|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
29.11.2008 9:32:48   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro! Mi smo mel kr težko noč, zdej sva tri dni uvajala cvetačo in je bla reakcijauser posted image . Mislim, sej je bla vse tri dni, ampak očitno je to to. Pa mava spet eno živilo manj za jest user posted image . Dons probava marelice, držte pesti...

Naty a cvetača tudi. A ni ironično, Žan k je tak jedec ful stvari ne sme jesti moja pa bi lahko vse jedla pa noče? Upam da na marelice ne bo reakcijeuser posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.11.2008 9:33:31   
tally
samogovori .................user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.11.2008 9:35:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jest morm za Gajo skuhat kosilo,ker gremo pol v Kamnik mal v nabavo,ker je hladilnik čist prazn. Pol pa še do naših,ker ma moja mami jutr rojstni dan

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
29.11.2008 9:36:58   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jest morm za Gajo skuhat kosilo,ker gremo pol v Kamnik mal v nabavo,ker je hladilnik čist prazn. Pol pa še do naših,ker ma moja mami jutr rojstni dan

O nakupovat greste.Kaj bo Gaja jedla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
29.11.2008 9:40:13   
Anonimen

O nakupovat greste.Kaj bo Gaja jedla?

Ja mal mormo,ker cel teden nismouser posted image . Ma tist kar še mam,riž,korenje,grah. Sruzga mi je pa zmanjkalouser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
29.11.2008 9:43:33   
Estrella*
No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tiouser posted image user posted image Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.11.2008 9:47:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No danes je pa en srečen dan. Od kolegice sestra je danes zjutraj rodila Tiouser posted image user posted image Res lep dogodek, sploh ko so druge v porodniuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
29.11.2008 9:49:46   
eole
Dobro jutro,

Julija se zahvaljuje za čestitke.

Tako lepo belo je zunaj! Upam, da ne bo deževalo, da bova šli lahko malo ven. Sicer pa ji bom danes dala kaki. Bomo videli kako ji bo to (ne)všeč ..

lep vikend želim vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.11.2008 9:59:54   
tally

Čestitke za Tio user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
29.11.2008 10:00:05   
barbaw

Barbaw dej pofokaj umetnino. Pa una slika je user posted image , zakaj sem jaz mislila da imaš ti blond laseuser posted image

Ne vem zakaj si mislila, da sem blond?! Nikoli nisem bila. user posted image

Baterija se že polni in ko bo polna vam slikah. Sem hotela slikat, pa mi napiše change battery pack. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.11.2008 10:01:17   
barbaw

user posted image user posted image user posted image

Ko je bil porod za tabo je bil tudi vesel dogodek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 861
29.11.2008 10:01:42   
barbaw
Razmišljam, če bi brala za nazaj, pa še kuhinjo moram pospravit. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 862
29.11.2008 10:03:07   
barbaw
Čmrlika glede avtosedeža je tako, da je čisto odvisno od modela. Lahko, da je v AUT in DE ceneje, ni pa nujno. Morala se boš prvo odločit za model, potem pa pogledat, kje se ti ga najbolj izplača kupiti.
Slikice pa še nisem imela časa pogledat. Včeraj sem samo malo pokukala tu in tam na RR, ker sem imela preveč dela, pa še material sem si mogla it nabrat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.11.2008 10:20:00   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jutro! Mi smo mel kr težko noč, zdej sva tri dni uvajala cvetačo in je bla reakcijauser posted image . Mislim, sej je bla vse tri dni, ampak očitno je to to. Pa mava spet eno živilo manj za jest user posted image . Dons probava marelice, držte pesti...

user posted image , da na marelice ne bo alergičen....bošček. Vsakič pomislim, kako srečo imam, da moji otroci niso alergični zaenkrat na nič in upam, da tako ostane.

