|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
2.12.2008 18:58:55   
anita goitan
anita - kolikor mi je znano, tvoja Zoja nima ravno kakih problemov s kožo, imate samo krvave nitke v blatu, ali se motim? Ker Rok ima zaenkrat prav lepo kožo in je še pediatrinja rekla, da na zunaj ne kaže nobenih znakov alergije. Aja, no, zdaj pa moje vprašanje - kaj niso pri vas po testiranju na Pediatrični alergije na KM ovrgli, pa so krvavkaste nitke ostale? A so bili lahko pri vas rezultati lažno negativni, ali kaj?

S kožo nima problemov, nikoli nobenih izpuščajev, flekov al karkoli. Ja ovrgli so, nitke ostale, zdrvaniki so mnejan oz bolj gastroenetrolog pa tudi alergolog da je to sedaj zelo pogost pojav pri dojenih otrocih in da s časoma izzveni. Da punca lepo napreduje, je zadovoljna, izpuščajev ni..Tudi me2 sva 3x dale blato v analizo za prisotnost krvi, na Infekcijski kliniki so pa blato testirali še na razne viruse oz vse možne povzročitelje infek.driske, piše: enterične viruse, za koprokulturo in parazite.
Kri pa za CRP, KKS, ionogram, IgE na KML, jajca.
Rezultati da so relani, IgE so negativni in to je znak da se alrgija ni razvila, oz neki podobnega so nam razložili. Kožnih testov nam zdej še ne bodo delali ker baje da niso potrebni zaradi že prej zgoraj omenjenih zadev ki kažejo da verjetno ni alergije ampak samo prilagajanje črevesja.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.12.2008 19:04:23 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
2.12.2008 19:03:27   
sayuri
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
2.12.2008 19:03:45   
anita goitan
Kdaj se jutri in kje dobimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2928
2.12.2008 19:08:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Kdaj se jutri in kje dobimouser posted image

Ob 11h a ne? Jst sm še zmeri za uno slaščičarno spodaj pri Mullerju, pa me nobena ne sliššššššuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2929
2.12.2008 19:12:19   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Anita, spi v svoji postlici, pri nama v spalnici.
Trenutno jo je moj nafutral in sedaj mu spi na rokah. Ponavadi je tako. Ali pa če je budna želi, da jo položi na najino veliko posteljo, na moj puhasti kovter, se tako malo pogovarjata in crtljata in potem zaspi. Spi ponavadi do 3-4h, včasih celo do 5.30 (to ji je sedaj uspelo že 3x). Večerni obroki in večerno cartanje je čisto njuna domena, mami tukaj nema prava glasanja. Tako se je navadila in tako ji očitno tudi pašeuser posted image

Sem ti kar fovš tole večerno cartanje z user posted image . Bi mojemu najraje kar joške preselila in ležala zraven na kavču medtem ko bi on dojil! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bravo za user posted image ! Pikice bodo pa do poroke res zginile!!user posted image user posted image (jaz tudi preveč kompliciram vsako stvaruser posted image user posted image ) Pa se mi zdi da je tole čudno obnašanje v zraku, vse nekaj jamramo da se user posted image obnašajo nenormalno! Se tolažim s tem da bo minilo. Jutri pa le pridi, bomo kaj novega pogruntale!user posted image

tejkaz upam da kaj dobrega zvesta pri P in da bo bolje! user posted image   Sem zdaj prebrala da si na žalost šla v klub brez KM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karmar
imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam?

