|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
30.11.2008 7:00:15   
Ursi2
user posted image

Naša noč je bila kr solidna. Sicer nisem štela, kolikokrat sem šla user posted image k user posted image , ampak user posted image sem pa tudi nekaj! user posted image !
Si je pa ob ene 5 user posted image da ne bi več user posted image in se je hotel iuser posted image pa nisem odreagirala, na tla mu tudi nisem pustila it, potem pa je počasi obupal in je malo prej user posted image nazaj.

Vam je pa vmes pripravil zajtrk in skuhal kavouser posted image .
user posted image

user posted image

Danes gremo pa k mojim na kosilo in uoam, da bomo imeli čas, da se boma šla z Lukijem ene parkrat s user posted image  spustit.
No, popoldan pa imajo spet vaje z user posted image  in že vidim Lukija, kako bo spet user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
30.11.2008 7:08:14   
Ursi2
user posted image user posted image user posted image user posted image , VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.11.2008 7:11:20   
Ursi2
Ups, še slikica!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.11.2008 7:19:33   
tina50
Dobro jutro!

danes me je pa dež zbudil! kr nisem mogla verjet, da dež pada, pa sem mogla it pogledat, zdej pa ne grem nazaj spat! bila pa sem že enkrat pri Lanu, da sem ga nazaj uspavala! bomo videli kako dolgo bo držalo!

noč je bila kr vredu, se je sicer zbudi ene parkrat, sam sploh ni hotel zize, pa sem bila sigurna, da ima spet vročino, ker ponavadi je noče samo takrat, ko jo ima! no, pa na srečo ni bil nič vroč!
sem pa včeraj še mal pogledala za 6 bolezen in domnevam, da je to to! sej tako gremo 10.12. v posvetovalnico, pa ji bom takrat povedala, da je mel spuščaje, bomo videli kaj bo rekla! sedaj mi sicer ni nič omenla, da bi pa mgoče tudi lahko to bilo! dal mu je antibiotik, sam ne vem, če je blo to potrebno! jaz sem priti, če res ni potrebno! no, sam zdej sem mu ga začela dajat, sej ga še sam dans dobi! ko bi vi vedle kakšno imamo, ko ga jemljemo! dobro, da je moj doma, da mu glavo drži, jaz mu pa v usta filam, kolkr lahko! pa drenje je zraven takšno, da joj! se mi tk zasmili! upam, da ga ne bo potrebno kmalu spet dajat!
zdej vas rem, pa še malo prebrat, če mi bo seveda Lan pustil!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.11.2008 7:34:57   
Ursi2
Tina50, super, da je Lan boljši in da je bila noč že bolj prespana!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image , da bo danes že čist ok!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.11.2008 7:39:31   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč spet prespana, vsi spočiti in pripravljeni na nove izzive!
Zunaj pa... GROZA! Bliska, grmi in dežuje, da ne moreš verjet!
Evo, danes imam spet možnost spiti jutranjo kavico z vami in ker imam še kar veliko za prebrat in pokomentirat za nazaj, se bom lotila kar tega...
Pa začnimo...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.11.2008 7:51:47   
jagoga
Dobro jutro,
javljam se vam na jutranji raport.
Mi smo se včeraj vrnili iz Čateža, bilo je odločno, malo smo atija pogrešali, pa sem se kar z taščo zadovoljilauser posted image . V Čatežu, smo uživali, otroci so bili pridni, Tomaž je pridno jedel in spal, v vodi je tudi užival, s tavelikim, pa tudi nisem imela večjih problemov.  V tem tednu se ni  zgodilo nič novega v našem razvoju. Bom pa pridno naredila domačo nalogo in vse prebrala, ker niste prav veliko napisale, ste raje uživale na snegu. Sem se pa na vas tudi spomnila, ko sem v džakuziju ležala.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.11.2008 8:03:37   
Katiandi
Dobro jutro.
Pri nas tud grmi in se bliska, pa dežuje kot za stavo. Bo ves sneg pobralouser posted image .
Sem pozabla včerjha napisat, katere igrače ima Jaka rad:
-tisti lončki, ko se sestavijo v stolp so zakon - sem jih kupila v mullerju, so ful pocen pa najboljši za igrat. Sicer jih še ne sestavlja, podere pa z užitkom
-fajna stvarca je žoga (sva jo kupila, da malo delamo vaje kot pri fizioterapiji, zdaj pa z atijem igrata nogomet in mali zraven  tak brca in krili z rokami, da je veselje
-zelo rad prime rob igralne blazine ali pa tepiha pa si ga tišči v ustauser posted image
-ful se igra z avtomobili (jih je dobil od mojega bratranca, ko jih je prerastel) in fajn škripajo kolesa, pa jih je zakon vrtet
Kaj pa pravite na
user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.11.2008 8:07:02   
tina50
Najprej, da za nazaj čestitam Nejc(ursi84)! vse naj, naj za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa JOB vse, naj, bodi zdrav,vesel,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa še , ker ni ta mesec 31. Maj in Anja tudi vama vse naj, naj bodita zdrava, vesela,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Timoty upam,da ste že boljše, pa vseeno vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK user posted image user posted image user posted image  Anji za stojenje! in user posted image user posted image  za Matija in njegove škornje spiderman

