|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
29.11.2008 13:03:02   
TIMOTY
Pozdravljene!

Naša noč je bla boljša, ene 3 krat se je zbudu in nekej jokcal, se je pa kr hitro umiril in nazaj zaspal.user posted image user posted image
Zdej mi pa spi že skoraj 2 ure user posted image . To z igračami je pa dobra ideja, bom mal počekirala pa kej javla, če najdem kakšno dobro stvar!
Naš user posted image nas je pa tako lepo presenetu zjutraj, slišimo da nekej momlja pa se obadva dvigneva, da mal pofirbcava in se drži za posteljico in sam stoji ter nekej čeblja, naju zagleda in začne vriskat od veselja, sva bla čist zmešana, kr stala sva tam in ga gledala, se čudila kako se hitro razvija.....Pol se pa spomneva, da bi ga lahko posnela in moj hitro skoči po kamero in ga posname, tako da je vse dokumentirano! user posted image user posted image Super dobro jutro je blo, sva bla tako ponosna!

Ursi2: Meni je ta mizica všeč. Bom tud jst mal pogledla. Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ko smo že pri hrani:
ali je katerea že kuhala SLADKI KROMPIR? (sem nabavla prav gomolje sladkega krompirja ... ) Kako se ga pripravi ... oz. kakše okus sploh ima ta reč?

Mi sladki krompir že skoraj 2 meseca prakticiramo in ga obožuje. Jst ga olupim in narežem na kocke, dam v vrelo vodo in kuham da se zmehča ( približno 30 min.- se kr hitro zmehča ). Ali pa ga spečem v pečici še z malo druge zelenjave. Okus je pa sladek, dober tudi meni. Naš ga ma res rad! Probaj!

Mumu: Želim ti, da današnja noč mine bolj mirno! Da se tud ti naspiš in dobiš ta lepotni spanec user posted image .

Zdej pa letim, da še skuham do konca, dokler še spi!
Pr nas je tolk snega, da je belo. Je pa lepo za videt, na toplem čajčkam in gledam skoz okno, prava zimska idila.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.11.2008 14:51:09   
TIMOTY
Vprašanje ( da ne pozabim, ker sm že parkrat pa boljš da napišem zdej k sm se spomnla ):
Zanima me katere AD3 kapljice uporabljate in do kdaj jih boste dajaleuser posted image
A mogoče katera daje Oleovit D3 kapljice, do kdaj jih boste dajale in koliko kapljic na dan????? Mi smo meli krče po plivit kapljicah in uporabljamo Oleovit D3, mi dajemo po 1 na dan. Sm slišala če se D vitamin preveč dozira se kopiči v telesu in pol že škoduje- bajeuser posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 29.11.2008 14:53:14 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.11.2008 16:30:38   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Vprašanje ( da ne pozabim, ker sm že parkrat pa boljš da napišem zdej k sm se spomnla ):
Zanima me katere AD3 kapljice uporabljate in do kdaj jih boste dajaleuser posted image
A mogoče katera daje Oleovit D3 kapljice, do kdaj jih boste dajale in koliko kapljic na dan????? Mi smo meli krče po plivit kapljicah in uporabljamo Oleovit D3, mi dajemo po 1 na dan. Sm slišala če se D vitamin preveč dozira se kopiči v telesu in pol že škoduje- bajeuser posted image

Jaz dajem Titu Oleovit D3 kapljice eno na dan. Naj bi se jih dajalo do enega leta oz. drugače če pediatrinja predlaga.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Mogoč mu pa res ne pašejo moje "umetnine" v kuhinji...user posted image
Danes sem mu jih pa skuhala (bučke) s krompirjem in spet aptamil in spet ni velik jedel. Pa še juhico sem mala z rumenjakom zakuhano, pa mu ni šla... No, pol popoldanska malica je bila pa pretlačena banana in marelična hipp kašica in je ful jesel. Zgleda, da se mu odpre popoldne....

mergetka, se strinjm z NČK. Jaz od kar kuham za Tita nikoli ne uporabljam AM kot dodatek h GH. Zakaj pa bi ga? Sej ga itak še zmeraj dojiš, tako da mleka dovolj dobi. Jaz mu pire, zelenjavo, polento, testenine....vse delam z vodico, ki se prekuha poleg zelenjavice. AM dobi le v kupljenih kašicah zvečer (riževa kašica, kašica z jabolkom in korenjem, kašica s sedmimi žiti,...)

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Prov lepo je pogledat vn skoz okno k je vse belo user posted image user posted image user posted image (škoda ker pada dež, to bo veselica na cestah). Naša noč je bila pa res katastrofalna, spala sem samo 4,5 ure in zdaj razumem, ko kdo reče, da se je čez noč postarau za 10 let user posted image user posted image user posted image .

