|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 22:56:16   
Anonimen
Mene pa tok glava boli...Migrena. Da mi crke kar plesejo, tako da brez zamere dones vas zapuscam...

lahko noc

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
28.11.2008 22:57:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anery

Estrella: ne znam naredit tistega okvirčka z vprašanjem user posted image .

DOMAČA SKUTA:
V toplo (30-35 stopinj celzija) surovo domače mleko dodamo na 1 liter cca 4 žlice jogurta ali kislega mleka (v pasterizirano pa kakšno žlico več), lahko pa kakšno žličko kislega mleka ali kisa za vlaganje. Zelo dobro premešamo, pokrijemo in pustimo par ur na sobni temperaturi, da se naredi jogurt ali kislo mleko, s čimer pač "cepimo" osnovo. Ko je gotovo (trdo in gosto) počasi segrevamo (lahko pustimo samo stati čez noč in naredila se bo skuta) in kislo mleko se bo začelo siriti. Ko nastanejo kosmički (skuta), precedimo skozi gazo ali gosto cedilo in tako dobimo skuto. Tej skuti dodamo še kakšno sadje in je njami user posted image . Tole bo moj Matic imel namesto kupljene skute.

Upam, da sem jasno napisala.

HVALA ANERYuser posted image

Okvirček se pa naredi, če na dotični post stisneš ikonco citiraj(2 ikona zgoraj nad postom) in pišeš pod zadnjo oznako quoteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 802
28.11.2008 22:58:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mene pa tok glava boli...Migrena. Da mi crke kar plesejo, tako da brez zamere dones vas zapuscam...

lahko noc

Nočko, da te ta user posted image  popusti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.11.2008 23:02:30   
Anery

IZVIRNO SPOROČILO: Anery

Estrella: ne znam naredit tistega okvirčka z vprašanjem user posted image .

DOMAČA SKUTA:
V toplo (30-35 stopinj celzija) surovo domače mleko dodamo na 1 liter cca 4 žlice jogurta ali kislega mleka (v pasterizirano pa kakšno žlico več), lahko pa kakšno žličko kislega mleka ali kisa za vlaganje. Zelo dobro premešamo, pokrijemo in pustimo par ur na sobni temperaturi, da se naredi jogurt ali kislo mleko, s čimer pač "cepimo" osnovo. Ko je gotovo (trdo in gosto) počasi segrevamo (lahko pustimo samo stati čez noč in naredila se bo skuta) in kislo mleko se bo začelo siriti. Ko nastanejo kosmički (skuta), precedimo skozi gazo ali gosto cedilo in tako dobimo skuto. Tej skuti dodamo še kakšno sadje in je njami user posted image . Tole bo moj Matic imel namesto kupljene skute.

Upam, da sem jasno napisala.

HVALA ANERYuser posted image

Okvirček se pa naredi, če na dotični post stisneš ikonco citiraj(2 ikona zgoraj nad postom) in pišeš pod zadnjo oznako quoteuser posted image

Upam, da bo šlo. Hvala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 804
28.11.2008 23:05:13   
Soncnica Sandra ***

lahko noc

nočko

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
28.11.2008 23:06:14   
kasso

Ja danes je že padlo 30 straniuser posted image user posted image To bo dela za zamudniceuser posted image NOČO VSEM!!!!

bejž... otroci spijo, jaz imam pa enga dela zdej

Neposredna povezava do sporočila: 806
28.11.2008 23:07:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

O grota punceuser posted image

sem zdele gledala čez balkon pa je bla ena nesreča dol na regionalki
je ful vsega, same lučke blendajo, ....
mene je kar groza ko gledam kej tacga  user posted image

upam, da ni kaj resnegauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 807
28.11.2008 23:08:33   
kasso

Ok. eno mal glupo vpr. user posted image a od barille so vse testenine brez jajc al so kako posebno označene?

rumene škatle so z jajci, modre pa brez...barilla

Neposredna povezava do sporočila: 808
28.11.2008 23:09:02   
kasso

A veš kaj slaba mama...............verjemi mi, če bi imela alergijo bi bila ista reakcija po 1 al pa po 20 žličkahuser posted image Jaz tudi ne prakticiram, en žlička, ju3 dve....žal, se mi ne zdi smiselno.

