|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
30.11.2008 12:39:00   
mala pikica
Včeraj se zvečer sploh nisem utegnila oglasiti. Smo cel dan čistili po hiši, sta mi dragi in nečak tako lepo pomagala user posted image Zvečer pa je Gašper rabil skoraj dve uri, da je zaspal user posted image

katarinas jaz bom tudi poskusila narediti podobne voščilnice user posted image Jaz sem gašperju kupila božičkovo kapo, zdaj pa mi ga nikakor ne uspe slikati. Upam samo, da ne bomo prepozni s voščilnicami. Aja, pa glede Linotov, so še kar doma oziroma v vozičku. Sta jih babi in Gašper v petek pozabila dati na pošto user posted image

sani sem verjetno spregledala, ko si govorila o torti. Boš jo sama pekla za Manjin rojstni dan? Kakšno pa? Obliko mislim... Jaz še vedno razmišljam ali se naj sama lotim ali ne...

Jaz tudi Gašperja večkrat dam k babici in dediju. Če me ni doma, tako ali tako, včasih pa je tudi tam, ko sem doma. Sploh, da si lahko kaj naredim. Tako da bi pa počivala, pa še mi ni uspelo.

dašabina luškane zimske slikice. Pri nas še zdaleč ni toliko snega, pa še pobira ga danes. Pa lepe venčke imate. Jaz bom danes po kosilu nekaj eksperimentirala. Bo takšen bolj nenavaden, s plavajočimi svečkami user posted image Pa vidim, da imate z nano in intruder nove avatarje user posted image user posted image user posted image

intruder kako pa si Vida učila, da sam zaspi user posted image Bi bila zelo vesela kakšne dobre ideje user posted image

triš nikakor te ne morem danes priklicati. je martinca v Intersparu in jo zanima, če še rabiš kocke. Imajo samo še dvojne. Sicer so še šli na kosilo, ampak mislim, da bodo prej odšli kot se bova midve slišali. Škoda... Upam, da še bodo kakšne ostale do popoldneva, ko gre nana v Interspar.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
30.11.2008 12:56:09   
dašabina
Mala pikica, sva se slišale s triš in pravi, da naj jih vzame martinca in to sporoči Nani, da ne bo ona jemala...
Če pa Martince ni  več v trgovini, jih naj pa Nana vzame....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
30.11.2008 12:56:49   
dašabina
Mala pikica, dobila sem jo pa na stacionarno, ker je pozabila mobi doma.....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
30.11.2008 13:05:27   
Sunny Morning
mala pikica vem, da si že razlagala ampak meni se takrat ni zdelo pomembno. user posted image  Kje se kupijo tiste "prevleke" user posted image user posted image user posted image  za na torto, ki si jih ti dajala na njih? Upam, da veš kaj mislim.
Nekako se nagibam k temu, da bom Neji sama spekla torto za RD.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
30.11.2008 13:08:32   
Sunny Morning
ŽAN LUKA
user posted image

MARUŠA
user posted image

MATIC
user posted image

ŠPELA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
30.11.2008 13:28:18   
koala
Samo a kratko, ker ste preveč naklofale.

nana in intruder čudovita avatarjauser posted image user posted image .

Slavljenčki vse naj naj..

Pa še o Pnagi je bilo govora, po slovensko se mu reče vitki som in je zame najboljša riba kar obstaja. Kot je rekla katarinas ne smrdi, ne razpada in je tudi brez začimb okuuuuuuuuuuuusna. Jaz ne kupim nobene druge ribe več. So mi pa zagotovili da je sladkovodna riba. Aja v Tušu je svež file 7.49, zamarznjen pa je nekaj cenejši (poglejte postrežno, ker pakiran je se mi zdi  da dražji)

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1356
30.11.2008 13:36:39   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Mala pikica, sva se slišale s triš in pravi, da naj jih vzame martinca in to sporoči Nani, da ne bo ona jemala...
Če pa Martince ni  več v trgovini, jih naj pa Nana vzame....

Bom preverila, katera bo lahko kupila. Upam, da še jih imajo. Sem pa jo tudi jaz klicala na stacionarnega, pa je bil ves čas zaseden.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
30.11.2008 14:16:09   
TRIŠ
Joj jaz se vam opravičejem ker nisem imela s seboj telefona in ste se reve toliko namatrale.Vsaki posebej en velikuser posted image in HVALA za trud.Sedaj pa vas grem prebratuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
30.11.2008 14:24:42   
TRIŠ
No sedaj sem pa nekaj spoznala.Vedela sem ,da ste krasne in posebne JANUARSKE  mamice ampak kaj takega s tako hitrim odzivom pa nisem pričakovalauser posted image .Res vsaki posebaj hvala še enkrat še posebej pa Martinci,Dašabini,Mali pikici in seveda Nani,ki pa jih je kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nisem pa mogla preveč razlagat po telefonu od kock,ker je imel Matic ves čas ušesa kot slonček Dumbouser posted image .Smešno pa mi je bilo ko ste me klicale in govorile po pravih imenih kdo je v intersparu jaz pa kot zmedena kokoš,sem se šele doma spomnila kdo jih je v resnici kupiluser posted image user posted image user posted image .