Jaaaaa, v ful lepo jutro smo se zbudili user posted image , mi je prav žal, da je napovedan dež in da bo ta pobral vso to belino user posted image .
drugače je pa tudi naša noč bila user posted image ....ma ne vem kaj mu je. zdej vsakič ko se zbudi, se dvigne z rokico ob ograji in se seveda čist zbudi user posted image ...pa dojimo se po novem 4- krat na noč in ne na dan.....namesto, da bi zmanjševali dojenje, ga povečujemo user posted image . tko, da so zdej zgleda dojenčki na T začel štrajkat s spanjem user posted image ....me zanima kako je spal Tai?

Od Tita najljubše igračke:
kabli,
copati,
žlica,
igralna konzola od PS3,
daljinc,
telefon....
user posted image user posted image user posted image

ja tko je pri nas, vse kupljene igrače mu niso nikoli toliko zanimive kot našteto.

San, krasen je tvoj sinko user posted image
in pa vsem marčevcem en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da minejo prehladi....kot berem so skoraj vsi bolčkani user posted image user posted image user posted image ....no, naš Titek je (že trkam) zaenkrat še zdrav kot user posted image . Naj tako tudi ostane user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.11.2008 16:40:17   
Dinki
No, drugače sta pa teli 2 igrači najbolj zanimivi, verjetno tudi zato ker sta med najbolj frišnimi. se pa lahko pohvalim, da znam že skoraj vse pesmice peti iz pojoče knjige user posted image user posted image user posted image .

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.11.2008 17:26:05   
lucalu
Pozdravljene mamice! Samo na brzino se javljam, ker dete ne pusti. user posted image
Snega pri nas skoraj ni več, je vse tako grdo in mokro... groza! Smo prišli malo prej iz sprehoda in sem mokra do kolen...
Drugače smo vredu, detece pa ne da mira... niti 5 min. Zdaj se igra z atijem in me že kličeta...

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
....me zanima kako je spal Tai?

Tai je spal odlično!!! user posted image  Mi zadnje tri noči prespimo, user posted image  smo pa zato čez dan ultra tečni!!! In še razlog... danes je na plano pokukal tretji zobek (spodnja leva enkica)!!! user posted image  Se pa tudi že vidi zgornja desna, tako, da mislim, da bo tudi ta danes ali jutri zunaj! Tako, da kak dan bo še verjetno pestro pri nas... no, bomo že zdržali, glavno, da so noči prespane!!! user posted image

Zdaj pa res moram it, pokomentirala vas bom kasneje, ker me kličeta Tai in ati... naglas!!! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.11.2008 17:46:38   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tai je spal odlično!!! user posted image  Mi zadnje tri noči prespimo, user posted image  smo pa zato čez dan ultra tečni!!! In še razlog... danes je na plano pokukal tretji zobek (spodnja leva enkica)!!! user posted image  Se pa tudi že vidi zgornja desna, tako, da mislim, da bo tudi ta danes ali jutri zunaj! Tako, da kak dan bo še verjetno pestro pri nas... no, bomo že zdržali, glavno, da so noči prespane!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image   za prespane noči in tretji zobek, za četrtega pa upam, da bo kmalu ven pokukal brez bolečin!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.11.2008 18:41:20   
TIMOTY
Mal sm pogledla in najdla par igrač, ki so mi všeč ( otroci so si pa različni, zato ima vsak rad določene igrače ):
Ta slonček se mi zdi poučen:
user posted image

Za tiste, ki so nori na mobije ( naš je tud ), pa ta je poučni:

user posted image

Ta žirafa mi je všeč:

user posted image

Jajčki smešnoglavčki, ki jih zlagajo

user posted image

Ursi2: Pa nekaj za Lukca

user posted image

Mi mamo tega slončka pa ga ma ful rad:

user posted image
Pa ta polžek se tud zaziblje in se pol začne melodija, da se nauči oblike:
user posted image

No, sej jih je fuuuuullll sm ta pravo je treba izbrat za svojega otroka!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 29.11.2008 18:44:47 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.11.2008 19:04:56   
mergetka
Ojla, mamice!

Kak smo uživali na snegu!!!user posted image user posted image

mergetka, se strinjm z NČK. Jaz od kar kuham za Tita nikoli ne uporabljam AM kot dodatek h GH. Zakaj pa bi ga? Sej ga itak še zmeraj dojiš, tako da mleka dovolj dobi. Jaz mu pire, zelenjavo, polento, testenine....vse delam z vodico, ki se prekuha poleg zelenjavice. AM dobi le v kupljenih kašicah zvečer (riževa kašica, kašica z jabolkom in korenjem, kašica s sedmimi žiti,...)

Hvala Dinki. Sej aptamil prakticiram zadnje par dni, ker sem kupila one male vrečkice v Dm-u. Hotela sem probat, če mu bo pire boljše...
Danes je spet jedel skoraj sam breskovo kašico hipp. Od vseh drugih obrokov je uspel pojesti 2-3 žličke user posted image . Ma bo že...

