Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO, mi smo se zbudili v prava ledeno kocko , zunaj je vse zmrznilo. Spali smo tako tako. Ati je zdaj Anjo ''podojil'' spila mu je 150 ml hippa mislim, da bi morala zdaj vsaj za 1 urco odkinkat. Tako, da bomo mi2 zdaj imela malo časa zase. Estrella: Primož pravi, da bi nekega robota na daljinca kupil Andražu, misliš da bo OK? kako je kej z roboti ufff sem vesela, da imam Naty: a tudi cvetača ali kaj vi pa res nimate sreče mislim, da boš ti morala kar še nekaj časa dojiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem današnjim slavljencem želive z Anjo vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:40:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo. Po mojem je bolj nasitno z maščobami kot brez. Jaz dodam malo masla (šele par dni), enkrat sem tudi olivno olje, ker se mi vseeno zdi, da je bolj nasinto. A ti jo dodajaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:44:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO, mi smo se zbudili v prava ledeno kocko , zunaj je vse zmrznilo. Pri nas tudi...sam led je... Spali smo tako tako. Ati je zdaj Anjo ''podojil'' spila mu je 150 ml hippa mislim, da bi morala zdaj vsaj za 1 urco odkinkat. Tako, da bomo mi2 zdaj imela malo časa zase. Super, da tudi ati zna podojit Estrella: Primož pravi, da bi nekega robota na daljinca kupil Andražu, misliš da bo OK? kako je kej z roboti ufff sem vesela, da imam En traktor naj mu kupi, saj je iz podeželja doma Naty: a tudi cvetača ali kaj vi pa res nimate sreče mislim, da boš ti morala kar še nekaj časa dojiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO, mi smo se zbudili v prava ledeno kocko , zunaj je vse zmrznilo. Pri nas tudi...sam led je... Spali smo tako tako. Ati je zdaj Anjo ''podojil'' spila mu je 150 ml hippa mislim, da bi morala zdaj vsaj za 1 urco odkinkat. Tako, da bomo mi2 zdaj imela malo časa zase. Super, da tudi ati zna podojit Estrella: Primož pravi, da bi nekega robota na daljinca kupil Andražu, misliš da bo OK? kako je kej z roboti ufff sem vesela, da imam En traktor naj mu kupi, saj je iz podeželja doma Naty: a tudi cvetača ali kaj vi pa res nimate sreče mislim, da boš ti morala kar še nekaj časa dojiti Mislim, da bo Andraž kar kmalu ušel nazaj v mesto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:47:56
|
|
|
|
MARTINA25
|
KASSO smo že nazaj!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 KASSO smo že nazaj!!!! prideš na večerjo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:56:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 KASSO smo že nazaj!!!! A prideš na večerjo decembra?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 8:57:14
|
|
|
|
kasso
|
edinaos, imava enaka vprašanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty a tud na cvetačo?Ojej, upam da na marelice ne bo . Edina super, da jo je tvoj "podojil" .Moj jo bo pa zdele,ko skuha kavico . Dobro jutro. Mya mi smo kr hitro nadomestili 2 obroka namesto flaše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:05:01
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: robota na daljinc že ima kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajeva Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu. MARTINA: Sem te že hotla pocukat, če bo samo čestitka A prideš v Kitajca 20.12??? naty: javim, ko opravimo mya: mi smo uvajali GH kar na brzaka oz. je jedla kolikor ji je pasalo, ker ni hotla mleka pit. Že po parih dneh je bilo dovolj za obrok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:06:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Zame je HB res dobro ker se končno malo boljše počutim in nimam več vročine... sinuzitis in nespanje pa vztrajata Drugače pa sem tudi žalostna ker niste nič hotle moje pupe pogledat...razen Špelin@-ja hvala za pohvale Taje in moje nečakinje... Bi jih jaz tud kr tu gor lepla ha? povejte a vam ta shrani.si tud celo večnost nalaga Aja, Barbaw hvala za klik.... Pa ostale ki ste povedale za avtosedež...škoda da nisem kaj več zvedla še na druga vprašanja VsiljivkA pa je bla tud meni v sekundi jasna mi tud mamo sneg evo šoja je budna.... pridem kasneje
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 29.11.2008 9:08:03 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: robota na daljinc že ima kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajeva Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu. Torej ideje prosimmmmmm..... za EUR pa te nič ne briga, to ima Primož čez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:09:37
