Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Mi smo mel kr težko noč, zdej sva tri dni uvajala cvetačo in je bla reakcija . Mislim, sej je bla vse tri dni, ampak očitno je to to. Pa mava spet eno živilo manj za jest . Dons probava marelice, držte pesti... , da na marelice ne bo alergičen....bošček. Vsakič pomislim, kako srečo imam, da moji otroci niso alergični zaenkrat na nič in upam, da tako ostane. Hvala, ja tud js privoščim vsem, ki majo zdrave otroke, da tud tko ostane. Sej je verjetno lažje, ko enkrat pogruntaš na kaj vse je alergičen, ampak pridet do tja ... Pa še res upam, da bojo izzvenele te naše alergije. edina ja tud cvetača , HB da vsaj nekaj živil prenaša. Še dobr, da zdej Primož tud doji, a se nismo o tem že na začetku pogovarjale, da bi mogu ? IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo. Po mojem je bolj nasitno z maščobami kot brez. Jaz dodam malo masla (šele par dni), enkrat sem tudi olivno olje, ker se mi vseeno zdi, da je bolj nasinto. A ti jo dodajaš? Ja js dodam žličko sončničnega olja, sej veš zadnjič smo mele to temo, ko smo se o soljenju pogovarjale . Sej da energijo, ampak nasiti ga pa ne glih preveč ... IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty a tud na cvetačo?Ojej, upam da na marelice ne bo . Hvala bom jutr vidla, kako bo z marelicami . Baje pri prvem stiku telo naredi protitelesa (če je alergija), pri naslednjem stiku se pokaže pa reakcija. Mya26 tud midva sva kr hitro šla na tri obroke GH. V roku enga mesca, je mel tri obroke. Je pa res, da kombinirava samo nekaj živil, na katere ni alergičen. Srčekgirll tistale s kofetom pa računalnikom je pa glih za nas ! IZVIRNO SPOROČILO: tally Naty a cvetača tudi. A ni ironično, Žan k je tak jedec ful stvari ne sme jesti moja pa bi lahko vse jedla pa noče? Upam da na marelice ne bo reakcije Hvala, ja pri nas je že itak skoz tko... mela sm ful mleka, on ful jedel, pa je jokal ko sva se dojila, dokler nism šla na dieto, zdej ko pa GH jeva pa isto. On bi jedel, pol ga pa matra . No ampak upam, da bojo zdej pri alergologu ugotovil, da je vsaj alergija na KML izzvenela. Pa na pšenico in jajca... zdej si pa že preveč želim . Bom pisala dedku mrazu, mogoče mi bo pa uresničil željo . Estrella za Tio. Ja veliko manj stresno je samo zvedet za porod, kot ga pa doživet ane .
< Sporočilo je popravil Naty* -- 29.11.2008 10:22:00 >