mumu in timoty upam, da prideta skupaj na srečanjeuser posted image user posted image

Katy13 super, da ste že vredu in user posted image user posted image za zobeke!

Lona76 uboga Taja, pa sem vesela, ker sta prišle tako hitro domov!user posted image user posted image , pa še user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi!

zdej grem pa Lana umit, mogoče mi še uspe kaj kasnej!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.11.2008 8:07:13   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Vam moram povedat, da sva bile s Tajo ta vikend v bolnici. Prejšnji teden v sredo je dobila vročino in sva ji dala svečko. Drugi dan jo je dragi pelajl k zdravniku in je rekla, da morata naslednji dan v laboratorij (kri in urin). Čez noč je imela več kot 39 °C vročine in sva ji ponovno dala svečko. Ker pa so bili izvidi urina slabši, nas je zdravnica poslala v bolnico na pregled, vendar so naju obdržali. Ena zdravnica je rekla, da gre za šesto infekcijsko bolezen, ko pa so naju v ponedeljek odpustili, so rekli, da je viroza z izpuščaji. Podobno... Je pa bila od petka do nedelje čisto marogasta. Je dobila tudi kapalno, ker je premalo pila.

Sedaj je na srečo vse vredu.

Se moram pa pohvalit, da ima že 4 zobke. prejšni teden, ko je imela vročino, so ji rasli kot gobe po dežju. user posted image

Super, da je zdaj s Tajo vse vredu, pa za vsak slučaj pikapoke, da bi tako tudi ostalo!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image  Pa seveda čestitke za nov zobek!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

user posted image  mamice, ki imate punčke....bi mogoče kupile kaj takega za svoje princeske? user posted image

moj bog, kaj vse se človek ne spomni prodajat user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html

jaz grem zdej vodoravno.
Lahko nočko punce....

Tole je pa res odurno... sploh ne morem verjet, da komu lahklo kaj takega pade na pamet! Za pokozlat!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Ja tako je s Tajo sva spet pristali na pediatrični user posted image . V ponedeljek zjutraj je bila taja že mnogo slabša, hitro je dihala, pulz ji je narastel in dobila je vročino. Glede na njene težave s srčkom sem se skor us..... da ni napad, nakar se spomnim, da glede na vročino ji pulz lahko naraste. Sva šli k P in ji da ventulin. Taji Ventulin malo prime in naju pošlje domov s pumpico. Jaz vsa vesela da imava pumpico in se bomo hitro zmazali tega user posted image  bronhiolitisa in doma je bila Taja jokava, skos v naročju zaspala vsake tolko v naročju za 10 min. po ventolinu ki sem ji ga dala doma nič bolje. In kličem v ZD ker njena pediatrinja ni delala na šolsko in mi hudič babji reče da ma gužvo. user posted image  In da če me skrbi pa naj se grem pokazat ali k njim ali pa na Metelkovo. Sem si mislila ne ne skrbi me sam nimam kej druzga delat k da v ZD kličem pa gužvo delamuser posted image . In sem se odločila da počakam še eno uro in sem takoj ob 7 na Metelkovi ko odprejo nujno pomoč. Ko pridem tja nobene gužve in ne boste verjele je bila njena pediatrinja dežurna. In ker sva imeli s Tajo seturacijo ok ni vedela kaj naj naredi, ker če imaš ok seturacijo te na Pediatrični nočejo vzeti in je P napisala da ima pospešen utrip. In ko sva prišli na pediatrično so naju seveda sprejeli ker je imela v budnem stanju naša princeska 100 vdihov na minuto. Srček ji je hitreje bil vendar je bilo to posledica težkega dihanja in vročine. Tako da sva šli notri in najprej je dobila infuzijo ker ni hotela v ponedeljek ne jesti in ne piti potem pa še ponoči kisik ker ji je padla seturacija na 85. Presenetljivo pa so jo včeraj zvečer odklopili in ker sva preživeli noč brez kisika sva šli danes domov user posted image . Je pa sedaj dobila neka zdravila ki naj bi preprečevala da se vsak prehlad spremeni v bronhiolitis. Upajmo da bojo prijela, ker ne primejo pri vseh in naredili so ji teste za alergije in kožni so bili vsi negativni, tako da so ji naredili še krvne. Seveda je bilo prvo vprašanje če je starejši v vrtcu in sem povedala da je bil doma 5 tednov in evo smo dobili zdravila. Verjetno če neb bil bi me kregali. Tako da Tilen v vrtec midve v bolnico vse v istem dnevu. Taja seveda še ni zdrava ne pričakujejo pa poslabšanja. Tako da bo verjetno spet hropla 4 tedne.
Je pa Tilen v vrtcu zadovoljen in pravi da gre rad. Tudi v vrtcu so rekli da se je spremenil in da se vidi da je bil dolgo doma.