Lahko daš! Sem mu tudi jaz že dala, pa sem se potem raje vrgla na kuhanje ašičevega čaja. Čepraj je dojen se mi vseeno zdi da mu paše sem pa tja par kapljic čaja za usta zmočit zdaj ko centralna lavfa.

mariane dobrodošla!

sayuri upam da so res borovničke, boš videla ko bo minilo 24 ur. Kaj več pametnega pa ne vem.

gajka user posted image user posted image škoda da se ne vidimo. Pa naj se kričanje čim prej neha, a dieta še nič ne pomaga?

bella02 ko sem šla na SIOL duo je trajal tri dni, da so nam poleg interneta še telefon uštimal!user posted image user posted image Zakaj ste pa vrnili TV če smem vprašat?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
2.12.2008 19:12:59   
cebrca
sayuri če mi znese previjanje in dojenje se pokorno javljam v slaščičarni ob 11h. Pričakujem pa še ostale!

Ostalim se opravičujem za nekomentarje, me user posted image vleče za ušesa da mora Ivan spat!!!!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
2.12.2008 19:18:43   
Zoja Miša
Pri nas ni nič boljeuser posted image . Mi v ušesih odmeva. Toliko kot joka danes ni v celem svojem življenju skupajuser posted image . Ampak vmes je pa ful dobre volje in se smeje in igra, mislim, čist sem zmedena. Ko že mislim, da ji pol glave fali, se začne smejati. Jao!user posted image
Najhuje je med hranjenjem, ko se začne zvijatiuser posted image user posted image user posted image  in potem vpiti in kupča 500krat vmes podirava. Eh, danes sem res hin!

Tako da jutri, če se bo to vleklo, naju ne bouser posted image . Sem žalostna, ampak res ne bi nobena od naju imela nič, vi pa tudi ne, ko bi naju poslušaleuser posted image . Želim vam, da uživate!

Naty, hvala za odgovor. Tako delam cel dan, jemo po malem. Vse skupaj bo pojedla okoli 500ml, ali pa malo manj, sam ima pa itak 4600g, torej, bo to, upam, da o.k. Pa P bom klicala jutri, če se bo to nadaljevalo. kaj pa naj?! user posted image  Pa naj še on študira.

Češnjica, tudi tebi hvala, še posebaj za zs.

Sayuri, možno je res, da je tak dan. Upam! Možno pa da so zobki, kot je Naty rekla, ker tudi cucelj ful grize in si drgne dlesni. Ampak jaz nič ne otipamuser posted image , pa zatečeno se mi ne zdiuser posted image .

Gajka, zna se narediti, da se bom pridružila dietnimuser posted image  Bravo za voščilniceuser posted image

Nell, saj ji do dane snisem velikokrat čaja dajala, ampak se mi zdi, da ima mečevo vdrto. Ampak danes sem itak cela blesava, tako da se mi lahko samo zdi. In stiskam si, ne dojim, tako da vonj, kaj vem. Pa pri mojem isto delauser posted image . Res nisem več pametna.

Tatly, super za pikico.

Tinka, potem je upanje, da bo tudi pri nas boljeuser posted image

Erin, slikico frizurice.

Pikic po telesu nimava večuser posted image . Vsaj nekaj!
Maja T, super za živaliceuser posted image

Grem nekaj delati, mogoče celo malo dremati, sem user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
2.12.2008 19:19:46   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole! Na kvadrat!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
2.12.2008 19:22:24   
Zoja Miša
Tejkaz, user posted image  za dieto.

In res, kaj je s telimi našimi Avgustovčki zadnje dni!?!user posted image Preveč smo jih hvalile prej, ne?!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2934
2.12.2008 19:26:48   
sayuri

Sem pozabila napisat, da mi je izdelovanje čestitke pokrov dvignilo. Tko, da sem jo na koncu kar sešila....to še najbolj znam. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
2.12.2008 19:30:29   
nell
Zoja Miša - ti ji kr daj čaj, sploh če imaš občutek, da je žejna. Me pa zanima če sta ble na cepljenju proti rotavirusu???? in kolk časa je od takrat.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2936
2.12.2008 19:32:40   
sayuri
A kdo jutri sploh pride poleg Anite, mogoče cebrce in meneuser posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 2.12.2008 19:33:13 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
2.12.2008 19:35:10   
matejchi
sayuri jaz bi prišla.. sicer ne vem kaj dogaja, sem šele prišla grem brat za nazaj..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
2.12.2008 19:35:37   
matejchi
user posted image