Igrače (Terida, super ideja user posted image user posted image user posted image , pa hvala od Maticauser posted image ):
  • pojoča knjigica je tudi pri nas zakon (najprej sva z user posted image znala Dva avtobusa, a ve tudi?)
  • pa ta vstavljalec (čeprav zaenkrat da rumeni del takoj dol in pol vse kocke ven, pa tolče z njimi)
user posted image
  • nad to opico je pa najbolj navdušen dedi user posted image , no pa tud Matic se kr ful igra z njo:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=42969&pcat=gobabygo

• pa hiška je tudi fajn, sem mislila, da bi mu jo dala kasneje, pol sem jo pa sestavila in jo obožuje:user posted image
Mene tud zanima, kake poganjalce imete oz. jih mislite kupit?

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Zanima me katere AD3 kapljice uporabljate in do kdaj jih boste dajale
A mogoče katera daje Oleovit D3 kapljice, do kdaj jih boste dajale in koliko kapljic na dan????? Mi smo meli krče po plivit kapljicah in uporabljamo Oleovit D3, mi dajemo po 1 na dan. Sm slišala če se D vitamin preveč dozira se kopiči v telesu in pol že škoduje- baje

Mi mamo krkine ad3 in najbrž do 1 leta.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Terida, hvala za info o igračkah. To je pa res super ideja, da si malo izmenjamo izkušnje z igračkami, ker ko prideš v trgovino, bi kar vse pokupil, ker je tako simpatično. Vprašanje pa kaj je našim škratom všeč.

A ima kdo tole:
user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167434
Se mi zdi, da Julija še ne bi znala to graditi, ma zna bit zanimivo.

Podobno smo dobili za darilo, pa mu je kr fajn dol dajat. Nazaj še ne zna, je pa fajn igrača po moje.

Zofy, upam, da ne zbolite!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.11.2008 19:23:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

....me zanima kako je spal Tai?

uau, bravo user posted image user posted image user posted image , le tako naprej Tai user posted image ....pa čestitke za novega zobeka user posted image  in naj čim hitreje pogleda naslednji zobek ven.

Timoty, super igrače si dala gor user posted image ...tudi meni se tista žirafa dopade. kje se jo pa kupi...BC, Pika poka? mogoče veš ceno? 
user posted image  za tisti mobitel pa lahko kar pozabim pa naj bo še tako poučen user posted image , ima Tit že 2 svoja mobitela pa niti slučajno nista zanimiva....on hoče očijevega in maminega...kar velike oči dobi in se začne stegovati za telefonom ko začnem kaj telefonarit  user posted image

pojoča knjigica je tudi pri nas zakon (najprej sva z user posted image znala Dva avtobusa, a ve tudi?)

Jaaaa user posted image
moj dragi kdaj začne žvižgat kakšno od teh pesmic in se pol jezi češ kakšne so to pesmice, da te tko hitro zasvojijo user posted image

Podobno tej igrači
user posted image
pa imamo mi tole iz Ikee

user posted image

in jo tudi le razstavi, natika jih pa še ne nazaj. So mu pa zanimivi te kolobarčki....seveda so skoz v ustih, les je najboljši za masažo dlesni user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.11.2008 19:28:21   
Dinki
Moj sinko je šel danes popoldne spati ob 5h in spi lumpek še zdaj, namesto da bi to ponoči počel tako kot oči in mami user posted image
me prav zanima kdaj bomo šli spat in kakšna bo spet noč....
sem že dvakrat šla v sobo, da bi ga zbudila, pa je čista komica.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 29.11.2008 19:29:41 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.11.2008 19:59:00   
TIMOTY

Timoty, super igrače si dala gor user posted image ...tudi meni se tista žirafa dopade. kje se jo pa kupi...BC, Pika poka? mogoče veš ceno? 
user posted image  za tisti mobitel pa lahko kar pozabim pa naj bo še tako poučen user posted image , ima Tit že 2 svoja mobitela pa niti slučajno nista zanimiva....on hoče očijevega in maminega...kar velike oči dobi in se začne stegovati za telefonom ko začnem kaj telefonarit  user posted image

Ta žirafa se dobi v spletni trgovini sonček, na te strani si poglej http://www.soncek.si/si/fisher-price-k8844-zirafa-z-zogicami-i13536.shtml ( spletna cena je pa 39,99 eur ).
Najdla sm še eno, ki je meni zelo fajn in mislim da bi naš užival na tem ( gugalnik ), pa ta pupika je tko lušna:

user posted image

HVALA za odgovore glede kapljic! user posted image
Zdej grem pa malega uštimat za spat!
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 29.11.2008 20:00:10 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.11.2008 20:45:42   
mumu
Evo mene, dober večer vsem skupaj

Dan je kar lepo minil v primerjavi z nočjo user posted image  (smo imeli od enajstih pa do dveh zjutraj zabavo, ob pol sedmih pa smo bli že pokonci). Mah pa sej bo enkrat bolš user posted image . Je bil moj bodoči možek priden, da sem se naspala on je pa Tio odpeljau k omici na obisk.

