|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
2.12.2008 17:30:48   
sasa78
niia - k krtekxx ni med nami? al je sam jaz ne vidim user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
2.12.2008 17:39:39   
Ploha
saša: ti je ne vidiš,user posted image ..3.1 ma rok

drgač pa punce, jest vas ne morem brat, tok ste napisale, da si morm prou en popovne cajt uzet in vse prebrat,...pa vidm da ste se naučile popat slikce user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
2.12.2008 17:55:53   
African queen
Dober večer!

saša, a nisi ti imela danes pregled,kako je bilo??se mi zdi,da nisi nič napisala,ali samo jaz ne vidim user posted image
Mene gin.tudi vaginalno ni pregledala že od 13. tedna nosečnosti..kot pravi ronja,tega ne počnejo,da ne pride do kake nepotrebne infekcije..

niia,lep seznamček...še pri krtekxx mal dopolni!user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
2.12.2008 18:54:59   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

saša: ti je ne vidiš,user posted image ..3.1 ma rok    moram nove leče vstavt - res je nisem vidla - hvala za odgovor user posted image user posted image

drgač pa punce, jest vas ne morem brat, tok ste napisale, da si morm prou en popovne cajt uzet in vse prebrat,...pa vidm da ste se naučile popat slikce user posted image user posted image     jaz se jih še nisem naučila - sem ravno moje2 razbojnika hotla gor dat pa mi ne gre  user posted image user posted image   kaj moram naredit?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
2.12.2008 19:01:03   
sasa78
Na pregledu ni bilo nič posebnega 5 minut sem bila vsega fertik, sam me je v desnem delu tako zbodlo da sem sestro prosila za kozarec vode, pa seveda stol da sem prišla k sebi, trebuh je bil trd k kamen ona pa težila k user posted image . Zaradi kozarca vode,  pa mi je rekla da ni karitas user posted image user posted image , me je frapirala do konca, pol sem pa znorela k sem mogla zaradi nje 10 x na vago, ker ni verjela mojim kilam da sem na koncu rekla da me ne bo več v to ambolanto - me je pa pogledala k user posted image  in jaz njo!!!!  Danes sem tečna user posted image , moj pravi da že od včerej, pa celo noč nisem spala - ma za znort mi je trenutno. Aja pa žile so se mi pojavile tam spodej pa me tako boli da bi rada šla kar dans v rim.

Naročila me je 10.12. - na CTG Pa vodo dat pa ne vem kaj še vse! Mi je nakladala 100 na uro

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
2.12.2008 19:22:27   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dober večer!

saša, a nisi ti imela danes pregled,kako je bilo??se mi zdi,da nisi nič napisala,ali samo jaz ne vidim user posted image
Mene gin.tudi vaginalno ni pregledala že od 13. tedna nosečnosti..kot pravi ronja,tega ne počnejo,da ne pride do kake nepotrebne infekcije..

niia,lep seznamček...še pri krtekxx mal dopolni!user posted image

Živjo, me že en cajt ni blo, ste pa res pridne.
Tle moram napisat, da mene moja G čisto vsakič vaginalno pregleda (torej od prvega pregleda naprej).

Grem brat za nazaj.
PAPA

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
2.12.2008 19:38:55   
Ploha
saša: ti bolj težko pomagam, ker sama tud ne znam, niti nimam zdele volje se učit, bom kšn drug dan ko bom mela tak dan,...tko da se bo zihr kšna k to obvlada javla,...

drgač pa a ti nosiš leče?(verjetno mehke ane??) Kolk pa maš dioptrije?