Gora pikapokic za Tajo, da bi zdravila delovala in ne bi bila več bolana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Moj bebek je zaspal in upam, da bo današnja noč bolj mila kot včeraj, je tako bogi- ma čist steklen pogled, prav vidi se mu, da je bolanček user posted image user posted image .
Jst sm tud za, da se srečanje prestavi, moram pa povedat, da mam 6. 12. izpit in takrat ne morem. Je pa itak velik od vremena odvisno in naših malčkov oz. njihovega zdravja.

Pikapokice tudi za Timoteja, upam, da je že vredu!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
je imel revček ob petih zjutraj čez 40 vročine!user posted image user posted image , sem mu hitro svečko dala, sam sm pa zdajle klicala k Z, pa je rekla sestra naj pridema, ko se zbudi!

Pa seveda pikapokice za Lana, reveček bogi... upam, da je 6. in da ni kaj hujšega!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Job vse naj naj za tvojo obmesečnico!!! user posted image

Pa seveda tina50 iskrene čestitke za tvoj praznik!!! Velko zdravja, sreče in vsega kar spada zraven ti želim... pa ostani še naprej najboljša mamica svojemu Lanu!!!
user posted image

Evo, toliko mi je uspelo zaenkrat... zdaj moram pa Taiu zajtrk pripravit... pridem kasneje nazaj!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 30.11.2008 8:09:53 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.11.2008 8:12:10   
mumu
user posted image user posted image user posted image      

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.11.2008 8:16:22   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Job vse naj najuser posted image user posted image user posted image , Anja in Maj
user posted image

Jagoga: dobrodošla nazaj domov. Lepo je brati, da si se imela lepouser posted image

Tina50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prespano noč in lucalu. Naše noči so kot vedno, 4x vstajanje, dojenje, cartanje,.... ne vem kdaj bo tega konec!!!!! Mogoče bi mogla upoštevat nasvet Zofy, da namesto cice ji dam čaj in jo pustit, da se joče.user posted image user posted image
Tina50: 6 otroška bolezen je, da ima vročino cca 3 dni nad 38C in potem dobi izpuščaje po telesu (lahko tudi v  blagi obliki z nekaj izpuščaji)

Zofy: kako je bilo na cesti in kako je možek? ni nič hujšega še z vama?

Katiandi: mi ga imamo, ma kaj dosti se ne igra. Kakšna dva dni je bil zanimiv obema, še kregala sem Žigca, ker ji ga ni pustil, hodil je spat z njim, zdaj pa nič več kaj dosti. Je verjetno še premajna.

zdaj grem, ker imam Saro v naročju in protestira kdo ve zakaj user posted image user posted image user posted image  njam je lačnauser posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 30.11.2008 8:21:03 >

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.11.2008 8:19:26   
aleži
Tina50:
zdaj pa se nisem zmotila.user posted image user posted image user posted image user posted image Še enkrat vse naj naj
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.11.2008 8:22:41   
mumu
TINA50 VSE NAJBOLJŠE,...

user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.11.2008 8:29:40   
mumu
DOBRO JUTRO

Naša noč je bila enkratna pri Tii sem bila samo enkrat user posted image user posted image user posted image . Sedaj mam pa drug problem user posted image , noče zajtrka jest že par dni je tako, pa razmišlam če bi mogoče mogla nočno hranjenje ukintuser posted image user posted image user posted image

Vsem čestitke za prespane noči user posted image .

