morango
|
Ojla, da se spet mal javim. Tolk tem je, pa tolk časa nisem nč napisala, da ne vem kje začet. Aja, se moram mal pohvalt, ker sva z Leno imeli v petek 2. posvetovalnico in se je punca zredila za 1200 g in zrasla za 6 cm v mesecu in desetih dneh, tko da ma že 61cm in 5550 g. Bravo zanjo in zame, ker jo očitno dobro hranim. Pol se je pa začel manj prijeten del. Najprej je mala z zdravnikom ful koketirala, mu grulila, migala z ritko, pol ji je pa začel usta pregledovat, se ji je pa čist utrgalo in je bogica padla v grozen jok. In ni mogla nehat, jaz je pa nikakor nisem mogla obleč. Mi je blo takoj žal, da dragega nisem s sabo vzela, ker on pa res zmore preslišat jok in jo ful mirno oblači, tak da se tamala pri njem zmeraj umiri. No in je kričala, se drla, tako da sva se morali vmes it dojit. Leda, super pišeš. Upam, da se ti je uspelo že kaj spočit al pa da sta se tvoji punci odločli za počitek. Glede pomoči slabših polovic: sem kar zadovoljna; s tamalo se ful rad ukvarja, jo previja, pri kopanju je obvezno zraven, uspavat jo tud zna. Na živce mi gre, ker včasih zjutraj lepo spi naprej, jaz pa moram ob osmih vstat, ker se morjo za tamalo začet jutranje animacije. Kar se stanovanja tiče, pa mu moram reč, kaj naj naredi (in včasih to tud utemeljit, pokazat; je pač znanstven tip), pol pa recimo posesa al si pa zlikane cunje v omaro spravi. Kuha pa kar rad, sam se še uči. Tko da mu entuziazma ne morem in ne smem uničit, čeprav bi včasih marsikaj prej (bolje) nardila.
|