A misliš, da jaz pri tretjem otroku prakticiram 3 dni eno živilo. Ne, ker se mi ne zdi smiselno. Imam pa srečo, da ni noben zaenkrat še pokazal kake alergije...trkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
28.11.2008 23:09:40   
Soncnica Sandra ***

Ja danes je že padlo 30 straniuser posted image user posted image To bo dela za zamudniceuser posted image NOČO VSEM!!!!

nočko

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 810
28.11.2008 23:11:26   
Soncnica Sandra ***
Nč punce moje jaz vas zapuščam, grem pančat počas, ker bo prehitro ura 5 al pa 6 ko bo Manca auf.

NOČKO vsem

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 811
28.11.2008 23:12:36   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

O grota punceuser posted image

sem zdele gledala čez balkon pa je bla ena nesreča dol na regionalki
je ful vsega, same lučke blendajo, ....
mene je kar groza ko gledam kej tacga  user posted image

upam, da ni kaj resnegauser posted image

jz tud, sam cesta je čisto zaprta, pa še nobenega obvoza ni

zj je rešilec šel z lučkami nazaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.11.2008 0:18:43   
Katina

lahko noc

Mene danes tud glava boli. Ne morem zaspat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
29.11.2008 0:21:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ne ne, nisem sploh še bila od takrat pri P. pri nas je čuden sistem. tudi sedaj bo komaj 2. cepljena.

Jah ne vem, ta P je imel še mene, mogoče bi moral tudi on malo s časom naprej, al neuser posted image

Estrella v ponedeljek je na bazenu testiranje. kaj ti boš spet mogla it s Andražem?

Ne za njega ni testiranja. Ga je imel včeraj na uri.Sem izrazila željo, da bi hodil ob 18h in bo upošteval, če se bo le dalo. Daj še ti na vpisnico napiš za ob 18h, mogoče rata
V torek po sms ju dobimo sporočilo v kateri skupini je ob kateri uri. Začetek tečaja je 8 december.

ok

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas je pa pokukal ven 3. zobekuser posted image

a žeuser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Da se pofočkam v 6. delu, madonca ste pa šprinterke 

Zbiram ideje za božična darila? Omejeni znesek je do 3 € na par. Letos morava malo priškrnat, ker nas je veliko, vse je drago in € kar polzijo skozi roke, zato sva omejila najino finančno pipo. A se vam zdi, da je premalo 3 € na par?

Ne. veš, ko je imela pred štirimi leti ena moja prijateljica 30 let, nisem imela pojma, kaj naj ji kupim in sem ji naredila en šopek rož in vazo iz papirja (origami)...bila je zelooo zadovoljna, ker ima rada take stvari.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce eno vprašanje, kaj naredit v tem primeru. Recimo, da Žan zaspi ob enih, vem da bo spal kaki dve uri in ob približno dveh ma uro za hranjenje. On je navajen, da se takrat zbudi, dobi zizo in spi naprej. Danes se je to zgodilo, valjda mu GH nisem mogla dat (čeprav je blo že kuhano), ker se je ful jokal in bi spal. Pomagalo ni nič, razen dojenja . Kako uredit, ko ne bova več dojila? Prej ne bi hotel jest, do konca spanja pa ne bi zdržal. A mu dat v takem primeru mleko po flaški? Kaj ve naredite????  (če sm sploh dost jasno napisala).

jaz bi dala mleko, da se umiri in zaspi nazaj. Ampak Varja nima še takega točnega ritma spanja...vsak dan spi drugače

Ja Estrella res bi blo treba naredit bolj kalorično. A mislš, da bo mesek pomagal? Drugače bom mogla pa počakat na pregled pri alergologu pa mi bojo takrat bolj točno povedali. Če bojo izvidi negativni, bojo mogoče naredil provokacijo in mogoče je pa že prerasel alergijo!!! Glede na to, kolk striktno se js držim, bi bil že čas ...

kaj pa olivno oljeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, Naty*, a ajdovo kašo mali sme jesti? A na koruzo (polento) je pa alergičen

Dajte mi povedat, kaj naj mali dam za večerjo, ker mlečnih kašic ne mara Nimam idej

Vrja je danes jedla malo frutka in keksolino

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Zgleda, da ima naš  res alergijo na rižek  . Danes je ponovno testno dobil rižek in ima zopet pike po telesu.