AD3 KAPLJICE: smo imeli krče in sem ji dajala oleovit kapljice, sedaj pa ji dajem AD3 (no ja jih je že zmanjkalo) tako da smo spet na oleovitu ji pa dam kar tri kapljice pa se mi zdi malo AD3 sem dajala po sedem kapljic, jemati pa jih morajo do enega leta.

IGRAČE: imamo par didaktičnih igrač, najbolj zanimivi pa so papirnati robčki in ropotulja. Za darilo pa bo dobila pametnega kužka.

NČK: tvoji posti so pa zakon, kar spočijem zravenuser posted image .

Zdej sem pa že stroj opranih cujn dobila, tko da grem zlagat, pol pa v mižule.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa seveda vsem skupaj mirno noč.user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.11.2008 20:54:31   
san
dober večer drage moje

nam še vedno druga zg. enka dela preglavice in še dvojka poleg, ma je bani že čist bogi danes. je kar vročičen in nič ne je. no, doji pa se lepo in seveda kupljena kaša, ki je bila doma za rezervo, mu je tudi teknilauser posted image .

pa že jokamo....

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.11.2008 21:08:25   
san
spančka spet

no, nisem vas upsela prebat še nič, vidim da limate slikce igrač

naš urban ima najraje razne papirje, pa škatle, pa mačje posodice so mu izredno zanimive, pa škatle od makaronov in vrečke v katerih je hrana, pa žice so zakon, pa copati, sploh moji in čevlji, pa razne palice in da ne govorim o metli in sesalcuuser posted image . od igrač pa rad podira kocke, drugače pa vsako mal pogleda, z njo pomaha, če ropota mal pokusi in to je to. rad se na konju gunca, al pa v viseči mreži, jo s slingom naredim. še najraje od vsega pa dela zadnje par dni počepe z eno roko se drži in gre gor in dol in to ponavlja v nedogled, v drugi roki pa obvezno kaj drži. pa zdej neki celo pomaha. tko pogleda roka, pa pol neki čudn pomaha in pol z obema ful maha in cvili zravenuser posted image . pa najraje je za majhno mizico, ki jo imajo otroci, na majhnem lesenem stolču čiča in papa. prav sladek je. kot v vrtcu sedijo in to mu je blazno všeč, če mu dam tam kakšno kašo za jest, al pa piškot. pa zdej je pogruntu kako je fajn, če kaj na tla pade, še posebej, če zaropotauser posted image .

evo, toliko

aja,tista pojoča knjiga na sliki. jo ima moja nečakinja in ko smo pri njih na obisku jo otroc takoj vzamejo in unga pojočga polža in telefon in ko sm slikco vidla sm takoj začela pet pluj pluj barčica in avto po cesti drvi... aaaa, mi gre na živce, k zdej ne gre iz glave in si skoz to mrmramuser posted image

zdej vas grem pa poskusit prebrat mal

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.11.2008 21:13:42   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

kaj ve mislite o teh dveh igračah?

Piano

user posted image

ali mizica

user posted image

Tale ta druga (mizica) se meni že zlo dolgo dopade, sam nisem hotla preveč mojmu težit.
Zadnjič pa vidi v enih prospektih in se mu ful dopade. Pa zdej malo iščem, kje bi dobila kako ugodno varianto.
Bi mu pa za Božička dala
Meni se zdi zlo dobra stvar, za motoriko in tudi za  razvijanje drugih sposobnosti. pa še postavlja se lahko zraven. Je pa tudi tk, da je lahko brez nogic in je plošča kar na tleh. Se mi zdi, da je še kr trpežna igrača in bo za kr nekaj časa, pa tudi za naslednjega še bo zdržala.

Me pa malo vaša mnenja ali celo izkušnje  zanimajo!
Hvala vam

jaz nisem dober svetovalec, namreč mi grejo igrače že pošteno na živceuser posted image , sem jih že par škatl odnesla na karitas, ker sem pri izabeli kot blazna kupovala od kock, do poganjačev, svega i svačega... lesene, pa plastične, pa take in drugačne. in pol pri izididorju sem jih kar lepo enkrat spakirala, ker so potem kar ležale in sta pozabila na njih in jih nista uporabljala več kot en teden in odnesla mal na karitas, mal na rdeči kri in nekaj na vrazov trg. pa jih imamo še zmeri preveč in urbanu ne mislim nič kupovat. kakšna grozna mama smuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.11.2008 21:15:08   
san

OH, ja URSI, njami, kakšna Torta!

Gospe, kar postrezite si!

U, je dobra, kar čutit je, da notri ni sojinega lecitina user posted image . Pa da ne redi! Kar poslušajte-rita nič ne poka od raztezanja- opa, kera je bla????? no, saj ni nič hudega, najprej zdravje, potem kulturauser posted image , pa da od širjenja ne poka ...

kar še kakšen košček vzemite, smo šele taprvi štuk pojedleuser posted image .