pozdravček.. tip za pojest

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
2.12.2008 19:46:05   
Češnjica
Zoja Miša - Upam, da bo jutri že kaj bolje user posted image . Zala pa zdaj po 3eh dneh končno normalno je, upam da je ta hujše zdaj za nami. Se mi pa zdi, da je kar nekaj teže izgubila user posted image (ene 300 g, če se ne motim), še dobro, da je bolj močna. Mi je pa čudno, da je ni P včeraj stehtal user posted image . Če se bosta šli vidve jutri pokazat, spomni sestro, da preveri še težo.

Mi je pa žal, da jutri ne moreva na srečanje, sem še bolana, pa tudi prevoza nimam. Zdaj že eno leto nimam avta in že toliko časa nisem vozila. Pa nikamor ne morem, se počutim prav ujeto v tem trapastem Mengšu user posted image .
Lepo se imejte jutri!!!

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2940
2.12.2008 19:54:37   
tejkaz

A kdo jutri sploh pride poleg Anite, mogoče cebrce in meneuser posted image

jaz in naty

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
2.12.2008 20:04:46   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

oo matejči user posted image dolgo te ni blo slišat...

IZVIRNO SPOROČILO: mariane

Nell
- naš je imel po ceplenju tudi eno trdo bulico na otip,paše malce rdeče tak da je to po moje normalno.Kak obkladek gor pa bo.

moj tudi vse to, to je čist ok. pač reakcija.

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
sem vidla dvojčke ja, si bila to ti?? js skoz mislim, da si ti iz celja doma. ti je všeč naša P?

Ja, sem bila jaz , oz. bolj si mojega videla v akciji tebe sem pa po slikcah spoznala ....P mi je všeč ja, smo že 25.let družinski prijatelji , je pa taka ful nežna dušica ....

to sem si še najbolj zapomnala, ko sem si misla: bogi, ko more 2 jajce nest, men je še ena včasih težka. in men je tudi tale P tk fajna, ful prijazna, ful lepo ravna z otročki, čas si vzame...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
2.12.2008 20:07:41   
matejchi
gajka sojinega mleka pa ne smeš??
Kaj pa če je alergičen na sladkor v tvojem mleku, če sploh ješ kaj sladkega, sem ravno včeraj slišala, da to obstaja..

RD RR

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
2.12.2008 20:10:53   
nell
Zoja Miša - tole sem našla, je kolegica na forumu Zsavske mamice prilepla, ko je mela njena punčka tud full težave.

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Re: cepljenje Napisal: Nina P user posted image Datum: 07.11.2008 16:40

Spoštovani, s strani prebavil se po cepljenju proti rotavirozi lahko pojavljajo naslednji znaki. oz. neželeni učinki:
Zelo pogosti: izguba apetita več kot 1/10 cepljenih
Pogosti: driska, bruhanje, flatulenca, abdominalna bolečina, regurgitacija hrane (med 1/100 do 1/10 cepljenih)
Občasni: obstipacija (zaprtost); 1/100 do 1/1000 cepljenih

Ker gre za cepljenjem z živim cepivom, je možnost neugodja po cepljenju vedno nekoliko večja zlasti po prvem cepljenju, saj cepilni virus tudi sam deluje in včasih povzroči blažjo obliko bolezni (tudi bolečine v trebuščku spadajo zraven)

Ker ima otroček težave že 10 dni, bodo z veliko verjetnotjo kmalu minile. Vsekakor vam svetujem, da o dogajanju obvestite pediatra. Ne glede na težave pa menim, da ni zadržkov, da cepljenja ne bi nadaljevali.

Lepo vas pozdravljam!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
2.12.2008 20:21:29   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

Pa kje jih najdeš user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj me zanima zdaj, ko je veliko govora o KM in dietah....
A imajo vaši otročki čisto kožo?

