|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 19:41:16   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz bom pa jutri sestro pri P prosla, če bi mi Vidka stehtala, ker tak malo papa. Ne vem, če ni začel hujšat, skupaj z mamo user posted image user posted image user posted image , danes sem jedla špinačo za kosilo, sem bila že lačna preden sem žlico odložla. user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa s kavo nalivam, brez user posted image , samo kavico.

Pridna puncauser posted image  Jaz sem imela krizo predvčerajšnim in se pregrešila s tem ko sem mogla nekaj pojest po 18huser posted image

Jaz sem tudi včeraj pojedla par napolitank user posted image , pol sem pa bila jezna sama nase. Jutr se tehtam da vidim če je šlo kaj dol.

A ima katera izkušnje s kakšnimi shujševalnimi tabletami? Oz. zaviralci apetita.??

Ja, z enimi dobrimi pred 15 leti. Super so pomagale, ampak jih ne delajo več. Najbrž zato, ker so bile zelo zdrave user posted image user posted image . pa še to: po njih nisi mogel spat, tako naspidiran si bil.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.12.2008 19:43:15   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jaz bom pa jutri sestro pri P prosla, če bi mi Vidka stehtala, ker tak malo papa. Ne vem, če ni začel hujšat, skupaj z mamo user posted image user posted image user posted image , danes sem jedla špinačo za kosilo, sem bila že lačna preden sem žlico odložla. user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa s kavo nalivam, brez user posted image , samo kavico.

Pridna puncauser posted image  Jaz sem imela krizo predvčerajšnim in se pregrešila s tem ko sem mogla nekaj pojest po 18huser posted image

Jaz sem tudi včeraj pojedla par napolitank user posted image , pol sem pa bila jezna sama nase. Jutr se tehtam da vidim če je šlo kaj dol.

A ima katera izkušnje s kakšnimi shujševalnimi tabletami? Oz. zaviralci apetita.??

Jaz sem že vse probala. Sicer so šle kg dol, pa potem tud hitro nazaj. Ne bi jih več jedla, ker niti slučajno niso dobre za zdravje. Je bolje hujšat naravno brez kemije, preverjeno iz prve rokeuser posted image

Absolutno se podpišem. Dodajam: najbolje je spremenit življenski stil.
P.s. ne me gledat kaj delam, le poslušajte kaj pridigamuser posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.12.2008 19:45:39   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul...
Zmenjeno.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.12.2008 19:46:28   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no naš mali spi že od 17h, ga je ati uspaval, upam da ne bo imel spet budnice do 23 h.

Držim pesti za mirno nočko in sladko spanje user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.12.2008 19:58:52   
aurora28
Danes je Gal spal popoldan samo 30 minut in nič več, sem sprva mislila, da bo tečen, ampak je bil prav dobre volje, se je smejal in vriskal. Upam, da bo noč ravno nasprotna. user posted image

A bo katera šla kaj v Ikejo, jaz bi imela nekaj stvari???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.12.2008 20:00:54   
MARTINA25
OJLA!!!

No da ne boste rekle da pridem na RR samo voščit naši Tjaški, zato vam sporočam še zadnje podatke današnje posvetovalnice-za seznam:8110g, 70cm, 43cm obseg glavce!!Bili smo cepljeni, vzeli so nam kri in urin, drugače pa je zaenkrat vse ok!!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.12.2008 20:02:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

OJLA!!!

No da ne boste rekle da pridem na RR samo voščit naši Tjaški, zato vam sporočam še zadnje podatke današnje posvetovalnice-za seznam:8110g, 70cm, 43cm obseg glavce!!Bili smo cepljeni, vzeli so nam kri in urin, drugače pa je zaenkrat vse ok!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.12.2008 20:02:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Danes je Gal spal popoldan samo 30 minut in nič več, sem sprva mislila, da bo tečen, ampak je bil prav dobre volje, se je smejal in vriskal. Upam, da bo noč ravno nasprotna. user posted image

Drugo leto. user posted image  Sem bila v četrtek.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.12.2008 20:02:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

e, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami.
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image  super, da si spet v voznem stanju.Kaj si pa nabavila???

Opla, Astro karavana, 2002 letnik je, ni denarja za novega. Že prej sem imela astro, ampak ni bila karavan, pa sem komaj komaj vozek noter stlačla, pa nič drugega ni šlo v prtljažnik, sedaj pa ga kar lahko vržem noter.

Jaz imam sicer vectro, ki ni karavan in sem zelo zadovoljna z njo. Moj pa vozi karavana. Jaz ne razumem, kako je lahko moja sestra imela cliota pri 2 otrocih. user posted image

Ma saj gre, če je ni majhne razlike.

Saj vem, da gre, samo jaz sem bolj na komot. user posted image  Mi smo imeli nissana primero, ki je  večji od cliota, pa Jaka ni mogel imet normalno noge naravnost, ko je sedel v stolčku. user posted image  Jih je imel narazen, da je lahko sedel.