Pa hvala ursi za sladke želje. Kar naj meso postanejo.user posted image

joj, je bila slastna, hvalauser posted image . sm se pa danes res s tapravimi basala, ampak prav zares basalauser posted image

tvoji posti res sprostijo mal človekauser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.11.2008 21:17:07   
san

In danes mu naredim pire z aptamilon in na čebulici prepražene (prvič) bučke, da bi rajši jedel.

uf, saj to je pa user posted image . Čebula pa AM ... Poskusi brez AM. Js anji poleg bučk pripravim še v juhi kuhan krompir v kosih. Bučke zmiksam (ker se drgač breveč vlečejo ko smrklji), krompir pa premečkam. Nato jedi zmešam skupaj ... če ej pregosto dodam juhico, da je bolj redko.

NČK, user posted image user posted image za izvidEe. Ena fina čokolada pa vseeno obstaja, ki nima soje notri. Mislim, da sem jo dobila v Merkatorju in sicer je iz "kolekcije" pravične trgovine in ima ful kakava notri...mmmmmm... Jaz sem čist čokoloholik, si ne predstavljamm kako je (pre)živeti brez user posted image

O, hvala za info. Bom šla raziskat user posted image

ko smo že pri hrani:
ali je katerea že kuhala SLADKI KROMPIR? (sem nabavla prav gomolje sladkega krompirja ... ) Kako se ga pripravi ... oz. kakše okus sploh ima ta reč?

Mogoč mu pa res ne pašejo moje "umetnine" v kuhinji...user posted image
Danes sem mu jih pa skuhala (bučke) s krompirjem in spet aptamil in spet ni velik jedel. Pa še juhico sem mala z rumenjakom zakuhano, pa mu ni šla... No, pol popoldanska malica je bila pa pretlačena banana in marelična hipp kašica in je ful jesel. Zgleda, da se mu odpre popoldne....

Aha, čokolada: iz Dm Alnatura, 70 % tudi brez soje user posted image user posted image user posted image , sem jo danes do konca snedla in za hec pogledam sestavo in si mislim: super novica za NČK user posted image !

Jutri pa
user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa če mu poskusiš dat tisto kar vidva jesta? drgač so pa kašice tud čist ok. sej sadje ki ga kupujemo je tut špricano... pa zelenjava... bogve kaj je boljše

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.11.2008 21:27:44   
san
še hitro čestitke tii za ploskanjeuser posted image

pa taiu za zobekuser posted image

pa titu sporočam, da mora tudi ponoči lepo pančkat, ne sam čez dan (p.s. a sta se z urbanom kaj zmenila? ker mi tud nč ne spimo, ponoč okol hodmo in se nosmo in smo bogi, no sej bo minilo)

pa juliji, da ne bi zbolela, pošiljamuser posted image user posted image user posted image in seveda mamici tudi

aja, kapljice imamo mi d3, eno na dan

pa hvala za čestitkeuser posted image

aja, že včeraj smo se veselili snega, je bilo tako lepoooo. s tavelkimi smo kar bedel in se igral božič user posted image , zjutraj je bila pa prva stvar po zajtrku kombinezoni in že smo se kepal na vrtu, pa snežaka smo nardil in še avto očistil in skidal. urban je sicer vse radovedno opazoval, a ni bil pri volji.... pol ga pa nism nič na sneg dajala. upam, da se obdrži, da se ga bo mogoče, ko se bo bolje počutil, kaj bolj razveseli

pa se je zbudil
mirno noč

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.11.2008 21:49:26   
Katiandi

Pozdravljena tudi ti, KATIANDI, babnica naša! Kja maš lepo nasmejanega Jakata! A ga res Gargi kličete? Kako je pa do tega prišlo? Me firbec ...

Ga ati tak kliče - ljubkovalno. Ko je imel še samo spodnja dva zoba, je bil Gargi - kot Gargamel iz Smrkcev. Zdaj ko ima pa dvojke zgoraj in še ne enk, je pa kot Hugo.

Vas berem, kako imate nekatere bolane otročke (ali pa so bili) pa me kr stisne in imam cmok v grlu. Najbolj grozno je bit mama, pa da lastnemu otroku ne moreš pomagat ko je bolan. Že ko Jaka hrope me kr duši pa sama kašljam, da bi se še on odkašlu. Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image , pa da čimprej ozdravijo.

Še ena današnja slikca:
user posted image
Smo si sposodili rukzak in ga malo sprobavamo, preden si kupimo svojega. Res fajna stvarca, komi čakam da bo pomlad, da bomo mal po Sloveniji hodili, ali pa se s kolesom vozili.

Predlogi za igrače so super, tiste magične kocke ima Jakova sestrična in se rad z njimi igra, ko gre na obisk. Naš bo dobil za Miklavža lesene kocke, pa pižamo, pa sanke mu moramo kupit. Bomo verjetno lesene z ograjico, da bo lepo noter sedel pa tudi dlje so uporabne. Kaj pa ve misite, ali je bolje kake plastične, kot kak bob, ali raje lesene?

