|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
27.11.2008 14:50:16   
sayuri
No, jaz sem pa zdajle zvedla eno žalostno novičko. Je umrla 30 let stara punca iz našega kraja user posted image user posted image user posted image . Sicer ni živela tukaj, ampak jo dobro poznam izpred let user posted image user posted image user posted image . Anoreksija...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
27.11.2008 14:51:21   
Neža7
Sranje!!!! user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
27.11.2008 14:57:43   
sayuri
Ah ja...

Sem slikala čeveljčke user posted image  - za spomladi

user posted image

Tkole pa zdajle drnjohata naša dva medvedka

user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
27.11.2008 15:22:20   
Amelia
O,kakšna lepotca mala imaš sayuri, nice, nice..-

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
27.11.2008 15:49:18   
Zoja Miša
Bili zunaj, mraz. Brrrr. Sedaj pa v kombinizonu spi pri odprtem oknu, mene pa zebeuser posted image

Ryssa, hvala za info.user posted image

Vilika, noč je bila izjema, nič bat.user posted image  Pa krst bo super, če bo pa pecivo ostalo, ti pa lahko naslov povemuser posted image  Potem nimam kaj študirati, Muller bo zopet služil. Itak vse tam kupujem zadnje čase. Pa čokolade imajo enkratneuser posted image

Miklavž bo tudi pri nas prinesel kocke, pa valček za telovadbo. Potem mora pa še Božiček, pa da na Dedka mraza ne pozabim.user posted image  Bo treba v BC!

Sayuri, mislim, a se lahko to dogaja?!user posted image Super za popuste! kakšni cart čeveljči! Komaj čakam pomladuser posted image  In slikice. Lovro izgleda, da ima vsega poln kufer, pa si je kapo dol dal! Kapo dol zanj! Zara se pa ne pusti motit. Cart, obauser posted image  Če naročiš v BC, koliko pride poštnina, ali dostava? Čeprav bom po mojem kar šla tja, je tako fajn it mal v šopinguser posted image

Neža, važno, da si se znašla!user posted image

Grem puf, puf... delatuser posted image  (pumpat, da ne boste na stran pota zašleuser posted image )

In še to, Matejchi, jaz pa že vem kakšna bo moja čestitke!!!user posted image  Komaj čakam sredo. Upam, da se posračkamo do takratuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
27.11.2008 17:15:59   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Je pa Milumil lažje prebavljiv. Mi imamo zdej tega za dodajat. Po novalacu po cel teden ni kakal.

Ja, Ryssa, sem že nevem kolikokrat želela napisat, da smo že pred 1-im mesecem zamenjali mleko, ker ju je Aptamil ful zapiral, po Milumilu pa lepo kakata vsak dan oz. včasih vsak 2. dan....pa še bolj nasiten je user posted image ...
Hvala za nasvet glede mleka, Sayuriuser posted image

Kje pa ga kupujete, moram v Mullerja? Ali je Dm tudi o.k. Ali kje?

Jaz ga kar v Dm-ju kupim, je čisto okuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
27.11.2008 17:38:39   
karmar
sayuri ja, hranila se je ampak se mi zdi da spi in med spanjem sitnari ker če jo imam na zizi 3 min je več kot veliko. Me ima za norca. user posted image  Se mi zdi da je to sam zato, da je pri nama v postelji. Če je tako kot danes jo imam kar pri sebi, se mi ne da stalno vstajat.
Ta next ima pa lepe reči- prvič vidim in slišim zanj. Kje si jih pa staknila? A poznaš to znamko, je uredu? Si že kaj od njih naročila- kolk časa hodi?
No, zdej imaš malo dela, preden mi na vse odgovoriš...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
27.11.2008 17:58:50   
karmar
za tiste, ki že imate oreoke doma...ena iz našega konca ima spletno trgovino s čeveljčki za micene....Ful lepe. In zdej je brez poštnine...

http://www.malamasa.si/index.php

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
27.11.2008 18:08:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

za tiste, ki že imate oreoke doma...ena iz našega konca ima spletno trgovino s čeveljčki za micene....Ful lepe. In zdej je brez poštnine...

http://www.malamasa.si/index.php

Že vem katere imam rada user posted image  HVALA user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
27.11.2008 18:14:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ah ja...

