|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
2.12.2008 12:35:59   
ronja
°hvala petra! A te lahko še to zamorim, kje najdeš te zadeve - da ne bom za vsako stvar morila... Ziher je kje kak seznam...

uršika, čestitam!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
2.12.2008 12:40:51   
krtekxx
Trenutno je ta mali ljubosumen na vsako živo bitje, ki se ga dotakne moj mož. Še najbolj na mačko.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
2.12.2008 12:45:09   
sonček33
Ronja kaj kuhaš? Pa ostale?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
2.12.2008 12:55:47   
sonček33
Ronja - za čokoladni liker- a si ti rekla da daš žganje? Al rum?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
2.12.2008 13:18:19   
petra88
Ronja, ne vem če obstaja kakšen seznam, ampak imaš na tipkovnici vse znakce narisane, samo da so eni bolj eni pa malo manj skriti. Na vsaki tipki maš narisano kaj vse lahko napišeš z njo, npr. pod ć imaš ß, pod številkami pa razne ~ˇ^˘˚˛`.... vsega boga se najde user posted image
Uršika čestitke za pregled user posted image
Jaz bom danes za kosilo samo malo juhe skuhala ker sem sama. Popoldne imam pa šolo za staršeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
2.12.2008 14:55:33   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Rabim pomoč oziroma mnenje: za spanje čez noč bomo imeli otroško posteljico ob moji strani postelje, za čez dan pa sem mislila kar prenosno posteljico postaviti v dnevno sobo (naš spodnji štuk je itak vse skupaj v enem - hodnik, dnevna, kuhinja in stopnišče). Sedaj pa me vsi strašijo, da bosta ta mala dva (3,5 in 5 let), ki je ta prostor tudi njuna ta glavna igralnica, metala v posteljico igrače in jo, če se bosta že lotila, zlahka prekucnila. Resnica je, da sta oba tako po mojem mnenju, kot mnenju okolice in vzgojiteljic zelo zelo "živa". Kaj ve mislite o tem oz. kaj bi naredile?

ojla imam isti problem k ti. skoraj 6 letnika in 3.5 l, zaenkrat sta navdušena na to da bosta dobila bratca - samo vem da bo pri malem kriza - vem da user posted image  bom morala čuvati 100 na uro, da ga ne bo mali udaril, ugriznil al pa še kaj več. Je zelo ljubosumen. Za večjega se ne sekiram tolk k je dal to že vse čez.

Ma sej te user posted image  v prvem mesecu ne rabi dosti ker večinoma spi - hraniš, kopaš,...  Tud to ti dosti časa zavzame - se bova pol več pogovarjale o tem k bo dete tu - prav? 

Kaj maš pa od prej? 

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
2.12.2008 15:34:42   
khurde
Detece, čestitke!!! No, pa se je počasi že začelo tudi za nas...

Mojca, čestitke za nečakinjo!

Krtekxx, jaz nimam nobenih izkušenj z otroki, tako da ne vem kaj točno bi naredila.

Oljica, Uršika, jaz sem imela par tednov nazaj tudi težavo s prebavo, tudi Donat ni imel efekta, pa sem imela ravno G pregled v tistem času in sem jo vprašala kako in kaj, pa je rekla, da obstajajo ene svečke, samo naj probam najprej s prehrano, potem pa to, ker je bilo prej vse ok. Me je pa vprašala, če jem kaj kosmičev, suhih sliv, laneno seme, sem rekla, da ja in da to prej namočim, pa je rekla, da je to napaka. user posted image Da se ne namoči, ampak poje kar tako in da se potem v črevesju napije vode, pa nabrekne.

Ronja, hvala za pomoč pri pleničkah! Res je en kup zadev na netu, jaz, buča, sem iskala v slovenščini prej... user posted image Ja, saj to, da človek dela nekaj, ker se spodobi in ne, ker ima željo po tem, je res mimo. Mah, meni se zdi najbolje, da pustiš človeka, da se kasneje sam odloči za vero. Edina stvar, ki je meni manjkala, je bila ta, da nisem mogla z mojo najboljšo prijateljico k verouku hodit, ampak ker je leto dni mlajša, sem vedela, da itak ne bi bili v isti skupini, pa sem se takoj potolažila.user posted image

Pač, jaz jo jemljem kot pubertetnika, naj dela, kar če, samo da jo ima rada in da ji nič hudega ne naredil .

Upam, da bo meni tud ratal tko jemat mojo in njegovo mami, pa naj trmulita tistih 5 minut, ko jima kaj ni všeč, pol se itak pomirita.

