Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:40:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 jana81: A veš, da sem jest tud Matevžu dala skutko s podloženo jagodo. Verjetn je bolš, da mu tistga sadja pol tud ne dam več, vsaj jagod jst sem mu dala zadnjič to skutko z višnjami, pa ni bilo reakcije, jagod pa ne vidi več do 1-leta ali še dlje estrella midva vsak dan jeva 2x sadje, 1x zelenjavo, 1x-2x mlečne kašice valentina te kašice za po 6.mes. vse vsebujejo gluten...ups mi jih jemo 12x dnevno pr nas na skuto ni bko reakcije, ampak dons prvič na ta frutek.Je jedu že borovnico, marelico in višnjo.Estrella se strinjam da so tele junior bljak. tally naš se je prav zgražal nad jogurtom z borovnicami...ok sej je bil še men kisu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za odgovore,sm bla dons polna enih vprašanj , zdej grem pa spat. Mirno nočko vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:41:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A to so kakšne mejhne testenine al so večje pa jih zmiksaš? Pa a to daš pol med zelenjavo? Testenin se ne miksa, ker so ogabnega okusa. Za začetek so najboljši barilla špageti 1. Te naseckaš čisto na drobno in zraven ponudiš kako omakico(mesno zelenjavno) Baje od Plasmona obstajajo baby riž in testenine Ok. eno mal glupo vpr. a od barille so vse testenine brez jajc al so kako posebno označene?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:41:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A to so kakšne mejhne testenine al so večje pa jih zmiksaš? Pa a to daš pol med zelenjavo? Testenin se ne miksa, ker so ogabnega okusa. Za začetek so najboljši barilla špageti 1. Te naseckaš čisto na drobno in zraven ponudiš kako omakico(mesno zelenjavno) Baje od Plasmona obstajajo baby riž in testenine Ok. eno mal glupo vpr. a od barille so vse testenine brez jajc al so kako posebno označene? baje vse
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally **** kako to da nimate skute, kaj pa druge ml izdelke? Imamo vse razen skute in pa kisle ali sladke smetane kot jo poznamo v Sloveniji. Zakaj nimam pojma Imamo pa tono jogurtov tako kot vi.. Celo navadni jogurt ze s cukrom not imamo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:42:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala vsem za odgovore,sm bla dons polna enih vprašanj , zdej grem pa spat. Mirno nočko vam želim Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:43:52
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 jana81: A veš, da sem jest tud Matevžu dala skutko s podloženo jagodo. Verjetn je bolš, da mu tistga sadja pol tud ne dam več, vsaj jagod jst sem mu dala zadnjič to skutko z višnjami, pa ni bilo reakcije, jagod pa ne vidi več do 1-leta ali še dlje estrella midva vsak dan jeva 2x sadje, 1x zelenjavo, 1x-2x mlečne kašice valentina te kašice za po 6.mes. vse vsebujejo gluten...ups mi jih jemo 12x dnevno pr nas na skuto ni bko reakcije, ampak dons prvič na ta frutek.Je jedu že borovnico, marelico in višnjo.Estrella se strinjam da so tele junior bljak. tally naš se je prav zgražal nad jogurtom z borovnicami...ok sej je bil še men kisu Ja pol mu pa jest tud jagodnih ne bom vč dajala. Kaščo mam pa doma, ki je od 4 mesca naprej in je z glutenom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:43:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A nimajo testenine gluten? In pa jajce je not ja...Meso pa ja..to pa ja. Sem mislila da kar vse meso ze lahko...govedina in pa tako naprej. Barilla pa jaz imam... Pri dojenih otrocih se lahko z glutenom začne prej ob dopolnjenem 5m, ostali ob 6m, počasi v manjših količinah. Enkrat je treba začet. Meso pa vse kar je mlado; tudi teletina, žrebiček.... Jajc - rumenjak pa vsebuje veliko Fe, zato je fajn za kri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:44:52
|
|
|
|
jana81
|
no jst grem tud spat, ker mi bo križ odpadu (sem Nejca uspava od 21.50- 22.22) no vsaj zaspal je... nočko čvekice moje
< Sporočilo je popravil jana81 -- 28.11.2008 22:45:42 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:45:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no jst grem tud spat, ker mi bo križ odpadu (sem Neca uspava od 21.50- 22.22) no vsaj zaspal je... nočko čvekice moje Bogi tvoj križ, lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:45:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko jaz neki vprasam? a seveda he,he... No zanima me, ker mi nimamo skute tukaj... Kdaj boste pa zacele oziroma kdaj se lahko da kak jogurt? Verjetno ga je kaka že dala. Lahko kar začneš. Meni je casko rekel, da dajem čim bolj pestro hrano; sadje, zelenjava, testenine, mlečni izdelki, meso...vse A se hecas? Men je tukaj rekla vso zelenjavo razen par izjem no in vse sadje razen kivi, jagode... Meso prsni kos od pisanca. In pa rekla mi je da lahko dam rumeni del jajca... testenine brez jajca(barilla), meso pa puran, piščanec, zajček in ta šit. Zakaj ti je čudno? A to so kakšne mejhne testenine al so večje pa jih zmiksaš? Pa a to daš pol med zelenjavo? Testenin se ne miksa, ker so ogabnega okusa. Za začetek so najboljši barilla špageti 1. Te naseckaš čisto na drobno in zraven ponudiš kako omakico(mesno zelenjavno) Baje od Plasmona obstajajo baby riž in testenine Ok. eno mal glupo vpr. a od barille so vse testenine brez jajc al so kako posebno označene? Večina jih je brez, tiste ki imajo je označeno na škatli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:47:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala vsem za odgovore,sm bla dons polna enih vprašanj , zdej grem pa spat. Mirno nočko vam želim nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:47:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no jst grem tud spat, ker mi bo križ odpadu (sem Nejca uspava od 21.50- 22.22) no vsaj zaspal je... nočko čvekice moje nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:51:03
