|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 16:24:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image  super, da si spet v voznem stanju.Kaj si pa nabavila???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.12.2008 16:26:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

hm... gledam paparico
a jabolko naj bi skuhaliuser posted image
jaz surovega naribam

Jaz dam tudi surovo. Ni nič narobe. čim manj komplicirat.

Jaz sem ji 2x skuhala in ga ni marala, surovega pa je tako tako, max 100gOna je bolj usekana ma marelice, breskve in sliveuser posted image

Jaz ji ga pa nikoli nisem skuhala. user posted image  Breskve pa obožuje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.12.2008 16:28:50   
barbaw
30. decembra bo Modri medvedek od Cicidoja in Cicibana v Cankarjevem domu in ne bo vstopnine. Bodo pa cel dan razne delavnice in pravljice.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.12.2008 16:29:11   
špelin@
Tako, Gregi je mrknil na igralni podlogi, mala pika pa gleda risanko. Grem malo brat.

Aja, Naty*, a si videla fotke, ki jih je poslala N.? Kako je zalivalo vse... user posted image user posted image

Pa da ne pozabim: prestavljen imava datum za alergološko - namesto 23.12 bova na vrsti že 8.12.

tana7, user posted image user posted image user posted image  za Brino. Jabolka jaz ne kuham.

mya26, fino, da boste šli dopustovat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Ufff sem našla podatke koliko stane Hipp-ovo mleko pri nas v BC - 12,49 - pa to so oderuhi. V Bipi stane sicer 9,99, zdaj ko je pa akcija pa 7,99. Razlika očitna!!!

Nekaj čez 8 € pa stane Hippovo mleko v Muellerju. Ampak pri nas v Sloveniji, v Avstriji je Hippovo mleko malo dražje. pa npr. isto v Muellerju, pa je malo pod 10 €.

Kakšne razlike v ceni... user posted image

tally, fajn se potepaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
pa še to: ko ima user posted image mlade, jih nima malo, tako je danes pri nas
včeraj zvečer smo ostali pri tašči, ker je popazila na Manco, medtem ko sva midva skočila na pijačo, ker je sestrična od mojega rodila, in da se nismo pozno zvečer vozili domov in Mance prestavljali iz posteljice v avto in nazaj v posteljico.
No in najprej je včeraj zvečer pri njih zmanjkalo vode user posted image , danes je meni zmanjkalo robčkov za rito pucat user posted image , ker je naša že 4x ful kakala in za špovrhu vsega še avta nimam, ker ga je moj vzel za v službo user posted image , tako da sedaj čakava da pride tašča domov ob pol 3h in upam, da Manca do takrat ne bo več seronja.

Aja pa še to: vode še skoz ni user posted image

Tole je pa zelo neprijetna situacija user posted image

Čmrlika, krasne fotke user posted image

aurora28, mislim, da je Gal v 5 urah lepo dovolj pojedel.

IZVIRNO SPOROČILO: eole
včeraj sem opazila, da je pokakala popolnoma neprebavljeno korenje. ali je to normalno user posted image
Je normalno user posted image

no, pa še jaz potarnam kakšen težave smo mi včeraj imeli. cel dan smo bili brez elektrike. ker imamo ogrevanje stanovanja in vode na plin ter imamo lastno peč tudi to ni delovalo. torej smo bili na mrzlem, brez tople vode in luči.. takoj zjutraj smo se pobrali k mojim domov in se šli begunce user posted image
Obup user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Ne bi rada preveč pametovala, ampak ne nazadnje se tud mnenje stroke spreminja, tako, da tisto, kar je bilo še včeraj zdravo, danes ni več (špinača, rjavi/beli sladkor...) in obratno. Zato je najbolje, da vsak dela po svoji vesti.

Podpišem user posted image

Jaz sem bila že pridna in sem že naredila letošnje novoletne čestitke. V kuvertah že čakajo na znamke in poštarja user posted image .
V naslednjih dneh bomo okrasili stanovanje, ker gremo konec leta na potovanje in bo predpraznično vzdušje prehitro mimo.

Ooooooooo, pridna user posted image  Kam pa se greste potepat, mene firbec... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo.

