Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 20:59:32
|
|
|
|
nana35
|
triš,jutri bom šla v Interspar,ker je odprt do 17h in grem pogledat,bi pa te prosila za sliko,če je možno,ker ne najdem kataloga. Ja tole bi bilo za nocoj,mogoče bom likala,kaj pa vem.Preveč mi ni.Klemen je že v posteljici,moj pa zraven,ker mislim,da bo zbolel,upam,da Klemen ne bo,pa jaz,ker potem bo pa panika.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 21:02:34
|
|
|
|
nana35
|
Glede varstva-jaz Klemna ne dajem nikamor,nisem še nikoli prav nikamor šla,če pa sem,pa ga je moj R.imel doma,skupaj pa še nisva šla nikamor.V kratkem bova šli z Intruder malo ven se sprostit in počvekat malo brez otrok,tako da takrat bo Klemen doma pri atiju. Ko pa bo malo večji,bo pa že včasih v varstvu,drugače se mi lahko še zmeša kje doma .
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 21:14:37
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Katarinas kje pa si naredila to čestitko v katerem programu,ker je zelooo lepa IZVIRNO SPOROČILO: Golobček Katarinas a lahko poveš v katerem programu si to delala je tak lepo .??? To je iz CD, ki sem ga dobila skupaj s printerjem, je že precej staro, printer niti ne dela več Imenuje se pa programček Ulead Photo Express. Kaj več vam pa ne znam povedat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 21:20:57
|
|
|
|
katarinas
|
Lara je pa večkrat v varstvu pri nas doma, kadar z mojim kam greva - ne tako čez noč, ampak čez dan. Tudi spat so jo že dali drugi, npr. moja mama, sestra, nečakinja...sploh ni problema, ker nas je toliko pri hiši. Druga pesem bi pa bila, če bi živeli sami Sva se pa tud midva pogovarjala, da si bova vzela eno soboto, da greva malo ven in zapleševa...no danes ni ratalo, ker imajo deci "moški večer" tako, da sem jaz lepo doma in ne vem kaj bi počela , še knjige se mi ne lušta brat, filma pa tko ni nobenga pametnega....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 21:42:50
|
|
|
|
martinca
|
no pa še večerna izdaja, Uroš daje Patrika spat. pa še ni ravno slišat da bi mali spal. na rojstnem dnevu sm se imeli zelo lepo. smo pa bile na RD kar tri Martine. pa naj še kdo reče da nas ni veliko z imenom Martina. majra, kaj še lahko tebe prosim, da bi ob priliki dala kako sliko tvoje kuhinje gor na RR? lepo prosim. pa uživajte danes zvečer. sunny, jaz bom imela v omari 4 košare. dane spa ni neke gužve tu gor. grem jaz tudi spat. lahko noč vsem in sladke sanje.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 21:44:13
|
|
|
|
martinca
|
triš, v kateri trgovini se da te copate Super fit kupit? mi nimamo BTC-ja v MAriboru.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:13:03
|
|
|
|
dašabina
|
Dober večer, sem bila cel dan al na terenu al pekla (ja tud jaz ), no zdaj pa smo imeli godovanje, saj ima možiček jutri god in smo se prav lepo imeli delim z vami radosti današnjega dne: takole smo uživali na snegu Miha je začel kobacati, tudi po snegu proba ponujam vam mufine a la Ljubljana in rožičevo pecivo a la mi tele krasne venčke pa je Maša naredila na delavnici pri nunah takle krasen kruhek pa je možek dobil za god Martinca, super fitke ima Mass ali pa kakšna podobna trgovinica (pri nas tudi v BTC)
< Sporočilo je popravil dašabina -- 29.11.2008 22:16:39 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:30:58
|
|
|
|
nana35
|
Sem še prišla malo pogledat...saj me poznate ne ,pa sem že rekla skoraj lahko noč. dašabina,lepe zimske slikice .Pri Klemnu ni bilo pretiranega navdušenja nad snegom,mogoče kasneje ko bo dalj časa na njem.Tvoji izdelki so videti dobri,nisem preveč ljubiteljica tega peciva ampak izgleda dobro,venčki pa so itak čudoviti.In seveda vse najboljše tvojemu možku za god.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:34:51
|
|
|
|
dašabina
|
