|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
29.11.2008 8:39:51   
Anonimen
JUTRO,

mi smo se zbudili v prava ledeno kockouser posted image , zunaj je vse zmrznilo.
Spali smo tako tako.

Ati je zdaj Anjo ''podojil'' user posted image user posted image user posted image spila mu je 150 ml hippa
user posted image mislim, da bi morala zdaj vsaj za 1 urco odkinkat. Tako, da bomo mi2 zdaj imela malo časa zase.

Estrella: Primož pravi, da bi nekega robota na daljinca kupil Andražu, misliš da bo OK? kako je kej z robotiuser posted image ufff sem vesela, da imamuser posted image

Naty: a tudi cvetača ali kajuser posted image vi pa res nimate srečeuser posted image user posted image mislim, da boš ti morala kar še nekaj časa dojitiuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
29.11.2008 8:40:56   
Anonimen
Vsem današnjim slavljencem želive z Anjo vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
29.11.2008 8:40:59   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso a mislš, da bi olivno olje naredilo bolj nasitno hrano? Mislm, ne vem če bi se pri tako mali količini kej poznalo.

Po mojem je bolj nasitno z maščobami kot brez. Jaz dodam malo masla (šele par dni), enkrat sem tudi olivno olje, ker se mi vseeno zdi, da je bolj nasinto. A ti jo dodajaš?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.11.2008 8:44:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTRO,

mi smo se zbudili v prava ledeno kockouser posted image , zunaj je vse zmrznilo. Pri nas tudi...sam led je...
Spali smo tako tako.

Ati je zdaj Anjo ''podojil'' user posted image user posted image user posted image spila mu je 150 ml hippa
user posted image mislim, da bi morala zdaj vsaj za 1 urco odkinkat. Tako, da bomo mi2 zdaj imela malo časa zase. Super, da tudi ati zna podojit user posted image

Estrella: Primož pravi, da bi nekega robota na daljinca kupil Andražu, misliš da bo OK? kako je kej z robotiuser posted image ufff sem vesela, da imamuser posted image En traktor naj mu kupi, saj je iz podeželja domauser posted image

Naty: a tudi cvetača ali kajuser posted image vi pa res nimate srečeuser posted image user posted image mislim, da boš ti morala kar še nekaj časa dojitiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.11.2008 8:47:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

JUTRO,

mi smo se zbudili v prava ledeno kockouser posted image , zunaj je vse zmrznilo. Pri nas tudi...sam led je...
Spali smo tako tako.

user posted image mislim, da bi morala zdaj vsaj za 1 urco odkinkat. Tako, da bomo mi2 zdaj imela malo časa zase. Super, da tudi ati zna podojit user posted image

Estrella: Primož pravi, da bi nekega robota na daljinca kupil Andražu, misliš da bo OK? kako je kej z robotiuser posted image ufff sem vesela, da imamuser posted image En traktor naj mu kupi, saj je iz podeželja domauser posted image

Mislim, da bo Andraž kar kmalu ušel nazaj v mestouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
29.11.2008 8:47:56   
MARTINA25
KASSO smo že nazaj!!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.11.2008 8:51:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

KASSO smo že nazaj!!!!

prideš na večerjo?

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
29.11.2008 8:56:41   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

KASSO smo že nazaj!!!!

A prideš na večerjo decembra?

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.11.2008 8:57:14   
kasso
edinaos, imava enaka vprašanja user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.11.2008 8:59:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image

Tudi od naju user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
29.11.2008 9:02:36   
Anonimen
Naty a tud na cvetačo?Ojej, upam da na marelice ne bouser posted image .

Edina super, da jo je tvoj "podojil"user posted image .Moj jo bo pa zdele,ko skuha kavicouser posted image .

Dobro jutro.

Mya mi smo kr hitro nadomestili 2 obroka namesto flaše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
29.11.2008 9:05:01   
Estrella*
edinaos: robota na daljinc že imauser posted image kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajevauser posted image  Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu.

MARTINA: Sem te že hotla pocukat, če bo samo čestitkauser posted image A prideš v Kitajca 20.12???

naty: javim, ko opravimouser posted image

mya: mi smo uvajali GH kar na brzaka oz. je jedla kolikor ji je pasalo, ker ni hotla mleka pit. Že po parih dneh je bilo dovolj za obrok.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.11.2008 9:06:25   
Čmrlika
Dobro jutro!
Zame je HB res dobro ker se končno malo boljše počutim in nimam več vročine...user posted image  sinuzitis in nespanje pa vztrajata user posted image

Drugače pa sem tudi žalostna ker niste nič hotle moje pupe pogledat...razen Špelin@-ja hvala za pohvale Taje in moje nečakinje...user posted image

Bi jih jaz tud kr tu gor lepla ha? povejte a vam ta shrani.si tud celo večnost nalagauser posted image

Aja, Barbaw hvala za klik....
Pa ostale ki ste povedale za avtosedež...škoda da nisem kaj več zvedla še na druga vprašanja
VsiljivkA pa je bla tud meni v sekundi jasnauser posted image user posted image user posted image

mi tud mamo sneguser posted image
evo šoja je budna....
pridem kasneje

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 29.11.2008 9:08:03 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.11.2008 9:08:41   
Anonimen

edinaos: robota na daljinc že imauser posted image kake 2 leti. Je nekako tako siten kot Anjina punčka iz Sarajevauser posted image  Ma ne pretiravaj kako malenkost bo čisto OK. Te igrače so ful drage, vse nad 30 eu.