Hvala še enkrat za truduser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nana ko pa pošlješ mi povej znesek s poštnino da ti nakažem na TRuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 30.11.2008 14:25:01 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
30.11.2008 14:32:53   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

intruder kako pa si Vida učila, da sam zaspi user posted image Bi bila zelo vesela kakšne dobre ideje user posted image

No v petek sem se odločila, da bi bilo res dobro, da bi se moj štrudl naučil zaspat, ker vem da bo vsem lažje....dopoldan ob 9 sem ga dala spat v njegovo posteljo in itak da ni bilo nič user posted image .Dve uri joka, norenja, dretja, kreganja, smejanja (cel čas sem se vračala na minuto, če se je jokal, če se ni me ni bilo).....revež je bil že tak utrujen, da ni mogo nič, pa kr na trebuh in dvigovat...no pol je zasapal za celih 20 minut...popoldan sem ga dala v veliko posteljo spat in sem šla ven, ko ga je že čist pobiralo, isto zvečer...ko se umiri grem ven. Če me kliče, grem nazaj, ko preštejem do 60. Vztrajat moreš...moreš pa čutit, da si ti na to pripravljena in seveda, da je on...jaz sem ko je sam zaspal bila v bistvu vesela in žalostna ob enem, ker mi je bilo hudo v smislu, zdaj me pa še tu ne rabi več user posted image
Imava pa zvečer tudi celo proceduro tušranje-flaša-branje-cartanje-petje...to traja vseskupaj ene pol ure!

Sem rabla 6 mesecev, da je Vid zaspal v postelji... v glavnem, če se na polno joče, ga jaz cartam in dvignem, če pa se buni, pa ga ne šmirglam, ker vem da kr nekaj! More se pa res umirit...Ko si ga navajala, da zaspi v svoji postelji, ga lahko nosiš, nosiš in tik preden zsapi, ko je res že mimo odložiš..pa če se joče pol, ponoviš in tak...no pri nas je to trajalo..pa je ratalo, tako da če boš vztrajala, bo skapiral, da boš prišla nazaj tudi če sam zaspi!

Aja pa metuljčka ima s katerim se carta!

Upam, da me kaj razumeš in da ti bo kaj pomagalo!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 30.11.2008 14:36:38 >

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1360
30.11.2008 14:34:54   
Intruder24
Hvala vsem za pohvale slikiceuser posted image

Pa super, da si dobila te kocke TRIŠ...ja ja otroci pa so ko radarji, ko se pogovarjaš po telefonu...jaz sem bla ista user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
30.11.2008 14:56:10   
lutiropan
Današnji slavljenci
Žan Luka, Maruša, Matic, Špela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
30.11.2008 14:57:53   
dašabina

Žan Luka, Maruša, Matic, Špela vse naj, naj

user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
30.11.2008 16:59:01   
nana35
triš,kocke sem ti kupila tako da veš,sicer pa sem ti že po telefonu povedala,da jih imam.Jutri bodo šle na pošto,tako da upam,da kmalu prispejo do tebe.

ljubljana,tudi kuverta z Linoti gre jutri na pošto.

mala pikica,je bilo še več kock v Intersparu,če jih ni potem pa jaz vedno vprašam prodajalko...kakor zadnjič,ko ni bilo kavnih avtomatov pri Tchibo,pa jih je v skladišču še čudežno našlauser posted image .

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1364
30.11.2008 17:43:27   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

triš,kocke sem ti kupila tako da veš,sicer pa sem ti že po telefonu povedala,da jih imam.Jutri bodo šle na pošto,tako da upam,da kmalu prispejo do tebe.

Pa ti si sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala tiuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
30.11.2008 18:28:51   
lutiropan
Mami je za računalniku četica s Kajo vred pa z očijem pa v kopalnici.....Kaja se kopa, zraven se pa fantje tuširajo....ko Kaja toliko šprica....user posted image user posted image user posted image Je samo eno vriskanje slišat ven. Ima mami prepovedan vstop v kopalnico, če ati kopa Kajo....user posted image user posted image user posted image Fantje pravijo, da ati bolj pusti špricanje in afnanje...user posted image So pa tako natrenirani, da vsaj po tavelikem pospravijo in pobrišejo, ker vejo, da bi me verjetno kap, če bi vidla....user posted image No, samo, da je veselje. Pri nas smo dogovorjeni, da se v nedeljo kopajo, med tednom se pa tuširajo. Tako, da se pri nas že nekaj časa ob ponedeljkih kopalnica generalno čisti...user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
30.11.2008 18:58:51   
katee
Čer!

