|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
1.12.2008 19:53:08   
pf
Gold fish to hodim tu pri nas. V Mb ne vem, bila sem sicer na Fontani, ker sem dobila karte v dar. Dvakrat sem bila v nosečnosti, ampak mi ni bilo všeč.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
1.12.2008 20:07:24   
gold fish
jaz sem hodila tud tu v moji bližini, ni poceni, fajn zmamsira samo je ful nežna...skoraj prenežna...... 

..ma smo ravno pred dnevi dobili reklamo, da je tu en nov masažni.....bom mogoče šla probat...mi je možek dal v soboto dopoldne frajuser posted image ...pol bom pa fajn zmasirana lahko skuhala kosilouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
1.12.2008 20:13:11   
leda
o, vidm, da sem s svojim rafalom vletela direkt v prijetne masažne debate...user posted image

emi, pogovori oziroma dopiši si malo z zalko drglin, ki jo zelo cenim kot strokovnjakinjo na področjo poroda in postporodne nege in tudi kot človeka. najdeš jo na monu (forum o poporodnih stiskah).

sicer pa se lahko mi2 kaj zmenva. jaz sicer sem iz ljubljane in mam razvejano socialno mrežo, ampak za razliko od prve porodniške, ko sem mela še tri kolegice v istem zimskem zosu, je tokrat bolj malo (nanovo) frišnih mamic. pa prideva z elo tudi na dom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4528
1.12.2008 20:23:57   
ključek
čerka babnce!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
1.12.2008 20:25:30   
ključek
...mi je možek dal v soboto dopoldne fraj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................čim bolj izkoristi, pa če greš samo na kavo............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tud...................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4530
1.12.2008 20:55:52   
Marsy
Hi hi, se mi zdi smešno, ko odgovarjam na vprašanje o AD3 kapljicah, ki je bilo zastavljeno nekoliko nazaj, zdaj pa tečejo 3 teme - kot bi se pogovarjale ena mim druge user posted image .
S temi kapljicami je pri nas tkole: Kaja nima krčev ali kakšnih prebavnih težav, s kapljicami je pa bila kar boga - že 2 sta ji delali težave. Pa sem naredila mal pavze. Itak mi je patronažna rekla, naj ne mučim otroka in naj ji ne dajem pred 3 meseci.
Ampak mi vest ni dala miru, da bi otroka prikrajšala za 2 pomembna vitamina in sem poklicala zdravnico, ki se je odrekla klasični medicini in se vrgla v homeopatijo. Ona pravi, naj ga ne serjem in otroku dajem te kapljice, naj jih raje vržem skozi okno (no, to rajš ne bom, ker lahko še koga poškodujem user posted image ). Menda smo ena redkih držav, kjer zdravniki to še predpisujejo otrokom in da itak dobijo vse, kar potrebujejo, v našem mleku. Po vrhu vsega pa je dokazano, da otrok sploh ne more 'uporabiti' teh sintetičnih vitaminov, ampak jih kratkomalo neprebavljene izloči, tko da je res čista bedarija.

Ne bom rekla, da ji 100% verjamem, bi ji pa rada...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
1.12.2008 21:05:10   
*bubi*
leda user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
1.12.2008 21:06:02   
arabela*
emi,imaš zsuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
1.12.2008 21:10:28   
*bubi*
Še eno stvar sem vas hotela vprašat - koliko že kaj vaši user posted image  prijemajo igrače. Tako, da gre zavestno z rokico proti igrači in jo prime. No, to pride bolj v poštev za tiste iz začetka seznama, da se ne bo katera zasekirala user posted image
Bubiki so danes uspeli prvi poskusi user posted image  Ji je bil en zajček tak všeč, da ga je prijela user posted image  Je pa še smešna, nekajkrat je zakrožila z rokico proti zajčku, potem pa sama sebe prijela user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.12.2008 21:40:44   
Lara Croft
ara - a ti se hodiš kaj kopat v Portorož v Lifeclass ....