http://www.mass.si/page2/page1.html?page=1 evo tukaj sem ti Martinca našla, da je Super fit znamka v Massu, tega pa imate tudi v Mariboru... Hvala Nana za pohvale in čestitke....ja Mihatu je vse novo tako všeč, da takrat to vztrajno ponavlja, ko hočem, da vstane, sedi na snegu, ko hočem, da se vsede na blazino, hoče še hoditi po hiši ga je pa zdaj užitek gledat, ko kobaca in se prime in vse prehodi, saj to ste ve že vse dale čez....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 29.11.2008 22:35:17 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:36:04
|
|
|
|
dašabina
|
Lej ga zlomka, Nana, nov avatar krasen je... grem še jaz kaj iskat v slikice....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:41:10
|
|
|
|
katarinas
|
Sem že misla, da ni nobene več in hotla rečt lahko noč pa vidim da še nekdo čuje Nimam kaj delat pa malo berem.... Dašabina lepe slikce.... samo ko na prvo kliknem se mi odpre čist neka druga Mmmmm kakšno dobro pecivo... vse najboljše tvojemu možičku za god! Nana spet nov lep avatar...meni se ga pa kar ne da novga iskat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:44:01
|
|
|
|
dašabina
|
U pa mi je ratalo, moram še malo potrenirat tale avatar.... tole imamo opcijo na aparatu, da naredi okvir Katarinas, sem probala, to sliko sem zbrisala, tako da mi ni jasno je pa to padanje snega na naši terasi v petek zvečer Veliko ste napisale, sem površno prebrala, lepo da so bolanki boljše .... Bom jutri daljša , lepo nočko.....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 29.11.2008 22:48:27
|
|
|
|
katarinas
|
Ampak bom šla počasi , grem pa prej še pred , da me dokončno zmanjka....no potem bi se pa moral kmal že domov naslikat.... hja v mojih sanjah---tko kmal Aja dašabina cortkan avatar! Evo grem, lepe sanje vsem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 4:43:53
|
|
|
|
TRIŠ
|
Golobček pri nas je tako da nam otroke redko kdo pazi sam od sebe.Sedaj pa sem ubrala drugo pot.Jih kar elegantno peljem tja(no to govorim za Žana)in jih prosim če mi ga počuvajo.Saj nikoli niso rekli da ga ne bi ,ampak sami se pa ne ponudijo.Pa veš da je prav pasalo .In še ko pridejo domov ju takoooo lepo .Metic in Lana pa sta bila na snegu no bolj na travi od 8 zjutraj pa do kosila in potem od 4 popoldan pa do noči tako so uživali,kot da je pol metra snega Nana tole je ta stvar http://www.mimovrste.com/artikel/1390247127/lego-osnovne-kocke-luksuzna-skatla-6177 martinca pri nas jih imajo v cicibanovi trgovini v btc-ju in v massu dašabina vidim da je bil včerajšnji dan lep .Maša pa je prava umetnica .Kdo pa je spekel tisti lepi kruhek,res je krasen.Pa vsenajboljše možičku za god Nana in dašabina lepa avatarja
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 7:20:25
|
|
|
|
lutiropan
|
Dobro jutro! Najprej pohvale za nove avatarje. Pri nas smo tudi bili včeraj zunaj. Najprej midva z , da sva sneg odmetala z dvorišča...Potem so pa otroci s tistih velikih kupov delali tunele, pa bunkerje...Prav zanimivo jih je bilo gledati...Ati je Kajo malo peljal ven, tudi na sankah je že bila...je prav čukast gledala, ko se je peljala... Jaz sem pa tudi generalno delala. Samo danes pri nas tako dežuje, pa z vetrom, da imam vsa okna totalno pošpricana, pa sem jih par dni nazaj čistila... Dašabina krasna venčka...Mi smo jih tudi včeraj popoldne delali.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 9:15:25
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, no danes pa dež...ah ja to vreme je že čist zmešano. Vsem za nove avatarje lepi so in seveda slikice so krasne!!! Mi2 sva včeraj šla v kino (Vid je spal, moja mami je bila samo na babyfonu ampak je lepo spal) in ko sva prišla domov sva še do 2 zjutraj gledala nek film na popu...jao nama zdaj pa sva čist zaspana Moj otrok se je naučil sam zaspat. ..nana sej veš, da sem ga učila v petek, ko si prišla in sem bila ..no zvečer je že lepo sam zaspal . Se veliko manj zbuja ponoči, mogoče pa bomo kmalu spali, ja pa ja ! Vid še ni bil na snegu imel ga je v roki in je prav veselo metal kepe
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 9:25:07
|
|
|
|
Intruder24
|
Žan Luka, Maruša, Matic in Špela vse najlepše za mini rojstni dan !