A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje.

ne nikoli še nismo imeli vzdignjenga vzglavja, ima pa povšterček čisto tanek...a to morem pod jogi podložit al kako?

no spal je ravn 15 minut, pol je pa začel ornk kašljat in se prebudil.
Sva pa skupaj naredila kosilo.user posted image

Jaz sem ji dala debele knjige pod jogi, da je imela vzdginjeno. meni je to p svetovala že pri prvem ko je kašljal.

Se strinjam z barbaw. user posted image user posted image user posted image  za Nejca.

Estrella*, user posted image  za Aljo, da je toliko pojedla user posted image

Ne, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami.

hijenca, a si potem nabavila astro karavan? Naj ti avto dobro služi user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.12.2008 16:31:22   
barbaw
Špelin@ user posted image user posted image user posted image  za prestavljen datum. To je že drug teden. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.12.2008 16:31:41   
hijenca

In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image  super, da si spet v voznem stanju.Kaj si pa nabavila???

Opla, Astro karavana, 2002 letnik je, ni denarja za novega. Že prej sem imela astro, ampak ni bila karavan, pa sem komaj komaj vozek noter stlačla, pa nič drugega ni šlo v prtljažnik, sedaj pa ga kar lahko vržem noter.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.12.2008 16:37:01   
barbaw

Grem sedaj malo prebrat.

Opla, Astro karavana, 2002 letnik je, ni denarja za novega. Že prej sem imela astro, ampak ni bila karavan, pa sem komaj komaj vozek noter stlačla, pa nič drugega ni šlo v prtljažnik, sedaj pa ga kar lahko vržem noter.

Jaz imam sicer vectro, ki ni karavan in sem zelo zadovoljna z njo. Moj pa vozi karavana. Jaz ne razumem, kako je lahko moja sestra imela cliota pri 2 otrocih. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.12.2008 16:37:43   
aurora28
Bravo Hijenca za avto user posted image user posted image user posted image . Srečno vožnjo. user posted image

Danes sem Galu skuhala korenčkovo juho s pirino moko in vanjo sem dala otroški prepečenec in je pojedel 7 žlic. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.12.2008 16:37:43   
Estrella*

Špelin@ user posted image user posted image user posted image  za prestavljen datum. To je že drug teden. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no pa je le ena dobra novica. Sicer pri nas alergološka ambulanta v sodelovanju s pulmološko ni naaredila praktično nč(LJ), upam, da bo pri vas drugače.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.12.2008 16:38:23   
barbaw
Jaz sem mojo včeraj vagala in je enkrat pokazalo 8kg enkrat pa 8,2. Bom jo jutri še enkrat stehtala, da vidim kaj je bolj prav.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.12.2008 16:42:26   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega.

Ja super user posted image user posted image user posted image , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca user posted image ...

A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale user posted image user posted image user posted image !!! Ma bom pol...

Kake so te kašice od allnature?To so brez mleka in se delajo z vodao al kako?

Jp, te so brez mleka, konzervansov, glutena... Delaš lahko z vodo, z antialergenim mlekom, vidim pa da jih ene mamice tud na riževem mleku.
Prideš jutri?

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, Naty*, a si videla fotke, ki jih je poslala N.? Kako je zalivalo vse... user posted image user posted image

Pa da ne pozabim: prestavljen imava datum za alergološko - namesto 23.12 bova na vrsti že 8.12.

Nisem vidla... kje pa????
user posted image user posted image  za datum!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.12.2008 16:45:39   
Estrella*

Grem sedaj malo prebrat.

Jaz imam sicer vectro, ki ni karavan in sem zelo zadovoljna z njo. Moj pa vozi karavana. Jaz ne razumem, kako je lahko moja sestra imela cliota pri 2 otrocih. user posted image

Ma saj gre, če je ni majhne razlike.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.12.2008 16:47:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bravo Hijenca za avto user posted image user posted image user posted image . Srečno vožnjo. user posted image

Danes sem Galu skuhala korenčkovo juho s pirino moko in vanjo sem dala otroški prepečenec in je pojedel 7 žlic. user posted image

user posted image user posted image priden, danes pa naši hroščki kar pridno jejo. Ma saj počasi bo začel jest, mogoče ne kiličinsko veliko, samo da bo imel pestri repertuar, pa bo vse OK

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.12.2008 16:48:06   
barbaw

Grem sedaj malo prebrat.