Jagoga dobrodošla nazaj, in lepo da sta bila pridna (pa tašča tut user posted image ).

Zdej grem pa še jst na tla k mojima igračama.

Upam, da boste preživele lep dan, kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
30.11.2008 9:10:58   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Se pa moram pohvalt da smo se umes pa ploskat naučile in sem kar skakala po kuhni od veselja user posted image user posted image user posted image user posted image , čist sem navdušena. Še z nobeno drugo stvarjo me ni tolk navdušla kot s ploskanjem. Zna pa tut že nakazat če bi šla rada v naročje, ma sej vsak dan neki novga pogrunta.

Jupiiii, to pa je velika stvar!!! Bravo Tia!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
se javim, da veste da sm živa. no,m če bo srečanje drug teden, mogoče celo jaz pridem... evo, že urban steguje roke, k hoče da ga dvignem in če ga ne takoj že pleza po menuser posted image

no tolk.. neki kašljamo pa je revček bogi, se mu ful zaletava kašelj

To je beseda!!! Pridi san, pridi!!! user posted image
Pa še pikapokice za Banija, upam, da je že vredu!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   user posted image

user posted image

pozdravčki od urbana

Urban pozdravček nazaj!!! user posted image  Kakšen lepotec si... pa tako velik fantek si že!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Trenutno imam eno drugo težavo. Moja mama je zbolela po moje za kakim rota virusom ali nekaj podobnega, v LJ pa je mož bolanuser posted image . Kar ne vem kaj bi naredila: al tle ostanem al grem v Lj. Ne bi rada, da se Julija naleze. Pa tudi jaz se ne bi rada nalezla. Sej sem šla danes v lekarno in kupila razkužilo in razkužila wc, kljuke in podobne površine. Upam, da bo zaleglo in da ni že prepozno. Ja, Julija pa je itak prehlajena, ker se vedno tle prehladi. In je hripava, da piska, ko hoče jokatuser posted image . No, sej danes je boljše. Včeraj zvečer je bila pravi bogec.

Gora pikapokic, da se Julija in mamica česa ne nalezeta!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image   user posted image

Naša noč je bla boljša, ene 3 krat se je zbudu in nekej jokcal, se je pa kr hitro umiril in nazaj zaspal.user posted image user posted image
Zdej mi pa spi že skoraj 2 ure user posted image . To z igračami je pa dobra ideja, bom mal počekirala pa kej javla, če

Super za boljšo noč!!! user posted image user posted image user posted image

Vprašanje ( da ne pozabim, ker sm že parkrat pa boljš da napišem zdej k sm se spomnla ):
Zanima me katere AD3 kapljice uporabljate in do kdaj jih boste dajaleuser posted image
A mogoče katera daje Oleovit D3 kapljice, do kdaj jih boste dajale in koliko kapljic na dan????? Mi smo meli krče po plivit kapljicah in uporabljamo Oleovit D3, mi dajemo po 1 na dan. Sm slišala če se D vitamin preveč dozira se kopiči v telesu in pol že škoduje- bajeuser posted image

Mi imamo kapljice AD3 od Krke... jih pa pijemo zdaj 10 na dan po navodilih P. Jemljejo jih pa do enega leta ali dlje, če P tako predpiše!

drugače je pa tudi naša noč bila user posted image ....ma ne vem kaj mu je. zdej vsakič ko se zbudi, se dvigne z rokico ob ograji in se seveda čist zbudi user posted image ...pa dojimo se po novem 4- krat na noč in ne na dan.....namesto, da bi zmanjševali dojenje, ga povečujemo user posted image . tko, da so zdej zgleda dojenčki na T začel štrajkat s spanjem user posted image

Držim pesti, da bodo noči kmalu spet take, kot ste jih navajeni - prespane!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tai je spal odlično!!! user posted image  Mi zadnje tri noči prespimo, user posted image  smo pa zato čez dan ultra tečni!!! In še razlog... danes je na plano pokukal tretji zobek (spodnja leva enkica)!!! user posted image  Se pa tudi že vidi zgornja desna, tako, da mislim, da bo tudi ta danes ali jutri zunaj! Tako, da kak dan bo še verjetno pestro pri nas... no, bomo že zdržali, glavno, da so noči prespane!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image   za prespane noči in tretji zobek, za četrtega pa upam, da bo kmalu ven pokukal brez bolečin!

