nell
|
Pozdravček punce! Ja po dolgem času spet nekaj napišem. Vem, da to vedno povem, preberem vas še...za pisanje pa ponavadi zmanjka časa. Ja življenje se nam je spremenilo, zdaj so naši malčki čist na prvem mestu, al še pa prej . Tibor pridno raste, po mojem zna bit kr orng konkurenca Sayurinemu Lovru. Sporočim koliko točno, ker imava v torek posvetovalnico in seveda tud prvo cepljenje. Mal me skrbi, ne toliko če bo Tibor preživel, ker vem da bo, ampak če bom js. Bom spet jokala zraven njega. Sicer pponoči pridno pančka, kot bi pritisnil gumbek off - ampak ne hvalimo se prehitro. Js si sam želim, da bi tko ostalo - gre spat ob 20.00 in spi do 6.00 - ajde so dnevi, ko ga kej zasirje, ampak so bolj izjema kot pravilo. ravno včeraj sem mu začela ponovno devat kapljice D3, ker je prej mel take krče, da je blo za znoret - no včeri ni blo nobene spremembe v njegovem obnašanju, tko da bommo nadaljevali . Me pa zanima, kako dolgo se morajo te kapljice devat??? Berem, da vas že kar nekaj prakticira GH...po mojem bomo mi tud hitro začeli, ker ga že zdej gledam, ko sedi z nami za mizo, da se kr oblizuje, tko da mi je kr hudo jest. No sicer mu pa že slab mesec zgostim mleko z rižolino, ker drugač bi bil kr na uro pojedel po 120 ml...pa je rekla pediatrinja, da naj bi dam kr slabo žličko rižoline v mleko - zdej je pa dobr, pa tud poliva ne več, kar se je prej dogajalo vedno pogosteje. Upam da mi rata, da se vam bolj pogosto oglasim, saj ste prijetna družbica. Naj vas sonček greje.