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
2.12.2008 19:49:29   
snikolina
Čestitke DETECU IN MOJCI!!!  BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem ostalim za opravljene izpite iz limanja slikic. Zakon ste. Jaz še vedno tega ne znam user posted image

A ve katera kaj narediti z otečenimi nogami? V luft držat nč ne pomaga. Al bo tko vse do poroda? Že en teden mam otečene. Groza!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 20:32:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 20:33:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4560
2.12.2008 20:33:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OLjica

pa še to punce, detece je rodila fantka, en mesec prejuser posted image user posted image

ooooo a daj user posted image user posted image user posted image user posted image ja čestitke, pa čimveč cartanjauser posted image user posted image

zvezdica na csd sem jaz vse nesla, tud za očetovski dopust, pa se pol še sam javi datum rojstva in imeuser posted image odvisno, kolk komplicirajo zgleda...

pa mojca user posted image čestitke za Leilo...bo veselo pri vasuser posted image

uršika sej klistir si lohk sama nardišuser posted image v vsaki lekarni majo, mislim da je okol 6€...je pa definitivno tole najbolj učinkovitouser posted image

ronja sej sm ugotovila pol, da sem totalno zabluzila s tem albumomuser posted image user posted image user posted image za crknt no...sm pršla do enih črncov, pol se mi je pa zdelo da res neki ne štimauser posted image user posted image sem pa pol pogledla (upam dauser posted image ) tvojga in ste prov luštni vsiuser posted image pa točn tko nekak sem si te predstavljalauser posted image no, če sm sploh prov gledlauser posted image

niia joj, jst bi šla na brazilsko sam če bi mi jo pod narkozo delaliuser posted image sem rekla enkrt, da če bi mogla na kako operacijo it, bi se še pa za to zravn zmenlauser posted image user posted image tko da sem kar pri britju, samo trenutno si niti predstavljat nočem kak zgleda, ker je kr tko na približno....lubi noče, ker se boji da bi mi kak (k jih je tolk tam doluser posted image ) vitalen del odbriluser posted image pol se pa sama matram...prejšnjič sem se pobrila še preden sem šla rodit, tko da upam da zdej tud ne bo težav...k da bi me pa tam brile, tist mi pa res niuser posted image

khurde mojga so tud domov poslali...zasukatuser posted image
da bi jedla med porodom si nekak ne predstavljamuser posted image itak k voda odteče, se kar konkretno začne dogajat, ne verjamem da ktera na hrano pomisli...pila sem lohk kolkr sem hotla, sam je pa neugodna stranska posledica - poln mehuruser posted image pa sej, lulaš lohk tud kolker hočešuser posted image
vodo pa ti bodo spustili, če se porod začne in ne odteče sama...ker če ne, se lohk vse skp zavleče, lohk je dojenček v stiski, lohk se pokaka notri...tko da če je treba, je treba...če se pa nič ne dogaja, pa brezskrbi tud vode ne bodo spuščali...

saša
a to misliš da te ginekološko ni pregledala? ker moja g. ima tako prakso da nič ne dira spodaj, če ni res mus. ker se lahko kaj sproži, če kar naprej žokaš, pol na koncu je pa tko normalno ( in v bistvu vseeno) da se MV mehča, da se začne odpiranje in tud nima glih smisla bezat, pa še boli k svinauser posted image eni pa pregledujejo kar naprej...očitno odvisno, men je pa čist kul da pusti pri miruuser posted image

madona, ste ratale čvekeuser posted image sem se komi prebila....pohvalno, ni kajuser posted image

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 20:35:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4562
2.12.2008 20:42:49   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

saša: ti bolj težko pomagam, ker sama tud ne znam, niti nimam zdele volje se učit, bom kšn drug dan ko bom mela tak dan,...tko da se bo zihr kšna k to obvlada javla,...

drgač pa a ti nosiš leče?(verjetno mehke ane??) Kolk pa maš dioptrije?