Sem slikala čeveljčke user posted image  - za spomladi

user posted image

Tkole pa zdajle drnjohata naša dva medvedka

user posted image

user posted image

Ful lepe.... Naj bo hitro spomlad user posted image

Ta prava angelčka sta user posted image  
Moja bi tako imela pripombe, če bi imela kapico čez oči user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
27.11.2008 18:25:15   
Neža7
Moja sedaj lepo spi. Bile sva na sprehodu okoli Velenjskega jezera user posted image  brrrr kako je že hladno. Edina sem bila z vožičkom user posted image  Imeli smo tek in evo naju v sredjini user posted image

Moj pride domov ob polnoči danes user posted image  no vsaj upam....
Prejšen teden, ko je končal ob polnoči je bi v koloni 10 min od doma. Tam je stal 45min. Avto je ugasnil in čakal. Ko so začeli avto premikat je opazil, ko je avto vzgal, da luči ne delajo user posted image  Da je kar avto postil pri izvoz za Dobrno in HODIL domov user posted image  kar je verjetno kakih 8km v temi. Ni hotil povročit nesrečo. Da bi nas poklical user posted image  NI! user posted image  Ko je prišel v posteljo sem itak mislila, da je ura 1:30 in na 3:30 user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
27.11.2008 19:00:04   
naty13
Čerrrrrrrrrr.

Za mano je pester dan. Vstala sem že ob 5.30, ko se je Nejc zbudil. user posted image  Ja iz nosa mu je teklo kot user posted image , kašlanje,... V glavnem ena virozica. Pa še vročino je dobil. Potem so se pojavili še eni rdeči flekci in notri pikice. Nisem vedela, ali bodo to kakšne norice ali pa samo reakcija od vročine, ki jo je že imel v taki obliki. K sreči so flekci in vodene pikice izginjale in se selila na druga mesta. Pa je izginil na levem licu, pa se pojavil na desnem,.... user posted image  Pa še Jošt je imel maratonska hranjenja, pa spal samo pol urce, zvečer pa na flaši dretje kot bi ga iz kože dajali. user posted image  Revež je bil zaspan, je takoj zaspal, ko sem ga v postlo položila. user posted image  Saj vedno, ampak ko je pa res v nulo zaspan, se pa dere kot user posted image  ene 15 minut. user posted image  Pa še moj bratranec (8 let) je prišel na počitnice. user posted image  Se zdaj igrata z Nejcem, da imam vsaj mal miru. user posted image  Tudi pri Nejcu je potekalo hranjenje po grižljajih, pa pili smo po požirkih, v glavnem HB smo kar nekaj dol spravili. user posted image  Pa kakamo tudi noro velik. Pomoje je ene 7X, ampak zaenkrat normalno gosto. Sem bila kar sita previjanja, pa še Jošt rekordno 3X. Se mi je že kar user posted image .

Zdej pa še nekaj komentarjev, pol sem itak že pozabila user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  za idejo o voščilnici. user posted image  Pa za nič na svetu nisi slaba mamica, ampak kvečjemu mamica na mestu.

Tejka samo, da je Eva bolje. user posted image  user posted image user posted image user posted image  za roza knjižico. user posted image user posted image user posted image

Sayuri fletna sta tvojedva lumpka. user posted image  Ja Jošt tudi znori, če mu kapa pride na oči. user posted image  Aha, enkrat bo pa res bolje, sam kdaj. user posted image  HB gresta tast in tašča za 4 dni v toplice. Popokata pa iz petka na soboto ponoči. user posted image  Prideta v torek zvečer. user posted image  Se bom vsaj mal spočila in vsaj mal bomo sami skupaj. user posted image  Pa lepi ćeveljčki. user posted image  In žalostna zgodbica tvoje sovaščanke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice iz srečanja v CE so super. user posted image user posted image user posted image

PABLO lepo da si se mal javila. user posted image user posted image user posted image

Neža tvoj  user posted image  pa res ni imel sreče, da je moral peš ob polnoči tolk deleč, da je prišel do doma. user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
27.11.2008 19:14:18   
kaja02
živjo!1!!