Hvala za lepe želje!!! user posted image

uau, bravo user posted image user posted image user posted image , le tako naprej Tai user posted image ....pa čestitke za novega zobeka user posted image  in naj čim hitreje pogleda naslednji zobek ven.

Hvala tudi tebi Dinki!!! user posted image

user posted image  za tisti mobitel pa lahko kar pozabim pa naj bo še tako poučen user posted image , ima Tit že 2 svoja mobitela pa niti slučajno nista zanimiva....on hoče očijevega in maminega...kar velike oči dobi in se začne stegovati za telefonom ko začnem kaj telefonarit  user posted image

Kot bi sama napisala... pri nas je TOČNO tako!!! user posted image

nam še vedno druga zg. enka dela preglavice in še dvojka poleg, ma je bani že čist bogi danes. je kar vročičen in nič ne je. no, doji pa se lepo in seveda kupljena kaša, ki je bila doma za rezervo, mu je tudi teknilauser posted image .

Naj bo zobek čimprej zunaj!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   user posted image

še najraje od vsega pa dela zadnje par dni počepe z eno roko se drži in gre gor in dol in to ponavlja v nedogled, v drugi roki pa obvezno kaj drži. pa zdej neki celo pomaha. tko pogleda roka, pa pol neki čudn pomaha in pol z obema ful maha in cvili zravenuser posted image .

Bravo Urbanček!!! Za počepe in za mahanje!!! user posted image user posted image user posted image

pa taiu za zobekuser posted image

Hvala lepa!!! user posted image

Katiandi super slikica bejbija v nahrbtniku!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Ta noč je bila krasna, tako da lahko še malo potegnem. user posted image   

Super za krasno noč!!! user posted image

Ursi2 dobre slikice Lukca... krasen fantiček je!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
rada bi vas vprašala, kakšni so že znaki za 6 bolezen! a je najprej vročina in potem izpuščajčki? kje?
pri Lanu sem prejle vidla, da ima po trebuščku in prsih izpuščaje, drugje še zaenkrat ne!

Tri dni visoka vročina, potem vročina pade in se pojavijo izpuščaji... Po tvojih besedah sodeč, imate ravno 6. bolezen!

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu, čestitke za prespane noči!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi bilo tako tudi še naprej!!!!!!!
In seveda čestitke za zobeka, pa da vam drugi ne bi delal problemov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke in lepe želje!!! user posted image

Evo, sem vas skoraj dohitela... zdaj bom pa spet čez celo stran! user posted image  Zdaj grem pa bejbija uspavat, in če bo hitro zaspal, pridem še nazaj!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 30.11.2008 9:12:28 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
30.11.2008 9:25:02   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Mi smo se včeraj vrnili iz Čateža, bilo je odločno, malo smo atija pogrešali, pa sem se kar z taščo zadovoljilauser posted image . V Čatežu, smo uživali, otroci so bili pridni, Tomaž je pridno jedel in spal, v vodi je tudi užival, s tavelikim, pa tudi nisem imela večjih problemov.  V tem tednu se ni  zgodilo nič novega v našem razvoju. Bom pa pridno naredila domačo nalogo in vse prebrala, ker niste prav veliko napisale, ste raje uživale na snegu. Sem se pa na vas tudi spomnila, ko sem v džakuziju ležala.user posted image

jagoga dobrodošla nazaj!!! user posted image Super, da ste se imeli lepo in upam, da si se dobro spočila!!!

Naša noč je bila enkratna pri Tii sem bila samo enkrat user posted image user posted image user posted image . Sedaj mam pa drug problem user posted image , noče zajtrka jest že par dni je tako, pa razmišlam če bi mogoče mogla nočno hranjenje ukintuser posted image user posted image user posted image

Bravo za tako noč!!! user posted image user posted image user posted image

No, tole sem še ostala dolžna... zdaj grem pa kaj koristnega naredit!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.11.2008 12:18:32   
mumu
Oči daje Tio spat, jaz pa bom probala slikco prlimat, da videm če znam tut jst

TAKOLE SE IGRAM V KUHINJI
user posted image

No sej sploh ni nobena umetnost user posted image .
Zdej moram pa pogruntat kaj bova danes jedla poleg juhe, sem pa zgodna neuser posted image ?