Hvala, ja tud js privoščim vsem, ki majo zdrave otroke, da tud tko ostane. Sej je verjetno lažje, ko enkrat pogruntaš na kaj vse je alergičen, ampak pridet do tja user posted image ... Pa še res upam, da bojo izzvenele te naše alergije.

edina ja tud cvetačauser posted image , HB da vsaj nekaj živil prenaša. Še dobr, da zdej Primož tud doji, a se nismo o tem že na začetku pogovarjale, da bi mogu user posted image user posted image user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo.

Po mojem je bolj nasitno z maščobami kot brez. Jaz dodam malo masla (šele par dni), enkrat sem tudi olivno olje, ker se mi vseeno zdi, da je bolj nasinto. A ti jo dodajaš?

Ja js dodam žličko sončničnega olja, sej veš zadnjič smo mele to temo, ko smo se o soljenju pogovarjale user posted image . Sej da energijo, ampak nasiti ga pa ne glih preveč user posted image ...

Naty a tud na cvetačo?Ojej, upam da na marelice ne bouser posted image .

Hvala bom jutr vidla, kako bo z marelicamiuser posted image . Baje pri prvem stiku telo naredi protitelesa (če je alergija), pri naslednjem stiku se pokaže pa reakcija.

Mya26 tud midva sva kr hitro šla na tri obroke GH. V roku enga mesca, je mel tri obroke. Je pa res, da kombinirava samo nekaj živil, na katere ni alergičen.

Srčekgirll tistale s kofetom pa računalnikom je pa glih za nas user posted image user posted image user posted image !

Naty a cvetača tudi. A ni ironično, Žan k je tak jedec ful stvari ne sme jesti moja pa bi lahko vse jedla pa noče? Upam da na marelice ne bo reakcijeuser posted image user posted image user posted image

Hvala, ja pri nas je že itak skoz tko... mela sm ful mleka, on ful jedel, pa je jokal ko sva se dojila, dokler nism šla na dieto, zdej ko pa GH jeva pa isto. On bi jedel, pol ga pa matra user posted image . No ampak upam, da bojo zdej pri alergologu ugotovil, da je vsaj alergija na KML izzvenela. Pa na pšenico in jajca... zdej si pa že preveč želim user posted image user posted image user posted image . Bom pisala dedku mrazu, mogoče mi bo pa uresničil željo user posted image user posted image user posted image .

Estrella user posted image user posted image user posted image  za Tio. Ja veliko manj stresno je samo zvedet za porod, kot ga pa doživet ane user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Naty* -- 29.11.2008 10:22:00 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.11.2008 10:30:28   
špelin@
Ups, podvojen post user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.11.2008 10:32:35 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.11.2008 10:30:55   
Estrella*

Estrella user posted image user posted image user posted image  za Tio. Ja veliko manj stresno je samo zvedet za porod, kot ga pa doživet ane user posted image user posted image user posted image .

Definitivno, prav zabavno je user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ta sestra od kolegice...se je še spomnim ko je bila v vrtcu, zdaj pa že mamicauser posted image

Naty: Jaz tud upam, da Žankotu izzvenijo alergije, pa da se ne pojavijo druge. A pol user posted image  še ni???Piš dedku mrazu se za touser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.11.2008 10:31:51   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Prebrala sem samo zadnji dve strani, zato me opomnite, če se kaj pomembnega zgrešila. Včeraj sem preveč časa zabila pred monitorjem, ker smo imele na svoji temi tak poseben "obisk" user posted image , zato me danes malo čas priganja...