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.11.2008 22:16:48   
Vilma
Dober večer punce user posted image
Ste spet načvekale sto na uro! Samo na hitro par besed, potem pa spat. Itak je deset zame že pozna ura, ponavadi sem že v postelji. Ta noč je bila krasna, tako da lahko še malo potegnem. user posted image  Včeraj sem bila ubita, sem šla spat že ob devetih in zgleda se me je moja miška usmilila, je spala do 7.30! user posted image  Sicer se je 2x zbudila za dudo in 3x za dojenje, ampak to sem itak navajena. Najbolj fajn je bilo to,da mi ni bilo treba vstat ob petih. user posted image  
Zelenjave še vedno ne mara, ampak pustimo zdaj to.

Vidim, da poteka velika debata o igračah.
Julija ima rada lesenega kužka Flokija in žabico Filipa. Sta še od Dominika, tudi on je bil nor nanje. Imata tako fino nogice na štrikcih in so super za v usta. Se pa dobijo te igrače pri Ribnčanih oz. pri suhi robi. Super, priporočam! So pa tudi zato fajn, ker z njimi uprizarjam lutkovno predstavo in se Julija kar trese od veselja, Dominik pa poka od smeha. user posted image
Ravno tako ima rada lesene puzzle. Eichhornove. So spet od DOminika, ampak kaj čem, je tolk igrač doma, da mi je groza, da bi za njo nove kupovala.

Tudi tale jajčka Tomijeva imamo, so super, oba se rada igrata z njimi! user posted image

user posted image

Slonček, še bolj priporočam, spet so borbe okoli njega. Dominik bi ga vlekel po sobi za vrvico, Julija bi vrvico tlačila v usta. user posted image
user posted image  

Hit pa je definitivno tale Eichhornova igralna kocka. Kupila sem jo Dominiku za 1. rojstni dan in je aktulana za oba. Najbolj norita za labirintom, Dominik zelo rad tudi riše po tabli še raje pa briše z gobico. user posted image  Včasih dobi tudi glasbeni navdih in tolče s palčkami po kocki. user posted image  Skratka na vsaki strani kocke ena igrača. Zgleda pa takole:

user posted image

Julija se zelo rada tudi igra s knjigicami za v vodo in knjigico žabo. Je taka fina žabica, ki ima v trupu knjige in zelo dolge krake - so spet ful fajn za v usta. user posted image

Na vozičku je pa hit žirafa:
user posted image

Naša dva se zelo rada igrata z igračami. Tud pliškote imata rada, Dominik je sploh nor nanje, jih da na tla in se meče po njih, sploh ko je malo zaspan. user posted image  Julija pa vse repke, ušeska, roke in noge v usta tlači. user posted image  Tudi ropotuljice ima Julija rada....Skratka noči imamo res nemirne, kar pa se dnevov tiče, sem lahko zadovoljna. Julija se včasih sama igra tudi po več kot uro. user posted image  Tako da jo moram tudi pohvalit, ne samo kritizirat.

Uf sem se razpisala, zdaj pa šibam spat.
Lahko noč

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.11.2008 22:49:37   
Ursi2
Živjo, punce!
No,se vidi, da je slabo vremeuser posted image , da ste kljub vikendu kr neki načvekale!user posted image user posted image user posted image Pridne!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
No, naša noč je bila danes taka čudna. Meni se je vlekla, ko ne vem kaj. Sem šla že x-krat k Lukanu pa sem ga mirila, da jeuser posted image nazaj. Pa pridem nazaj v spalnico, prepričana, da je ura že nekje 6 zjutri, pa ugotovim, da je šele 2. Sem se sam sesedla,, kaj a še 5-6 ur bom tkle hodla sem pa tja. Pol pa se je ob ene 4 dojil, pa mi žeuser posted image nazaj, pa ugotovim, da ima pižamico čisto mokro spredaj, da je tako lulal, da je šlo vse skoz in itak, da sem ga mogla celga preoblečt in še previt. Pa se ni kaj posebej bunil, je napol dremal pa malo neki govoril zraven. Potem pa ga stisnem k sebi, da bi mi zaspal, pa me tk pogleda, pa začne pritiskat in je mali mišek še kakal. Pa sem lahko ga lepo spet previla. No, to mu pa že ni več pasalo. Pa je potem nekje ob 5.30 le user posted image in je user posted image do 8. Pa sem nekak upala, da bo še malo potegnil, ker je bila bolj čudna noč, pa ni hotel. Smo se pa potem kar user posted image , fajn oblekli in šli ven na sneguser posted image . Smo user posted image , pometali in z Lukijem sma nardila user posted image ! Sicer takega zlo malega, ampak mu je bilo všeč. Pa tudi nad user posted image je bil kr user posted image ga je gledal pa prijemal, potem pa ugotovil, da je hladen, je pa začel stresat z roko, da bi ga dol spravil. pa spet isto naprej. Sma se mu ful user posted image .
Potem je pa ob 11 zaspal in sma z dragim user posted image celo hišo u nulo, user posted image 4 stroje, jz sem še kuhinjo skoraj generalno user posted image , pa vse kavče  in vse user posted image , dragi je še user posted image vse skoz. Potem pa smo imeliuser posted image , ko je Luka vstal in smo šli še malo v trgovino in še k mojim na obisk. Smo se imeli kr fajn, čeprav je bil Luka kr mal zaspan, pa jezen, ker sem mu nardila za jest, pa ni bil lačen in se je prav konkretno razkuril. No, ko sem pa vstran nesla in mu ni bilo treba več jest, je bil pa spet dobre volje.
Potem pa smo šli domov, pa sma se user posted image , je Luka tk užival, da sem bla jz cela mokra. Pa se kopa v veliki bani in ima vode samo malo čez pas. Ampak je tk čofotal, da je bila cela kopalnica mokra. Pa kr postavljat se hoče in plezat po robu bane!Ko ena mala user posted image je!user posted image user posted image user posted image

