nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka alfabeta, sem dane spotem oprala obarvane cunje s tistim k2r. In... marušina mažoretna oprava; isto obarvana , nekaj majic; so se res razbarvale , moja modra bombažna jopa; ratala bela, s poudarjenimi modrimi šivi in modro zadrgo .Tako da zgleda, da je vse odvisno od materialov .Sicer pa je itak opozorilo gor glede obstojnosti barv. Imam enake izkušnje,zato ti nisem hotela tega svetovati,ker sem mislila,da sem kaj narobe naredila,pa vidim,da so bili pri tebi podobni rezultati. muzika,sem brala na FB,da ne greste več na cepljenje,ja.No,mi bomo pa še šli,tako pač je. za Jakobov zobek.In seveda za mere,pa kaj če ima 10 dag manj.Saj se moj Klemen tudi bolj malo redi,pa saj HB itak ni med povprečnimi, tako da ni sile.Je pa tudi nekaj-možno je da ni točna teža,saj veš,da nikoli ne zmerijo in stehtajo enako ali prav,jaz sem to že doživela,ko so mi ga pomanjšali za 2 cm.Pa smo še 1x merili,ker nisem mogla verjet. aaaaaaa,glede kg.Jaz sem se počutila enako,ker sem ze zredila za 25 kg in sem bila zelo razočarana nad sabo,druge pa tako malo,pa vedno sem bila suha,ampak imam danes prav tako manj kg kot pred zanositvijo.Tako da sem vesela da je tako.Nič več nisem razočarana.In veliko uspeha pri odvajanju od nočnega dojenja. klaja,pridna si da takole pozno pečeš,pospravila pa verjetno nisi pred spanjem.Kaj sem kaj zamudila ali je kaka posebna priložnost da toliko pečeš?? Glede toplega kosila pa se strinjam s teboj,ampak moj meni nikoli ne jamra, tudi on si pogreje v mikrovalovni,meni se zdi,da mu je važno samo to,da ima kosilo skuhano,pa karkoli že je,pa če je mrzlo ali toplo. Sem pa bila včerja pri intruder in sem tudi videla trobentico,pa sploh nisem nič pomislila,da ni čas zanjo...sem se šele zdaj zavzela. dašabina,pridne punce imaš,pa saj sem ti to že povedala. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Klepetka hvala za pohvalo, mi kar rit raste Da ne bo prevelika . ljubljana,sem Linote že spakirala,mislim,da boš na koncu dobila dva koledarja ko ti bomo vse poslale. Bo za oba sinkota. triš,pri nas imamo tudi Waldorfsko šolo in vrtec in je vrtec seveda dražji,šola pa plačljiva.Mi ne bomo forsirali tele šole niti vrtca.Če se ne boste mogle dogovorit zaradi Interspara s katero drugo,ti jih z veseljem nabavim!Samo povej.Da potem ne bomo vse kupovale. Lunca hvala za kavico,jaz sem svojo ravnokar popila. No,snegec mi imamo,ampak bolj tako,ker je že deževalo in imamo večinoma žlufarco. Klemen spančka,je priden,glasen...da je joj.Potem gremo na obisk in na kosilo,nič ne kuham danes,me res veseli.Itak mi ni,sem pa že vse posesala,posodo zložila v pomivalni stroj,dve rundi perila oprala(to sem se pa res namatrala ),eno obesila,drugo bom zdaj,igrače v red spravila oz.v zaboj... Likanje me še čaka,tako da majra-to pride zvečer na vrsto ,jaz ne maram likanja čez dan.Razen če je res zelo slabo vreme. martinca,a si že dobila Lino koledar??Jaz sem za dva poslala,pa nisem dobila še nobenega. sani,moj pomivalni stroj je še tudi nov,tako da prej sem jaz tudi vse na roko drgnila .Še ni niti 50x opral. Lunca hvala za info.glede Mullerja. Grem se pripravit.