Mam dioptrijo -3 in -3.5. Ja nosim samo mehke leče in sem jih že imela pri obeh porodih - to se pravi da bom imela jih tud pri tem. Pa včasih tud spim z njimi pa vem da ni ravno najboljše - me pa nič ne moti

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
2.12.2008 20:44:37   
sasa78
mima83- jaz sem jih v soboto naredila za možev rojstni dan - madona so ble dobro - samo eno slabo lastnost so imele PREHITRO SO ZMANJKALE user posted image user posted image user posted image user posted image  OZ prehitro smo jih pojedli

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 20:59:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
2.12.2008 21:02:26   
ronja
hehe, mima, ne delaj kakih hudih planov, kaj boš vse kuhala to leto... Kuhat z dojenčkom ni glih tako lahko  - razen če ti res spi - ampak moja neuser posted image , pa kadar spi, ne smeš rogovilit zraven, ker se zbudi, potem je pa tečna - sprobano še pa još velikokratuser posted image

saša, ne zezaj se z učki! NE SMEŠ SPAT Z LEČAMI!!! Resno! To res ni zdravo! Med spanjem že tako ne utripamo z vekami, da bi vlažili oko, in pod lečo ne more dovolj dobro dihat - lahko imaš kasneje precej problemov s tem! Daj leče ven zvečer, res!

Neposredna povezava do sporočila: 4566
2.12.2008 21:03:35   
ronja
ulla, ne mi nismo ne črni, ne poševniuser posted image . Taki čist navadniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
2.12.2008 21:11:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ulla, ne mi nismo ne črni, ne poševniuser posted image . Taki čist navadniuser posted image

user posted image user posted image user posted image ja sej se mi je zdelo....zato mi je pa blo sumljivouser posted image

ej, te pa rabim drgačuser posted image ti k si bolj univerzalna...kje bi jst kupla une majhne flaške, da lohk pol kako žganje not naliješ, pa rabim čist navadne papirnate vrečke, take k so za kruh recimo, sam brez da je kej gor natisnjenouser posted image če maš slučajno kako idejouser posted image   za flaške vem za hrastnik, sam tja pa res neb hodla... v lj kje?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
2.12.2008 21:15:53   
Ploha
ulla: kaj pa kakšen hobby art, se mi zdi da v kranju so jih včasih imel, vseh sort, zdej pa ne vem,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
2.12.2008 21:20:39   
Anonimen
ploha sam kranjuser posted image v poštev pride ce al pa ljuser posted image matr sm zbirčna, a neuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4570
2.12.2008 21:27:58   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Mima83

Njam njam jst bi pa tole zdej jedla... user posted image

mima jast bi tud to jedla, sam sem res že takih dimenzij, kot .....http://user posted image
Pa še danes sem jedla totalno prepovedano zadevo - panceto in se res počutim kot kit.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4571
2.12.2008 21:39:59   
sonček33
Vidim, da je govora o lečah. Jaz nosim poltrdo lečo na desnem očesu. Itak, da jo pri porodu ne bom imela, upam pa tudi, da ne bo vid še slabši kasneje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
2.12.2008 21:43:13   
Anonimen
men se je poslabšal vid po porodu....zdej se mi zdi da se spet mal slabšauser posted image sam itak bom počakala vsaj par mesecev po porodu, pol pa na kontrolo....mam pa na eni -1, na eni pa -0,5....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 22:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
2.12.2008 22:33:31   
khurde
Čer!

Ronja, ja, sem ugotovila, da se njim zdi, da delajo uslugo. Je ena punca na MŠ spraševala o obiskih za očete in če ni dve uri zanje malo premalo, pa ji je kar malo grdo nazaj rekla, da bi pa ona lahko razumela, da bi oče raje kot tri dni v P visel žural naokoli, ker potem bo imel itak skorajda konec družabnega življenja, ko bosta z otrokom domov prišla. Kr neki, sem bila kar malo šokirana.

Mah, pol je res treba to MŠ ful z rezervo jemat, ker tam je rekla, da se komot je in pije vmes, pa da ni problema, če partner skoči ven po kak sendvič za oba itd., samo očitno to ni to. Ne razumem, zakaj za vraga morajo olepšavati stvari, ko pa bi bilo ja boljše, če slišiš realno situacijo, ne pa da ti nekaj lapajo, potem pa je čisto drugače, ko si not... Sej ne vem, koliko sploh paše jesti, verjetno ne preveč, samo če si pa dolgo not, ti pa že moči verjetno zmanjkuje.

