špelin@
|
Tako, Gregi je mrknil na igralni podlogi, mala pika pa gleda risanko. Grem malo brat. Aja, Naty*, a si videla fotke, ki jih je poslala N.? Kako je zalivalo vse... Pa da ne pozabim: prestavljen imava datum za alergološko - namesto 23.12 bova na vrsti že 8.12. tana7, za Brino. Jabolka jaz ne kuham. mya26, fino, da boste šli dopustovat IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ufff sem našla podatke koliko stane Hipp-ovo mleko pri nas v BC - 12,49 - pa to so oderuhi. V Bipi stane sicer 9,99, zdaj ko je pa akcija pa 7,99. Razlika očitna!!! Nekaj čez 8 € pa stane Hippovo mleko v Muellerju. Ampak pri nas v Sloveniji, v Avstriji je Hippovo mleko malo dražje. pa npr. isto v Muellerju, pa je malo pod 10 €. Kakšne razlike v ceni... tally, fajn se potepaj IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pa še to: ko ima mlade, jih nima malo, tako je danes pri nas včeraj zvečer smo ostali pri tašči, ker je popazila na Manco, medtem ko sva midva skočila na pijačo, ker je sestrična od mojega rodila, in da se nismo pozno zvečer vozili domov in Mance prestavljali iz posteljice v avto in nazaj v posteljico. No in najprej je včeraj zvečer pri njih zmanjkalo vode , danes je meni zmanjkalo robčkov za rito pucat , ker je naša že 4x ful kakala in za špovrhu vsega še avta nimam, ker ga je moj vzel za v službo , tako da sedaj čakava da pride tašča domov ob pol 3h in upam, da Manca do takrat ne bo več seronja. Aja pa še to: vode še skoz ni Tole je pa zelo neprijetna situacija Čmrlika, krasne fotke aurora28, mislim, da je Gal v 5 urah lepo dovolj pojedel. IZVIRNO SPOROČILO: eole včeraj sem opazila, da je pokakala popolnoma neprebavljeno korenje. ali je to normalno Je normalno no, pa še jaz potarnam kakšen težave smo mi včeraj imeli. cel dan smo bili brez elektrike. ker imamo ogrevanje stanovanja in vode na plin ter imamo lastno peč tudi to ni delovalo. torej smo bili na mrzlem, brez tople vode in luči.. takoj zjutraj smo se pobrali k mojim domov in se šli begunce Obup IZVIRNO SPOROČILO: Katina Ne bi rada preveč pametovala, ampak ne nazadnje se tud mnenje stroke spreminja, tako, da tisto, kar je bilo še včeraj zdravo, danes ni več (špinača, rjavi/beli sladkor...) in obratno. Zato je najbolje, da vsak dela po svoji vesti. Podpišem IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz sem bila že pridna in sem že naredila letošnje novoletne čestitke. V kuvertah že čakajo na znamke in poštarja . V naslednjih dneh bomo okrasili stanovanje, ker gremo konec leta na potovanje in bo predpraznično vzdušje prehitro mimo. Ooooooooo, pridna Kam pa se greste potepat, mene firbec... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo. A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje. ne nikoli še nismo imeli vzdignjenga vzglavja, ima pa povšterček čisto tanek...a to morem pod jogi podložit al kako? no spal je ravn 15 minut, pol je pa začel ornk kašljat in se prebudil. Sva pa skupaj naredila kosilo. Jaz sem ji dala debele knjige pod jogi, da je imela vzdginjeno. meni je to p svetovala že pri prvem ko je kašljal. Se strinjam z barbaw. za Nejca. Estrella*, za Aljo, da je toliko pojedla Ne, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami. hijenca, a si potem nabavila astro karavan? Naj ti avto dobro služi
|