Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Evo, tole je Ronja na svoji dekici, ki sem jo naredila dobesedno med njenim porodom oz. med popadki.. tegale se pa spomnem, smo vse navijale, da končaj že končno to deko, da boš lahko šla rodit no, sam slike pa ne vidim aha, no tam dol mi je zdej un link odprlo, pa je nek album? a je to to? Ronja? luštna pupa v grozni oblekci hec....sam ne morem pomagat, me kr zmrazi ko vidim otroka v takšno oblečeno sem dobila par oblekic takšnih, pa se mi je kr cmok naredil v grlu kaj morm, čudna sm, sej vem....drgač pa ful dobre stvari.... pridna si, ni kej sonček pa uršika, jst sem kar v bodije oblačla, pa pol navadne majčke čez...te mako al kaj so že ( k so za zavezat) so mi čudne, pa nepraktične, k se vse nekam zgužva ne vem, niso se mi zdele uporabne... na csd mam pa že vse urejeno, 11.12. bo menda že tud denar ( od paketa) da bi pa patronažna prišla pred porodom, pa prvič slišim se pa smpmnem, ko so nam v materinski od teh patronažnih razlagali, da pač pridejo, da razložijo od dojenčka itd....pa da pregledajo šive in čisčo to mi je blo pa čist mim, cel preostanek nosečnosti sem razmišljala kak se bom temu izognila no seveda pol patronažna ni imela nobenih takih idej hvalabogu... kar se premikanja tiče....jst nism spet divjaka zgleda, je tud Ula bla taka sedim na stolu pa me celo skor premetuje, tako zdeluje aja pa je obrnjen upam da zdej tko ostane zdej tule mal pišem pa zravn ronjin album listam....mi pa ful počas vse dela, k torenti pod polno laufajo tko da do jutr bom pa mogoč obdelala vse za slike objavljat pa jst kar SLIKOMAT uporabljam, mi je najbolj simpl... ronja a tebe ni na nobeni sliki ? sam ene joške sem vidla do zdej khurde kolcajo menda zato, k požirajo plodovnico, pa včasih mal preveč požrešno pa k trebušna predpona še ni razvita kot bi mogla bit....tud po rojstvu se jim zarad te predpone kolca, pol pa poslušaš kok bogiga otroka zebe kr navadi se ronja zdej sm pa nekih žensk pršla a si to ti? neee, nisi verjetno, k so neke vzhodnjakinje no, zdej so pa ene poročne, to tud nisi ti verjetn (madona mam dela ) crtka kaki kravžlčki no tko, pa sm se prebila do konca, zdej sm pa čist zmatrana...morm mal počivat
|