|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
2.12.2008 9:02:20   
OLjica
dobro jutro punce,

ursika, nisi edina, meni ne pomaga donat, niti slivov kompot, tako da bom šla danes kar v lekarno. že štiri dni, me tako boli spodaj, da je groza..user posted image user posted image

detece je imela rok 1.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
2.12.2008 9:19:23   
uršika***
O, potem je pa res točno en mesec prej rodila. A veš še kaj več? Je vse v redu z njo in bebiko?
Ma tko sem se bala klistirja, zdaj bi bila pa čist vesela, če bi mi ga kdo nareduuser posted image user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
2.12.2008 9:27:55   
sonček33
Oljica in urška - jaz imam že kar nekaj časa težave s prebavo. Kakšne par dni je ok, potem pa spet isto sranje. Pomaga - suhe slive, ki jih že večer prej namočiš v vodo ali donat in zjutraj na tešče poješ - popiješ. Potem je zelo fajn stavr laneno seme - ga tudi že večer prej daš v jogurt in zjutraj poješ. Je pa res, da čim jaz neham s tem, je potem spet vse po starem. Je treba bit kar dosleden. pa pit je treba. jaz se treudim s 4-imi litri na dan. Ne uspe vedno, je pa potem prebava res boljša.

Oljica še trei dni, potem pa počitek!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4503
2.12.2008 9:44:22   
African queen
Ojla punce!

Ste pa zgodnje...
Čestitke detece za fantiča.Upam,da sta oba v redu user posted image user posted image

Jaz sem včeraj nesla papirje na CSD,upam da bo denar od paketa kmalu na računu...pa še za starševski dodatek sem oddala vlogo..

saša,user posted image user posted image  sem se nasmejala,ko sem prebrala o tvojih dveh razbojnikih...očitno sta ista kot moja dva..jaz se tudi včasih kar vsedem in ju samo gledam in se smejem,tolk sta smešna,ko se kar neki brezveze tepeta...

Konec tega tedna končno dobim voziček,ki sem ga naročila v BC..pri nas imajo zdej eno akcijo,ob nakupu otr.opreme se za vsakih 50 eur nakupa dobi bon za 10 eur...torej se mi bo kar nekaj nabralo user posted image

mima,sem vesela,da si ok in da mali Jakob še čaka v trebuščku..

Oljica,moja mami ima neka semena doma in pravi,da pomagajo pri zaprtju..bom šla pogledat kako se jim reče in ti napišem..

crtka,luškanega sinčka imaš

niia,a so te testirali za hep.B?

mojca,čestitke za nečakinjo Leilo user posted image user posted image

Mene drugače full dol vse pritiska,glih da hodim user posted image ..pa včeraj me je neki želodec bolel,očitno sem se preveč nažrla kuhanih štrukljev..user posted image
Danes se moram obvezno naročit pri frizerki,sem res potrebna striženja...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
2.12.2008 9:44:52   
uršika***
Takole, jaz se grem počasi uredit, še nekaj popapcat in na pregleduser posted image user posted image user posted image
Držite pesti, da je Alen Ok- v kar pa sploh ne dvomim, ker se tko premetuje po bušiju, da mi je kar slabouser posted image .
Ne vem, kaj bo s tem otrokom, ko pride na svet ga bo najbrž treba kar privezat, da ga ne bo čez okno odneslo. Hiperaktivc maliuser posted image
Oljica ko smo se pogovarjale da ne moremo kakat me je pa kar na lepem prijelo in sem šlauser posted image user posted image user posted image
Jupi za meneuser posted image . Upam, da tebe tudi prime. Se počutim 2 kg lažjauser posted image user posted image user posted image

A ostale ste že opravile s pregledom????Danes ga ima kar precej punc.Srečno vsemuser posted image user posted image  Pa da ne bo katera kar not ostala in rodila slučajno. Že Detece je nekam preveč pohitela.
papa, se tipkamo potemuser posted image loveyoualluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
2.12.2008 9:51:17   
OLjica
ursika, blagor tebiuser posted image jst upam da bo mene tudi prijelouser posted image  sem spila kozarec mleka, zdej pa še kozarec donata, če ne, probam še laneno seme. če pa še to ne bo pomagalo grem po svečkeuser posted image

sonček33, še tri dni.imam res dobre sodelavce, ampak jaz komaj čakam, ker zadnje čase delamo vsi pod stresom.

Neposredna povezava do sporočila: 4506
2.12.2008 9:52:32   
African queen
uršika,držim pesti za pregled!!!poročaj takoj,ko prideš domov!!

