Naty*
|
Jutro! Mi smo mel kr težko noč, zdej sva tri dni uvajala cvetačo in je bla reakcija . Mislim, sej je bla vse tri dni, ampak očitno je to to. Pa mava spet eno živilo manj za jest . Dons probava marelice, držte pesti... špelin@ svaka čast, da si uno včeri tolk hitr zavohala . Sej je bil že prvi post rahlo čudno napisan, ampak sm pač misla, da punca ni glih talent za pisanje ane . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oooooo, pita54545 Neizvirnooooooooo!!!!!!!!! A ne se hecat noooo IZVIRNO SPOROČILO: žanka Čir.Vas kr tu pa tam mal preberem,sam kaj se čem neki izpostavljat,je že dost,da kaj pametnega zvem in potem to pri moji Neži tud isprobam. Kar se mene tiče sem zelo slabo in nebi zdejle o tem tule,ker veliko ljudi to bere in nebi rada imela kake frke.Sej me razumete.Sem pa dala dve slikice v album(upam,da mi je ratal)od moje Neže.Vse se lepo imejte. Upam, da se porihta, karkoli že je, zaradi česar nisi vredu . Neža je pa ful luštna pupika ! Katina na riž ma alergijo? Bošček... sej sm parkrat zasledila, da kaka mamica pove, da ma alergijo na riž. To je za znoret, js res mislim, da nobena hrana ni čist popolnoma nealergogena . No HB, da si vsaj ugotovila na kaj je alegija! edina kakšna je bla noč? Aja drugače si pa k nam vabljena, te bo Jure naučil juhco skuhat, skuha fuuuul dobro!!! ss tud teb hvala za odgovor, ja očitno mam sam js deca, ki se zbudi, ko je lačen . Ma ja kaj čem, bova pač s flašo reševala lakoto, ko se bova nehala dojit. Sej mi ne bo nič drugega preostalo. Al pa lahk upam, da se bo nehal zbujat. tilči luškan avatar ! tally upam, da bo Emilija dons kej bolš jedla. Barabce majhne, kr neki si zmišljujejo... anitka Žan je mel tud ful izpuščajev pod laski in po celem telesu od alergije. Če bi včeri vidla, bi ti predlagala, da mu daj nogavičke na rokice, ker drugače se ponoči ful praskajo. Vsaj pri nas je blo tko, pol je mel pa glavico zjutri čist polno prask . Aja pa mazanje s hladilnim mazilom pred spanjem tud pomaga. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE POMOČ RABIM !!! sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ? Nimaš kej ... počakaš da izgine in mu ne daješ več tega. Estrella dobr zrihtajte dons pa pol me obvezno obvesti, kako je blo !!!!! Barilla testenine niso vse čist brez jajc, ampak je pa strogo označeno, kere so, kere pa niso! Aja vidm, da sta že tud Estrella in Kasso napisale . Ampak tud v modri škatli lahko vsebuje sledi jajc. To je pomembno za tiste, ki majo hudo alegijo za jajca, je dobr vedet. kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tud od naju !