na riž ...a so potem tisti flekci od rižauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Čir.Vas kr tu pa tam mal preberem,sam kaj se čem neki izpostavljat,je že dost,da kaj pametnega zvem in potem to pri moji Neži tud isprobam.
Kar se mene tiče sem zelo slabo in nebi zdejle o tem tule,ker veliko ljudi to bere in nebi rada imela kake frke.Sej me razumete.Sem pa dala dve slikice v album(upam,da mi je ratal)od moje Neže.Vse se lepo imejte.

user posted image user posted image Neža pa je pravi cukrčekuser posted image

vsega nisem prebrala, ker ne morem več...grem spat. nočko vsem

< Sporočilo je popravil kasso -- 29.11.2008 0:22:42 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 814
29.11.2008 0:26:57   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Zgleda, da ima naš  res alergijo na rižek  . Danes je ponovno testno dobil rižek in ima zopet pike po telesu.

na riž ...a so potem tisti flekci od rižauser posted image

Ja, sem ugotovila, da je pojedel žličko ali dve rižka za dojenčke, ali rižka v kupljenih kašicah. Upam, da moja teorija zdrži.

vsega nisem prebrala, ker ne morem več...grem spat. nočko vsem

Nočko tudi tebi in prijetne sanje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.11.2008 8:04:17   
Estrella*
Jutro!

Obična kavia za zaspance:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo imeli običajno noč. Mala se je zbudila okoli 7.30user posted image

ss: a je Manca danes potegnila?
Vidim, da so včeraj razsajali glavoboli. Jaz sem tbila ud čudna, sicer brez glavobola, pa vseeno ni bilo v glavi tako kot bi moralo.

Anery: user posted image ratalo je!!!!!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 816
29.11.2008 8:09:13   
Estrella*

user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 817
29.11.2008 8:12:43   
kasso
Dobro jutro!

Upam, da so vam glavoboli minili user posted image

Estrella, hvala za kavico...jaz si jo moram še skuhat user posted image . Kaj pa v tvoji glavi ni bilo tako kot bi moralo?

Katina, a ni riž še najmanj alergen od žitaricuser posted image Bogi, potem se pravi, da je Inti v tistem majhnem %

Pri nas je včeraj zvečer padal leden dež, posledično je zdaj tako, da se ne da hodit....vse ledeno. Sem skoraj padla, ko sem stopila na cesto, počasi sem šla na travco in vsaj tam se da hodit. Psička me je zbudila že ob sedmih, njo sem že zrihtala, otroci pa še vsi štirje spijo, je tudi nečakinja pri nas. Jaz pa sem preživela noč brez user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 818
29.11.2008 8:13:24   
kasso

še od mene vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
29.11.2008 8:25:24   
Naty*
Jutro! Mi smo mel kr težko noč, zdej sva tri dni uvajala cvetačo in je bla reakcijauser posted image . Mislim, sej je bla vse tri dni, ampak očitno je to to. Pa mava spet eno živilo manj za jest user posted image . Dons probava marelice, držte pesti...

špelin@ svaka čast, da si uno včeri tolk hitr zavohala user posted image . Sej je bil že prvi post rahlo čudno napisan, ampak sm pač misla, da punca ni glih talent za pisanje ane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Oooooo, pita54545 user posted image  Neizvirnooooooooo!!!!!!!!!

A ne se hecat noooouser posted image user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Čir.Vas kr tu pa tam mal preberem,sam kaj se čem neki izpostavljat,je že dost,da kaj pametnega zvem in potem to pri moji Neži tud isprobam.
Kar se mene tiče sem zelo slabo in nebi zdejle o tem tule,ker veliko ljudi to bere in nebi rada imela kake frke.Sej me razumete.Sem pa dala dve slikice v album(upam,da mi je ratal)od moje Neže.Vse se lepo imejte.user posted image

Upam, da se porihta, karkoli že je, zaradi česar nisi vredu user posted image user posted image user posted image . Neža je pa ful luštna pupika user posted image !

