|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 16:59:46   
hijenca
Jaz bom pa jutri sestro pri P prosla, če bi mi Vidka stehtala, ker tak malo papa. Ne vem, če ni začel hujšat, skupaj z mamo user posted image user posted image user posted image , danes sem jedla špinačo za kosilo, sem bila že lačna preden sem žlico odložla. user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa s kavo nalivam, brez user posted image , samo kavico.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.12.2008 17:00:36   
Estrella*
Joj, men ta RR spet nagaja in štrajkauser posted image  

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.12.2008 17:05:50   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Joj meni tudi, kr melje in melje user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.12.2008 17:07:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Joj meni tudi, kr melje in melje user posted image

Sem že 2x oddala post in je vedno napakauser posted image Da vidmo, če gre ta skoz

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.12.2008 17:08:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz bom pa jutri sestro pri P prosla, če bi mi Vidka stehtala, ker tak malo papa. Ne vem, če ni začel hujšat, skupaj z mamo user posted image user posted image user posted image , danes sem jedla špinačo za kosilo, sem bila že lačna preden sem žlico odložla. user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa s kavo nalivam, brez user posted image , samo kavico.

Pridna puncauser posted image  Jaz sem imela krizo predvčerajšnim in se pregrešila s tem ko sem mogla nekaj pojest po 18huser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.12.2008 17:09:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Danes sem Galu skuhala korenčkovo juho s pirino moko in vanjo sem dala otroški prepečenec in je pojedel 7 žlic. user posted image

user posted image user posted image

Mene pa spet migrena šlata... A čem vzet prej 2 Naprosyna in upat, da primeta, ali pogoltnem kar en Imigran?? Dajem na glasovanje pa hitro povejte, ker mi že fajn nabija v buči... user posted image user posted image

MIGRAN

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.12.2008 17:11:53   
tally

Pridna puncauser posted image  Jaz sem imela krizo predvčerajšnim in se pregrešila s tem ko sem mogla nekaj pojest po 18huser posted image

Jaz sem tudi včeraj pojedla par napolitank user posted image , pol sem pa bila jezna sama nase. Jutr se tehtam da vidim če je šlo kaj dol.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.12.2008 17:17:29   
hijenca

Jaz sem tudi včeraj pojedla par napolitank user posted image , pol sem pa bila jezna sama nase. Jutr se tehtam da vidim če je šlo kaj dol.

A ima katera izkušnje s kakšnimi shujševalnimi tabletami? Oz. zaviralci apetita.??

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.12.2008 17:23:52   
špelin@
Mene pa spet migrena šlata... A čem vzet prej 2 Naprosyna in upat, da primeta, ali pogoltnem kar en Imigran?? Dajem na glasovanje pa hitro povejte, ker mi že fajn nabija v buči... user posted image user posted image

MIGRAN

Vzela, drži pesti, da prime...

Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.12.2008 17:52:06   
Estrella*

A ima katera izkušnje s kakšnimi shujševalnimi tabletami? Oz. zaviralci apetita.??

Jaz sem že vse probala. Sicer so šle kg dol, pa potem tud hitro nazaj. Ne bi jih več jedla, ker niti slučajno niso dobre za zdravje. Je bolje hujšat naravno brez kemije, preverjeno iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.12.2008 17:52:40   
Estrella*

MIGRAN

Vzela, drži pesti, da prime...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
1.12.2008 17:53:54   
Estrella*

Joj smo pa res smotane. En teden truda poderemo v sekundiuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.12.2008 17:54:56   
Estrella*
A imam samo tak občutek al je res, da kadar priden na RR imam vedno tako srečo, da nobene niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.12.2008 17:57:38   
barbaw

Danes sem Galu skuhala korenčkovo juho s pirino moko in vanjo sem dala otroški prepečenec in je pojedel 7 žlic. user posted image

Kar je močneje vzemi. Aha, vidim, da si že vzela. user posted image user posted image user posted image  

Estrella meni se je baterija spraznila, zdaj pa imam delo. Komaj okrog 20 bom utegnila prit nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.12.2008 18:02:58   
hijenca
Saj vem, da niso preveč zdrave, ampak skušnjava pa so. Jaz imam doma ena 2 meseca že Hoodia kapsule, zaviralci apetita, sem jih en dan jemala (2 kapsuli), naslednji dan pa sem mela tako drisko, da sem skoraj še spala na wc-ju. Me sploh me ne mikajo več, ker tako letanje pa ni vredno. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.12.2008 18:15:35   
barbaw

Saj vem, da niso preveč zdrave, ampak skušnjava pa so. Jaz imam doma ena 2 meseca že Hoodia kapsule, zaviralci apetita, sem jih en dan jemala (2 kapsuli), naslednji dan pa sem mela tako drisko, da sem skoraj še spala na wc-ju. Me sploh me ne mikajo več, ker tako letanje pa ni vredno. user posted image

Mogoče te apetit res mine, potem pa je wv drugi dom? ne, hvala. Najboljša formula za hujšanje je manj žri in migaj. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.12.2008 19:01:39   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Aja, Naty*, a si videla fotke, ki jih je poslala N.? Kako je zalivalo vse... user posted image user posted image  

Nisem vidla... kje pa????

Prečekiraj mail - v Kopru...

Vidla zdej...ma ne morš verjet user posted image . Nazadnje sm avte tkole vidla, ko smo mel v Laškem poplave... no čeprav tam so bolj plavali, ker jih je proti Rimskim odneslo user posted image , ampak tud tole ni glih luštn.

