Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:11:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Živčni zlom bom dobila. Sem se prejle kar . Mala tako sitka danes, da je joj. daj jo na posteljo, če je treba, jo malo razvij, pa se vleži k njej in se probajta igrat. Sigurno ima kak lok, na katerega lahko navežeš igračke. Pa bodi z njo in probaj počivat zraven. Jaz za sebe vem, da sem bila včasih čisto izčrpana pri bubiju, takrat sem naredila tako, kot sem napisala. Da ga vsaj nosit nisem rabila in sem fizično počivala. Imaš kogarkoli, ki bi ti lahko malo pričuval , da se spočiješ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:12:25
|
|
|
|
meta21
|
Meta, zdaj pa si me potegnila v to temo Sem se nalašč ogibala No, moj počne ravno te tri stvari. Pa še marsikaj drugega. Ker je tudi on doma. Zdaj se počasi spravlja nazaj v službo, ampak če povem po pravici, mi je te tri mesece ful pasalo, da je bil doma Ja saj je meni tudi ful pasalo, da je doma ampak mi je kar malo nerodno, ko me kdo vpraša, kaj pa tvoj dela in rečem da gospodinji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:15:12
|
|
|
|
meta21
|
Zdaj se pa res poslovim za en teden. Boste najbrž že na 2. delu, ko se vrnem al pa ne-bomo zdaj vidli kolk imam jaz zaslug pri čvekanju . Uživajte in crkljajte svoje piščančke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:30:31
|
|
|
|
gloria
|
Danes pa praznujejo.................... Minea in Manja Kaja Tija Gal. Danes pa praznujejo.................... Minea in Manja Kaja Tija Gal.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:30:53
|
|
|
|
gloria
|
kaj sem pa zdej nardila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:33:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdaj ko bi pa lahko ven šle pa spet dežuje. Živčni zlom bom dobila. Sem se prejle kar . Mala tako sitka danes, da je joj. ...midva sva tud htela it ven, pa dež ...... jaz zdaj nonstop ful zračim, malega pa v vozičku sem pa tja vozim...al pa ga delno uspavam na rokah, pol pa hop v voziček.... ...če pa ne pomaga, pa kot pravi bubi...ga dam v igralni center, jaz pa odmaram tačas.... ...je pa nekaj v zraku, ker mene tak glava boli, da je joj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:41:15
|
|
|
|
gloria
|
....mi smo pa bili že dve urce veni zdej se je pa najedel pa previla sem ga in se je tašča ponudla da bi ona šla z njim ven namesto mene .....umes mi je še rožo pokomentirala da je danes poslušala po radiu da če se prah redno briše po listih da bolj rastejo ....lahk bi drugače povedala je zvita ... ...ja nič letim hiter mal pospravit pa prah pobrisat da bo roža bolj rastla .... ...uživajte...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:41:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria kaj sem pa zdej nardila važen je namen..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:45:25
|
|
|
|
ključek
|
Zdaj se pa res poslovim za en teden. uživajte!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:46:17
|
|
|
|
gloria
|
...še neki vprašam pa letim ... ....jaz sem opazla da Nik veliko manj kaka...ponoči že lep čas ni bila plenička pokakana....podnevi pa tudi manj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 14:24:26
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem zdaj Aneji lase rezala. Sma se zravn tak skregale,da sem brez glasu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:23:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Sma se zravn tak skregale,da sem brez glasu zakaj pa sta se kregali zraven? Ni pustila postričt?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:24:15
|
|
|
|
*bubi*
|
....jaz sem opazla da Nik veliko manj kaka...ponoči že lep čas ni bila plenička pokakana....podnevi pa tudi manj.... Sploh se ne obremenjuj s tem.... dokler kaka, je vse OK. Prebavila so bolj razvita in ne leti vse kar skozi njega.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:27:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hvala za dobre želje. Me to you nisem šla do zdravnika, če pa itak druga kot lekadol ne smem. Ampak, če je prehudo, ne vem, kaj je boljše.... Upam, da se čim prej pozdraviš.. Vseeno pojdi k zdravniku, dej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:29:48
|
|
|
|
taja1235
|
