lucalu
|
TIMOTY krasnega sončka imaš!!! IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: tina50 pozdravljene! sma prišla iz sprehoda, zdej pa spi tamle v predsobi v vozičku, ker če ga dam ven se bo kr zbudil! danes sem pa slabe volje! sem kr neki ! ponoči je bila katastrofa, poleg tega je še ponoči kakal in se je čisto zbudil, ko sma se šla previjat, čeprav sem imela samo nočno lučko! sem slabe volje zaradi tega! pol pa kar študiram zaradi vsega, kako sem smotana, ker tud nima nobenega ritma za spanje, pa ne zaspi brez zize, pa brez trepljanja po ritki ali pa v vozičku! joj, kako sem ga jaz razvadila!(evo, se je že zbudil!) pol me še pa mori ta hrana! sem ful vesela ko kakšen dan je, pol če pa kakšen dan ne, pa sem cela zamorjena, da ne znam kuhati. pol me pa še skrbi kok bo kej ko bom šla v službo,...........pa, še in še,..... sej vem da sem smotana, pa da verjetno preveč kompliciram! sam ko pa pol tukej berem kok vaši jejo, pa se plazjo, pa vstajajo, Lan še pa ne. saj vem , da vse ob svojem času in tudi vem, da je samo otrok in da rabi bližino, potrpljenje, sam včasih me pač vse skupi potre,....... zdejle pa sedi na podlogi in se pogovarja in pogovarjava se , joj kako ga imam rada, mojga malega škrata........ tina, ma nehi!! otroka pa res ne moreš razvadit, sploh ne z ljubeznijo in ukvarjanjem z njim - tega je vedno premalo!!! ne moreš imet zdresiranga otroka, kam bi pa to pripeljalo. pač je zahteven in ti moraš biti potrpežjiva z njim in se mu lepo prilagajat, boš vidla, se ti bo kasneje obrestovalo, ker bo vedu da se na mamico vedno lahko zanese. pač poje manj, pa kaj potem, pa zato je večkrat po manj pa je. in ne obremenjuj se s tem kaj je, pač mu dajaj tisto kar ima rad. je zdrav in živahen in zlat otrok. eni zaspijo tako, drugi pa drugače. jaz, če je treba tud z urbanom skačem in plešem, z njim ležim, vse samo da zaspi in s tem ga gotovo ne razvajam, ampak mu pomagam pri tem kar bi on rad, pa sam še ne zmore. no, ne bom ti več govorila, sej sama veš, zaupaj vase, ti si najboljša mama tvojemu lanu!!! in vse kar delaš, delaš prav!!! san to si pa tako lepo napisala!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 sem pa zdej že boljše vojle!prej sem napisala, da greva jest kaki- ga tu d guznil ni, vse jeven zmetal! sem mu pa na hitrco krompirček narezala, blitvo pol rumenjaka in moje mleko! je pa vse popapca(mislim, da je videl kako je mami žalostna, pol je pa kr vse pojedel) Evo, bravo Lan!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Tako, mi smo opravili pregled pri pulmologu, načeloma je vse ok, ampak kisik bomo mogel pa še met, zaenkrat do njenga enega leta (zaradi varnostnih razlogov, povečan obseg obolenj v zimskem času) potem se bodo pa naprej odločil. Ne smemo se sprehajta takrat ko je megla in ko je veliko vlage v zraku. Na izvid mi bodo tut napisal da priporočajo domačo oskrbo, tko da če bom dala vlogo za podaljšanje porodniške bi mi skorej mogel ugodit, pa še v razvojni je napisala da Tia spada med zahtevnejše otroke, no ja bomo videl kaj bo iz tega. Super Tia, da je vse vredu!!! Za kisik pa upam, da ga res nikoli več ne boste potrebovali!!! IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Dobra novica: Matic je pojedel skor celo breskovo kašico od hippa z dvema keksema za pop. malico in skor celo večerjo gris hipp z malo polycala. Sprva nisem nameravala dati kupljenih kašic, razen kje zunaj. Pol sem pa rekla, da zdaj ne more bit sam na jabolkah in bananah in bo imel en sadni obrok doma narejen, en pa kupljen. No in breskovo kašico ma res ful rad in zgleda, da bo na