majra
|
Čer! Jan, vse najboljše Sem pozabila izreči velikoooooo dobrodošlico aaaaaa, da se je končno vključila v debato in razrešila misterij Da mi je vedet, kaj je žensko navedlo, da se je prav sedaj oglasila Čeveljčki....jaz dobivam popizd is z njimi. Vse so nam ful preširoke, tako da ne more v nobenih puzat, ker se ji sezuvajo, ne glede na to koliko zavežem. A ima katera podobne probleme Katera firma ima ful ozke modele Mislim, kakšne probleme imamo mi, preširoke čevlje in prekratke rokave Martinca ful lepa kuhinja! Jaz imam 7,5 m veliko, pa mi je še premajhna, ker imam zmeraj poln pult pa kakšna velika omara bi še prav prišla., Pa sem mislila, ko sem jo kupovala, da bo prevelika Sani za torto. Sedaj si pa še ti ratala pridna pekarica slaščic Jaz spečem 1x na leto sadno torto za in to je to. Ostalo prepustim moji mami, ki je prava mojstrica v peki in okraševanju Katarinas za diplomo Nana, saj jaz tudi likam ponoči, danes je bilo izjemoma zjutraj, ker se mi je nabral taaaak kup, da nisem imela več kam dajat me je moj par dnevni lenoritis prisilil v to Katarinas ful lepa čestitka Katee, ti si pa bila ful pridna pa uživaj, če bosta šla z dragim ven. Jaz grem danes na babji žur, 8 bab, če jutri ne bo zapadlo pol metra snega, ne bo nikoli Bo kar pasalo malo počvekat, kako spit,.... Ati bo pa danes prvič zrihtal in uspaval Katjo Jah, kaj čmo takle mamo
< Sporočilo je popravil majra -- 29.11.2008 18:33:10 >
|