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Včeraj ste se pogovarjale o hrani: jaz mu od glutena dam grisolino, pa kakšno žemljico, da jo malo gloda,pa ni bilo nobene reakcije.
Enako user posted image
Jagod v skutkah mu ne bom dajala do 1. leta, tudi pri Nejcu jih nisem, jih bo mami pojedlauser posted image
Enako user posted image
Borovnice z jabolki je pa že jedel in so mu zelo všeč.Tudi navadni jogurt je že probal, pa mu je bil prekisel in sem mu banano not zmešala, potem je pa z veseljem pojedeluser posted image
Enako user posted image

Naty*, a potem cvetače tudi ne sme? Bogi revež, pa tak jedec je user posted image

edinaos, user posted image  za atijevo "dojenje" user posted image user posted image

user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Ohoho, iskrene čestitke user posted image user posted image

Pol pa še do naših,ker ma moja mami jutr rojstni dan

Tvoji mami želim vse najboljše, sploh glede odnosov v službi user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi kar lepo zasneženo, punci sta veseli, jaz pa malo manj user posted image   
Da ne pozabim povedat: ponoči spet nismo skoraj nič spali, ampak ne bom razpredala o tem, ker nima smisla... user posted image

Uživajte v prijetni soboti!!!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.11.2008 10:32:02 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.11.2008 10:32:51   
Estrella*
Pri nas pada dež, sicer še malo ledenga vmes, ampak tmpreratura je malo nad 0 in upam na čudež, da se sneg stopiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
29.11.2008 10:42:23   
tally

Pri nas pada dež, sicer še malo ledenga vmes, ampak tmpreratura je malo nad 0 in upam na čudež, da se sneg stopiiiiiuser posted image

Pri nas pa nič ne pada je kr neki snega in veeeellliko otrok, ki se sankajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
29.11.2008 10:48:41   
barbaw
Kratka obnova! user posted image

Anitka ner sekiraj se glede GH. Jaz sem se tudi, pa sem se nehala, ker je še nekaj časa in zdaj mi je Maja začela lepo jesti. Ne poje bog ve kaj, ampak je začela in iz dneva v dan poje kakšno žličko več. Ti samo vztrajaj in mu ponujaj, enkrat bo že zagrabil.

Aurora 3eur na par ni premalo. Jaz bi jim dala kakšen unikaten okrasek ali pa nekaj posebnega za na smrekico. Tisti potiskan wc papir tudi ni slaba ideja. Napiši na kakšen lepek listek z lepim kulijem posvetilo pa si zmagala.
Mi smo kupili angelčka v vrečki za vsako familijo, ker imamo na božični dan družinsko srečanje in je to vsega skupaj 12 familij. user posted image  V merkurju ali pa tudi šparu sem vedno našla kaj posebnega. Pa če jim boš dala po božiču počakaj malo, ker potem spustijo cene. Pa boš mogoče še kaj bolj pametnega dobila za ta denar. Jaz sem lani dobila za 1,5 eur v merkurju (so imeli znižano) svečnik s 4 svečkami in eteričnim oljem.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@ bogi Gregi. On pa res nima sreče z zdravjem user posted image user posted image user posted image . A pol nč mleka ne je? Kaj pa ponoč,al sam pije al ga z žlico futraš?

Mleko je samo tako, da noter zamešam lino. Obožuje pa skutke user posted image  Tako da beljakovine dobi user posted image  Ponoči pije razredčen sok, mleka tudi takrat noče... user posted image

To je tudi moj delal in mu ni nič manjkalo. Lahko pa ti povem, da boš mogoče imela težave tako kot jaz in boš še pri letu in pol skakala ponoči naokrog, ker bo hotel piti. user posted image  Pri 3-eh se je to končalo. Sicer sem mu ko je bil večji nastavila magični lonček, kasneje kozarček in si je sam vzel.