Ma veš, da nisem ravno navdušena nad bazeni... hvala vseeno.user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.12.2008 21:43:53   
meta21
petrax, emi, pf in leda user posted image user posted image user posted image user posted image

leda, tebi sem se mogla tud mal nasmejat-ti se kar skašljaj, lahk nas tud mal naderešuser posted image user posted image user posted image

No jest sm še bolj zadaj kot Marsyuser posted image user posted image user posted image  ampak se moram še jest mal skašljat:
Moj user posted image  kuha, sesa, pospravlja-roko na srce, večino stvari dela velik bolj kot jaz; samo treh stvari v gospodinjstvu ne počne-ne puca wc-ja, ne lika in samo izjemoma briše po tleh. Drugače pa je njegova omara kot v vojski (pa ni nikoli bil tam). Pri tamalem mi pomaga bol tako-pri kopanju pripravi in pospravi, previje pa nahrani ga pa takrat ko ga prosim. In zdaj najbrž vse mislte da sem zadela terno..........  Napaka!!!! Moj predragi namreč noče v službouser posted image user posted image user posted image . Sicer je res še študent in letos prvič absolvent za kar mu pripada pokojnina po očetu, ampak njemu je čisto ok, da lahko zjutraj spi oz. vstane ko se mu zazdi. Res da potem cel dan dela v hiši in okoli nje ampak živet se pa od tega ne da, ne?
Seveda je pol ves užaljen, ko mu kaj očitam, ker lenobe mu res ne morem očitat. No zdaj se je končno spravil in si zrihtal prakso, ki jo mora pred diplomo še zrihtat tak da v sredo začne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.12.2008 21:48:17   
meta21
Aja, je pa ena dobra stran tega da moj predragi zelo rad spi. Poleg vsega ostalega je najin otrok tudi to podedoval po njem. Danes je spal od 9h zvečer do pol 9 zjutraj brez hranjenja ponoči pa še to sem ga šla zbudit.user posted image user posted image user posted image

Igrače zaenkart bolj ziblje in prevrača kot prijemlje. Mam pa eno vprašanje-že večkrat sem vidla da bruhnil oz. polil čisto tekočino (kot vodo). Mogoče katera ve, kaj je to? Pije pa aptamil in za vzorec mojega mleka in nič drugega.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.12.2008 21:53:37   
meta21
pf, ravno danes sva zavrnila povabilo na cetinskega. Od jutri do nedelje bom namreč pri svakinji blizu Ormoža in gresta z možem na koncert pa se je tašča ponudila, da čuva malega če greva zraven. Pa nama nekak ni za it. Bolj na kratko sva z dnarjem (čeprav je bla penzija ta mesec višjauser posted image user posted image user posted image ) pa še nisva neka pretirana fana cetinskega. Sem pa bla na koncertu Dragojeviča in Plestenjaka ene 2 leti nazaj v MB. Je blo ful fajn!

Zdaj mi je pa skoraj žal da ne grem-bi lahko ugibala katera si tiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.12.2008 21:54:18   
leda
evo mene še vedno. vmes sem enkrat joško ven vlekla, dvakrat drajsala postlco na škripajočih kolesih gor pa dol (trikrat jo je dragi), ampak zdej pa bo.

sej jst bi si včasih kar kamero inštalirala nekam na steno. recimo dons sem dve od že opisanih dolgih popoldanskih ur preživela sama z obema in zraven še skuhala kosilo. ene parkrat sem štela do deset, da ni nasmeh zginu, pa je šlo. v enem trenutku sem z eno nogo gugala gugalnik s tamalo, z eno roko prala bučko, drugo mešala kvinojo, pela čebelico majo in v sicer neobstoječih pavzah usmerjala tastarejšo, ki mi je kao pomagala kuhat (kar seveda pomen ful potrpljenja in kasnejšega pucanja) in spuščala široke nasmehe a la "ful se maš dobr" tamali v prej omenjenem gugalniku.