Potem sem ga pa nesla malo k tastu in tašči in sma se s taščo fajn user posted image , da sem se potem še eno uro cela tresla.user posted image No, še zdej sem slabe volje, da bi jo kr zgrizla.user posted image
In potem se mi upa izjavit, da itak preveč kompliciram glede hrane za Lukija! Bi jo kr na g.... vžgala!user posted image

Eh, brezveze. Ne bom na to študirala, ker bom sam še bolj slabe volje!

Jedilnik:
dojenje
zajtrk: corn flakes, riževo mleko
dojenje
kosilo: tinstano zelje, bučke in restan krompir
dojenje
večerja: vanilijev puding + naribano jabolko
dojenje

pa še nekaj slik, kako igra bobne in kako danes, ko smo bili zunaj na snegu:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.11.2008 22:55:58   
tina50
ojla punce!

sam na hitr, ker sem zmatrana in grem potem v pančevo deželo!

nisem vas nič brala, ker ni časa!

hvala vsem za pikapoke za Lana, je pomagalo, mu je vročina šla dol! dans je sam ene dvakrat se mu povišala, sam ni hudga!

rada bi vas vprašala, kakšni so že znaki za 6 bolezen! a je najprej vročina in potem izpuščajčki? kje?
pri Lanu sem prejle vidla, da ima po trebuščku in prsih izpuščaje, drugje še zaenkrat ne! sej vem, da ste že pisale o tem, sam sej veste prebrala sem, sam si nisem zapomnila, ker se taktrat ko ne rabiš tega ne poglabljaš v to, potem pa hitro pozabiš! vsaj jaz!

sem danes imel obiske, sem jih mal povabla, da smo mal pojedli in spili! jutri imam pa domače! hvala bogu, da je Lan že boljši, če ne bi vse odpovedla!

jutri je pa prva adventna nedelja!user posted image  a imate kaj venčkov? jaz ga delam! upam, da mi bo uspelo ga jutri dokončat! lepo se imejte in se tipkamo jutri!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.11.2008 23:24:52   
Ursi2
Punce, tole ste pa res dobro pogruntale, za igrače!
Naš ima itak trenutno najrajši bobne in bongote, je najbolj srečen, pa knjigice so mu všeč, take, ko imajo not recimo živali in je npr. uho kosmato.  PA ena knjiga barve ima not npr. pomarančo in je del pomaranče kot pravi olupek. S temi knjigami se ful zaposli.
Zlo všeč so mu tudi tile lončki za postavljanje:
user posted image , se jih dobi v pikapolonci.
Nor je tudi na tale poganjalec

user posted image , kupila sma ga v Muellerju. Pa tudi tole ima zelo rad:user posted image S tem si da ful dela. Se lahko tale ročaj da tako, da je vse vodoravno in ga dam na sredo sedet in uživa not ful, ker je kr naprej nekaj, kar pogrunta in mu je všeč. Pa dviguje in spušča ga, pa vozi sem pa tja,... Pa tudi to ima, da lahko da like skoz luknjice spredaj, čeprav mu je sedaj bolj zanimivo še metat tistke kocke. Ima pa tudi zelo rad tako leseno miško, kot jo je Vilma opisoala, ko nogice in rokice bingljajo na vrvici. Jz jo imam zraven med hranjenjem, da ga malo animiram. Drgač pa ni boljšega kot kaka flaša ali plastična posoda ppa kuhla ali žlica. No, pa kak pokrov od posod za sladkor in moko. Aja, pa predali so zanimivi! Se pa tudi meni zlo dopade tisti lonček presenečenja.user posted image No, še vedno sem pa zelo navdušena nad tisto mizico, za katero sem vas včeraj spraševala. Sem šla gledat na fisher price stran in imajo demo predstavitev, kaj vse se da z njo delat oz kake funkcije ima. In mi je svetovna. Sam mojmu pa ni všeč, ker je v angleščini, tk da ne vem, kaj bomo sedaj. Bomo vidli! Tudi tole mi je zanimivo:user posted image  

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.11.2008 23:57:51   
Ursi2
Zdej pa da še malo pokomentiram!