Jaz ko sem šla na CSD, sem nesla samo potrdilo o PDP-ju in nič drugega, edino enkrat se morava z mojim oglasit tam zaradi očetovstva. Za njegov dopust mi je pa rekla, da sprejmejo vlogo šele po rojstvu, niso tako fleksibilni kot kakšni drugi (ena je napisala, da lahko samo datum poroda sporoči naknadno, pa bojo sami dopisali ipd.).

Sonček, jaz bom verjetno kar mojega aktivirala za to, ker ne vidim več čez trebuh, no way. user posted image Sem zadnjič probala z ogledalom, pa je čisto predolgo trajalo in se mi ne da več to špilat.

Niia, Uršika, super za pregled!

Niia, samo moja G pa je rekla, da za hepatitis ni rutinski, pa bi morala (v primeru npr. poroda v vodi) iti samoplačniško, ki pa je okoli 20 evrov. Moja itak špara na testih, da me zanima, če me bo sploh še dala v tretje na testiranje za tokso, ker sem imela šele nazadnje mesec dni nazaj. Mogoče upa, da prej rodim, ne vem.user posted image

Petra, jaz mam super smotano tujo tipkovnico... avstrijsko, pa če dam slovenske črke, kar itak rabim za č, š,ž, ne rabim tistih z umlauti, nimam nikjer več pravilnih simbolov narisanih. Se še nisem za vse navadila, tako da bi mi seznam kar prav prišel, heh, ker za stopinjo je pri meni narisan simbol za evro itd.

Danes razmišljam, če bi šla na predavanje od Mamezofe o spremljevalcih pri porodu. Ker sem ugotovila, da v Šoli za starše ne povejo ničesar pametnega za partnerja pri porodu. So me pa presenetili, ker so rekli, da v P LJ pošljejo očeta domov, če se še nič ne dogaja in da ga pokličejo nazaj, ko je ca. ura do poroda. Mislim, a je to nujno, da gre domov a se lahko "upre"? Ker če pridem jaz tja recimo s popadki na 5 minut ali manj in ugotovijo, da pa mogoče še vseeno ne bo tako hitro šlo, naj kaj ... čepim tam nekje kot sam sebi prepuščen kup nesreče in čakam, da ga blagovolijo poklicat? Ker verjetno bi ga bolj rabila tisti čas prej, kot pa potem, ko me priklenejo na posteljo?

In ali je nujno, da v P LJ po odteku plodovnice ležiš na hrbtu ali se lahko še kaj premikaš in gibaš?
Mislim, a oni pogledajo kako je dete in če je ok, da se gibaš? Pa a lahko ješ kaj prej pa piješ? Ker v MŠ so rekle, da lahko, samo da ni treba ravno horse burgerja prinesti (točno tako so rekle), samo večina porodnic jih je pa rekla, da niso smele... ne vem. Ker meni se zdi čudno, da ena rojeva par ur, kar je kar utrujajoče, pa ne sme jest vmes, da vsaj malo energije dobi. A je treba to MŠ ful z rezervo vzet, da ne bom potem preveč presenečena?

Zdej me ful stvari zanima, na katere prej niti nisem pomislila. Tudi to, če grem lahko na wc, če mi paše?

In kaj, če nočem, da mi vodo spustijo oni? Da predrejo mehur? Ker po moji logiki, je to bolj kot ne forsiranje telesa in mogoče prehitevanje normalnega (optimalnega) tempa. Saj verjetno je še vsak otrok enkrat prišel ven, nisem še nobenega videla v balonu vode okoli hodit. Pa ne bi ravno rada, da mi vse to naredijo samo zato, ker imajo malo lufta in lahko zaflikajo luknje s sproženjem poroda, da se slučajno ne bo kasneje preveč nagužvalo.

Ok, saj razumem, da so včasih pač malo drugačni pogoji in da kaj ne gre kot je treba in da morajo kaj narediti, samo jaz sprašujem za normalen potek poroda, kjer gre vse kot je treba. Če je pa panika, naj pa pač delajo kot oni vedo in znajo.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
2.12.2008 15:36:21   
ronja
sonček, v čokoladni liker dam rum.
Za danes ma mala še lečino juho, potem pa pičimo v štacuno, na naš 14 dnevni nakupuser posted image , ko pridemo nazaj bom pa verjetno kar kake picice naredila...

petra, hvala, saj sem videla, da je res gor narisana - samo jaz navadno do teh nisem znala prit - mi je šele pred kratkim kapnilo, da AltGr ni isto kot Altuser posted image