Neposredna povezava do sporočila: 4507
2.12.2008 9:59:47   
sonček33
Oljica - to je pa fajn, da imaš fajn sodelavce, to veliko odtehta. šefi pa ....so skor vsi isti,  nimaš kaj.

Punce, zdejle sem bila pod tušem in ugtovila, da zdaj se pa res ne morem več sama uredit tam spodaj. A ve aktivirate svoje možičke, greste na depilacijo ali kar pustite?

AQ - ja če pa dobite bon za 10 € se pa res splača, sej pol kr neki nazaj dobiš.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
2.12.2008 10:00:56   
sonček33
Zdanjič je ena spraševala glede krvavitev iz dlesni. jaz sem si v lekarni kupila Paragin tinkturo in res pomaga. Pa še krtačko sem si mehko kupila.

Urška - srečno!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
2.12.2008 10:19:34   
African queen
OLjica,tistim semenom se reče BIOKOR (za hitro urejanje prebave)..pri nas se to dobi v neki specializirani trgovini...baje je full v redu.

sonček,jaz kar možeka aktiviram,zdej že komaj čakam,da pride...da bo zadevo uredil,ker drugače me bo še sram it rodit...
Ja,trenutno se mi res najbolj splača kupit opremo za user posted image  v BC..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
2.12.2008 10:30:25   
ronja
[lunica], hvalauser posted image . Tega mi tut lubi ni znal najt!user posted image

