|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
18.11.2008 19:19:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne vem,jaz bi raje počakala.
Pomaga,če si v lekarni kupiš eno tako raztopino in namakaš prst notri.user posted image

kako pa se raztopina imenuje???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.11.2008 19:29:34   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   dojenček223    -R 2.9., user posted image  Tija (4.089 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  mucica12           -R 10.9., user posted image  Tija
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)
user posted image   bibica1             -R 20.9., user posted image  Zala (52 cm, 3.897 g)
user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                           

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.11.2008 20:11:59   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni je pa možek čikna in pomfri prinesu iz LJ.... in zdej tle klofam z mastnimi rokami... user posted image

Sem si tak živo predstavljala vse skupaj, da mi je kar zakrulilo v želodcuuser posted image user posted image user posted image . Saj se nimam kaj pritoževat-sem prej zmazala porcijo kalamarov, mljask.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.11.2008 20:18:31   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meta..... danes mi je ena znanka, ki tudi daje malenu Idroplurivit, rekla, da mu da 15 kapljic, vendar ne vse naenkrat... 

Si me s kom zamenjala? user posted image  Jaz mu dajem Bimbijeve kapljice.

Ja, z Amorreal...user posted image

Ja to pa najbrž zato, ker sva obe med elegantno popolnimi (kot bi se uzrazla amor real)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.11.2008 20:29:34   
emi*
Ola!

Na hitro lep pozdrav.Danes ma Ines 3 mesece,se je prvič cepila,hvala bogu stranskih učinkov ni blo je pridna,nič vročine.user posted image Ima 6 kg pa je velika 60cm.Žal moram iti,lepo se imejte!!

cawuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.11.2008 20:32:46   
Lara Croft

kaj mi lušte delaš.............

Kdaj gremo? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.11.2008 20:35:42   
Lara Croft
Čestitam vsem, ki danes praznujejo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.11.2008 21:01:16   
ključek

Čestitam vsem, ki danes praznujejo.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............čestitke.........

Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.11.2008 21:43:47   
ninkooola
Ja,res je! Vas kar veliko berem in moram priznat, da vas je res lepo brati :-) Teh forumov sicer nisem vajena in se nikoli nisem nikjer sodelovala ampak je kar lustno :-)
Moja puncica naj bi bla augustovka, pa se ji ni mudilo iz maminega trebuscka in je prisla na svet 8.9. tako da sva tudi midve septembrcki...
Nasa Zoja je ze prava mala dolgonoga manekenka, dolga 62cm in težka 5800. Je pravi cukrcek in vsak dan nam podari nekaj novega...

Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.11.2008 22:14:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj ni potem takoj veseli december? user posted image user posted image user posted image

saj zato pravim, da bo treba počakatuser posted image .....edini problem je v tem, ker vedno nekaj je user posted image ....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.11.2008 22:15:24   
gold fish

tista najina tema, da se boma spodbujale..

Kaj je to.... a hušate? Jst bi tudi, ma se stalno lačna.... ahaa

....ja v mislih user posted image .... pol še pa bolj žremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.11.2008 22:16:16   
arabela*
jaz pa imam pred sabo polno skledo smokijev,celo tri vrste sem not nametalauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.11.2008 22:19:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

noče pa noče nehat boleti. včeri sem šla spet do pedikerke, mi je še malo spucala, in rekla,da ne more več kej naredit.če bo še bolelo, morm k dr. in grem danes............pa mi reče, da morm rezat, ker se še gnoji, zato pa boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

...sem ti napisala na zs..... namaži z GIRODALOM  (vsebuje ihtamol).....potegne gnoj ven in neha bolet...preverjeno......  namažeš prst  in zaviješ recimo čez noč....drugi dan bo ob blage, dotiku gnoj šel ven.....

http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=izdelki_girodal_mazilo

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.11.2008 22:21:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ne vem,jaz bi raje počakala.
Pomaga,če si v lekarni kupiš eno tako raztopino in namakaš prst notri.user posted image

kako pa se raztopina imenuje???

sem ti že napisala probaj s tem girodalom , pa z jodom namaži....... jaz to prakticiram, pa gre.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.11.2008 22:22:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Ola!

Na hitro lep pozdrav.Danes ma Ines 3 mesece,se je prvič cepila,hvala bogu stranskih učinkov ni blo je pridna,nič vročine.user posted image Ima 6 kg pa je velika 60cm.Žal moram iti,lepo se imejte!!

cawuser posted image

sem že študirala, kje siuser posted image ...

...pa čestitke Ines za tri mesece....user posted image

..naš tud ni imel reakcije user posted image ...