Ma sej te v prvem mesecu ne rabi dosti ker večinoma spi -

saša, to pri Ronji niti približno ni bilo res! Ona zdaj veliko več spi kot takrat - takrat je samo po 10 min. sem pa tja, pa še to samo v rokah - tam je pa čorila - ampak čim si jo odložil - jok, brate! je bilo tako mogoče prvih 14 dni, da sva lahko kuhala zraven, pa je spala v gugalniku, potem pa nikoli večuser posted image . Pri meni je bilo boljše po 4. mesecu pa sploh zdaj, ko je shodila in gre dejansko opoldne spat in res spi - konkretno - vsaj 1 uro, večinoma pa 2, včasih celo več!!! Ko je bila mala pa ni šans!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
2.12.2008 15:50:39   
ronja
Res je en kup zadev na netu, jaz, buča, sem iskala v slovenščini prej...

Hehe, ja, verjamem, da tako nisi nič našlauser posted image user posted image
hehe, khurde (mimogerde, od kod ti ta nik?), tako razmišljajo inteligentni otrociuser posted image Ti pa rečem, da sem se jaz iz teh nanny 911 in podobnih zadev, knjig o vzgoji ipd... veliko več naučila, kako shajat z babicami kot pa sem kdaj rabila za Ronjo... Z 1letnico se kar da zmenit, veliko več kot 60letnicami...user posted image No, saj boš še videlauser posted image

Mislim, da ni nujno da gre, ampak če nimajo proste porodne sobe, ga pa verjetno lahko malo napodijo... Lahko se pa v vsakem primeru upre! Ampak njim se zdi, da jim s tem delajo uslugo... Pa da večinoma kar radi grejouser posted image ... Vsekakor ga pa rabiš prej, na koncu, za sam iztis ga čisto nič ne rabiš - tisto gleda, če gleda - zaradi sebe, ker je zanimivo, pa da vidi svoje dete taprvi, itd... Ampak tebi dejansko koristi prej, potem pa ti je čisto vseeno, kaj za eni marsovci so v sobiuser posted image , pa koga ni...

V Lj. p. je malo problem, ker ne bo s tabo ena babica od zač. do konca, razen če boš res hitro rodila... Večinoma pa lepo grejo ven in te pustijo samo. tako da če ti voda odteče (mimogrede, to se zelo redko zgodi), potem moraš v principu ležat, dokler se glavica ne pomakne v medenični kanal, ker pač ne veš, ali se bo tvoje drago dete medtem kaj zapletlo v popkovnico ali ne - oni ti pa tega tudi ne povejo, ker jih dobesedno ni zraven... Tak da - naj ti ne odteče vodauser posted image .
Jest in pit ti ne bojo kaj dosti dovolili, mogoče boš kak požirek vode sfehtala, ampak boš morala kar ornk prosit... Jej prej, predno greš v p.
ja, mal rajši z rezervo jemlji, tam vse skup precej lepše narišejo kot je dejansko v porodni sobi... Te nočejo prestrašit, verjetno;) Jaz sem najbolj besna, da rečejo, da si lahko ob otroku na intenzivni skoz zraven, kar niti približno ni res!!! ne pustijo in te vržejo ven!

Mehur ti bojo predrli, ker pospešuje porod, če si pa dovolj sitna, lahko izpogajaš, da ti ga šele na koncu, pri 8 cm odprtosti - tako so meni. Da bi se pa dalo brez, pa še nisem slišala, da bi kakšni ratalo v LJ. (razen, če ti sam poči, seveda...) Sem še g. vprašala, če bi se dalo zmenit, pa je rekla, da ne, ker majo svoj tempo rojevanja in pri tolikih porodih si pač ne morejo dovolit, da bi ena bila toliko časa v porodni sobi... Nekak tako. Da pa lahko vseeno probam, mogoče naletim na koga, ki me bo uslišal... kar seveda bom, večni optimistekuser posted image . Tak da tudi če ni panika, pri meni pri Ronji recimo ni bila, mela sem sama svoje močne popadke, nič ni bilo tega treba naredit, se ni dalo zmenit. Vseeno so mi lepo predrli mehur, da zdaj je pa že skrajni cajt,saj sem že tok odprtauser posted image - ko da sicer bo pa not ostala...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
2.12.2008 15:55:00   
sasa78
saša, to pri Ronji niti približno ni bilo res! Ona zdaj veliko več spi kot takrat - takrat je samo po 10 min. sem pa tja, pa še to samo v rokah - tam je pa čorila - ampak čim si jo odložil - jok, brate! je bilo tako mogoče prvih 14 dni, da sva lahko kuhala zraven, pa je spala v gugalniku, potem pa nikoli več . Pri meni je bilo boljše po 4. mesecu pa sploh zdaj, ko je shodila in gre dejansko opoldne spat in res spi - konkretno - vsaj 1 uro, večinoma pa 2, včasih celo več!!! Ko je bila mala pa ni šans!