tem gor zrasu... hecam se, upam da ne res... Juuhuuuu!!! Bravo Matic!!! mergetka tako je bilo pri nas na začetku... takrat, ko sem začela uvajati GH Tai cel mesec ni pojedel popolnoma nič od tistega kar sem mu skuhala... vedno se je držal kot, da bo bruhal in umikal glavico, na koncu pa vedno jokal... sem bila že full obupana. Potem pa mu za foro kupim Hippovo kašico (mislim, da je bila breskev in jabolko) in glej ga zlomka... tako jo je zmazal, da nisem mogla verjet (ga imam posnetega in še zdaj se smejim, ko gledam)... Posledično je nekaj časa jedel samo kupljene kašice... Kasneje sem spet probala s svojimi "specialitetami" in jih je lepo papcal... Malo sem zatežila... skratka držim pesti, da se vam prehranjevanje čimprej uredi!!! IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Še ena slikica mojega škrata, da vidim, če gre... Mislim, da bo. Lahko noč vama želiva z Prekrasen fantek!!! Pa tako čudovite laske ima!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Medva sva se potepala pr mojih v Beli krajini, vse ok in super ampak moj Timi spet grozno kašlja in teče mu iz noska, revček moj . Jutri imamo kao cepljenje, pa mislim da spet ne bo nič , bom pa kr zjutraj poklicala ( ob 11 uri je naročen ) in povedla kako je in prosila, da mu plučka posluša, pa ušeska pogleda- nekam čudno se praska- še posebej po desnem. Temperature zaenkrat nima in upam, da bo tako ostalo. Hmmmm, bomo videli kakšna bo noč. Pikapokice za Timoteja, upam, da bo čimprej zdrav!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Lan je pa mel včeri zvečer pa dans zjutraj vročino! sem mu dala svečko, pa je bla noč kr ok.! zdajle je vredu in če ne bo imel danes več vročine, jutri prideva, če ne pa ne! sej veste zdravje naših otrok je na prvem mestu! drugače ne kaže nobenih drugih znakov ni prehlajen, pa tudi za ušeske se ne praska,... upam, da ni nič, al pa da je samo zobek, čeprav tudi tam jaz nič ne vidim Pikapokice tudi za Lana, upam, da je že vredu!!! Joj, koliko je bolančkov... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka pri nas v glavnem nič novega, razen tega, da je anja postala čisto navdušena nad svojo stojo, skoz se vleče na nogice, v glavnem pa v svoji posteljici. tam se skoz vleče gor, tudi ko je že napol v spanju hoče stati ... in isti trenutek, ko se prebudi, že odšiba do ograjice in se hoče postaviti. Danes je vadila usedanje. Res je vadila. Sicer je bil čas za opoldanski spanec, a njo je ta njena nova sposobnost tako prevzela, da je morala zvaditi do konca! Sem jo pustila, ker mi je bila njena vztrajnost všeč. Potem, ko je bila pa že takooooo zaspana, je pa malo zajokcala, se stisnila k meni in zaspala Te dni, ko je tako sneženo in sončno, je zunaj prav lepo! Pri nas je kot v tapravi zimi! In seveda je bilo treba kupiti zimske čevlje za matijata. Mu rečem, da greva kupit dobre čevlje, take nepremočljive ... Potem pa prideva tja in on zagleda spajdermen škornje. Seveda so mu bili takoj všeč, taka ljubezen na prvi pogled je bila. Seveda pa so bili v mojih očeh pofl od pofla. A sem gledala njega, kako se jih veseli, kako so v vsakem primeru ti škornji vedno boljši od drugih škornjev, ki jih je tudi poskusil ... pa sem si mislila: kolikokrat si v življenju star 4 leta in si želiš spajdermen škornje??? In sem mu jih kupila. NČK tale post mi je pa tako všeč... sama ljubezen je v njem... sploh tisti del o škorenjčkih... sem kar solzice čutila, ko sem brala... No, tole mi je uspelo pokomentirat, zdej morem pa Taiu malico pripravit... se javim še kasneje!
< Sporočilo je popravil lucalu -- 28.11.2008 16:45:56 >
|