lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mumu Se pa moram pohvalt da smo se umes pa ploskat naučile in sem kar skakala po kuhni od veselja , čist sem navdušena. Še z nobeno drugo stvarjo me ni tolk navdušla kot s ploskanjem. Zna pa tut že nakazat če bi šla rada v naročje, ma sej vsak dan neki novga pogrunta. Jupiiii, to pa je velika stvar!!! Bravo Tia!!! IZVIRNO SPOROČILO: san se javim, da veste da sm živa. no,m če bo srečanje drug teden, mogoče celo jaz pridem... evo, že urban steguje roke, k hoče da ga dvignem in če ga ne takoj že pleza po men no tolk.. neki kašljamo pa je revček bogi, se mu ful zaletava kašelj To je beseda!!! Pridi san, pridi!!! Pa še pikapokice za Banija, upam, da je že vredu!!! IZVIRNO SPOROČILO: san pozdravčki od urbana Urban pozdravček nazaj!!! Kakšen lepotec si... pa tako velik fantek si že!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Trenutno imam eno drugo težavo. Moja mama je zbolela po moje za kakim rota virusom ali nekaj podobnega, v LJ pa je mož bolan . Kar ne vem kaj bi naredila: al tle ostanem al grem v Lj. Ne bi rada, da se Julija naleze. Pa tudi jaz se ne bi rada nalezla. Sej sem šla danes v lekarno in kupila razkužilo in razkužila wc, kljuke in podobne površine. Upam, da bo zaleglo in da ni že prepozno. Ja, Julija pa je itak prehlajena, ker se vedno tle prehladi. In je hripava, da piska, ko hoče jokat . No, sej danes je boljše. Včeraj zvečer je bila pravi bogec. Gora pikapokic, da se Julija in mamica česa ne nalezeta!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Naša noč je bla boljša, ene 3 krat se je zbudu in nekej jokcal, se je pa kr hitro umiril in nazaj zaspal. Zdej mi pa spi že skoraj 2 ure . To z igračami je pa dobra ideja, bom mal počekirala pa kej javla, če Super za boljšo noč!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Vprašanje ( da ne pozabim, ker sm že parkrat pa boljš da napišem zdej k sm se spomnla ): Zanima me katere AD3 kapljice uporabljate in do kdaj jih boste dajale A mogoče katera daje Oleovit D3 kapljice, do kdaj jih boste dajale in koliko kapljic na dan????? Mi smo meli krče po plivit kapljicah in uporabljamo Oleovit D3, mi dajemo po 1 na dan. Sm slišala če se D vitamin preveč dozira se kopiči v telesu in pol že škoduje- baje Mi imamo kapljice AD3 od Krke... jih pa pijemo zdaj 10 na dan po navodilih P. Jemljejo jih pa do enega leta ali dlje, če P tako predpiše! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki drugače je pa tudi naša noč bila ....ma ne vem kaj mu je. zdej vsakič ko se zbudi, se dvigne z rokico ob ograji in se seveda čist zbudi ...pa dojimo se po novem 4- krat na noč in ne na dan.....namesto, da bi zmanjševali dojenje, ga povečujemo . tko, da so zdej zgleda dojenčki na T začel štrajkat s spanjem Držim pesti, da bodo noči kmalu spet take, kot ste jih navajeni - prespane!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Tai je spal odlično!!! Mi zadnje tri noči prespimo, smo pa zato čez dan ultra tečni!!! In še razlog... danes je na plano pokukal tretji zobek (spodnja leva enkica)!!! Se pa tudi že vidi zgornja desna, tako, da mislim, da bo tudi ta danes ali jutri zunaj! Tako, da kak dan bo še verjetno pestro pri nas... no, bomo že zdržali, glavno, da so noči prespane!!! za prespane noči in tretji zobek, za četrtega pa upam, da bo kmalu ven pokukal brez bolečin! Hvala za lepe želje!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki uau, bravo , le tako naprej Tai ....pa čestitke za novega zobeka in naj čim hitreje pogleda naslednji zobek ven. Hvala tudi tebi Dinki!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki za tisti mobitel pa lahko kar pozabim pa naj bo še tako poučen , ima Tit že 2 svoja mobitela pa niti slučajno nista zanimiva....on hoče očijevega in maminega...kar velike oči dobi in se začne stegovati za telefonom ko začnem kaj telefonarit Kot bi sama napisala... pri nas je TOČNO tako!!! IZVIRNO SPOROČILO: san nam še vedno druga zg. enka dela preglavice in še dvojka poleg, ma je bani že čist bogi danes. je kar vročičen in nič ne je. no, doji pa se lepo in seveda kupljena kaša, ki je bila doma za rezervo, mu je tudi teknila . Naj bo zobek čimprej zunaj!!! IZVIRNO SPOROČILO: san še najraje od vsega pa dela zadnje par dni počepe z eno roko se drži in gre gor in dol in to ponavlja v nedogled, v drugi roki pa obvezno kaj drži. pa zdej neki celo pomaha. tko pogleda roka, pa pol neki čudn pomaha in pol z obema ful maha in cvili zraven . Bravo Urbanček!!! Za počepe in za mahanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: san pa taiu za zobek Hvala lepa!!! Katiandi super slikica bejbija v nahrbtniku!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Ta noč je bila krasna, tako da lahko še malo potegnem. Super za krasno noč!!! Ursi2 dobre slikice Lukca... krasen fantiček je!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 rada bi vas vprašala, kakšni so že znaki za 6 bolezen! a je najprej vročina in potem izpuščajčki? kje? pri Lanu sem prejle vidla, da ima po trebuščku in prsih izpuščaje, drugje še zaenkrat ne! Tri dni visoka vročina, potem vročina pade in se pojavijo izpuščaji... Po tvojih besedah sodeč, imate ravno 6. bolezen! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, čestitke za prespane noči!!!! Da bi bilo tako tudi še naprej!!!!!!! In seveda čestitke za zobeka, pa da vam drugi ne bi delal problemov!!! Hvala za čestitke in lepe želje!!! Evo, sem vas skoraj dohitela... zdaj bom pa spet čez celo stran! Zdaj grem pa bejbija uspavat, in če bo hitro zaspal, pridem še nazaj!
< Sporočilo je popravil lucalu -- 30.11.2008 9:12:28 >
|