khurde, ja, jaz mislim tudi naročit eno knjigo Elimination trening, samo moram še malo počekirat, katera je najboljša...
Ja, še bolj čudno je pa to, da sta to dokaj mirno prenesla oba - ma, jaz bi pop*, da mi nekdo nese otroka krstit! Ker vse kar je prav! Nima prav nobene pravice, da mi otroka vpiše v neko vero! Če bo hotela sama, se bo lahko krstila v karkoli, malo bomo gledali, kaj tam počnejo, da mi je kak kult ne zagrabi, ampak ji ne bom nasprotovala! Da bi pa to nekdo drug naredil "zanjo", bi pa znorela! Na srečo so vsi babice in dedki ateisti (kolikortoliko, vsekakor noben ne pripada nobeni veri in ne hodijo v cerkev), tako da jim to ne pade na pamet - ampak itak tudi to ni čista garancija, saj e bila tudi moja babi boljkotne ateistka...(v cerkev vsekakor ni hodila)
Sploh pa - kaj se jim tako mudi - zakaj je treba otroka takoj krstit? Saj še ni nič hudega naredil - torej ne rabi nekega odpuščanje... Zato, ker sta bila praprapračloveka malo radovedna ali kaj? Če so starši verni in bojo otroke tako vzgajali, še razumem, čeprav mislim, da naj bi se za tako pomembne stvari kot je pripadnost veri, vsak sam odločal, ko se lahko... ampak da pa kar tako krstiš, se mi zdi pa trapasto. Se mi zdi, da večinoma to hočejo zaradi obreda, pa ker se spodobi...
Ja, pleničke sama šivam. Imaš pa na netu milijon krojev. Zdaj nama je stari račko riknu, tak da ti ne morem poslat linkov, tam sem mela vse spravljene, ta je pa nov in nimam še nič gor - samo če poguglaš - diaper pattern free - pa dobiš svašta ven. So različni, vsak ma + in -. Meni je všeč delat različne, ker pač rajši delam vsakič drugače kot pa vse na isto temo. Najbolj so mi všeč pocket pleničke, ki imajo žep, v katerega vstaviš "soaker", ker se to precej hitreje posuši. Pa prekrivne hlačke čez. Ker "all in one" se ful dolgo sušijo. Čeprav se mi je zdaj (od sob. dalje) zelo lepo obneslo tudi navadna tetra plenica v prekrivnih hlačkah, samo zložena, nič kompliciranja! to se najhitreje posuši, je najbolj ekološkouser posted image
Hehe, da vidiš mojo mami! Najprej je bilo strašno proti, da bi jaz uporabljala te plenice za 1xno uporabo, ker je to živ strup, dojenčki od tega ziher umirajo na velikouser posted image , itd... Mal karikiram, ampak je bila cela nesrečna, ko sem rekla, da bova imela te, ker si jaz ne upam natiplat vsega tega na glavo... No, potem je nekaj časa težila, potem je bila pa 1x par ur z mano, pa videla, da jo res non stop previjam, pa da toliko pa res ne bi mogla oprat - tamali na začetku analni sfinkter še ni čisto dobro delal in ji je kakanje skoz ven mezelo, tak da sem jo previjala na 3/4 ure... Ker sem hotela, da je suha. NO, potem je rekla, da mam prav, da to res ne bi šlo... Potem sem pa jaz prešla na pralne pleničke, ker pač ni bil več tak problem, mala ni več non stop kakala, pa je bilo spet narobe, kaj se zdaj s tem matram, ker sem pač sešila pleničke. Sem ji razložila, da hočem, da če je že v teh plenicah, da ni ko raca, ampak da se ji prilegajo, da so po njej krojene... pa je bilo spet narobeuser posted image . Ampak ajde, je nekak sprejela. Čeprav je pri sebi doma imela pralne pleničke, takrat ko sem jaz imela te za 1x uporabo in zdaj si je nabavila te za 1x uporabouser posted image . Pač, jaz jo jemljem kot pubertetnika, naj dela, kar če, samo da jo ima rada in da ji nič hudega ne narediluser posted image .
Ona se obrača, kakor ji kdo "pomemben" reče - pomembna je njena sestra, ki je tudi postala babica pred kratkim in pa seveda moj bratranec in njegova ljuba. Mi je razlagala, da so v Mulerju taboljše Pamperske - ji povem, da jaz sicer res kupujem plenice v mulerju, ampak njihovo blagovno znamko, ker je cenejša. In potem ona, da so te taboljše. jaz jo prašam, kako ona ve, da so boljše. Ja, zato, ker so delane za avstrijo in zahodni trg, drugje pa dobijo robo za vzhodni trg, je tako rekla njena sestra &co in oni vejo. in jo vprašam, če ve, kaj naj bi bilo boljše, kaj to dejansko pomeni. ni vedela, pa sem ji jaz razložila: to pomeni, da so bolj vpojne. Veš, kaj pomeni, da so bolj vpojne? Da imajo not več silikagela, ki je recimo najbolj sintetična snov teh plenic (poleg plastike okoli)... In jo prašam, če se ji zdi to dobro? Pa, ona, da to ne. No, potem ji povem, da če so plenice poceni, so v gl. iz papirja, ker je pač ta najcenejši in majo not manj silikagela in podobnega sranja. In da JAZ NOČEM, da je plenička preveč vpojna - če bom že tak smotana, da bom kdaj pozabila otroka previt 2 uri, potem HOČEM, da pride vse čez, da me spomni, da naj vraga previjem otrokauser posted image . no, je dojela, se mi zdiuser posted image
Tašča jo ma že od začetka ves čas v teh za 1x no uporabo, tudi če jo pripeljeva brez pleničke, jo tam dobi. J* ga, to še ni najhujše, se ne kregam in naj delajo pri sebi po svoje. Sta se pa pritoževala, kaj kompliciramo, ko sva jo hotla midva za domu preoblečt v to pralno plenico. Se je lubi takrat mal zjezil na niju, ampak jaz jim pa kar pustim. Edino to mi ni všeč, ker te babice niso navajene plenic za 1xno uporabo in potem skoz mislijo, da je plenička še suha - ker na pralni se to takoj vidi, na tej pa ne tako hitro, oz. moraš plenico potežkat ali pa povohat. No, pri potežkanju nimajo pojma, to sem že ugotovila in mi vedno obe trdita, da je plenička še suha - je pa že čisto mokra! No, to mi je smotano. Ampak itak bo kmalu čisto na kahlici in samo da jo gor dajeta, pa sem zadovoljna... Predno jo vzamem, jo pa obvezno previjem tam.

Jaz nisem za nobeno skrajnost, uporabljam vse: pralne pleničke so super, za 1xno uporabo so pa fajn za na sprehod in za ponoči, recimo, ker se manj čuti, če je otrok moker in mu gre manj na živce, pa malo bolj tople so, kar je - za fantke, ker jim jajca skuha, amapk + za punčke pozimi...
Sling mi je super za letat po štacunah, pa za pohode po naravi, ampak za šetkanje po mestu pa je voziček 1A! Ker ni tako lahko nosit otroka + vrečke, na voziček pa vse skup naložiš, pa pelješ in se ne zmatraš toliko.

kolcajo pa zato, da trenirajo dihalne mišice - to je dobro! S tem trenira pljuča, da bo lahko dihal, ko pride ven! Le naj kolca! Moji Lejli se že vedno manj kolca, je to že precej narejeno, očitno.

petra, tam, kot sem jaz probavala, sem naredila točno tako, kot si napisala, saj lahko pogledaš, ker je objavil besedilo... Pa vseeno ni pokazal slikceuser posted image

zvezdica, očitno mamo neko cenzuro - mogoče združenje fantov in možev od nosečnic - otročke rata gor limat, dedcev pa neuser posted image Al je to v mozilli fora, midva mava tudi mozilino lisičko...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
2.12.2008 10:48:56   
ronja
saša, bilo več bolje... Včeraj sem mela popadke, ne sicer redne, ampak prav boleče in me je bilo kar malo strah. Sem se stisnila v kot in bila čisto pri miru in čez nekaj ur se je umirilo in sem šla lahko spat... Upam, da tole dete zdrži še 1 m. not. Verjetno ni treba omenjat, da nisem šla na plavanjeuser posted image , čeprav mi je tooooook pasalo!!!! Pa še zredila sem se spet od včerajuser posted image .

