Ursi2
|
Zdej pa da še malo pokomentiram! Mergetka, kaj pa če bi poskusila z riževim aliovsenim mlekom. Sej vem, da se sliši malo čudno, ampak je boljšega okusa in vonja pa tudi dobro je. Seveda se je treba malo navadit, ampak ni slabo. Potem pa mu lahko nardiš pire s tem mlekom ali pa corn flakes. Naš ga obužuje. Prav tako ima rad ovsene kosmiče,laneno seme in suho sadje z riževim mlekom. Pa skuhaš mu lahko vanilijev puding pa zmešaš z rižolinom, pa mogoče kako jabolko ali banabo ali kako drugo sadje. Drgač pa res ni slabo, da krompir zmučkaš kr z vodo, v kateri se je kuhal. No, pa vem, da meni ima pečena zelenjava bolj dober okus kot kuhana, pa še kak česen in peteršilj zraven-mnjam! Meni so tudi hotli predpisat Alernovo, pa nisem hotla, ker mi sam okus tega mleka sploh ne potegne, se da pa s tem mlekom nardit zlo dobre stvari. NČK, mi smo pa bili v bolnici 21.10, pa še zdej nimam rezultatov. A ste jih dobili domov ali k zdravnici? Mumu, upam, da bo današnja noč boljša in bote vsi spali kot polhi! Timoty, ful sem vesela, da je bila noč že boljša. Pa še veliko , da bi bila današnja še boljša in da bo Timi že čisto zdrav!!!!! Si vaju kr predstavljam, kako sta ga gledal, kaj vse dela v posteljci. Ja, taki trenutki so zlata vredni. Sploh ne veš, a bi se smejal ali jokal. Kam le beži čas? Super, da vama je uspelo dokumetirat vse!!!!! Jz sem tudi prej dala Lukija spat pa se hočem it v pižamo oblečt, pa grem nekaj v kopalnico in mimo Lukijeve sobe pa slišim, da neki ropota v postli. Pa pogledam not, Luka pa na kolenih in se dvigoval, da bi dosegel račke, ki mu visijo nad posteljco. Sem hitro mojga poklicala pa sma ga potem ene 10 min gledala, kaj vse dela, pa se postavlja in vdelava po postli. Jz sem bla čist solzna pa kr smejala sem se obenem. Ja, še delujejo hormoni! AD3 kapljice: Mi smo uporabljali od začetka AD3, pa je imel krče in mu jih potem nisem devala od začetka. Potem sem mu jih pa spet začela devat, pa ga je še kr matralo, tako da mu sedaj dajem Plivit D3 po 2 kapljici na dan. Jih mislim pa še kr neki časa devat, kako leto že.Se mi zdi, da ne more škodit. Če pa bojo kaj drgač rekli, potem pa ne. Dinki, upam, da bo Tit spet se spomnil, da zna že prespat skoraj celo noč in te bo danes razveselil s tem! Lucalu, čestitke za prespane noči!!!! Da bi bilo tako tudi še naprej!!!!!!! In seveda čestitke za zobeka, pa da vam drugi ne bi delal problemov!!! San, upam, da vam bojo tile zobki kmalu nehali delat take probleme!!!!Pa da bi danes že boljši spali in bi bil Urban spet tako dobre volje kot je ponavadi!!!!!!!! Katiandi, zgleda, da tvoj sonček zlo uživa v tem nahrbtniku.Res je posrečen!! Ja, to je tudi še en nakup, ki bi ga rada izvedla enkrat v začetku drugega leta. Mi je zlo všeč pa praktično pa rada bi spet malo hodla v hribe ne samo po asfaltu. Vilma, super, da ste imeli fajno noč . Da bi bilo čimveč takih in da bi kmalu jedli tudi zelenjavo! Kaj pa če daš bučke ali korenček zraven k jabolkam? ali pa sladek krompir? Tina50, kako sem vesela, da je Lan boljši. Vem, da te je zlo skrbelo, sploh ker je bila tako visoka vročina. Mislim pa, da glede na opis bi lahko bila 6. bolezen. Sicer ne vem točno, kje se pojavijo izpuščaji, ampak je znač, da je najprej 3 dni visoka vročina, potem pa vročina pade, pa se naredijo izpuščaji! Za vsak slučaj pa še en kup , da bo šlo samo še na boljše!!!! Ti pa se kr lepo spočij in naspi!!!!!
|