Torej ideje prosimmmmmm..... za EUR pa te nič ne briga, to ima Primož čezuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
29.11.2008 9:09:37   
tilči
Dobro jutro!

Vidim, da je bilo včeraj potem mirno, da se ni javila spet kakšna špijonkauser posted image

Pri nas Nejc in ati že kidata sneg, midva s Tilnom pa sva  zaenkrat še na toplem.Sedaj bo odspal počasi eno kitici.Se prav pozna, da je bila bolj mirna noč,ker je zobek zunaj,še jest se mu ni dalo,ko se je zbudil, sem mu samo dudo dala, pa je zaspal nazaj.

Barbaw...sem že firbčna, kakšen je venčekuser posted image

Včeraj ste se pogovarjale o hrani: jaz mu od glutena dam grisolino, pa kakšno žemljico, da jo malo gloda,pa ni bilo nobene reakcije.
Jagod v skutkah mu ne bom dajala do 1. leta, tudi pri Nejcu jih nisem, jih bo mami pojedlauser posted image
Borovnice z jabolki je pa že jedel in so mu zelo všeč.Tudi navadni jogurt je že probal, pa mu je bil prekisel in sem mu banano not zmešala, potem je pa z veseljem pojedeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.11.2008 9:10:19   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Se pridružujemo željam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.11.2008 9:12:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro!
Zame je HB res dobro ker se končno malo boljše počutim in nimam več vročine...user posted image  sinuzitis in nespanje pa vztrajata user posted image
user posted image user posted image da nimaš več vročine

Drugače pa sem tudi žalostna ker niste nič hotle moje pupe pogledat...razen Špelin@-ja hvala za pohvale Taje in moje nečakinje...user posted image
joj, sem včeraj pogledala slikce, pa pozabila povedat, kak je Taja luštkanauser posted image Tilen bi verjetno sper vriskal, če bi jo videl, pa je ravno takrat spal
Bi jih jaz tud kr tu gor lepla ha? povejte a vam ta shrani.si tud celo večnost nalagauser posted image

Aja, Barbaw hvala za klik....
Pa ostale ki ste povedale za avtosedež...škoda da nisem kaj več zvedla še na druga vprašanja
VsiljivkA pa je bla tud meni v sekundi jasnauser posted image user posted image user posted image

mi tud mamo sneguser posted image
evo šoja je budna....
pridem kasneje

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.11.2008 9:13:47   
Srčekgirll
Dobro jutro!
user posted image
in vsem slavljencem želiva mi2 z Vidkom vse naj,najuser posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 29.11.2008 9:14:48 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.11.2008 9:13:48   
Estrella*

Torej ideje prosimmmmmm..... za EUR pa te nič ne briga, to ima Primož čezuser posted image user posted image

Gremo dans mal vBC, pol pa vidim kaj mu je všeč, sam moram listek s sabo nosit, da vse zapišemuser posted image
Primož je Anjolepo podojiluser posted image Naš jo je bolj slab. Je jedla pri meni , 80AM pri Matejo, spet pri meni in še malo sadja za počezuser posted image Ne vem kaj ji je, prav zanalašč poje manj AM , pol psi išče joškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.11.2008 9:15:39   
Anonimen

Gremo dans mal vBC, pol pa vidim kaj mu je všeč, sam moram listek s sabo nosit, da vse zapišemuser posted image
Primož je Anjolepo podojiluser posted image Naš jo je bolj slab. Je jedla pri meni , 80AM pri Matejo, spet pri meni in še malo sadja za počezuser posted image Ne vem kaj ji je, prav zanalašč poje manj AM , pol psi išče joškouser posted image user posted image user posted image

Mi gremo tudi, kdaj greste VI? Kdo bo kofi častil?

Neposredna povezava do sporočila: 845
29.11.2008 9:18:26   
tally

Dobro jutro!

Se pridružujeva čestitkam
  user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 846
29.11.2008 9:22:50   
Estrella*

Mi gremo tudi, kdaj greste VI? Kdo bo kofi častil?

Mi gremo šele popoldanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.11.2008 9:23:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tudi od nas user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.11.2008 9:27:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Eh eh ne bit žalostna jaz sem šele danes vidla albume, Taja je res en cukrček, pa nečakinja tudi, a je imela RD?Kdo pa je tisti fantek na slikah?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.11.2008 9:30:12   
tally
Barbaw dej pofokaj umetnino. Pa una slika je user posted image , zakaj sem jaz mislila da imaš ti blond laseuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?