Danes pa sem že bila v službi, nesla bolniško, pa lubi je šel do enega profesorja mu eno ribo (živo) odnest, jo nekaj rabijo za poizkuse, pa da bi dobil nazaj, kaj mora popravit pri seminarju,... Pa ni dobil (ribo je oddal), ker je oni lih od nekod prišel in je mel ful delauser posted image . Tak da mora it še 1x. Jaz pa tudi, ker moram najprej iz CSDja prinest obrazce, potem šele lahko karkoli vpišejouser posted image . Tak da bom očitno še mela letanja, predno vse zrihtam. mimogrede: kaj vse je treba nest na CSD? Sem že pozabla od lani...

saša, glej kdaj nanny 911, hehe. Meni se zdi, da majo včasih kar dobre fore, pa vedno nekak rata ukrotit mulce in starše...No, če je bil zob mlečni, ni panike - pri stalnih pa upam, da se bosta že nehala ravsatuser posted image
Hehe, jaz ji probavam nič ne dovolit prčkat po računalniku, vedno naredi totalno štalo - pa glede na to, da je enega laptopa poleti polulala, pa da ji je največji gušt hodit po njem, pa vse tipke pritisnit, po možnosti naenkrat... mislim, da še ni zrela za tole tehnologijouser posted image

ulla, hehe, saj sem napisala, da ma Ronja samo eno tako oblekco (no, zdaj ji je že premala), samo za k babici na eno fensi večerjo - ne vem, če sem jo še kdaj v to obleklauser posted image So pa luštne za šivat, je mal drugač kot pajackiuser posted image Sicer pa nimam pojma, kaj gledaš - če bi hotla samo moje slike gledat, moraš gledat samo od te avtorice...

ojlica, še 4 dni, pa koneeeec!!! se mi kar smiliš, da si še na šihtu, po drugi strani bi pa takoj zamenjala, samo da bi bilo vse ok, pa bi lahko  delala... Hecni smo, ni kejuser posted image ...

niia, to ni moja slikca, ta je za zvezdico, je rekla, da ji naredimo dan, če ga gor napopamo! samo kako hudiča ti je to ratalo? Mogoče je fora, da sem img kopirala, ker še nisem znala oglatih oklepajev pisat... Bom probala zdaj še 1x. Ampak v novem postu, da ne bo ta cel zafrknjen....
novo torbo za porodnišnico???user posted image hehe, ta je pa res dobra!

mojca, čestitke! no, zdaj pa še tiuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 10:53:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 10:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
2.12.2008 11:02:32   
ronja
krtex, po moje se tako starim že da dopovedat, da pač nekaj drugega boli... Ne vem, jaz bom imela zibko - košaro, ki bi jo verjetno tudi lahko Ronja prevrnila, če bi se lih spravila, ampak bo v gl. v najini sobici, tam pa Ronja ni veliko in če je, smo skup... lahko pa dojenček spi tudi na gugalniku, če se lahko vodoravno poleže. In tam ga ne moreta ravno iz neke višine dol vršt...

uršika, če še nekaj časa ne boš mogla it na wc, si naredi klistir - ni nič strašnega, v lekarni ga kupiš in je poceni, pa baje ful deluje (ne vem, jaz navadno s tem nimam problemov, probala sem ga samo v p.) Si ga lahko tudi sama narediš, pa še prakso boš imela, ko boš šla rodituser posted image A, vidim, da ne rabiš več... No, če bo treba za 2.
uršika, kako si naredila, da ti je 2. objavilo slikico? Kaj je bila razlika?

sonček, jaz mam že sicer kar trikotniček, nama je to všeč, tak da nisem neka čisto pobrita puncauser posted image . Res je pa, da nisem preveč kosmata, tako da ni nek problem. Jaz se na splošno lahko pobrijem po nogah,... 2x na leto, pa je to čisto dovolj... Res mam glede tega fajn geneuser posted image . Ker brat je pa ko opica, po očetu... Na porodu te pa itak obrijejo, tak da je po moje čisto vseeno, kaka tja prideš... saj te niti ne pogledajo dobro - pa potem ob vsej tisti krvi, pa če maš srečo, kot ulla, potem še kaj drugega pride ven... ne vem, če jih glih dlake motijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4515
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 11:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
2.12.2008 11:31:05   
ronja
niia, ok, sem vzela eno sliko in jo odprla (odpru jo je v windows picture and fax viewer. kaj zdaj? Na properties pa potem?

