|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
29.11.2008 11:48:32   
Anonimen

Dragi moj Janček danes praznuješ 10.mes, zato samo zate
user posted image

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
29.11.2008 11:55:22   
Sunny Morning
JAN
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
29.11.2008 12:06:58   
Sunny Morning
Evo martinca samo zate. user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
29.11.2008 12:23:52   
Anonimen
NO, mi pa smo že okusili radosti na snegu. Smo se vsi toplo oblekli in se šli sankat. Je bilo še polno otrok in sta oba zelo uživala, ko sta se sankala. Naredili smo tudi malega sneženega moža in se mal kepali. Prav lušno je bilo. Sedaj pa Janček spi, jaz pa kuham kosilo...sem tudi kamin zakurila in je tako lepo toplo notri, zunaj pa tak idilično. Upam, da še kaj snega napade, da bo za dlje časa, k pri nas ga je ene 10 cm.

aaaaaa končno si se nam javila in odrila velik misterij. Pa še nas ogovori, saj nas itak vse poznaš. Pa napiši kaj več o tvojem sončku. Pa user posted image  za izgubljene kg. Sama sem jih v obeh nosečnostih pridobila 15 kg in v prvem mesecu so vsi šli dol.

Klaja škoda ker te tvoje dobrote ne morem poskusti. Kdaj bodo pa to pogruntal?user posted image

Zelo sem vesela, da je Ajda bolje!

Katarinas user posted image  za zeleno luč pri profesorju. Sedaj pa boš kmalu dipl. kaj že?

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
29.11.2008 12:43:50   
Sunny Morning
katarinas user posted image . Sem prav vesela, da ti bo le ratalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
29.11.2008 13:01:48   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Klaja, sem ti že zadnjič poslala ZS, pa najbrž nisi pogledala.. torej: imaš ZS!

Sem vidla ZS in sem ti na mail pisala, tako da poglej, drugače pa mi napiši, če sem kaj zamuštrala. Pa če se boš odločla mi sporoči.

Nana tudi pospravla sem vseuser posted image , to se pa redko zgodi, da pustim po pečenju razmetano, ker potem niti spat ne bi mogla. Ja ata ima danes malo fešto, ker je v teh dneh praznoval abrahama.

< Sporočilo je popravil klaja -- 29.11.2008 13:05:14 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
29.11.2008 13:19:02   
lutiropan
Jan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
29.11.2008 13:27:07   
martinca
nana, jaz do sedaj kaj sem za Lino koledarje pošiljala sem vedno po koncu akcije dobila koledar domov, nikoli prej. tak, da po moje bo letos isto. sem pa letos poslala za 5 Lino koledarjev. se vidi da Patrik večino Linote je, da imamo potem dovolj teh medvedkov doma. user posted image

katarinas, te ribe Panga sem zadnjič videla da jih imajo v Hoferju. a morske ribe lahko naši user posted image jejo? a ni ena enkrat neke pisala o svincu ali o čem že? se že malo pozabla.

http://www.gorenje-no.si/si/kuhinje_marles/kakovost-v-detajlih-kuhinje
takole izvlečno omaro bom jaz imela.

sunny, hvala ti. user posted image a ta tvoja omara je širine 40cm?

Jan vse naj naj za mini rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

no mi pa gremo zdaj popoldne na rojstni dan, tako da se oglasim zvečer.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
29.11.2008 13:43:45   
dašabina
JAN VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
29.11.2008 14:56:43   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Limma hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Pošlji mi ga po navadni pošti potem pa mi napiši št.TR da ti nakažemuser posted image

Ni za kaj, z veseljemuser posted image Sem ti ga mislila poslati kar po pozvetju, pa poštarju plačaš. Lahko ti pa tudi TRR pošljem, če ti je lažje.

Limma po povzetju pride dražje zato mi raje pošlji št. truser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
29.11.2008 15:11:15   
TRIŠ
Nana če greš v interspar mi jih prosim kupi ,če jih še imajo

Katarina hvala za info glede ribice Panga.Jo kupim v prvi prilikiuser posted image pa user posted image user posted image user posted image za diplomo No tukaj pa lahko jaz komentiram,kje imaš voljo

Waldorfska šola ali vrtec moji otroci bi sigurno hodili tja če bi jo tu dol imeli.Že sedaj pa mislim na to da bi šla Lana na njihovo gimnazijo(če bo imela lep uspeh seveda),Matic pa itak pravi da bo štromaruser posted image

Martinca
imajo jih samo v interšparu.Sedaj počakajmo če jih bo Nana dobilauser posted image .Kotni element pa je tvoj super,samo jaz imam premajhno kuhinjo,drugače pa bi bil tudi tauser posted image .