Mergetka, kaj pa če bi poskusila z riževim aliovsenim mlekom. Sej vem, da se sliši malo čudno, ampak je boljšega okusa in vonja pa tudi dobro je. Seveda se je treba malo navadit, ampak ni slabo. Potem pa mu lahko nardiš pire s tem mlekom ali pa corn flakes. Naš ga obužuje. Prav tako ima rad ovsene kosmiče,laneno seme in suho sadje z riževim mlekom. Pa skuhaš mu lahko vanilijev puding pa zmešaš z rižolinom, pa mogoče kako jabolko ali banabo ali kako drugo sadje.
Drgač pa res ni slabo, da krompir zmučkaš kr  z vodo, v kateri se je kuhal. No, pa vem, da meni ima pečena zelenjava bolj dober okus kot kuhana, pa še kak česen in peteršilj zraven-mnjam!
Meni so tudi hotli predpisat Alernovo, pa nisem hotla, ker mi sam okus tega mleka sploh ne potegne, se da pa s tem  mlekom nardit zlo dobre stvari.

NČK, mi smo pa bili v bolnici 21.10, pa še zdej nimam rezultatov. A ste jih dobili domov ali k zdravnici?

Mumu, upam, da bo današnja noč boljša in bote vsi spali kot polhi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Timoty, ful sem vesela, da je bila noč že boljša. Pa še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bila današnja še boljša in da bo Timi že čisto zdrav!!!!!user posted image user posted image
Si vaju kr predstavljam, kako sta ga gledal, kaj vse dela v posteljci. Ja, taki trenutki so zlata vredni. Sploh ne veš, a bi se smejal ali jokal. Kam le beži čas? Super, da vama je uspelo dokumetirat vse!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jz sem tudi prej dala Lukija spat pa se hočem it v pižamo oblečt, pa grem nekaj v kopalnico in mimo Lukijeve sobe pa slišim, da neki ropota v postli. Pa pogledam not, Luka pa na kolenih in se dvigoval, da bi dosegel račke, ki mu visijo nad posteljco. Sem hitro mojga poklicala pa sma ga potem ene 10 min gledala, kaj vse dela, pa se postavlja in vdelava po postli. Jz sem bla čist solzna pa kr smejala sem se obenem. Ja, še delujejo hormoni!user posted image user posted image

AD3 kapljice: Mi smo uporabljali od začetka AD3, pa je imel krče in mu jih potem nisem devala od začetka. Potem sem mu jih pa spet začela devat, pa ga je še kr matralo, tako da mu sedaj dajem Plivit D3 po 2 kapljici na dan. Jih mislim pa še kr neki časa devat, kako leto že.Se mi zdi, da ne more škodit. Če pa bojo kaj drgač rekli, potem pa ne.

Dinki, upam, da bo Tit spet se spomnil, da zna že prespat skoraj celo noč in te bo danes razveselil s tem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu, čestitke za prespane noči!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi bilo tako tudi še naprej!!!!!!!
In seveda čestitke za zobeka, pa da vam drugi ne bi delal problemov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, upam, da vam bojo tile zobki kmalu nehali delat take probleme!!!!Pa da bi danes že boljši spali in bi bil Urban spet tako dobre volje kot je ponavadi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katiandi, zgleda, da tvoj sonček zlo uživa v tem nahrbtniku.Res je posrečen!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, to je tudi še en nakup, ki bi ga rada izvedla enkrat v začetku drugega leta. Mi je zlo všeč pa praktično pa rada bi spet malo hodla v hribe ne samo po asfaltu.

Vilma, super, da ste imeli fajno nočuser posted image user posted image user posted image . Da bi bilo čimveč takih in da bi kmalu jedli tudi zelenjavo! Kaj pa če daš bučke ali korenček zraven k jabolkam? ali pa sladek krompir?

Tina50, kako sem vesela, da je Lan boljši. Vem, da te je zlo skrbelo, sploh ker je bila tako visoka vročina. Mislim pa, da glede na opis bi lahko bila 6. bolezen. Sicer ne vem točno, kje se pojavijo izpuščaji, ampak je znač, da je najprej 3 dni visoka vročina, potem pa vročina pade, pa se naredijo izpuščaji!
Za vsak slučaj pa še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo šlo samo še na boljše!!!!
Ti pa se kr lepo spočij in naspi!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.11.2008 0:11:25   
Ursi2
Tina50, ja jz sem že nardila adventi venček. Ni sicer prav venček, mi je pa lepši kot tisti, ki sem jih imela ponavadi. Takole zgleda:
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?