Neposredna povezava do sporočila: 4517
2.12.2008 11:34:59   
ronja
hehe, da bi se pa zdaj matrala z brazilsko pa - za koga pa? Z lubijem itak nič ne smeva, drugi pa niti ne vidijouser posted image , še jaz neuser posted image .

[img]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:T5KTOb16BLhkaM:http://www.lifepr.de/attachment/45708/Foto_Joghurt%2BShakes.jpg[/img]

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 11:41:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
2.12.2008 11:42:43   
krtekxx
Torej se je začelo...Detece, čestitam.
Saša in AQ a pol mata vidve tudi po dva otroka že doma? Pri nas se predvsem pri ta mlajšem (3,5 let) v zadnjih tednih ubadamo s strašnimi izpadi ljubosumja.

Neposredna povezava do sporočila: 4520
2.12.2008 11:51:02   
petra88
Ronja, res nevem kaj imaš ti to ene sumljive slikce, da ti jih noče prilepit gor user posted image ti kar sprobavaj, enkrat bo že moralo ratat user posted image
Uršika men pa pri zaprtju pomagajo kiviji! ene 2 pojem pa kar kmalu letim na wc. Je tudi mene ta vikend kar zapiralo, včeraj sem se končno odprla. user posted image
Detece čestitke za user posted image !! In tebi Mojca za nečakinjo user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
2.12.2008 12:00:26   
African queen
krtekxx,ja mi imamo dva razbojnika že doma,ampak je to ljubosumje šlo že mimo..(stara sta 8.5 in 6 let)...na splošno se dobro razumeta,včasih je pa tudi fight..user posted image ..bomo videli kako bo,ko pride še Noah...

niia,a ti pa kr na brazilsko...hmmm,jst si ne bi upala..

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
2.12.2008 12:11:06   
ronja
hehe, niia, tok mi pa tut ni do te slikceuser posted image . Ne, tega nisem jaz slikala, je pa res na las podoben mojemuuser posted image
Če te skrbi salmonela iz jajc - ta crkne pri 58 stopinjah C, tako da mislim, da se nimaš kaj bat. (mimogrede, a katera ve, kje na tipkovnici bi našla znak za stopinjo?)

krtex, na koga je ljubosumen mali - na večjega ali na prihajajočega?

Neposredna povezava do sporočila: 4523
2.12.2008 12:18:58   
petra88
Alt Gr + 5 + presledek pa ti nariše ˚ user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
2.12.2008 12:28:04   
uršika***
Im back!!!

Alen je Ok, za svojo starost primerno velik. Ga je ful premeril in pregledal, lepo se je videl cel obrazekuser posted image , rokice, nogice, brcal je kot norec.
Dobila sem železje za jestuser posted image , pa napotnico za v porodnišnico.
To je pa tudi vse. user posted image

Men jo je lubi ravno zadnjič urediluser posted image - šiško sevedauser posted image , ker enostavno sama nisem zmogla- čez trebuh ne vidim nič. Pa se je lepo potrudil, jo uredil, potem jo pa še dobiluser posted image user posted image user posted image
A vas to nič ne boli, če greste na depilacijo???? Jaz sem si spodaj samo enkrat v življenju poizkusila voskat- s trakovi, pa mal da nisem skup padla od bolečine. Nikoli več sem si rekla

Ronja nisem vedela, da se klistir lahko tudi kupiuser posted image
Slikco sem pa v drugo samo kopirala iz tistega linka ki se ni odprl, ki je že bil v tekstu in jo prilepila v nov odgovoruser posted image  Sem malo goljufalauser posted image

Na CSD pa neseš tist papir, kjer ti piše datum poroda- ki ti ga da ginekolog, pa tam dobiš vlogo za sebe pa lubija. Tisto izpolneš in to je to.user posted image
Niia fajn za pregleduser posted image user posted image

Moj pa ne kolca- oz. jaz najbrž ne vem, da je to kolcanjeuser posted image

AQ meni je na CSD rekla, da če bom do konca novembra prinesla papirje, da dobim 15 v decembru nakazilo. Če pa prineseš do zadnjega v decembru pa dobiš 15 januarja nakazilo.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?