Zoja Miša
|
Pri nas ni nič bolje . Mi v ušesih odmeva. Toliko kot joka danes ni v celem svojem življenju skupaj . Ampak vmes je pa ful dobre volje in se smeje in igra, mislim, čist sem zmedena. Ko že mislim, da ji pol glave fali, se začne smejati. Jao! Najhuje je med hranjenjem, ko se začne zvijati in potem vpiti in kupča 500krat vmes podirava. Eh, danes sem res hin! Tako da jutri, če se bo to vleklo, naju ne bo . Sem žalostna, ampak res ne bi nobena od naju imela nič, vi pa tudi ne, ko bi naju poslušale . Želim vam, da uživate! Naty, hvala za odgovor. Tako delam cel dan, jemo po malem. Vse skupaj bo pojedla okoli 500ml, ali pa malo manj, sam ima pa itak 4600g, torej, bo to, upam, da o.k. Pa P bom klicala jutri, če se bo to nadaljevalo. kaj pa naj?! Pa naj še on študira. Češnjica, tudi tebi hvala, še posebaj za zs. Sayuri, možno je res, da je tak dan. Upam! Možno pa da so zobki, kot je Naty rekla, ker tudi cucelj ful grize in si drgne dlesni. Ampak jaz nič ne otipam , pa zatečeno se mi ne zdi . Gajka, zna se narediti, da se bom pridružila dietnim Bravo za voščilnice Nell, saj ji do dane snisem velikokrat čaja dajala, ampak se mi zdi, da ima mečevo vdrto. Ampak danes sem itak cela blesava, tako da se mi lahko samo zdi. In stiskam si, ne dojim, tako da vonj, kaj vem. Pa pri mojem isto dela . Res nisem več pametna. Tatly, super za pikico. Tinka, potem je upanje, da bo tudi pri nas bolje Erin, slikico frizurice. Pikic po telesu nimava več . Vsaj nekaj! Maja T, super za živalice Grem nekaj delati, mogoče celo malo dremati, sem