< Sporočilo je popravil mumu -- 30.11.2008 12:21:25 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.11.2008 13:42:54   
lucalu
TAKOLE SE IGRAM V KUHINJI
user posted image  

Kakšna lepotička si Tia!!! user posted image user posted image user posted image Pa lepo se vidi, da znaš ploskat!!! user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.11.2008 14:12:26   
TIMOTY

Pozdravljene!

Pr nas je bla noč bolj tako- ni še zdrav in ne more normalno dihat pa se prebuja, pa sej pol zaspi nazaj. Dopoldne mi je hropel in smo šli kr k zdravniku, smo bli takoj na vrsto user posted image ! Ušeska so v redu user posted image , je pa rekla, da mu nekej piska v pljučih in je dobil inhalacije- je revček tako joka, mi je srce user posted image - no, glavno da mu bo pomagalo. Pr zdravnici je bil pa pravi frajer user posted image ! Dobili smo še ventolin pumpico za vsak slučaj- upam, da ne bo potrebno!!! Gremo domov in evo ti: DEŽ- katastrofalno vreme, prav lilo je!!
Ga odnesemo do stanovanja po naših zlatih 4 štukih in mi zaspi v naročju. Ga dam na previjalno, slačim, on pa še kr spi- se je tako utrudil pr inhalacijah! Moj user posted image je pa vse s kamero dokumentiral. Revček moj user posted image !
Jutri zjutraj se mormo it pa še enkrat nazaj pokazat, da mu pljučka posluša! Bomo videli kaj bouser posted image

Tina50: Vse najboljše za tvoj rojstni dan, da ti bo z rožicami postlan. Lepo praznuj!
user posted image

JOB vse najboljše za obmesečnico!
user posted image

Ursi2: Vsi fuuuulll dobro zgledate, zelo lepe slikce. Luki je pa taaaaakkooo cartan, da bi ga kr popapcala user posted image user posted image user posted image . Pravi frajer je, sploh pa tam pr bobnih. Res super slikce.
Glede tašče je kr škoda besed, ti že veš kaj mu lahko daš za jest in tud Lukcu tako paše, sej se vidi da mu nič ne manjka- pravi korenjak je!
Ti in tvoj user posted image sta bla pa ful pridna- user posted image user posted image user posted image ! Pa lepega snežaka ste naredli.
Zelo lep venček si nardila!!!user posted image user posted image

Katiandi: Lepa slikca, zgleda da kr uživa v nahrbtniku. user posted image
Tina50: user posted image Superca, da je Lan že boljše, še par pikapok, da se do konca pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2: Hvala za zajtrk in kavico - mogoče bo pa Luki kuhar user posted image ! Lepo se mejte pr tvojih, upam da se boste res mal sankali!

Lucalu: user posted image user posted image user posted image za še eno prespano noč!

Mumu: Fuuuuuuul lepa slikca, cukrček mali user posted image user posted image user posted image ! A je ploskala? ma glih roke v tem položaju- user posted image user posted image user posted image Tia! Prava lepotička.

Zdej se je pa zbudu i odoh ja!
Joj, sm čez okno pogledla pa je taka megla!! Za nč vreme!

Lepo se mejte!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.11.2008 14:33:37   
Zofy
Punce drage,
hvala za pikapoke, mi se še vedno držimo in se ne damo bolezni. Julija sicer smrka še vedno, ma je njen glasek že boljši in ni več toliko hripava.
Se nam pa je danes zgodila ena nezgodauser posted image . Mož je imel kabel od laptopa kar v dnevni in je bil vklopljen v elektriko. In Julija seveda to takoj v usta. Jo je zgleda ful streslo, se je tako ustrašla, da je jokala in se potolažila, pa spet jokala. Sem jo kar v trak zavila, da je bila pri meni in potem se je čez nekaj časa umirila, pa še kar zraven hlipalauser posted image . Jaz spoh nisem vedla, da to trese, mož pa je vedel, pa je vseeno tako pustil, ker ni pomislil, da bi lahko to v usta dalauser posted image user posted image user posted image . Isto baje tresejo od mobitela kabli, tako, da je treba pazit. Sej je rekel mož, da bo še on dal v usta, da preveri koliko jo je streslo. Kar naj da, da bo videl kaj je ušpičiluser posted image