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 9:51:55
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro! dašabina, hvala za link in za pojasnilo kje dobim te Super Fitke.kakna je pa kaj cena teh copatkov? pa lep avatar imaš. sem ti že včeraj mislila rečt kje imaš avatar. nana, ti imaš tudi lep avatar. triš, hvala tudi tebi. intruder, tudi tvoj avatar je zelo lep.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 10:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Ja tudi pri nas dežuje...mi ni čist nič fajn, bolj bi bilo, da sneg pada, a ne? Drgač pa tudi Jan se je naučil sam zaspati. Od kar se ne več dojiva, ga samo položim v pojstlo in potem mu grem še ene 2 krat popravit dudo in v cca 10 min zaspi. Pa tudi ponoči veliko bolj mirno spi in se sploh ne toliko prebuja, če pa že, potem včasih si sam najde dudo in zaspi nazaj ali pa mu jo nekdo samo da. Tako, da sedaj 3 dni velik boljš vsi spimo Dašabina najprej čestitke tvojemu možu za god. Kakšne fine dobrote, pa lep venček in seveda lep nov avatar. Intruder bravo za nov avatar in tudi za Vida, ker zna sam zaspati. A ga še dojiš? Triš tudi jaz tako naredim pri tašči, pa čeprav živimo skupaj v isti hiši, se nič kaj preveč ne ponuja. Potem pa sem jaz tudi ubrala drugo pot in ji ga kr odnesem dol in jo prosim, da ga mal počuva in potem itak ni problema. Sem mnenja, da ga morajo mal babice, dedki..počuvat in da ni preveč navezan samo na mene, že itak je. Potem pa ko grejo v vrtec pa je totalna kriza, če niso navajeni, da jih še kdo drugi čuva.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 10:24:11
|
|
|
|
Intruder24
|
sani ja vidiš zdaj pa sem ti rekla ! ...hecam se...imam najraje, če mi kdo tako pametuje in mi tak reče anitav Vida že lep čas ne dojim, ker je moje mleko splahnelo (težki CR in potem vse narobe po CR, približno tako kot Nana)...je pa Vid jokal, če me ni bilo zvečer zraven njega...počasi sva osvojila, da ga nisem rabla nosit al pa da je na meni spal...3 mesece je pol noči spal na meni ...no po 311 dneh se je mora uspavanja končala . Sem zadnjič zračunala in sem mojemu rekla, kako dolgo je tak! (se v dneh več sliši, kot pa 10m )!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 10:52:11
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Zjutraj je pa pri nas tako , da me je bilo kar strah, Lara je pa kar spala kot da ni nič. No zdaj se je pa umirilo, tudi pada ne več, celo malo smo imeli prej, ampak res malo in bolj na hitro. za vse , ki sami zaspijo, naša Lara to že od takrat ko smo jo prinesli iz porodnišnice, samo čez dan je bila navajena zaspati v vozičku, nam je pa zdaj že nekajkrat ratalo, da jo dam tudi čez dan v posteljico in frajla takoj zaspi Žan Luka, Maruša, Matic in Špela vse najlepše za mini rojstni dan !
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 10:53:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Pozdravljene. No imamo še eno dodatno bolnico, seveda Pino. Je včeraj zakuhala čez 38, samo jo nič kaj preveč ne gane. Jaz imam pa še kar 37,7 vročine in zaradi sinusov me boli glava. sploh če se sklanjam. Jaz sem bila včeraj zarad škorenjčkov slabe volje. Sem mu nameravala obut stare Pinine, ki so 21 številka in jih zaradi termo štumfkov nisem in nisem mogla dobit gor. No moj in tamala sta ta čas že veselo zunaj skakala po snegu. v glavnem na njegovih nogah so na koncu pristali Pinini novi škornji št. 27. Big foot. Katarinas lepa čestitka. Jaz voščilnice že delam. Jih imam že ene 30 narejenih. Delam jih pa spet s šablonami in bleščicami.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 10:58:53
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Katarinas lepa čestitka. Jaz voščilnice že delam. Jih imam že ene 30 narejenih. Delam jih pa spet s šablonami in bleščicami. Že 30?! pridna mami! No jaz jih toliko ne bom naredila, samo nekaj, ker jih tudi drugač ne pošiljam ne vem koliko naokoli. Se mi pa lepo zdi, da v tem času okoli praznikov pošiljamo po pošti doma narejene čestitke, ker je vse preveč že v elektronski obliki in se potem pošta kar pozabi...malo nostalgije Pina pozdravi se Jaz si grem pa zdajle lase umit...joj kako mi je to tečno, jaz bi imela vsak dan frizerko doma , potem gremo pa na kosilo k tašči!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 10:59:59
|
|
|
|
katarinas
|
Hmmmm....kaj ste že rekle, da se za 500 postov dobi nova ? Sem že čist blizu ne?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 11:59:41
|
|
|
|
nana35
|
dašabina,medve pa imava nov avatar,kajne?? To sem Klemna slikala od zgoraj pri moji mami,ko je gledal stoječo lučko.Lučke on enostavno obožuje... Jaz okvirčke delam samo na photoscape,čeprav imam na fotoaparatu tole funkcijo,ampak nisem še poskusila,jo pa bom 1x,ko mi bo. katarinas,jaz ob večerih ko gre Klemen spančkat sedim tukaj na računalniku in pomanjšujem slikice ki so mi všeč,pa jih nalagam in pošiljam za razvijat...no,ko pa se nekega avatarja naveličam ali se mi zdi kak drugi lepši,pa ga samo zamenjam in ga poiščem med tistimi,ki sem jih že pomanjšala. triš,a tako zgledajo tele kocke?Pa se mi zdi da si nekaj napisala,da so v valju??Grem po kosilu pogledat za njih. martinca,v Mb imaš Ciciban trgovino v mestu,če ne veš poleg Turbo Limača v ul.10.oktobra,mogoče imajo tele čevlje tudi pri nas v tej trgovini,kakor pravi Triš.Drugače so meni Elefanten čeveljci super.In tud zelo lepi so povrhu,pa niso ne trdi in ne mehki. intruder,vidim nov avatar!! Lep in še kako zimski.In pa super da Videk sam zaspi,če to ni fajn,kajne? Lunca,za Pino....in zate... katarinas,ja še malo in dobiš novo zvezdico.Jaz tudi!! Žan Luka,Matic Maruša, Špela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?