Naš ima še vedno tu pa tam kak mozoljček, pa če pogledam od blizu koža ni gladka, ampak je taka prosena (je to sploh beseda?) user posted image Take mini izbočene pikice kot nekakšen proso user posted image Pa po ličkah je ratala suha.
Zvija ga pa tudi še občasno user posted image
Upam da ni še pri nas kaj user posted image
Je pa fora da že ni imel mozoljčkov, pa so se spet pojavili user posted image Čist čiste kože pa še ni imel.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
2.12.2008 20:25:03   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Zoja Miša - tole sem našla, je kolegica na forumu Zsavske mamice prilepla, ko je mela njena punčka tud full težave.

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Re: cepljenje Napisal: Nina P user posted image Datum: 07.11.2008 16:40

Spoštovani, s strani prebavil se po cepljenju proti rotavirozi lahko pojavljajo naslednji znaki. oz. neželeni učinki:
Zelo pogosti: izguba apetita več kot 1/10 cepljenih
Pogosti: driska, bruhanje, flatulenca, abdominalna bolečina, regurgitacija hrane (med 1/100 do 1/10 cepljenih)
Občasni: obstipacija (zaprtost); 1/100 do 1/1000 cepljenih

Ker gre za cepljenjem z živim cepivom, je možnost neugodja po cepljenju vedno nekoliko večja zlasti po prvem cepljenju, saj cepilni virus tudi sam deluje in včasih povzroči blažjo obliko bolezni (tudi bolečine v trebuščku spadajo zraven)

Ker ima otroček težave že 10 dni, bodo z veliko verjetnotjo kmalu minile. Vsekakor vam svetujem, da o dogajanju obvestite pediatra. Ne glede na težave pa menim, da ni zadržkov, da cepljenja ne bi nadaljevali.

Lepo vas pozdravljam!

Spremljam že dalj časa zgodbo te mamice in njene hčerke. Vmes res nisem nekaj dni brala, ampak danes sem prebrala da sta ostali v bolnici. user posted image  Imajo težave s hranjenjem. user posted image  Naj se stvar čimprej umiri in naj ugotovijo kaj je punčki. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
2.12.2008 20:29:01   
naty13
Čer.

Jošt spančka, jaz sem že nejkota zrihtala za spat, še zdravila, mleko in gremo v postlo.

Jutri se vidimo.

Sem vas prebrala, za komentarje ne bo časa, sta tast in tašča že doma in verjetno dobimo kakšen obisk zgoraj.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate sum na alergijo KM. Pa res bi bilo smešno, da bi jo res vsi avgustovčki imeli. user posted image user posted image user posted image  Evo še user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse otročke, za katere obstaja sum na katerokoli alergijo.

Jutri ob 11h Supernova Rudnik slaščičarna poleg Mullerja spodnje nadstropje. Sayuri a sem si prav zapomnila. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.12.2008 20:31:39   
matejchi
Zoja Miša torta je slastna, vedno jo naročima v POhhorski kavarni, če poznaš. Ta smetana je enkratna nič margarinasta. Je pa sadna oziroma pol z borovnico pol pa z gozdnimi sadeži. Pohorska kavarna slovi po slastnih torticah. Lani smo imeli Nodija, predlani pa Leva in Zmajčka.Točno ta torta stane 48 €.
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Jaz bom dala za "zvezdico" 28  € pa še pojest je ne morem, še več, zaradi nje dve uri ne smem jest. user posted image

RD RR

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.12.2008 20:32:09   
tatly
nell-stelli so danes dali zdravilo za rota viros ali kao inekcijo pa redno ceplenje,,,samo a ni za rota viros pri 2 m pa pri4?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.12.2008 20:34:38   
nell
Ja ne vem, do 6 meseca lahk cepijo za rota virus potem pa ne več. Mi smo ga dobli pri 3 mesecih, torej danes, pa še pri 4 mesecih ga bo dobu.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!