Estrella take konstrukcija je fajn za porod. user posted image  Meni so drugače medenične kosti ful ven štrlele, ampak mi je najbolj pomembno, da sem kljub temu se lahko spravila v majhno konf. Se pravi, da moja medenica ni tako ogromna, pač bolj izrazita. user posted image
Do novega leta februarčice padejo. user posted image  Same so si krive oz. jim je tista špijunka vse to nakopala. user posted image  Hecam se, važno je, da se imamo me fajn.

edinaos tisto o konf. ti pa ne verjamem. Po slikah in kopalkah ti bi prisodila največ 38. user posted image  Saj se bomo v red spravili. Jaz sem od začetka hujšanja (1 dan za estrello) do danes izgubila 2 kg. Sem se odločila, da po 18 uri ne jem več. Sem imela pa tako kepo od želodca, da sem se skoraj jokala od bolečin. user posted image

Žanka user posted image , mala je pa pravi cukrček.  Upam, da bo situacija kmalu boljša. user posted image user posted image user posted image

Katina  user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej rešite alergij.

Več se pa ne grem. user posted image  Too much je za brat. Sem ostala na strani. 21. Prebrala sem 10 strani, če pa bom še ostale pa ne vem. Verjetno ne.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.11.2008 10:51:56   
barbaw

Ti kar upaj. user posted image
Mi ga imamo tudi nekaj za vzorec. 2-3 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 871
29.11.2008 10:56:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Več se pa ne grem. user posted image  Too much je za brat. Sem ostala na strani. 21. Prebrala sem 10 strani, če pa bom še ostale pa ne vem. Verjetno ne.

Ej, moraš prebrat debate z NOSEČNICO8 user posted image user posted image user posted image  Me smo se kraljevsko zabavale user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.11.2008 10:57:15   
barbaw
Da se še malo pohvalim. Maja je spet pogruntala kako je fajn spat. Je bila prej ful zaspanka, pa se je to spremenilo in zdaj po 2 ali 3 tednih user posted image  spet spi več kot 20 min na rundo. Zdajle bo kar enourna. user posted image  Se vsaj malo lahko dam na off. Jaka se pa pridno igra. Sem že pospravila po kuhinji, samo ne da se mi je obrisat (pulta). user posted image  Sem še zmeraj ubita. Spat sem šla nekje polnoči, če ni bilo že malo čez. Moj je gledal zadnjega Bonda in mi je že theme song odbijajoča, pa kar pobija vse ljudi naokrog in .... Jaz se ga ne spomnim kot takega. Jih je kar nekaj spljuvalo zadnji del. Moram pa priznat, da niti enega nisem gledala celega. user posted image

Zdaj moram še hrčka nahranit, potem pa bom pogledala, če je že baterija polna. Danes sigurno objavim slikice od moje čire čare venčka.

Neposredna povezava do sporočila: 873
29.11.2008 10:57:49   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ej, moraš prebrat debate z NOSEČNICO8 user posted image user posted image user posted image  Me smo se kraljevsko zabavale user posted image

To pa sem prebrala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.11.2008 10:57:58   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Naša noč je bila katastrofalna - najhujša do sedajuser posted image user posted image user posted image . Je Gala nekaj fejst matralo, saj ni in ni mogel spati. Je bil najprej od enih do treh z atijem v dnevni sobi in nato še od petih do pol šestih. Jokal je pa tako zelouser posted image user posted image . Zjutraj sem tudi ugotovila, da ima neke izpuščaje po glavi, vratu in malo po trupu in sva se šla pokazat k P, ki je rekla, da so posledica viroze in sva dobila Fenistil kapljice. V torek greva pa itak nazaj po pikico, ki jo še moramo dobiti.

Bogi Gal user posted image user posted image user posted image , vidim, da ste imeli tudi vi grozno noč... user posted image user posted image

Ja ne vem kaj zdaj to napada naše majčekeuser posted image user posted image

Eh, Gregi je tako občutljiv... user posted image  Zdravnica pravi, da mu je zaradi cepljenja pač še dodatno padla odpornost in se mu je razvila viroza, ki jo je očitno na tiho že prej pokasiral... user posted image  Bomo videli, kako bo čez vikend, v pon. morava na kontrolo.

Zakja ga je spoh cepila user posted image  babji, če ve, da je podvržen boleznim? A mogoče veš, koliko je lahko max razmaka med cepljenji, da to ne propade?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?