Jaz pa sem sama in mi je prav lepouser posted image .Mir,tišina....,je šla tašča na sprehod z Žanom ostali pa so pri tastu.Jaz pa sem rekla da grem eno generalno udarit pa tu visimuser posted image .Ampak zdej pa gremuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
29.11.2008 15:14:56   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katarinas, te ribe Panga sem zadnjič videla da jih imajo v Hoferju. a morske ribe lahko naši user posted image jejo? a ni ena enkrat neke pisala o svincu ali o čem že? se že malo pozabla.

ma če nisem glih jst pisala o svincuuser posted image  Ja baje naj ne bi smeli dojenčki jesti  morskih rib, ker baje imajo preveč svinca (sem to samo slišala, ne pa tudi preverila!). Ampak na splošno vem, da mamice dajejo ribice otročkom, sploh osliča in očitno tole pango. In če jo jejo v vrtcu, potem jo lahko tudi doma.

Preberi si tole: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2298917,
pa še tole: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1760485

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
29.11.2008 15:17:11   
katarinas
katarina hvala za info glede ribice Panga.Jo kupim v prvi prilikiuser posted image pa user posted image user posted image user posted image za diplomo No tukaj pa lahko jaz komentiram,kje imaš voljo

Jaz kupim to ribo v Tušu, verjetno jo imajo pa tudi kje drugje.

Za diplomo je pa tako: bi mogla imet voljo že pred enim letom, pa sem jo nekje izgubilauser posted image , potem sem jo pa hitro našla, ko mi je začela voda tečt v grlouser posted image  No pa saj pri meni je ponavadi bilo tako, da sem se tud tik pred zdajci začela za izpit učituser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
29.11.2008 15:27:58   
katarinas
JAN vse najboljše
user posted image

Anita dobila bom naziv dipl.upravna organizatorka, študirala sem namreč na fakulteti za upravo, čeprav mi tale naziv na zdajšnjem del. mestu ne bo kaj prida koristil in bo treba iskat službo kje drugje.

Smo bli prejle zunaj z Laro in nečakom, sva z nečakom naredila user posted image (snežaka), ampak ni navaden snežak, ampak je "raperski", ker ima čepico s šildom in jo ima nazaj obrnjeno...no to je pogruntal naš Marceluser posted image

Jaz sem se pa hvalila kako bom pekla popoldne....pa se mi zdaj nič ne da. Ampak bom, ker se mi sline cedijo, samo še jajca si moram pri mamici sposodituser posted image

A bo katera sama delala voščilnice za božič in novo leto? Jaz ponavadi kaj pacam, letos pa se bom mogoče kaj igrala z računalnikom, ker najbrž za kaj več ne bo časa, ker grem v službo. In sem mislila kaj v tem stilu:
user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 29.11.2008 15:31:24 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.11.2008 15:44:15   
nana35
Jan vse najboljše!!
user posted image

Triš,bom šla pogledat v Interspar in ti kupila kocke.Zmenjeno,upam,da jih bodo še imeli.

:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
29.11.2008 16:25:17   
katee

Jaz pa sem sama in mi je prav lepouser posted image .Mir,tišina....,je šla tašča na sprehod z Žanom ostali pa so pri tastu.Jaz pa sem rekla da grem eno generalno udarit pa tu visimuser posted image .Ampak zdej pa gremuser posted image

Tudi Žan Luka in  user posted image sta šla na Gorenjsko k babici, jaz pa sem ostala doma z namenom, da počistim celo stanovanje. In mi je uspelo user posted image user posted image user posted image v treh urah!!!! Vse se tako sveti user posted image . Še celo posteljo sem premikala, da sem prišla do komaj dostopnih mest, da sem prah pobrisala user posted image . Že med tednom sem  user posted image , včeraj kopalnico.  Zjutraj sem eno rundo  user posted image , pa  user posted image . Madona sem pridnauser posted image user posted image user posted image !

Sva se z user posted image pogovarjala, da bi šla mogoče danes zvečer malo ven, pa bomo še videli, kakšni bodo plani.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
29.11.2008 17:30:52   
lutiropan
mala pikica imaš gmail poštouser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
29.11.2008 18:16:23   
katarinas
Katee poslala sem ti ZSuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
29.11.2008 18:32:39   
majra
Čer!

