Ursi2
|
Dobro jutro! Noč je bila ena izmed boljšh, je Luka pridno . Je sicer 2x jedel in ene 3x se neki začel zbujat, ampak sem ga nazaj brez dojenja! Zdej pa ne morem spat, me glava ful boli , pa sem prišla malo na Rr, da vidim, če mi bo kaj pomagalo proti glavobolu Luka je tudi danes kavico, ker vam je bila včeri tako všeč! Srečanje: Res mi je žal, da ga ne bo in da je tako prišlo, je pa res, da je zdravje naših zakladov itak na prvem mestu, pa tudi vreme je tako tako Tako da sem tudi jaz za naslednji teden ob istem času! Ali boš Timoty kljub temu lahko, če boš imela v soboto izpit? Juha: ponavadi jo tudi jaz več-goveje ali kurje juhice in jo dam nekaj v hladilnik za naslednji dan, nekaj pa jo v male lončke dam, tako da je ravno za eno porcijo za Lukija. Pa jo nekje v 1 mesecu porabim. Ampak to imam čisto juho, brez zelenjave. Timoty, upam, ga je Timi že boljši in da je bila vaša noč prespana! Za vsak slučaj pa en kup , da bi šlo samo še na boljši!!!!!!!!! Katy13, samo da ste boljši!!!!!! Pa čestitke za zobeka!!!!!!!!!!! Pa zanimivo, da so rekli, da je bila viroza in ne 6. bolezen. Kaka je pa razlika med eno in drugo? Lona76, si lahko samo predstavljam, kako si se mogla počutit in vem, kk je grozno, ko je tako bolan, da ne veš kaj bi nardil!!!!!!! No, da je le boljši in da ste doma! Bo šlo zdej samo še bolje!!!!!!!!!!Vseeno pa tudi vam en kup Pa upam, da bo tole zdravilo vam pomagalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ah, ja, čez kablovje ga pa ni. To je pa ziher res najboljša igračka! No, o tvoji tašči pa tastu pa ne bom zgubljala besed. Čeprav, mogoče bi pa takrat pa vsaj tašča skapirala, da nima kaj vdirat, sploh, ko bi bila lubosumna pa jezna, ko bi tast vidu kako seksi tazadnjo ne pa njene...... Super, da gre Tilen rad v vrtec. Dej povej mi, kako mislijo da se je spremenil in da se mu pozna, da je bil doma? Sej vem, da je mogoč smešno vprašanje, samo me res zanima, ker še nimam teh izkušenj, si pa precej delam enih skrbi pa tez glede vrtca. Sem smotana Dinki, pa kje si našla tale link! Ah, boge punčke!!!!Upam, da ne bomo kje vidli še kakega fanta obutega v njih! Ja, pa res vse mogoče izumijo. Mi pa gremo pa une copatke naročujemo, če pa so tile tako praktični pa udobni! Super za Tita, da je tako lepo jedel, tudi če je bilo samo pretlačeno. Lucalu, super, da imaš tako taščo! Ja, kot je rekla Dinki, bi lahko vodila en tečaj: Bonton za tašče alia pa mogoče vsaj knjigo napisala, da bi jo lahko za darilo dale, da malo preberejo! No, morem pa rečt, da je vsaj glede tega si moja tašča že dala do povedat, da se potrka in počaka, da se ji odgovori. Ker če ne, bi bila pa že parkrat kriza, ko bi naju dobila zraven . Mislim, da bi me to pa minilo, da Luka ziher kr zlo dolgo niti pod razno ne bi mogu dobit kake ga brateca ali sestrce!!! No, ravno ta teden se nama je to zgodlo, je pa pol rekla, da naj obesima en znak, da bota vedla da in ne bota hodla gor! Itak da sem znorela, da nisma v hotelu. A naj ji moderc obesim na vrata? No, sem ugotovila, da je najboljš, da si dam duška in sem glasna, da sploh ne bo rabla met kje kakega znaka obešenega! Me še zdej pogreje, ko se spomnem!
|