Krysia
|
Dobro jutro! No, pa imamo spet en zaspan dan ... vsaj z moje strani - komaj gledam, pa smo spali dobesedno celo noč (21-5:30). Zoja Miša, hvala za tortico in kavo - res rabim ... po moje si bom šla dejansko kavo skuhat, čeprav je ne pijem Pa upam, da je bila tale vajina noč bolj izjema kot kaj drugega. Sayuri, upam, da je bila današnja noč boljša ... Srečanje: A smo zdej že zmenjene, kje se dobimo??? (mislim, tud če je odgovor supernova - zgoraj al spodaj ...) Pa ne mi zamerit, moja voščilnica bo bolj tako-tako .. sem že velikrat povedala, da je moja sestrica ves talent za likovno umetnost pobrala ... Tejkaz, nič bat obvoznice. Kar počasi pa po pameti, sej bo. Pa dobro opravite pri P - upam, da bo vse OK in da se tudi vaše kakanje poštima ... Maja T., kako je pa pri vas? Gre na bolje? Bella, že odkar sem prebrala tvoj post, skušam skombinirat, kako bi prišla po vaju, ampak v mojega cliota nikakor ne moremo 2 vozičkov stlačit ... grrrrrrrrr!! Če se česa domislim, ti pošljem ZS. Aja, pf, dobrodošla . Upam, da nisi jezna, ker sem tko težila, da si se na koncu res oglasila. Ampak sem te res velikokrat videla tukaj gor ... Verjamem pa, da je težko sodelovat na dveh forumih - jaz še tega našega komaj spremljam, sploh če mi kakšen dan ne rata prebrat ... Anita, sej ne vem, kaj naj ti rečem - te zelo občudujem, ker si se spravla jest meso, čeprav ti je . Jaz ga sicer jem, ampak v majhnih količinah (so kolegice na faksu cel prvi letnik mislile, da sem vegetarijanka, ker nikol nisem jedla nič mesnega ko smo šle jest ) Krst: mi ga imamo 21.12. - skoraj za božič ... Evo, sirena v spalnici - se tipkamo - upam, da še danes, drugač se pa jutri vidimo!
|