Ma saj gre, če je ni majhne razlike.

Saj vem, da gre, samo jaz sem bolj na komot. user posted image  Mi smo imeli nissana primero, ki je  večji od cliota, pa Jaka ni mogel imet normalno noge naravnost, ko je sedel v stolčku. user posted image  Jih je imel narazen, da je lahko sedel.

Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.12.2008 16:48:32   
špelin@

Nisem vidla... kje pa????

Prečekiraj mail - v Kopru...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.12.2008 16:48:54   
barbaw

user posted image user posted image priden, danes pa naši hroščki kar pridno jejo. Ma saj počasi bo začel jest, mogoče ne kiličinsko veliko, samo da bo imel pestri repertuar, pa bo vse OK

Počasi bomo končale debato o hrani, ker bodo vsi začeli lepo jest in se bomo pogovarjale kako katerega lovimo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.12.2008 16:49:12   
Estrella*

Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega.

Ja super user posted image user posted image user posted image , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca user posted image ...

A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale user posted image user posted image user posted image !!! Ma bom pol...

Kake so te kašice od allnature?To so brez mleka in se delajo z vodao al kako?

Jp, te so brez mleka, konzervansov, glutena... Delaš lahko z vodo, z antialergenim mlekom, vidim pa da jih ene mamice tud na riževem mleku.
Prideš jutri?

A so tud s kakšnimi okusi? Jaz bi ji probala na riževem mleku narest, če bi mala afna hotla jestuser posted image Za kdaj se pa meniš s Katino???

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.12.2008 16:50:18   
špelin@

user posted image user posted image user posted image no pa je le ena dobra novica. Sicer pri nas alergološka ambulanta v sodelovanju s pulmološko ni naaredila praktično nč(LJ), upam, da bo pri vas drugače.

Ej, itak imamo namen iti, če drugače ne bo šlo, samoplačniško k ornk pulmologu.

Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.12.2008 16:50:58   
tally

??

Moja mami se pravkar trudi da bi Nejc spil vsaj malo AM ..no nekak ji ratuje...meni neuser posted image   user posted image user posted image user posted image za tvojo mami, upam da ji rata

čmrlika a tebe Taja nič ne vleče za uhane? Nejc zagrabi vse kar visi.
Nisem čmrlika sem pa hotla tudi to vprašat. Jaz uhane ne nosim prav iz tega razloga, verižica je zaenkrat še cela kar je najbolj ubogo so moji lasje user posted image . Včasih me tolk pocuka da bi se zjokala. V čop jih pa ne morem zvezat.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.12.2008 16:51:21   
Estrella*

Počasi bomo končale debato o hrani, ker bodo vsi začeli lepo jest in se bomo pogovarjale kako katerega lovimo. user posted image

Jaz bi bila takoj za! Samo iz izkušenj vem, da žal ne bo tako. No, bodo seveda druge prioritete, ker se bomo navadile, da kdaj pojejo veliko, kdaj pa po piščančjeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.12.2008 16:52:02   
špelin@

user posted image user posted image

Mene pa spet migrena šlata... A čem vzet prej 2 Naprosyna in upat, da primeta, ali pogoltnem kar en Imigran?? Dajem na glasovanje pa hitro povejte, ker mi že fajn nabija v buči... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.12.2008 16:55:10 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.12.2008 16:52:10   
hijenca

Moj user posted image  ima tudi vectro, ampak karavana.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.12.2008 16:52:22   
barbaw

Ej, itak imamo namen iti, če drugače ne bo šlo, samoplačniško k ornk pulmologu.

Mene je enkrat ful razjezilo, ker ortoped ni mogel ugotoviti kaj je narobe z mojimi koleni, da so me tako bolela kar nekaj let. Pa sem hotela iti samoplačniškoin je bil isti ortoped tam. user posted image  Nisem šla, ker bi mi spet rekel, da ni nič narobe, a bolečine za ponoret.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.12.2008 16:52:48   
Estrella*
Naty: ali lahko enačiš obrok narejen na rižovem/sojinem mleku kot obrok na KM????

Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.12.2008 16:59:04   
tally

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image za nakup avta.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?