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Vidim, da je bilo včeraj potem mirno, da se ni javila spet kakšna špijonka Pri nas Nejc in ati že kidata sneg, midva s Tilnom pa sva zaenkrat še na toplem.Sedaj bo odspal počasi eno kitici.Se prav pozna, da je bila bolj mirna noč,ker je zobek zunaj,še jest se mu ni dalo,ko se je zbudil, sem mu samo dudo dala, pa je zaspal nazaj. Barbaw...sem že firbčna, kakšen je venček Včeraj ste se pogovarjale o hrani: jaz mu od glutena dam grisolino, pa kakšno žemljico, da jo malo gloda,pa ni bilo nobene reakcije. Jagod v skutkah mu ne bom dajala do 1. leta, tudi pri Nejcu jih nisem, jih bo mami pojedla Borovnice z jabolki je pa že jedel in so mu zelo všeč.Tudi navadni jogurt je že probal, pa mu je bil prekisel in sem mu banano not zmešala, potem je pa z veseljem pojedel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:12:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Zame je HB res dobro ker se končno malo boljše počutim in nimam več vročine... sinuzitis in nespanje pa vztrajata da nimaš več vročine Drugače pa sem tudi žalostna ker niste nič hotle moje pupe pogledat...razen Špelin@-ja hvala za pohvale Taje in moje nečakinje... joj, sem včeraj pogledala slikce, pa pozabila povedat, kak je Taja luštkana Tilen bi verjetno sper vriskal, če bi jo videl, pa je ravno takrat spal Bi jih jaz tud kr tu gor lepla ha? povejte a vam ta shrani.si tud celo večnost nalaga Aja, Barbaw hvala za klik.... Pa ostale ki ste povedale za avtosedež...škoda da nisem kaj več zvedla še na druga vprašanja VsiljivkA pa je bla tud meni v sekundi jasna mi tud mamo sneg evo šoja je budna.... pridem kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:13:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutro! in vsem slavljencem želiva mi2 z Vidkom vse naj,naj
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 29.11.2008 9:14:48 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:13:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: robota na daljinc že ima kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajeva Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu. Torej ideje prosimmmmmm..... za EUR pa te nič ne briga, to ima Primož čez Gremo dans mal vBC, pol pa vidim kaj mu je všeč, sam moram listek s sabo nosit, da vse zapišem Primož je Anjolepo podojil Naš jo je bolj slab. Je jedla pri meni , 80AM pri Matejo, spet pri meni in še malo sadja za počez Ne vem kaj ji je, prav zanalašč poje manj AM , pol psi išče joško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: robota na daljinc že ima kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajeva Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu. Torej ideje prosimmmmmm..... za EUR pa te nič ne briga, to ima Primož čez Gremo dans mal vBC, pol pa vidim kaj mu je všeč, sam moram listek s sabo nosit, da vse zapišem Primož je Anjolepo podojil Naš jo je bolj slab. Je jedla pri meni , 80AM pri Matejo, spet pri meni in še malo sadja za počez Ne vem kaj ji je, prav zanalašč poje manj AM , pol psi išče joško Mi gremo tudi, kdaj greste VI? Kdo bo kofi častil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:22:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: robota na daljinc že ima kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajeva Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu. Torej ideje prosimmmmmm..... za EUR pa te nič ne briga, to ima Primož čez Gremo dans mal vBC, pol pa vidim kaj mu je všeč, sam moram listek s sabo nosit, da vse zapišem Primož je Anjolepo podojil Naš jo je bolj slab. Je jedla pri meni , 80AM pri Matejo, spet pri meni in še malo sadja za počez Ne vem kaj ji je, prav zanalašč poje manj AM , pol psi išče joško Mi gremo tudi, kdaj greste VI? Kdo bo kofi častil? Mi gremo šele popoldan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:27:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drugače pa sem tudi žalostna ker niste nič hotle moje pupe pogledat...razen Špelin@-ja hvala za pohvale Taje in moje nečakinje... Eh eh ne bit žalostna jaz sem šele danes vidla albume, Taja je res en cukrček, pa nečakinja tudi, a je imela RD?Kdo pa je tisti fantek na slikah?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 9:30:12
|
|
|
|
tally
|
Barbaw dej pofokaj umetnino. Pa una slika je , zakaj sem jaz mislila da imaš ti blond lase
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?