Žan Luka se zahvaljuje za čestitke! Sam pa jih pošilja Maticu, Maruši in Špeli!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
30.11.2008 20:01:06   
mala pikica
triš zdaj bi te tako objela user posted image Sem pa se presmejala danes zraven mojega telefoniranja. Sem se na račun vsega tega pogovarjala s tvojo taščo, z možem od dašabine pa še z alfabeto user posted image

intruder hvala za izčrpno poročilo user posted image Jaz zadnjih 14 dni vztrajam, da Gašper zaspi sam v posteljici, moramo še pa priti tako daleč, da mi ne bo treba stati zraven posteljice. Včeraj, ko je Gašper rabil skoraj dve uri, da je zaspal, sem si vlegla kar na tla zraven posteljice in se pokrila z eno od Gašperjevih dekic.
Sicer pa upam, da preide takšno uspavanje Vidu v navado user posted image

nana
super, da si kupila kocke user posted image

Midva z dragim pa skupaj ustvarjava naš venček. Ga bom kasneje pokazala user posted image

Današnji slavljenčki, Žan Luka, Matic, Maruša in Špela, vse naj, naj!

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
30.11.2008 20:17:50   
katarinas
Dan!

Katee Suzane ne bom rabila, sem že rešila mojo zadevo tako, da se res zahvaljujem ker si se potrudila, Suzani pa povej, če mogoče čaka moj klicuser posted image

Smo bili pa danes v KK na kosilu pri tašči, smo se fino najedli, je tašča spekla mljaski torto, sem se spet preveč najedlauser posted image

Mala pikica ni panike za linote, bodo že našli na poštouser posted image

Sunny kdaj v tem tednu bi imela ti kaj časa? Enkrat ko ne bo padal dež?user posted image A veš, da grem že čez 14 dni delatuser posted image , če pa ne bi še dopusta vzela, bi mogla it pa že jutri user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 30.11.2008 20:19:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1369
30.11.2008 20:18:55   
Anonimen
Za nami še ena fajn nedelja. Preživeli smo jo pri mami na kosilu, kjer se je zbrala cela družina. Sedaj pa sm čist gotova, ker sem se toliko prenajedla vseh dobrot...ojoj

Lunca in Pina
user posted image

Žan Luka, Matic, Špela in Maruša
user posted image

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
30.11.2008 20:45:53   
mml
Matic se vsem zahvaljuje za čestitke
user posted image

in želi vse najboljše Maruši, Špeli in Žanu Luku

user posted image
user posted image
user posted image

Za nami je lep družinski konec tedna, zato sem tudi malo manjkala tukaj user posted image , bom nadoknadila v naslednjih dneh....

...sicer pa nič kaj novega, tako da ne bom kaj dosti nakladala...

Lepo in mirno noč vsem

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
30.11.2008 20:49:45   
klepetka
Dober večer,

ŽAN LUKA, MARUŠA, MATIC IN ŠPELA VSE NAJ NAJ  VAMA ŽELIVA Z LANO
user posted image

LUNCA IN PINA, miljon user posted image  vam pošiljamuser posted image

user posted image

Ta vikend smo bili  bolj kot ne leteči, zato sem v rahlem zaostanku s prebranimuser posted image ,Drugače smo pa po starem.

Grem zdaj brat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
30.11.2008 20:56:51   
klepetka
lino medvedi; jaz imam še kakšnega viška, tako da če še katera rabi, naj pove

nana, intruder,dašabina,  takoj so mi padli v oči novi avatarjiuser posted image .Krasni so, kot vedno

triš, si tud ti prišla do tega spoznanja glede samih fejst januarskih punc, kajne user posted image . Jaz tud, že pred časomuser posted image .Če ste pa res vse tako fajn.

lunca, mala pikica in predvsem ljubljana, ki si se  celo s foto potrudila, hvala za nasvete glede   kopiranjauser posted image . Ampak sem tud tako probala pa isto ne gre.Zanimivo, teksta mi ne skopira, slike pa brez problemauser posted image

mml, hvala ti še tukajuser posted image . BOmo videli, kak obo danes. Predvsem pa jutri "soočenje".Bom šla vseeno.Pa čisto  malo bom rožičke pokazalauser posted image

..pošiljam, da ne bo  s pet Fata na delu z njenim čiščenjem

Neposredna povezava do sporočila: 1373
30.11.2008 21:00:32   
dašabina
Tako, nedelja je v kraj, otroci spijo, mami pa gre tud, ker sem kar zmatrana...lepo bodite in nočko.....user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
30.11.2008 21:03:10   
klepetka
dašabina, super slike.In komentarjiuser posted image user posted image

katarians, tele tvoje voščilnice so mi pa zelo všeč. BI tud jaz kaj  takega naredila, amapk  v photoscape ne najdem nič podobnegauser posted image

intruder, user posted image  super, da Vid sam zaspi. user posted image Zdaj enkrat dec. pa ti pride zmajevka spet nažirat, kajneuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?