Aleži, včeraj smo prišli v Lj brez težav.Malo me je bilo strah, ke so napovedali zmrzali in tudi računalnik v avtu mi je kazal, da je zamrznjeno cestišče in sem bila kar napeta. Me je pred 2 ali 3 leti namreč iz ceste vrglo in me je zdaj malo strah. No, takrat je fuuul snežilo in sem že od Izole vozila, pa me je šele pri Brezovici ven vrglo, ma ni bilo nič hudega razen malo obtolčen avto, saj sem vozila 40km/h. Zato razmišljam, da bi šla na en tečaj varne vožnje: http://www.amzs.si/?podrocje=342 A še katera o tem razmišlja? Če bi jaz takrat znala odreagirat, me ziher ne bi iz ceste vrglo...

Pa še to: že od prejšnje nedelje ni našega muca Odijauser posted image . Upam, da ga je kdo k sebi vzel in da ga bo pripravljen vrniti. In upam, da ga ni cesta vzelauser posted image . Zdaj grem polepit po okoliških blokih in trgovini, če ga je kdo najdel, pol pa vas preberem in pokomentiram.

Sem zaenkrat samo vidla slikice od Katiandi, pa Ursi2, mumu in San: vsi 4 so pravi cukrčki user posted image user posted image user posted image

Pa še to za konec: mislim, da je NČK delala gušte primorkam in notranjkam s snegom. No, danes ni prav nič romantično in pravljično, saj dežuje. In predstavljajte si sneg + dež. Še primorska burja je boljša od te kombinacije user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 30.11.2008 14:34:08 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.11.2008 15:13:24   
lucalu
Pr nas je bla noč bolj tako- ni še zdrav in ne more normalno dihat pa se prebuja, pa sej pol zaspi nazaj.
Dopoldne mi je hropel in smo šli kr k zdravniku, smo bli takoj na vrsto user posted image ! Ušeska so v redu user posted image , je pa rekla, da mu nekej piska v pljučih in je dobil inhalacije- je revček tako joka, mi je srce user posted image - no, glavno da mu bo pomagalo. Pr zdravnici je bil pa pravi frajer user posted image ! Dobili smo še ventolin pumpico za vsak slučaj- upam, da ne bo potrebno!!!

Tovornjak pikapolonic za Timoteja!!! Naj se čimprej pozdravi in upam, da ventolina ne boste rabili!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Se nam pa je danes zgodila ena nezgodauser posted image . Mož je imel kabel od laptopa kar v dnevni in je bil vklopljen v elektriko. In Julija seveda to takoj v usta. Jo je zgleda ful streslo, se je tako ustrašla, da je jokala in se potolažila, pa spet jokala. Sem jo kar v trak zavila, da je bila pri meni in potem se je čez nekaj časa umirila, pa še kar zraven hlipalauser posted image . Jaz spoh nisem vedla, da to trese, mož pa je vedel, pa je vseeno tako pustil, ker ni pomislil, da bi lahko to v usta dalauser posted image user posted image user posted image . Isto baje tresejo od mobitela kabli, tako, da je treba pazit. Sej je rekel mož, da bo še on dal v usta, da preveri koliko jo je streslo. Kar naj da, da bo videl kaj je ušpičiluser posted image

Pa še to: že od prejšnje nedelje ni našega muca Odijauser posted image . Upam, da ga je kdo k sebi vzel in da ga bo pripravljen vrniti. In upam, da ga ni cesta vzelauser posted image . Zdaj grem polepit po okoliških blokih in trgovini, če ga je kdo najdel, pol pa vas preberem in pokomentiram.

Oh, Zofy, uboga julija!!! Upam, da je ni preveč bolelo... in, da se je že potolažila!!! Pikapokice za vsak slučaj!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image   Pa resnično upam in držim pesti, da boste našli Odija!!! Še pikapoke za njega, da je vse vredu in se le malo potepa user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.11.2008 16:44:02   
Azzurra
http://www.youtube.com/watch?v=Aku1XE5wHMY&NR=1

user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.11.2008 16:52:42   
Ursi2
Tina50, vse najboljše in veliko sreče ter lepih trenutkov z Jobom in tvojim dragim!!!!!!!!!!!!
Da bi te oba ubogala user posted image user posted image user posted image in da bi bili zdravi!

user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.11.2008 16:54:12   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

http://www.youtube.com/watch?v=Aku1XE5wHMY&NR=1

user posted image

Ta je pa res svetovna!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?