Katina na riž ma alergijo? user posted image  Bošček... sej sm parkrat zasledila, da kaka mamica pove, da ma alergijo na riž. To je za znoret, js res mislim, da nobena hrana ni čist popolnoma nealergogenauser posted image . No HB, da si vsaj ugotovila na kaj je alegija!

edina kakšna je bla noč? Aja drugače si pa k nam vabljena, te bo Jure naučil juhco skuhat, skuha fuuuul dobro!!!

ss tud teb hvala za odgovor, ja očitno mam sam js deca, ki se zbudi, ko je lačen user posted image user posted image . Ma ja kaj čem, bova pač s flašo reševala lakoto, ko se bova nehala dojit. Sej mi ne bo nič drugega preostalo. Al pa lahk upam, da se bo nehal zbujat.

tilči luškan avatar user posted image !

tally upam, da bo Emilija dons kej bolš jedla. Barabce majhne, kr neki si zmišljujejo...

anitka Žan je mel tud ful izpuščajev pod laski in po celem telesu od alergije. Če bi včeri vidla, bi ti predlagala, da mu daj nogavičke na rokice, ker drugače se ponoči ful praskajo. Vsaj pri nas je blo tko, pol je mel pa glavico zjutri čist polno praskuser posted image user posted image . Aja pa mazanje s hladilnim mazilom pred spanjem tud pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

PUNCE POMOČ RABIM !!!

sem Nejcu dala danes frutek malina-jagoda za po 4.mesecu ob recimo 12h in malo še ob 15h....zdej je pa po bradi dobil fleke s suho kožico in po trebuščku tudi.. t je verjetno znak alergije...kaj naj naredim ?

Nimaš kej user posted image ... počakaš da izgine in mu ne daješ več tega.

Estrella dobr zrihtajte dons pa pol me obvezno obvesti, kako je blouser posted image !!!!!

Barilla testenine niso vse čist brez jajc, ampak je pa strogo označeno, kere so, kere pa niso! Aja vidm, da sta že tud Estrella in Kasso napisale user posted image . Ampak tud v modri škatli lahko vsebuje sledi jajc. To je pomembno za tiste, ki majo hudo alegijo za jajca, je dobr vedet.

kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo.

Tud od najuuser posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.11.2008 8:25:33   
mya26
Dobro jutro! Kavica čajček,...user posted image user posted image user posted image

Katina: A si mogoče probala skuhat riž in ga spasirat. Jaz Maju riž tko pripravim zraven pa mu zmešam korenček ali bučke, včasih pa jabolko. Tko boš vedla če je alergija na riž.

No mi zobk še kar nimamo, ampak tud Lana jih je dobila pri 7.mescih.

Zanima me kolk časa po tistem ko ste začele uvajat GH ste 1 obrok dojenja nadomestile z GH. Pa kolk kasneje 2., 3.,...? Midva sva začela z pred 1 mesecem in imava sedaj 2 obroka GH: ponoči zjutraj in dop se dojiva, okol 11-12 dobi zelenjavo z rižem ali jabolko, potem se dojiva še 1 ali 2x, okol6h riževa kašica in nato dojenje pred spanjem.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.11.2008 8:25:38   
MARTINA25
ŽIGU,JULIJI in seveda naši TJAŠI vse naj naj za 6 mesecev!!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 822
29.11.2008 8:32:42   
kasso

Jutro! Mi smo mel kr težko noč, zdej sva tri dni uvajala cvetačo in je bla reakcijauser posted image . Mislim, sej je bla vse tri dni, ampak očitno je to to. Pa mava spet eno živilo manj za jest user posted image . Dons probava marelice, držte pesti...

user posted image , da na marelice ne bo alergičen....bošček. Vsakič pomislim, kako srečo imam, da moji otroci niso alergični zaenkrat na nič in upam, da tako ostane.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.11.2008 8:33:25   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

ŽIGU,JULIJI in seveda naši TJAŠI vse naj naj za 6 mesecev!!!!

a nisi v toplicah

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 824
29.11.2008 8:38:54   
barbaw
Jutro!

A ste ve ziher, da bom prebrala 22 strani. user posted image  Če bo zatišje in bosta maladva kaj spala bom probala prebrat, če ne pa naj me katera kar opomni.

Venček sem naredila šele ob 23. Ga bom slikala kasneje, da vidite mojo mojstrovino. Mi pa ni ratal čisto okrogel user posted image , ker obroč spodaj ni čisto okrogel, ker sem ga lani naredila iz vej. Smreka pa skrije to nepravilnost. Mah, važno da je narejen.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?