobe. Sam nevem, kako ji bom dala, ker noče flaše. user posted image kr po žlički, verjetno najboljše.
mariane dobrodošla pri čveku. Lepo ime ima tvoj sinček. Ti pa verjamem, da te popoldne čist okupirajo.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.12.2008 10:00:25   
majči22
user posted image
No takole pa pasemo kravice. Končno!! Sicer ne prav dolgo, ampak jih!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.12.2008 10:03:52   
mariane
Da še na hitro podatke vpišem,mislim da ima to čez MATEJCI. ne zamerit še ne znam dobr pisatuser posted image .Odpustna teža 3960,6t 5800,57cm,3mesec7600,64cm,za 4mesec bomo izvedeli naslednji teden,ko imamo 2 cepljenje.Pa še moji podatki Marjana,roj.15.12.1976    

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.12.2008 10:10:05   
URSKAP
Karmar tudi jaz dajem Žanu ta čajček že od 2 tedna dalje. Sicer ne veliko ene 30 spije ponavadi popoldne. meni se ne zdi nič narobe. Se pa prav tako samo dojiva ampak že razmišljam o dodajanju vsaj zvečer ker se od četrtka zbuja ponoči na 2h. Mislim da bo potrebno nekaj ukrenit zato vas pridno berem in zbiram info.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.12.2008 10:10:49   
anaya
Jutro...

Zoja Miša hvala za odgovor. Bom porabla novalac do konca pol pa prešaltam, mogoče pa je mela samo pleničko preveč na tesno, ker ko sem jo razvila je jok ponehal.... kdo bi vedel, kaj je našim otročkom.
Neli je tut mela neke flekce al pikice po glavi, take živo rdeče pa skor popolni krog, pa so čez nekaj časa zginli (takrat sem še dojila) in mislim da je bil kriv juice, al pa tut ne... v glavnem zgine to. Pomoje če so samo tu in tam pikice lahko tudi da se še koža čisti, če bi blo kaj hujšega bi se verjetno na blatu pokazalo tako kot pri ostalih.... moje mnenje.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.12.2008 10:12:13   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

karmar prideš jutri na srečanjeuser posted image

žal ne morem, jutri imamo dohtarja in dobimo piko. Se prav bojim kako bo.

marianne dobriodošla!

Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.12.2008 10:14:18   
mariane
sem poslala podatke pa sem očitno neki zaj..user posted image .se vidi da še ne znam.No pa še enkrat.Za MATEJCI ,6t 5800,57cm,3mesec 7600,64cm ,za 4mesec izvemo drugi teden ko imamo drugo cepljenje.Pa še moji podatki Marjana ,roj.15.12.1976

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.12.2008 10:14:42   
anaya
mariane: dobrodošlauser posted image user posted image
pf: ti tut dobrodošla sem pozabla, ja sma se matrali na isti dan ja, čeprav ko je blo konec sem takoj rekla, če pa tako to zgleda jih bomo pa še delaliuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.12.2008 10:19:49   
sayuri
Jutro. Tudi naša noč spet user posted image user posted image user posted image  Zoja Miša, se ti danes kar pridružim pri čukastem gledanju. user posted image  Sem šla prejle na en sprehod v dežju, da sem si malce zbrihtala možgane. Zara je 5x jedla ponoči, PETKRAT user posted image user posted image user posted image . lovro pa SAMO dvakrat user posted image .

Joj...čist pozabila...voščilnico je treba nardit user posted image ...bom nekaj spacala.

Drugače sem pa jaz jutri za spodaj v uni slaščičarni pri Mullerju user posted image

Sem vam hotla še to povedat, da sem poslala email na info@biovan.si  za testerje nove otroške bio hrane. Sem danes dva testerja dobila. LAhko jim pišete, pa vam pošljejo. Gre za otroško hrano Holle

Mariane, dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.12.2008 10:28:19   
anita goitan
prej sm napisala da mi je kolega pediater svetoval naj jo začnem na obe joški dojituser posted image , ja zdej sm jo in kaj je blo-polila je itak k se preveč naje na obeh

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)

Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!