Jan, vse najboljše user posted image

Sem pozabila izreči velikoooooo dobrodošlico aaaaaa, da se je končno vključila v debato in razrešila misterij user posted image  
Da mi je vedet, kaj je žensko navedlo, da se je prav sedaj oglasila user posted image  user posted image

Čeveljčki....jaz dobivam popizduser posted image is z njimi. Vse so nam ful preširoke, tako da ne more v nobenih puzat, ker se ji sezuvajo, ne glede na to koliko zavežem. A ima katera podobne probleme user posted image  Katera firma ima ful ozke modele user posted image  Mislim, kakšne probleme imamo mi, preširoke čevlje in prekratke rokave user posted image

Martinca ful lepa kuhinja! Jaz imam 7,5 m veliko, pa mi je še premajhna, ker imam zmeraj poln pult user posted image  pa kakšna velika omara bi še prav prišla., Pa sem mislila, ko sem jo kupovala, da bo prevelika user posted image

Sani user posted image  za torto. Sedaj si pa še ti ratala pridna pekarica slaščicuser posted image  Jaz spečem 1x na leto sadno torto za user posted image  in to je to. Ostalo prepustim moji mami, ki je prava mojstrica v peki in okraševanju

Katarinas user posted image user posted image  za diplomo

Nana, saj jaz tudi likam ponoči, danes je bilo izjemoma zjutraj, ker se mi je nabral taaaak kup, da nisem imela več kam dajat user posted image  me je moj par dnevni lenoritis prisilil v to user posted image

Katarinas ful lepa čestitka

Katee, ti si pa bila ful pridna user posted image user posted image  pa uživaj, če bosta šla z dragim ven.

Jaz grem danes na babji žur, 8 bab, če jutri ne bo zapadlo pol metra snega, ne bo nikoli user posted image  Bo kar pasalo malo počvekat, kako spit,....
Ati bo pa danes prvič zrihtal in uspaval Katjo user posted image  Jah, kaj čmo takle mamo user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 29.11.2008 18:33:10 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
29.11.2008 18:56:13   
katarinas
Katee sem ti še 1x poslala ZS.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
29.11.2008 19:07:27   
TRIŠ
No tako generalne je konec.Žana sem pripeljala domov in že spi ,ostala dva pa sta ostala pri tašči.Je vse tako mirnouser posted image .

Katarinas kje pa si naredila to čestitko v katerem programu,ker je zelooo lepauser posted image user posted image user posted image

Nana hvalauser posted image user posted image user posted image

Majra mi imamo superfit in so superuser posted image user posted image user posted image imamo pa tudi ciciban pa se mi zdi v njih še malo štorastuser posted image .Pa lepo se imej danes na čveku.To bo pa pasalouser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
29.11.2008 20:21:49   
Golobček
No pa mi bo menda uspelo da se mi spet vse ne zbriše.

Tudi mi smo se danes naužili snega, sta se tavelka dva zbudila že ob 6 in hotla it ven, jaz pa seveda še nisem kupla zimskih pajacov ker pač nisem imela časa, tako da smo šli v nabavo, potem pa delat snežaka.
Je bilo res veselo.

Slavljenčki vse najboljše
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
29.11.2008 20:27:22   
Golobček
Katarinas a lahko poveš v katerem programu si to delala je tak lepouser posted image user posted image user posted image .???

aaaaaa lepo da si se javla, nas je že pošteno skrbelo da ni kakšna tašča al pa ...user posted image (a ne sani )

Katee super za službo.

Triš a ni včasih fajn če otročičke kje malo pustiš? Jaz grem včasih po mojo mami pa ostane potem tukaj pri meni dva dni in ji otroke kr prepustim pa mi tako paše, pa ne da jih nebi imela rada, ampak včasih res potrebujem mir.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
29.11.2008 20:39:42   
Sunny Morning
http://www.gorenje-no.si/si/kuhinje_marles/kakovost-v-detajlih-kuhinje
takole izvlečno omaro bom jaz imela.

Ni slaba. A ti boš imela 4 ali 5 košar?

sunny, hvala ti. user posted image a ta tvoja omara je širine 40cm?

Ja, je 40cm širine.

Matic pa itak pravi da bo štromaruser posted image

Mislim, da mu ne bo problem službe najdt, al pa privat met.

katarinas ful dobra voščilnica.
Mi imamo pa premalo žlahte in prijateljev, da bi si pošiljali voščilnice. HB, ker sem prelena.

majra Elefanten čeveljčki imajo tudi različne širine. Pa tudi tile www.superfit.at jih pa imajo v BTC-ju Nm.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
29.11.2008 20:41:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Jaz grem včasih po mojo mami pa ostane potem tukaj pri meni dva dni in ji otroke kr prepustim pa mi tako paše, pa ne da jih nebi imela rada, ampak včasih res potrebujem mir.

Meni je to vse jasno, ker včasih tudi jaz rabim mir. Mogoče bolj kot mir, to da se Neje rešim, ker sva preveč sami in me zna že čisto ubijat.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?