sej sem že napisala. što se mora nije teško. pa še material za humoristične spomine se mi nabira.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.12.2008 21:54:27   
arabela*
Mi pa smo danes imeli tretjo posvetovalnico.Je dobila Marisa pikeca in je samo molo zajavkala.Zelo pogumna puncauser posted image .
Tehtamo 5620 inn smo veliki 60cm.Tudi vse ostalo je vreduuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.12.2008 21:57:36   
meta21
No ko mam že monologe...user posted image Kot sem že omenila jutri z Lovrom odhajava na Štajersko in se bova dala razvajat. Bivala bova pri sestri in možu od mojega dragega, v radiju 20km pa živita obe babici in prababica. Tako bova vsak dan šla kam na izlet in se seveda povabila na kosilo-no jaz se bom povabila na kosilo Lovro bo pa zagotovo deležen crkljanja na 100 in en način. Pa bova oba zadovoljna...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.12.2008 21:59:24   
meta21
leda, ti bi lahk kakšno kolumno v reviji Mama al pa Moj malček prevzelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.12.2008 22:01:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi pa smo danes imeli tretjo posvetovalnico.Je dobila Marisa pikeca in je samo molo zajavkala.Zelo pogumna puncauser posted image .

user posted image user posted image user posted image
A ni to fajn slišat!?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
1.12.2008 22:02:49   
meta21
Saraya, sem se zdaj spomnila tistega posta:

Baaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeee, voda mi je odtekla!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj je bla Marisa pa že cepljena...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
1.12.2008 22:14:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya, sem se zdaj spomnila tistega posta:

Baaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeee, voda mi je odtekla!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj je bla Marisa pa že cepljena...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
1.12.2008 22:27:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image  .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.12.2008 22:36:13   
morango
Ojla, da se spet mal javim.

Tolk tem je, pa tolk časa nisem nč napisala, da ne vem kje začet.

Aja, se moram mal pohvalt, ker sva z Leno imeli v petek 2. posvetovalnico in se je punca zredila za 1200 g in zrasla za 6 cm v mesecu in desetih dneh, tko da ma že 61cm in 5550 g. Bravo zanjo in zame, ker jo očitno dobro hranim. Pol se je pa začel manj prijeten del. Najprej je mala z zdravnikom ful koketirala, mu grulila, migala z ritko, pol ji je pa začel usta pregledovat, se ji je pa čist utrgalo in je bogica padla v grozen jok. In ni mogla nehat, jaz je pa nikakor nisem mogla obleč. Mi je blo takoj žal, da dragega nisem s sabo vzela, ker on pa res zmore preslišat jok in jo ful mirno oblači, tak da se tamala pri njem zmeraj umiri. No in je kričala, se drla, tako da sva se morali vmes it dojit.

Leda, super pišeš. Upam, da se ti je uspelo že kaj spočit al pa da sta se tvoji punci odločli za počitek.

Glede pomoči slabših polovic: sem kar zadovoljna; s tamalo se ful rad ukvarja, jo previja, pri kopanju je obvezno zraven, uspavat jo tud zna. Na živce mi gre, ker včasih zjutraj lepo spi naprej, jaz pa moram ob osmih vstat, ker se morjo za tamalo začet jutranje animacije. Kar se stanovanja tiče, pa mu moram reč, kaj naj naredi (in včasih to tud utemeljit, pokazat; je pač znanstven tip), pol pa recimo posesa al si pa zlikane cunje v omaro spravi. Kuha pa kar rad, sam se še uči. Tko da mu entuziazma ne morem in ne smem uničit, čeprav bi včasih marsikaj prej (bolje) nardila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.12.2008 22:39:34   
morango
Aja, s temi kapljicami AD3 se jaz tud mal švercam in jih po začetnih težavah zaenkrat ne dajem. Bom počakala do tretjega meseca, vmes se pa trudim bit čim več na soncu. Čeprav bo to zdaj bolj težko.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.12.2008 22:41:32   
morango
Mi je pa zdaj tako fajn s tamalo, ker že prav očitno komunicira s svetom okrog sebe. Je prav zabavna in ful dobrovoljčica. Ma ko ji kaj ni prav, zna pa tud pošteno zakričat.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
1.12.2008 22:42:40   
morango
No, takrat, ko pridem na net, pa nobene gor. user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?