Hojla joj kako vreme moja dva srčka spita js sm si p auzela cas zase in za vas da sm vas mal prebrala dns sva bile v posvetovalnici in je zdej velika 57 cm tezka pa 4500 tko da bo treba dodajat sm ji prej dala novalaca se je zacela tok drt ampak sm ji kr spricala v usta ni znala povlect...se je tok drla vmes goltala groza vam povem....ampak nekak jo mormo zredit ;( 18.12 bo stara 3 mesce pa se 5 kg nima..... se tolazim s tem da bo en velik suhec - se pravi manekenkica jutr gremo pa v LJ slikat kolke upam da bo vseu redu.......sam se vedno mi ni nobena napisala ce je bila tukaj?-ZD ŠIŠKA? kaj ni tukaj nobene ljubljančanke gor??!!!??? nc grem zdej likat ko mam mir se bom vsaj mal sprostila .... pridne bodte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:30:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
dodajam še slikico našega Tomaža Madonca, kak lep fantić....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:30:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Zdaj ko bi pa lahko ven šle pa spet dežuje to vreme je................. ................ne najdem več smeškov za to kar želim povedati.............. Z besedamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:36:25
|
|
|
|
*bubi*
|
jutr gremo pa v LJ slikat kolke upam da bo vseu redu.......sam se vedno mi ni nobena napisala ce je bila tukaj?-ZD ŠIŠKA? kaj ni tukaj nobene ljubljančanke gor??!!!??? Kaj pa te zanima? Z bubijem smo bili v ZD Šiška, ker je imel tam tudi pediatrinjo. Pred tremi leti aja, ljubljančank kolikor hočeš, vsakič pod drugim nickom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:37:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
..midva sva tud htela it ven, pa dež MI2 sva pa šle..... sem samo en meter naredila in je že zaspala.... tudi dež naju je ujel... pol sem pa prišla domov in sem mojemu rekla, da naj gre še on malo z njo ven, da bom jaz malo sama doma.... Tku da zdej sta že pol ure zunaj.... Pa kosilo je danes naredil... sicer samo pašto in polpetke iz skrinje, ma člist v redu, meni ni blo treba nič. Je pa pred leti on vedno svoje cunje likal.... pol mi je pa enkrat povedal, kako mu gre likanje na živce (kot da kej drugega pa rad počne... haaha), ker si je vedno mogel likati sam... mama mu je zgodaj umrla, fotr pa je vozu kamjon in je bil veliko sam... No, tko da sva se zmenla,da bom jaz likala on pa sesal... zdej pa vse jst počnem... itak.. hahaha Da ni tudi on kej čital... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:38:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
....jaz sem opazla da Nik veliko manj kaka...ponoči že lep čas ni bila plenička pokakana....podnevi pa tudi manj.... Kaj naj pa jst rečem... Lara vsake tri dni kaka.... upam, da ne bo glih jutri, ko greva v Udine v šoping...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:39:17
|
|
|
|
taja1235
|
zanima me katero nadstopje pa soba....al uprasam dol vratarja.... pa kok casa traja.....ker me je po tel nazijala je rekla da mormo bit tocni..me prou zanima ce bomo tocno prsli na vrsto....ob 10.15...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:42:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zakaj pa sta se kregali zraven? Ni pustila postričt? kričala,drla,kot da jo koljem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:43:33
|
|
|
|
leda
|
taja, ljubljančanka že, ampak šiškarca pa ne... tko da bi tudi jaz šla na najdi.si, kliknila zemljevidi in odtipkala zd šiška.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:50:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Katera ima od baby centra točke in jih ne rabi? Jst bi jih imela.... imam pa polno šparovih, če česte vse imet isti nakit... haha
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.12.2008 15:51:00 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 15:51:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 zanima me katero nadstopje pa soba....al uprasam dol vratarja.... pa kok casa traja.....ker me je po tel nazijala je rekla da mormo bit tocni..me prou zanima ce bomo tocno prsli na vrsto....ob 10.15... uh, to pa se ne spomnim. 1. nadstropje se mi zdi (tak ko so gineko ambulante). Ja, vprašaj raje vratarja. Bodi pa res točna, ker gre vse skupaj zelo hitro, kot po tekočem traku. že zunaj na pol slečeš, notri je tudi več previjalnih miz, tako da hitro kličejo. ZD pa je tam v bližini ko je bilo kino Šiška. Tudi za parkirat se najde pri tistih blokih ali kinu.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?