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.11.2008 22:23:44   
gold fish

jaz pa imam pred sabo polno skledo smokijev,celo tri vrste sem not nametalauser posted image user posted image

pa nekaj slanega si pozabla...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.11.2008 22:31:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pa nekaj slanega si pozabla...user posted image

ne,čokoladnegauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.11.2008 22:33:32   
gloria
tud Igor mi lepo poje, pa Sajko je fejst fant ... Aleksandar je pa itak ...me malo na Tošeja spominja

...istega mišljenja sva user posted image user posted image user posted image ....
....tko mali je zaspal zdej grem pa še jaz.....nočka....

Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.11.2008 22:39:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

tud Igor mi lepo poje, pa Sajko je fejst fant ... Aleksandar je pa itak ...me malo na Tošeja spominja

...istega mišljenja sva user posted image user posted image user posted image ....
....tko mali je zaspal zdej grem pa še jaz.....nočka....

user posted image user posted image

...jaz tud šibam...da se malo spočijem...ne vem, če me ne napada neka anginauser posted image

Nočka

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.11.2008 22:50:55   
tia
Čer,

kako ste ve pridne ,nemorem vam slediti,tako da sploh nevem ,če katera kaj sprašuje da bi ji lahko odgovorila.

Za nami je danes 2. posvetovalnica imamo 5000g in veliki smo 59,5 cm.Mi je pediatrinja rekla ,da so njegove mere za 3 mesece,da smo peidni.Dala mi je D3 kapljice in veste da sedaj ima Maj manj krčev kot prej to bi pa naj ga napenjalo mleko,baje.

Bubi in user posted image  VSE NAJBOLJŠE vajnima starejšima za rojstni dan.

Nevem kaj mi je danes že celi dan mi oči kar skupaj lezejo,pa sem ja spala to noč,Maj je zaspal okrog 22.30 in sva prvič jedla ,se je prebudil ob 5.30., tako da ne morem jamrati da sem slabo spala. No ja le Leni je včeraj zakuhala ima vnetje ušesa ,smo spet doma .Tako da smo 2 tedna v vrtecu pa spet teden doma in spet jovo na novo.

Bodite mi lepo ,grem pod tuš in mižule kajti drugače še pri računalniku zaspim.

nočko

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 3620
19.11.2008 8:24:13   
lana17

DDobro jutro!!

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bom kam drugam naložila. Tista, ki jo zanima, ji pošljem link na ZS.

jaz bi tud rada vidla

BambiD ....user posted image user posted image user posted image čestitam za trdno voljouser posted image user posted image user posted image ... najbolj je poslušat in sledit samemu sebi .... mamice že vemo, kaj je prav in kaj ne...včasih pa vseeno rabimo kakošno vzpodbudo, ne pa negacije...

Tiste, ki dojite, kolk vaši pingvinčki spijo in kdaj in kako jih date spat?

user posted image me kliče, lp

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
19.11.2008 8:51:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Tiste, ki dojite, kolk vaši pingvinčki spijo in kdaj in kako jih date spat?

user posted image me kliče, l

Med 22 in 23...... najrajš zaspi na rokah.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
19.11.2008 9:23:59   
petra1978
Dobro jutro babike.

No, misva sva se včeraj cel dan potepala in je boli prav lušno. Samo na koncu dneva je babica od mojega

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 3623
19.11.2008 9:33:36   
petra1978
nadaljujem ... user posted image  vse pokvarla. Sem morala še it malo do tašče in tasta (z njimi živi tudi babica), da ne bi rekli, da zdaj, ko mojega ni doma nič Gala ne pripeljem okoli. No in sem spet poslušala, kako sem neodgovorna, ko imam otroka cel dan zunaj na takem mrzlem (pa ni bil cel dan, samo 2 uri in še to na sončku), pa da ne smem otroka v mraku ven nosti, ker  - ne vem, nebo zrasto al kaj user posted image . Sem bila eno uro tam, pol pa sem si kar zmislila, da moram domov, ker dobima obisk.

Me to you, spraševala si, kaj sem mu oblekla včeraj. No, bil je kot medvedek. Na sebi je imel bodi in majčko, pa eno jopčko preko, potem pa še jaknico. Spodaj pa štramplčke (kako se temu pravilno reče?), hlačke in še ene take zimske hlače za prek. Pa seveda debelo kapo in rokavičke in še pokrit je bil z dekico. Pa zgornji del košare je imel zaprto. Mogoče sem ga preveč oblekla in ne vem, kaj mu bom, ko bo zunaj minus, samo se mi je zdelo, da je boljše, da mu je malo bolj toplo, kot pa da ga zebe.

Bubi - user posted image za bubija

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
19.11.2008 9:44:10   
Lara Croft
Danes praznujeta user posted image Lena in  user posted image Lara...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?