No to sem govorila iz lastnih izkušenj - moj jan je prvič zajokal pri 3 mesecih in je zaradi tega skup padel ker ni znal dihat k se je jokal, drugič pa pri 9 mesecih k je s hojico padel po stopnicah.

To je bil ves jok - O eneju pa ne bi govorila do 2 meseca skoraj mormalno pal pa ur nebes - upam da bo Anže  nekje vmes

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
2.12.2008 16:01:57   
sasa78
saša, glej kdaj nanny 911, hehe. Meni se zdi, da majo včasih kar dobre fore, pa vedno nekak rata ukrotit mulce in starše...No, če je bil zob mlečni, ni panike - pri stalnih pa upam, da se bosta že nehala ravsat
Hehe, jaz ji probavam nič ne dovolit prčkat po računalniku, vedno naredi totalno štalo - pa glede na to, da je enega laptopa poleti polulala, pa da ji je največji gušt hodit po njem, pa vse tipke pritisnit, po možnosti naenkrat... mislim, da še ni zrela za tole tehnologijo

gledam gledam in marsikaj smo že spremenili - sam problem je to da se jaz držim pravil mož pa ovinkari - ne vztraja pri svojem

JA dober da je bil mlečen zob ampak moraš razumet tavečga da kar koli naredi ga mali posnema - mu gre na živce - sej maš tud ti brata kajne in se nista nikoli prčkala? Ma jaz sem 3 otrok razlika med mojima bratoma je 9 in 7 let pa smo se vseeno kdaj pa kdaj skregal in stepl user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4536
2.12.2008 16:03:36   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Trenutno je ta mali ljubosumen na vsako živo bitje, ki se ga dotakne moj mož. Še najbolj na mačko.

verjamem, cartej ga, bo preživel,  sam pozornost išče.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
2.12.2008 16:09:50   
sasa78

1.12. 08  DETECE       user posted image  RUJ     2660g    49 cm

ČESTITKE!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
2.12.2008 16:11:12   
ronja
gledam gledam in marsikaj smo že spremenili - sam problem je to da se jaz držim pravil mož pa ovinkari - ne vztraja pri svojem

hehe, ja, to zna bit problem. Jaz sem tut lubiju včeraj rekla, da se mora mala počasi navadit, da je pač ne dvignemo vsakič, ko si to zaželi. Ker sem ugotovila, zakaj so ponedeljki tako ubitačni! Ker mi jo čisto razvadijo čez vikend - babice in lubi... Itak je najlažje pač vzet otroka v roke - samo čez 6 tednov tega ne bova več mogla skoz delat - jaz pa že zdaj ne. In včeraj me je vse svinjsko bolelo, pa še popadke sem dobila in sem si rekla, ne, konec! Pa da naj ji da gor pelikan slinček, da nima vsakič čist hlač umazanih, kadar je! (enkrat je probal, je jokala, pol ni pa nikoli več probal... meni je sicer jedla tudi s tem slinčkom, sam se morala tudi najprej bockat z njo - zdaj ga pa že sama prineseuser posted image )
Je bil najprej mal užaljen, kaj sem ga tako napadla, ampak j* ga, jaz nočem že zdaj rodit, pa če bi bilo takole kot včeraj vsak dan, mislim da bi v roku 1 tedna šla... In ker sem lepo analizirala problem, zakaj je tako - zakaj so vedno pon. problem, recimo srede pa čet. pa nikoli... In mi je jasno, kaj je rešitev, pač rečem. Saj mu nisem grdo rekla.
Pa tudi za Ronjo je boljše, če se prej navadi, ne da je potem to vse povezano s prihodom user posted image . Ker takrat se ne bom mogla non stop ukvarjat z njo in tudi ona bo morala dat mir, da podojim in previjem Lejlo, ot bo pa zelo pogosto...
No, potem se je ful trudiluser posted image

