nana35
|
dašabina,medve pa imava nov avatar,kajne?? To sem Klemna slikala od zgoraj pri moji mami,ko je gledal stoječo lučko.Lučke on enostavno obožuje... Jaz okvirčke delam samo na photoscape,čeprav imam na fotoaparatu tole funkcijo,ampak nisem še poskusila,jo pa bom 1x,ko mi bo. katarinas,jaz ob večerih ko gre Klemen spančkat sedim tukaj na računalniku in pomanjšujem slikice ki so mi všeč,pa jih nalagam in pošiljam za razvijat...no,ko pa se nekega avatarja naveličam ali se mi zdi kak drugi lepši,pa ga samo zamenjam in ga poiščem med tistimi,ki sem jih že pomanjšala. triš,a tako zgledajo tele kocke?Pa se mi zdi da si nekaj napisala,da so v valju??Grem po kosilu pogledat za njih. martinca,v Mb imaš Ciciban trgovino v mestu,če ne veš poleg Turbo Limača v ul.10.oktobra,mogoče imajo tele čevlje tudi pri nas v tej trgovini,kakor pravi Triš.Drugače so meni Elefanten čeveljci super.In tud zelo lepi so povrhu,pa niso ne trdi in ne mehki. intruder,vidim nov avatar!! Lep in še kako zimski.In pa super da Videk sam zaspi,če to ni fajn,kajne? Lunca,za Pino....in zate... katarinas,ja še malo in dobiš novo zvezdico.Jaz tudi!! Žan Luka,Matic Maruša, Špela