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, tud jest grem v miževo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:51:30
|
|
|
|
tally
|
A zdej ste vse pobegnile ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:51:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Punce, tud jest grem v miževo... Nočko tudi tebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:52:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej ste vse pobegnile ? neeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:52:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst sm začela z sadjem (banane) k je bil Vid star 2 mesca in nato sem počasi začela mu dajat oz. miksat sadje (sam jagod pa kivija mu takarat še ne), pol pa počasi vsega po malem. Do zdaj sem mu dala skoraj vse razen jagod ( edino jogurt), rumenjaka, rib,...pa ne vem kaj točn še. In hvala bogu je vse dobr prenesu brez alergij. Pr nas pa sneži, je že kr oreng snega. No, ja, bo treba še mal pogledat, če je kaj pametnega po TV pol pa bo treba it spat. Nč punce, fajn bodite, pa mirno noč vam želim. NOČKO
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 28.11.2008 23:01:27 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:52:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A zdej ste vse pobegnile ? Jaz sem še, sem si šla zobe prat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:53:14
|
|
|
|
tally
|
No potem pa grem tudi jaz. Sem si nov povšter kupila pa ga grem sprobat . Lahko in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:53:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm začela z sadjem (banane) k je bil Vid star 2 mesca in nato sem počasi začela mu dajat oz. miksat sadje (sam jagod pa kivija mu takarat še ne), pol pa počasi vsega po malem. Do zdaj sem mu dala skoraj vse razen jagod ( edino jogurt), rumenjaka, rib,...pa ne vem kaj točn še. In hvala bogu je vse dobr prenesu brez alergij. Pr nas pa sneži, je že kr oreng snega. No, ja, bo treba še mal pogledat, če je kaj pametnega po TV pol pa bo treba it spat. Nč punce, fajn bodite, pa mirno noč vam želim. NOČKO Pri nam narahlo sneži NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:53:24
|
|
|
|
Anery
|
Estrella: ne znam naredit tistega okvirčka z vprašanjem . DOMAČA SKUTA: V toplo (30-35 stopinj celzija) surovo domače mleko dodamo na 1 liter cca 4 žlice jogurta ali kislega mleka (v pasterizirano pa kakšno žlico več), lahko pa kakšno žličko kislega mleka ali kisa za vlaganje. Zelo dobro premešamo, pokrijemo in pustimo par ur na sobni temperaturi, da se naredi jogurt ali kislo mleko, s čimer pač "cepimo" osnovo. Ko je gotovo (trdo in gosto) počasi segrevamo (lahko pustimo samo stati čez noč in naredila se bo skuta) in kislo mleko se bo začelo siriti. Ko nastanejo kosmički (skuta), precedimo skozi gazo ali gosto cedilo in tako dobimo skuto. Tej skuti dodamo še kakšno sadje in je njami . Tole bo moj Matic imel namesto kupljene skute. Upam, da sem jasno napisala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:54:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Ja danes je že padlo 30 strani To bo dela za zamudnice NOČO VSEM!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:55:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
O grota punce sem zdele gledala čez balkon pa je bla ena nesreča dol na regionalki je ful vsega, same lučke blendajo, .... mene je kar groza ko gledam kej tacga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 22:55:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Estrella: ne znam naredit tistega okvirčka z vprašanjem . DOMAČA SKUTA: V toplo (30-35 stopinj celzija) surovo domače mleko dodamo na 1 liter cca 4 žlice jogurta ali kislega mleka (v pasterizirano pa kakšno žlico več), lahko pa kakšno žličko kislega mleka ali kisa za vlaganje. Zelo dobro premešamo, pokrijemo in pustimo par ur na sobni temperaturi, da se naredi jogurt ali kislo mleko, s čimer pač "cepimo" osnovo. Ko je gotovo (trdo in gosto) počasi segrevamo (lahko pustimo samo stati čez noč in naredila se bo skuta) in kislo mleko se bo začelo siriti. Ko nastanejo kosmički (skuta), precedimo skozi gazo ali gosto cedilo in tako dobimo skuto. Tej skuti dodamo še kakšno sadje in je njami . Tole bo moj Matic imel namesto kupljene skute. Upam, da sem jasno napisala. HVALA ANERY
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?