Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 13:59:59
|
|
|
|
jana81
|
no rezultat: tud pri mami je pojedel samo 60ml AM, pol pa spil še mal zize (beri se igral ali cartal), in 100 ml čaja Grem mu zdej meseka dat kuhat za kosilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 14:02:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jaz se pa do večera poslavljam. grem malo počivat k manci, ki tako lepo panča, potem pa domov čao
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 14:16:13
|
|
|
|
tana7
|
čmrlika, ste ta tabure prinesli iz Tunizije?? mi imamo identičnega hvala vsem za info o kašicah in AM iz DMja! pa hvala, ker ne greva na sprehod danes kar se pa konzervansov tiče: naj bi bilo vse napisano na embalaži - če ni, je napaka ali prevara, se zgodi se pa splača jesti čimmanj industrijsko predelano hrano, pa je tako takoj precej manj barvil in konzervansov v bio zadevah pa tega sploh ne sme biti sladkor konzervira, ja, pa sol tudi je pa sladkor še vedno bolj zdrav (ni rakotvoren), kot pa neki maltodekstrini, fenilalanini in podobno umetno sranje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 14:19:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Kasso, kako si? Upam, da vreme preveč ne vpiva nate. Jaz sem bila že pridna in sem že naredila letošnje novoletne čestitke. V kuvertah že čakajo na znamke in poštarja . V naslednjih dneh bomo okrasili stanovanje, ker gremo konec leta na potovanje in bo predpraznično vzdušje prehitro mimo. Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega. Hvala dobro vreme niti ne vpliva toliko kolikor sta mi otroka ta vikend nagajala...Varji pa danes ornk nagaja Ma ti si res pridna s čestitkami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 14:19:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eno vprašanje: naša Manca je donc kakala že 4x in to zmerej bolj trdo, ampak FUL temno zeleno. od kaj bi to bilo? od zelenjave? naš tud vedno kaka trdo, prav kepico, ampak barve so pa različne Pri nas pa ne kaka več trdo, ampak vedno bolj mehko Je pa res, da je sedaj po dolgem času spet dva dni za kosilo papala zelenjavo. Ampak blo je re "nagravžno" zelene barve. Še nikoli videla kaj takega pri njej mogoče pa kaka želodčno kislino...nekje sem brala, da je potem blato lahko zeleno, ni pa nič hujšega. in kaj naj bi to potem pomenilo??? da ima prevč želodčne ksline al kaj? in kaj je razlog temu? nevem natančno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 14:32:04
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 14:41:48
|
|
|
|
CatJa
|
Manca, čestitke za 7 mesecev! Pa tudi Galu za včeraj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 15:20:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo. A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 15:29:58
|
|
|
|
barbaw
|
Vidim, da je danes čisto vremensko tukaj. Pri nas je zjutraj lilo, potem je sonce sijalo, potem pa spet deževalo. Pravi april imamo. Prejšnji teden je bil minus, danes pa 9 stopinj. Komaj zdaj sem lahko prišla do RR. Sem dala Majo v posteljico in je tiho, tako da upam, da je zaspala. Zdaj mi spi samo 2x dnevno in to bolj pošteno. Končno. Jaka pa je juhico in je priden. Sem pomagala še tašči pospravit kuhinjo, ker je moj "svak" prelen. Verjetno bi se mu križ zlomil. deci Mogla bi knjigo prebrat, ker jo moram v sredo nesti nazaj, pa mi ni. Zvečer pa ponavadi tukaj čepim ali pa se mojemu posvetim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 15:51:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo. A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje. ne nikoli še nismo imeli vzdignjenga vzglavja, ima pa povšterček čisto tanek...a to morem pod jogi podložit al kako? no spal je ravn 15 minut, pol je pa začel ornk kašljat in se prebudil. Sva pa skupaj naredila kosilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 15:52:16
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj bi lahko kaj za nazaj brala pa mi ni. Ne mi zamerit. Videla sem, da ste se večinoma vse javljale, le **** ne vem, če se je. Zadnja novica o njej, ki jo vem je bila migrena. Upam, da jo je pustila na miru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 15:53:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je mrknil, spet kašlja v spanju, upam da bo vsaj tako dolgo spal da naredim kosilo. A imaš vzdignjejo vzglavje? Je fajn, da ga dvigneš, če si ga spustila. Otrok lažje diha in ga ne zaliva sluz. Če je hudo bo tako ali tako kašljal, vseeno pa lažje spijo, če imajo glavo višje. ne nikoli še nismo imeli vzdignjenga vzglavja, ima pa povšterček čisto tanek...a to morem pod jogi podložit al kako? no spal je ravn 15 minut, pol je pa začel ornk kašljat in se prebudil. Sva pa skupaj naredila kosilo. Jaz sem ji dala debele knjige pod jogi, da je imela vzdginjeno. meni je to p svetovala že pri prvem ko je kašljal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 15:56:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da je danes čisto vremensko tukaj. Pri nas je zjutraj lilo, potem je sonce sijalo, potem pa spet deževalo. Pravi april imamo. Prejšnji teden je bil minus, danes pa 9 stopinj. Komaj zdaj sem lahko prišla do RR. Sem dala Majo v posteljico in je tiho, tako da upam, da je zaspala. Zdaj mi spi samo 2x dnevno in to bolj pošteno. Končno. Jaka pa je juhico in je priden. Sem pomagala še tašči pospravit kuhinjo, ker je moj "svak" prelen. Verjetno bi se mu križ zlomil. deci Mogla bi knjigo prebrat, ker jo moram v sredo nesti nazaj, pa mi ni. Zvečer pa ponavadi tukaj čepim ali pa se mojemu posvetim. Je kar olajšanje to 2x tno spenje Jaz jo bom nafutrala in gre tud naša za 2h v posteljco. Jo moram pohvalit, ker je dsanes pojedla zelenjavno-mesno enolončnico, cel krožnik Dala sem ji vso zelenjavo, krompir in testenine, vse pretlačila z vilico in zalila z čisto juho.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:00:04