A si predstavljaš nas (še brez user posted image ), ko smo šli s twingotom na morje user posted image . Smo mu namontirali montano in hajd na morčka. Je šlo brez problema. Kjer je volja, je tudi moč user posted image .

Si predstavljam ja. user posted image  Ena družinska kolegica je z možem hodila v še ta starih časih z bolhco na morje. Pa obvezno sta vzela s seboj zložljive stole in ležalnik, kar je šlo seveda na streho. user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.12.2008 20:03:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no naš mali spi že od 17h, ga je ati uspaval, upam da ne bo imel spet budnice do 23 h.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.12.2008 20:03:17   
Srčekgirll
Lejte to:
Ko mamice ni doma, očetje plešejouser posted image

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10001

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.12.2008 20:04:24   
barbaw
Katina a si spremenila stil? Nič več obnov? Se zgleduješ po nas. user posted image  
Tistele tablete, ki jih ne delajo več in si naspidiran bi meni včasih prav prišle. Verjetno ne bi bila več tako utrujena. user posted image  Kaj so pospeševale srčni utrip?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.12.2008 20:14:14   
barbaw
Jaz sem na broju. user posted image  Ena spi, drugi pa dobi zdaj risanke za lahko noč.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.12.2008 20:15:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Lejte to:

Jao, mene je bila kar groza. Sem hotel otročka kar čez monitor prijet. Jaz bi ga ubila, če bi to bil moj dec. Kar groza me je, ko pomislim na otrokove sklepe, hrbtenico, možgančke, ....

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.12.2008 20:16:17   
barbaw
Samogovori. user posted image  user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.12.2008 20:18:49   
Katina

Katina a si spremenila stil? Nič več obnov? Se zgleduješ po nas. user posted image  

Ja, punca, še tole komaj kdaj sfolgam user posted image .

Tistele tablete, ki jih ne delajo več in si naspidiran bi meni včasih prav prišle. Verjetno ne bi bila več tako utrujena. user posted image  Kaj so pospeševale srčni utrip?

Ja, a veš da so res. Probala sem jih samo 1x, jemala vsaka 2 dni in nisem jedla 9 dni. Shujšala sem kolkr sem mislila, spala skoraj nič, pa nič utrujena nisem bila. Dobile so se le v Avstriji, samoplačniško. Počutila sem se kot da bi me kdo nafilal z energijo. Gore bi lahko premikala. Tudi meni bi kdaj pa kdaj prav prišle. Bolj za energijo kot za hujšat, kajti za hujšat po moje pomaga le tista staromodna varianta: manj žri in več se gibaj user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.12.2008 20:21:51   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Lejte to:

Jao, mene je bila kar groza. Sem hotel otročka kar čez monitor prijet. Jaz bi ga ubila, če bi to bil moj dec. Kar groza me je, ko pomislim na otrokove sklepe, hrbtenico, možgančke, ....

user posted image user posted image user posted image   Še dobro, da še nisem šla gledat. Bom kar preskočila, ker ugotavljam, da sem po user posted image ratala res pravi
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.12.2008 20:22:58   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Žal ne, če bo katera šla bi tudi jaz primaknila skledico.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.12.2008 20:23:59   
Katina

OJLA!!!

Super, da se kaj javiš. Mal te že pogrešam, veš. user posted image za Tjaško.

Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.12.2008 20:27:24   
Anitka

In mamika ima zopet user posted image . user posted image user posted image user posted image  Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image za avto in srečno vožnjo ti želim.

MARTINA user posted image user posted image user posted image za mere in P.

Jana držim pestke, da se ne ponovi včerajšnji večer in boste.

Aurora tudi naš Gal je danes zeloooooooooo malo spal - samo dve rundici (30 minut in 50 minut). Je pa šel zato malce prej v banjico in me prav zanima kdaj bo prvo vstajanje. Upam, da ne že ob polnočiuser posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.12.2008 20:27:27   
MARTINA25
KATINA danes ko sem se peljala mimo Domžal sem ravno razmišljala o tebi....škoda da sem bila tako pozna, drugače bi se ziher ustavila na kavici!!!Drugič pa sigurno!!!!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.12.2008 20:29:02   
Anitka
Aja, še to - naš falot je danes z atijem pojedel tisto malo skutico s sadjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.12.2008 20:30:04   
Srčekgirll
user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.12.2008 20:31:28   
Anitka
Srčekgirll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.12.2008 20:31:57   
Katina

KATINA danes ko sem se peljala mimo Domžal sem ravno razmišljala o tebi....škoda da sem bila tako pozna, drugače bi se ziher ustavila na kavici!!!Drugič pa sigurno!!!!

Le glej, da ne pozabiš user posted image . Drugač te bom s špelininim valjarjem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?