naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša HELP! Čudno obnašanje, se nadaljuje . Se je zbudila ob 7h, dobre volje in sem ji najprej dala malo čaja, spila 30 ml, potem želela jesti in je pojedla 50 ml mleka, se začela zvijati, sva podrli kupča, se šli previti in obleči, pa sem mislila, da bo pojedla še ostalo, pa je začela tuliti in ni in ni nehala. Jesti ni želela več, mleko je ven špukala, malo polila in tulila, tulila... potem sem ji dala malo čaja, je imela cucelj v ustih, se je pomirila, spila nič in zaspala . Vročine nima, izmejeno v ušesu 37,1. To ni vročina, ne? Kaj bi še lahko bilo???? Bom sedaj videla, ko se zbudi in bova šli jest ji bom dala najprej moj, sveži mlek, če to ne bo šlo, bom probala z umetnim, če pa še to ne, pa ostanem brez idej! Imate kakšen nasvet! Prosim!!!!! Pri nas je bilo tako. Verjetno ima kakšno blago virozico, ker naš se je zvijal, pojedel pa med 30-60ml največ naenkrat. Mi je P svetovala čimvečkrat po malo jesti. Mi je pa rekla, da pri teži 6kg naj dobi v 24urah vsaj 500ml mleka oz. čaja (vsega skupaj). Zaradi dehidracije. Mi je rekla, če bo manj pojedel in bo to par dni trajalo, da bova morala na infuzijo v bolnico. Zato ji raje večkrat po malo ponudi. Boš videla zvečer ti bo pa normalno jedla, saj pri nas e bilo tako. Zvečer in zutraj normalno, čez dan smo pa štrajkali in se matrali. Tudi če ti poje 50, pa ji ponudi čez urco še,.... Ma saj vem, težko je, midva sva cel dan samo jedla. Mogoče je pa le zobek. Kakšne ima dlesni, ima kaj odebeljeno. Poskusi s Calgelom, namažeš dlesni. Pri meni se je zadnje dva dni tako umiril in saj nekaj pojedel, ker imam na sumu tudi zobke. Odebeljena dlesen.