|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
1.12.2008 22:45:03   
morango
Nč, lepo se mejte, grem spat. Mala že eno uro spi, pol se bo pa sigurno pred tretjo zbudila.
AJA, pa lep december vsem. Da bi blo čim več lepih dni, da bomo šle lahko z malčki ven.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
1.12.2008 23:13:27   
meta21
Jest sm še tukaj. Sm ene slike urejala oz. dajala v album pa spominsko knjigo. Se komaj zadržim, da ne dam vseh razvit...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
1.12.2008 23:22:18   
Lara Croft
Leda.... tudi LAra včeraj popoldne ni nič spala, ker sem jo navadla, da se čez dan v vozičku ali v avtu... In danes je tudi bolj malo spala.... do štirih, ko je nehalo padat in sva hitro ven skočili... v vozu je zaspala, pol sem jo pa kr v košari pustila, samo opela sem jo... je spala do sedmih....

Sem tudi njurla, ker glih takrat ni blo nobene tukaj... user posted image

Morango... Kam jo ti voziš k pediatru? V Postojno? Mene tudi tko zanima, kok je kej Lara težka, ampak od 6 tedna, ko je imela posvetovalnico, do 6 januarja nima več nič....Vem pa, da ima 60 cm.. user posted image Pa kolki, kako so? Lena je že imela UZ, ne?user posted image Lara ima 17.UZ... ma jst sem jo nehala povijat v tetra plenice.... tudi ponoči več ne...

da otrok sploh ne more 'uporabiti' teh sintetičnih vitaminov, ampak jih kratkomalo neprebavljene izloči, tko da je res čista bedarija.

To bi pa jst kr verjela..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
1.12.2008 23:25:39   
Lara Croft
Joj, ma koliko časa rabi ta naša češpa, da zaspi.... ufaaaa.... pa se začne jokat, ker ne vstanem.... in ko ji ne ustrežem, se začne tako dret, pol pa itak, da ne more zaspat.... ma kdo jo bo nosil, ko bo imela 12kg?! Je reku moj dragi, da zdej jih še nima toliko, da kr dejmo.... ma svojo voljo zna pa že zdej uveljavljat, kaj še bo... user posted image

Na koncu itak vstanem, magari bi takoj... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
1.12.2008 23:29:51   
Lara Croft
AJa... je predlagal moj možekl, da bi šli letos na dopust v Idaho falls.... tja pa zato, ker bi on šel na neko izobraževanje... ma kaj pri streli nej z Laro tam počneva 3 tedne? Sej ob 17h bi on končal.... me prow zanima, kok bi se mu potem dalo še pohajat.... sploh pa tam so take razdalje, da nimaš več ob petih popoldne kam hodit.... Ma jst bi bla rajš doma oz šla kampirat k sosedom... 

Neposredna povezava do sporočila: 4555
1.12.2008 23:41:21   
meta21
Mene tudi tko zanima, kok je kej Lara težka, ampak od 6 tedna, ko je imela posvetovalnico, do 6 januarja nima več nič....Vem pa, da ima 60 cm.. Pa kolki, kako so? Lena je že imela UZ, ne? Lara ima 17.UZ... ma jst sem jo nehala povijat v tetra plenice.... tudi ponoči več ne...

Lara saj pri nas tudi ne naročajo-posvetovalnica je v Grosuplju vsako sredo in četrtek dopoldne in ko prideš, prideš. Ti bejbija stehtajo, zmerijo in odgovorijo na kakšno vprašanje.

Drugač ga pa jaz nikoli nisem široko povijala, ker so v P rekli, da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4556
1.12.2008 23:42:05   
Lara Croft
bruhnil oz. polil čisto tekočino (kot vodo). Mogoče katera ve, kaj je to?

Nimam pojma, Lara tudi včasih polije skoraj prozorno tekočino...

koliko že kaj vaši prijemajo igrače.

Ja, poizkuša...

Kaj pa obračanje... meni se zdi, da se bo zdaj zdej s hrbta obrnila na trebuh... skrči nogico in se odriva....
Samo rokice pa tko čudno drži, nekam nazaj ji vlečejo... se bojim,da zato, ker jo imamo ful po rokah in je ne držimo prav....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
1.12.2008 23:44:20   
Lara Croft
posvetovalnica je v Grosuplju vsako sredo in četrtek dopoldne in ko prideš, prideš.

Ma bom poklicala patronažno in se zmenla z njo, da pridem v ZD, ko bo tam... meni se zdi Lara tako lahka.... pol, ku sem potežkala Lovra.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
1.12.2008 23:49:05   
Lara Croft
Kdo ima več monologov? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4559
1.12.2008 23:53:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma bom poklicala patronažno in se zmenla z njo, da pridem v ZD, ko bo tam... meni se zdi Lara tako lahka.... pol, ku sem potežkala Lovra.

Ni, ni! Punčke so itak lažje. Od kolegice punčica je dva mesca starejša od Lovra pa jo je že dohitel.