|
|
|
|
špelin@
|
Najprej se samo javljam, za nazaj sem le nekaj malega preletela, zato bom komentirala kasneje. Pri nas je bilo prejle pravo neurje... Sem komaj spravila veliko piko do avtobusa. Katina, na koncert žal ne gre noben od nas, bo pa posnetek na rtv slo in bomo tam gledali Pri P sva z Gregijem izvedela, da gre pač za virozo, ker mali očitno vse pokasira... Bo treba nekako pregurat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:01:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da je danes čisto vremensko tukaj. Pri nas je zjutraj lilo, potem je sonce sijalo, potem pa spet deževalo. Pravi april imamo. Prejšnji teden je bil minus, danes pa 9 stopinj. Komaj zdaj sem lahko prišla do RR. Sem dala Majo v posteljico in je tiho, tako da upam, da je zaspala. Zdaj mi spi samo 2x dnevno in to bolj pošteno. Končno. Jaka pa je juhico in je priden. Sem pomagala še tašči pospravit kuhinjo, ker je moj "svak" prelen. Verjetno bi se mu križ zlomil. deci Mogla bi knjigo prebrat, ker jo moram v sredo nesti nazaj, pa mi ni. Zvečer pa ponavadi tukaj čepim ali pa se mojemu posvetim. Je kar olajšanje to 2x tno spenje Jaz jo bom nafutrala in gre tud naša za 2h v posteljco. Jo moram pohvalit, ker je dsanes pojedla zelenjavno-mesno enolončnico, cel krožnik Dala sem ji vso zelenjavo, krompir in testenine, vse pretlačila z vilico in zalila z čisto juho. Alja. Da bi vsak dan mamico takole razveselila. Ko se jaz spominjam na čas,ko je Jaka bil majhen, se ne spomnim, da bi se tako sekirala zaradi hranjenja. Zdaj pa ne vem več ali zaradi tega ker je jedel ali ker se takrat nisem toliko obremenjevala. Ne spomnim se več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:02:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej se samo javljam, za nazaj sem le nekaj malega preletela, zato bom komentirala kasneje. Pri nas je bilo prejle pravo neurje... Sem komaj spravila veliko piko do avtobusa. Katina, na koncert žal ne gre noben od nas, bo pa posnetek na rtv slo in bomo tam gledali Pri P sva z Gregijem izvedela, da gre pač za virozo, ker mali očitno vse pokasira... Bo treba nekako pregurat... Ti ga verjetno ne boš dala drugo leto v vrtec. Bo več doma kot tam. Upam, da bo tle minilo najkasneje po 3 letu kot pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:02:37
|
|
|
|
tana7
|
hm... gledam paparico a jabolko naj bi skuhali jaz surovega naribam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:03:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 hm... gledam paparico a jabolko naj bi skuhali jaz surovega naribam Jaz dam tudi surovo. Ni nič narobe. čim manj komplicirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:08:13
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega. Ja super , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca ... A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale !!! Ma bom pol...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:18:30
|
|
|
|
hijenca
|
In mamika ima zopet . Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari. Grem sedaj malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:19:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mamika ima zopet . Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari. Grem sedaj malo prebrat. za avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:21:10
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je v mižaklih, Andraž je enolončnico s kruhom jaz sem pa frej . Tu pa skoraj nobene. Jaz sem tudi danes v zaostanku, ker sem imela obiske ravno v času največjega čveka barbaw: nam se miklavž izmika, bo traba na gas stopit, drugače ne bo nič s 7 delom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:21:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Naty*, če ti ne moreš z avtom, se pa mi2 pripeljeva v vaše konce ju3, če vama je prav in če ne bo snega. Ja super , vabljena!!! Ti bom poslala tel. po zs pa pokliči, ko bosta šla od doma. Pa če se še kateri ljubi zapeljat do logatca ... A veste, da prvič po dolgem času nisem brala strani za nazaj, pa mam kr krizo, ker ne vem, kaj ste vse načvekale !!! Ma bom pol... Kake so te kašice od allnature?To so brez mleka in se delajo z vodao al kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:23:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 hm... gledam paparico a jabolko naj bi skuhali jaz surovega naribam Jaz dam tudi surovo. Ni nič narobe. čim manj komplicirat. Jaz sem ji 2x skuhala in ga ni marala, surovega pa je tako tako, max 100gOna je bolj usekana ma marelice, breskve in slive
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 16:24:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je v mižaklih, Andraž je enolončnico s kruhom jaz sem pa frej . Tu pa skoraj nobene. Jaz sem tudi danes v zaostanku, ker sem imela obiske ravno v času največjega čveka barbaw: nam se miklavž izmika, bo traba na gas stopit, drugače ne bo nič s 7 delom. Se zavedam ja. >Jaz pa bom še sama do božiča. Mojega najmanj do 18 ne bo domov in se moram sama znajt. Meni se je Maja po 3/4 ure zbudila. Vseeno spi več kot prej. Se igram z njo, Jaka pa se zraven s svojimi igračkami igra. jaz pa imam laptopa zraven.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?