Saj ne mislim nič pridigat, hehe, seveda smo se tudi mi pričkali in tepli - samo moram priznat, da se mi tudi zdi, da bi moja ljuba starša z drugačno vzgojo več dosegla (vsaj mami z več doslednosti, oče pa s tem, da bi bil več doma...) Tako da nas ne bi glih dajala za nek vzgled, pri nas smo bili ful ljubosumni (sestra name, jaz pa na brata), vsak je po svoje reagiral, ampak jaz niti pod razno nočem, da je pri nas tako! Ja, smo preživeli, nič nam ni hudega, vsi se razumemo, brata mam ful rada! Ampak sem morala it lepo sama čez to - zato zdaj nimam več problemov z ljubosumjem - pri ničemer/nikomur... Saj ni, da bi nas kaj pretepala ali kako grdo delala z nami, sploh ne, ampak vseeno vem, da mi je bilo takrat hudo, pa nočem tega svojemu otroku, pa pika. Zato se bom ful potrudila, da bo čim manj ljubosumja...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
2.12.2008 16:18:39   
sasa78
ronja - jaz sem zadnje čase skoz sama - moj ma tako službo da se mora udeležit vsake pasje procesije in potem mi ne preostane nič drugega kot da se uležem z njima in zaspim - upam da danes pride domov, ker imata telovadbo in bo šel z njima - mi je kar grozno to dan za dnem skoz na 150

Ej eno vprašanje punce - mene g. ni pregledala že od 24 t je to normalno? UZ ja ostalo nič

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
2.12.2008 16:30:03   
uršika***
Saša ful lepo in še enkrat bravo za Detece, ki je že dobila svoje deteceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa prej pozabila napisat, da sem se danes zbudila z mokro pižamo- iz ziz mi je tekla tekočinauser posted image
Upam, da jo bo še tudi po porodu dost in da mlekarna ne bo takrat presahnilauser posted image
A vam tudi kaj teče ven? Mislim, da sem tako spala, da sem z enim komolcem ali pa roko pritiskala na zizo.
Kaj pa potem, ste spale z modrci, da niste bile čist mokre? Ker men je z modrcom spat mukauser posted image

Ronja se pravi da se moramo doma najest pa napit, predno gremo v rimuser posted image . Pa ti takrat sploh paše jest ko imaš popadke?

Jaz bi tudi rada, da je moj dragi skoz z mano- sploh, če bom morala tam dolgo čakat- se mi zdi, da bom prehitro šla od doma, potem bom pa tam lutala gor in dol po bolnici s popadki(tko si jaz predstavljamuser posted image )

Glede zaprtja pa: sem dobila železo in mi je rekel, da se lahko zgodi, da bom po teh tabletih zaprtauser posted image user posted image - jaz pa seveda kot iz topa da to sem že itakuser posted image . In je rekel, da naj spijem 3 dcl Donata, povrh pa 2 jabolki ali pa hruški pojem. Ma nč novegauser posted image

Petra lepo se imej v šoli za starše!!! Jaz jo imam pa v četrtek. Tudi komaj čakam.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
2.12.2008 16:34:51   
uršika***
Saša a misliš da ti ni pogledala šiško al kaj?
Ker meni je tudi niuser posted image , mi vedno naredi UZ, na vsakem pregledu, vaginalno pa me je nazadje pregledal pri prvem pregledu. A zize ti tudi kaj pregledajo ali nič?

Neposredna povezava do sporočila: 4542
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 16:54:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4543
2.12.2008 16:58:26   
uršika***
Čestitam za pregled uršika. A sirup si dobila? Pa že napotnico imaš, jaz je še nisem dobila.

Ne, tabletke. Take male za lizat. So še kar dobreuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
2.12.2008 17:05:12   
ronja
Ej eno vprašanje punce - mene g. ni pregledala že od 24 t je to normalno? UZ ja ostalo nič

Ja, normalno - v user posted image gin. pregledi niso priporočljivi, da se kaj ne okuži, zato če ni kaj nujnega, ne šarijo tam spodaj...
saša, jaz ne morem zaspat z njo, če pa ona ne spiuser posted image

uršika, jaz sem rajši mokra kot pa da spim v modrcu... Tak da sem se pač preoblačla - res pa je bilo toplo - ne vem, kako bo zdaj... ti povem januser posted image Včasih je bil še lubi cel moker od mene, hehe.
Prav fejst ti ne paše jest, ampak če ti trajajo tako dolgo kot meni - od pon. do pet. potem ti vmes tudi parkrat zapaše jestuser posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 17:14:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4546
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 17:15:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4547
2.12.2008 17:17:09   
sasa78
saša, jaz ne morem zaspat z njo, če pa ona ne spi

moje2 data tak mir kot da jih ni, samo pol v spanju me zaradi razkrivanja kateri brcne pol je pa hudo

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
2.12.2008 17:20:02   
sasa78
niia - to sem čakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 17:23:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?