Neposredna povezava do sporočila: 4560
1.12.2008 23:54:59   
meta21
Nič, grem pod tuš pa spat, da ne bom zjutraj spet vsa zalimanauser posted image

Nočko!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
1.12.2008 23:56:33   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Nič, grem pod tuš pa spat, da ne bom zjutraj spet vsa zalimanauser posted image

Nočko!

Tudi jst se že neki časa odpravljam.... ma mi je tk fino tle, zdej ku sem lepo sama... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
2.12.2008 7:20:50   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   dojenček223    -R 2.9., user posted image  Tija (4.089 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  mucica12           -R 10.9., user posted image  Tija
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)
user posted image   bibica1             -R 20.9., user posted image  Zala (52 cm, 3.897 g)
user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                            

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
2.12.2008 7:23:22   
ključek
dobro jutro...................user posted image user posted image user posted image user posted image .................smo pokonci že od pol šestih in neja sploh noče zaspati nazaj.....................se pogovarja, se smeji...............mami bi pa tok spala................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
2.12.2008 7:25:35   
ključek
Danes pa praznujejo....................

user posted image  Minea in Manja
user posted image  Kaja
user posted image  Tija
user posted image    Gal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
2.12.2008 8:13:19   
lana17
Dobro jutro!!!
Sem že kar nekaj časa pokonci, me je piskanje na mobitelu zbudilo, sodelavka je končno rodila user posted image user posted image user posted image user posted image . Oh kako lep začetek dneva.

IZVIRNO SPOROČILO: morango

No, takrat, ko pridem na net, pa nobene gor. user posted image

No sva že dve, imava čist kontra ritem od ostalih. ostane ti sam, da se sprijazniš al pa ritem spremeniš.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
2.12.2008 8:14:01   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  Kaja
user posted image  Tija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem petim pingvinčkom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
2.12.2008 8:44:01   
*bubi*
Moj kuha, sesa, pospravlja-roko na srce, večino stvari dela velik bolj kot jaz; samo treh stvari v gospodinjstvu ne počne-ne puca wc-ja, ne lika in samo izjemoma briše po tleh.

Meta, zdaj pa si me potegnila v to temo user posted image  Sem se nalašč ogibala user posted image  No, moj počne ravno te tri stvari. Pa še marsikaj drugega. Ker je tudi on doma. Zdaj se počasi spravlja nazaj v službo, ampak če povem po pravici, mi je te tri mesece ful pasalo, da je bil doma user posted image

Mam pa eno vprašanje-že večkrat sem vidla da bruhnil oz. polil čisto tekočino (kot vodo). Mogoče katera ve, kaj je to? Pije pa aptamil in za vzorec mojega mleka in nič drugega.

to je verjetno pred naslednjim hranjenjem. Bubiki se tudi to zgodi, jaz domnevam, je to slina + želodčni sok, mleka itak ni več v želodčku.

Aja, ko boš na Štajerskem, pa do MB ni več daleč. Bi se lahko na kaki user posted image  dobili user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
2.12.2008 8:44:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi pa smo danes imeli tretjo posvetovalnico.Je dobila Marisa pikeca in je samo molo zajavkala.Zelo pogumna puncauser posted image .
Tehtamo 5620 inn smo veliki 60cm.Tudi vse ostalo je vreduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
2.12.2008 8:50:22   
*bubi*
ma kdo jo bo nosil, ko bo imela 12kg?!

user posted image user posted image user posted image  saj to pa še ne bo tako hitro user posted image  Bubi je recimo imel 12 kg pri 18 mesecih. Pa je skoz na centralni črti za dečke.

Neposredna povezava do sporočila: 4570
2.12.2008 8:50:24   
*bubi*
Kaj pa obračanje... meni se zdi, da se bo zdaj zdej s hrbta obrnila na trebuh... skrči nogico in se odriva....

tu pa bubika še nič.... na previjalni se zvije v klobčič in se zvali na bok, za kaj več pa ji še veliko manjka. Ko je na trebuščku, pa krči nogico, ji bo verjetno prej uspelo, da se zvrne na hrbet user posted image

Aja, bubi je bil hipertoničen in hipotoničen (še zdaj mi ni jasno, kak je lahko dobil obe diagnozi user posted image ), se je pri kravicah ful visoko dvignil in kar zvalil na hrbet. Ampak to ni bilo OK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4571
2.12.2008 8:52:18   
*bubi*

user posted image  Kaja
user posted image  Tija

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
2.12.2008 8:53:17   
*bubi*
OK, da zaključim z monologi, grem raje CDje pečt user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
2.12.2008 9:13:24   
arabela*
dobro jutro babikeuser posted image .
Mi pa danes nič kaj nismo spali.Je user posted image mrdala skoraj celo noč,proti jutro pa se je nonstop nekaj napenjala,tak da...groza.Pa mislim,da je enih petkrat bila na zizi,jaz pa sem  ko rožicauser posted image .

Zdaj pa si bom zaslužen kafe naredlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
2.12.2008 9:16:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi pa smo danes imeli tretjo posvetovalnico.Je dobila Marisa pikeca in je samo molo zajavkala.Zelo pogumna puncauser posted image .
Tehtamo 5620 inn smo veliki 60cm.Tudi vse ostalo je vreduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?