Samo a potem ko vedo, da je dete v medeničnem kanalu, se pa lahko premikaš (če imaš sploh željo po tem)? In ali moraš leže čakati, da se pomakne v kanal? Ker glede na gravitacijo, bi bilo verjetno bolje čepeti ali karkoli drugega, in tako čakati, da se premakne dol?

Koliko časa pa je pri tebi še potekal porod po tem, ko so ti predrli mehur?

Jaz imam itak namen iti čim kasneje tja, samo se mi zdi, da potem, ko se bo začelo dogajati, bom pa kar letela ... tako ... za vsak slučaj (pač, prvič bo, pa se mi zdi, da takrat še hitreje spokaš, ker ne veš točno kako in kaj se dogaja).

Aja. Nik je pa iz enega vzhodnoevropskega dialekta romščine, pomeni pa "otrok". Sem bila nekje zunaj par mesecev, delala malo z Romi, pa so me kup neumnosti naučili, ker so rekli, da si bom prej zapomnila neumne in smešne stavke kot pa resne. Pa še res je!

Uršika, meni že par mesecev kaplja, sedaj malo pogosteje, največ pa ponoči - verjetno tako ležim. Jaz sem tudi dobila železo, sem imela nazadnje 105, pa mi je dala tablete. So mi kot eni sadni bonboni, kakšna robida mogoče.

Niia, moram malo prečekirat kako je s tem hepatitisom. Meni je rekla, da samoplačniško, samo mogoče pa kje najdem kaj uradno napisanega. Po modrček še ne grem kmalu (no, velik časa ravno nimamo več). Konec decembra verjetno.

Snikolina, kaj si pa ti toliko zaposlena zadnje čase? Jaz imam tiste kompresijske nosečniške nogavice iz Sanolaborja, sem šla danes nove kupit, ker so se mi prejšnji teden strgale (ok, sem tudi nosila ene dva, tri mesece, pa skoraj vsak dan). Mogoče tudi to pomaga.

Ulla, vsaj za pitje upam, da bom lahko po želji, pa da ne bo kak bav bav meni težil. Za hrano pa itak mislim tako ... če dalj časa traja. Upam, da ne bom prekmalu šla tja, najraje bi itak doma rodila, da me preseneti, da je konec v pol ure in da je vse ok. Pobožne želje.

Glede art-hobby trgovin, v Lj jih je par, pa verjetno imajo te zadeve, samo ne dam roke v ogenj, ker nikoli nisem gledala točno to, kar ti iščeš. Vem pa za štiri trgovin v Lj: Antus na Čopovi, Levček v Hali A, Prometej na Mali ulici v Centru in pa tisto nekaj v City Parku.

Mima, imava isti problem ... sem tudi na dieti, zaradi suma na nosečniško sladkorno, samo kaj, ko mi tašča vsake tri dni prinese ali krof ali pa rogljič, v nedeljo štrudel. Dobro, da je samo na tri dni, ker potem kar ne morem gledat tisto ubogo pecivo, ki se suši tam na pultu in me prav nesrečno gleda.

Popoldne/zvečer smo bili brez elektrike, kakšni dve uri vsega skupaj. In kar je bilo najbolj "zabavno", je bilo opazovati hiše, 50 do 100 metrov po hribu navzdol, ki so že imele štrom nazaj kakšne pol ure, jaz sem pa kuhala pri svečah. user posted image

Sem pa v Sanolaborju kupila malinov čaj, pa bom počasi začela piti in bomo videli, če kaj deluje. A katera ve od katerega tedna dalje se pije in koliko skodelic na dan? Se mi zdi, da je ena pisala, da ga je že pila enkrat prej. Kaj pa masaža presredka? Od katerega tedna naprej se priporoča? Sem našla različne informacije o tem, da naj bi lahko začela s 33. tednom, drugje pa spet piše s 35-im ali celo 38-im (samo to je res pozno).

Grem počasi mojega zbudit, da se premakneva v posteljo. Dete mi pa prevale dela v trebuhu, ravno tak občutek imam. Me na momente zatrese kot da bi me štrom usekal. user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?