A so tud s kakšnimi okusi? Jaz bi ji probala na riževem mleku narest, če bi mala afna hotla jestuser posted image Za kdaj se pa meniš s Katino???

So z okusi, vem, da je večžitna, pa z jabolkom, pa jabolko-hruška... Mogoče bi pa bolj jedla, kokr pa z navadnim mlekom. No men je riževo recimo milijonkrat boljše kot sojino user posted image . Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul...

Naty: ali lahko enačiš obrok narejen na rižovem/sojinem mleku kot obrok na KM????

Po moje da ne user posted image ... glede na to, da je AM al pa KM tretirano kot hrana, riževo in sojino se mi pa zdi bolj vodeno.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.12.2008 19:12:13   
jana81
no naš mali spi že od 17h, ga je ati uspaval, upam da ne bo imel spet budnice do 23 h.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.12.2008 19:35:41   
eole
sončica sandra - sem videla na temi gledanje TV, da ima tvoja pikica rada ice ice pingvin ... moram povedati, da je naša tudi čisto nora. če je kdaj  jokec ji moj samo reče: ice ice pingvin, pa je takoj smehc. user posted image

čudno ne user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.12.2008 19:36:11   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

??

čmrlika a tebe Taja nič ne vleče za uhane? Nejc zagrabi vse kar visi.
Nisem čmrlika sem pa hotla tudi to vprašat. Jaz uhane ne nosim prav iz tega razloga, verižica je zaenkrat še cela kar je najbolj ubogo so moji lasje user posted image . Včasih me tolk pocuka da bi se zjokala. V čop jih pa ne morem zvezat.user posted image

Jaaaaooooooo, moji tudi. Zadnje čase jih tud slučajno nimam spuščene, pa še takrat pokasiram cukanje user posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.12.2008 19:37:15   
Katina

Men Naprosyn sploh ne prime. NIKOLI!. Jaz glasujem za Imigran.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.12.2008 19:38:32   
Katina
e, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami.

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega.

Ja super user posted image user posted image user posted image , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca user posted image ...

A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale user posted image user posted image user posted image !!! Ma bom pol...

Kake so te kašice od allnature?To so brez mleka in se delajo z vodao al kako?

Jp, te so brez mleka, konzervansov, glutena... Delaš lahko z vodo, z antialergenim mlekom, vidim pa da jih ene mamice tud na riževem mleku.
Prideš jutri?

A so tud s kakšnimi okusi? Jaz bi ji probala na riževem mleku narest, če bi mala afna hotla jestuser posted image Za kdaj se pa meniš s Katino???

Katina se je sama povabla user posted image . Kdaj je pa odvisno od tega kdaj Naty* in Žanko odpreta štacunouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.12.2008 19:38:38   
Katina
e, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami.
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image  super, da si spet v voznem stanju.Kaj si pa nabavila???

Opla, Astro karavana, 2002 letnik je, ni denarja za novega. Že prej sem imela astro, ampak ni bila karavan, pa sem komaj komaj vozek noter stlačla, pa nič drugega ni šlo v prtljažnik, sedaj pa ga kar lahko vržem noter.

Jaz imam sicer vectro, ki ni karavan in sem zelo zadovoljna z njo. Moj pa vozi karavana. Jaz ne razumem, kako je lahko moja sestra imela cliota pri 2 otrocih. user posted image

Ma saj gre, če je ni majhne razlike.

Saj vem, da gre, samo jaz sem bolj na komot. user posted image  Mi smo imeli nissana primero, ki je  večji od cliota, pa Jaka ni mogel imet normalno noge naravnost, ko je sedel v stolčku. user posted image  Jih je imel narazen, da je lahko sedel.

A si predstavljaš nas (še brez user posted image ), ko smo šli s twingotom na morje user posted image . Smo mu namontirali montano in hajd na morčka. Je šlo brez problema. Kjer je volja, je tudi moč user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.12.2008 19:38:46   
Katina

Pri nas je bilo prejle pravo neurje... Sem komaj spravila veliko piko do avtobusa. Katina, na koncert žal ne gre noben od nas, bo pa posnetek na rtv slo in bomo tam gledali user posted image
Kdaj pa bo predvajan? Bomo še mi gledali user posted image

Pri P sva z Gregijem izvedela, da gre pač za virozo, ker mali očitno vse pokasira... user posted image  Bo treba nekako pregurat...

user posted image user posted image za vsakega od vaju po en. Srčno vama želim, da se Gregi končno pocajta.

Pa da ne pozabim: prestavljen imava datum za alergološko - namesto 23.12 bova na vrsti že 8.12. user posted image user posted image user posted image Hudooooooo.

Kam pa se greste potepat, mene firbec... --> V Jordanijo in Izrael user posted image .

Ne, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami. -> držim pesti za dobro službo. V moj foh itak ne maraš, tako, da ti je jaz ne bom ponujala.

hijenca 3x hura za avto user posted image . Jaz si ne predstavljam da ne bi bila mobilna.

Čmrlika, krasne fotke --> se podpišem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.12.2008 19:39:33   
Katina

Naty: ali lahko enačiš obrok narejen na rižovem/sojinem mleku kot obrok na KM????

Imam en članek o soji. Če prideš ju3 tudi ti, ga prinesem s seboj.

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?