moja punca sedaj spi 30 minutno spanje, pred tapravim spanjemuser posted image , če ne spi tak čas potem sploh ne zaspi zvečer, je preveč utrujena.
sojino mleko bom porabla, skoraj sem ga že, sem nardila pecivo( pol sem ga že pojedla-samauser posted image , potem pa se sprašujem zakaj nič ne hujšam, sam kilce grejo goruser posted image )pa se nič ne okusi sojauser posted image

pablo- hvala za slikce, a ti si pa se kar doma pofotkala ti,ti,ti, si se lahk retuširala in popravljala položajeuser posted image

sayuri- kaki lepi čeveljčki, kje pa si jih kupila, saj lahk, da si napisala sam jaz ne najdemuser posted image

neža- sva že dve moj tud pride ponoč, tam okoli 1 ure

joj nič vam ne zavidam umetne hrane, res z dojenjem prišparaš tako s časom kot pa z denarje, sam če pa ne gre pa  ne gre in . , sam da se user posted image razvija in je zadovoljen

tejkaz- čestitammmmmm, sedaj pa si mobilna, pa hop v avto in v šoping, pa na obisk, al pa sam mal naokoli user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
27.11.2008 19:20:04   
matejchi
neža zakaj pa ni žmigavcev vklopil.. boljš kot nič.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
27.11.2008 19:55:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

neža zakaj pa ni žmigavcev vklopil.. boljš kot nič.

Cesta je tako temna tam čez noč, da nič ne bi videl. Naz bi si hlače posrala, če bi morala tam ponoči hodit. Saj se spominjaš kakšna je naša cesta do Velenja user posted image  Ko prideš po klanc je že luksus user posted image
Tam se največ nasreč naredijouser posted image  Vsaj 140km grejo po Vinski Gori klanc user posted image  so nori.
Samo, da je prišel domov.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
27.11.2008 19:58:38   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

neža- sva že dve moj tud pride ponoč, tam okoli 1 ure

joj nič vam ne zavidam umetne hrane, res z dojenjem prišparaš tako s časom kot pa z denarje, sam če pa ne gre pa  ne gre in . , sam da se user posted image razvija in je zadovoljen

Moj je trenutno na tekmi v Šiški.user posted image
Sem se trudila, ampak nič ni bilo od tega user posted image  Lepo raste, da smo veseli user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
27.11.2008 19:59:25   
Neža7
Jaz grem pod tuš in počas v posteljo user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
27.11.2008 20:01:56   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Neža tvoj  user posted image  pa res ni imel sreče, da je moral peš ob polnoči tolk deleč, da je prišel do doma. user posted image

Ja, to je moj user posted image  (levček) user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
27.11.2008 20:37:42   
Vilika
Joj ta naš tamal - že tretjič sem ga zadekala v postelji in naštimala - pa še kar vštraja pokonci in se pogovarja pa stoka... Tega tudi še nismo imeli na sporedu do danes. Vedno je po zadnjem hranjenju - ob 20.00 zaspal. Kar naprej nekaj novega user posted image

Sayuri - a na kofe? Škoda, ker se zgrešiva user posted image . Najbolj mi ustreza dopoldan, da Vida lubi tacajt popazi in mi ga ni treba k mamici vozit, s seboj ga ne bom vlačila po tem mrazu. Še za srečanje v Lj se sprašujem če bom šla user posted image .
Ful ful si luštkane šuhce kupila, izgledajo mehki, udobni in nekaj posebnega. In slikici malihdvek sta cute user posted image .
Ti pa same žalostne novice dobivaš zadnje čase user posted image Fajn telovadite jutri, bo pa kdaj drugič kavica.

Izgleda da je končno zaspal, ta naš tamal, sem mu sedaj še 1x dala dudo in ga zadekala...

Pogledam še če je kaj na TV, potem pa spat

Nočka mamice in dojenčki!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
27.11.2008 20:42:22   
matejchi
andrejaboris, bambi, Maja T., Tamy a poznate kak dober kmečki turizem na totem koncu?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
27.11.2008 20:47:17   
Neža7

andrejaboris, bambi, Maja T., Tamy a poznate kak dober kmečki turizem na totem koncu?

Kje točno bi rada šla?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
27.11.2008 21:08:32   
matejchi
to je pa to, ker ja pod toti gledam samo MB... neža v MB bi..

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
27.11.2008 21:10:43   
Neža7
matejchi..... TURISTIČNA KMETIJA  AMBROŽ - GREGORC je zame dobra, vendar je v Logarski dolini. Na Zreče poznam GOSTIŠČE IN HOTEL SMOGAVC (sori ni KT) in še ena je bila, vendar se ne spominjam trenutno in seveda poznam eno v Ljutomer..

LAHKO NOČ MAMICE IN user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
27.11.2008 21:11:53   
Neža7

to je pa to, ker ja pod toti gledam samo MB... neža v MB bi..

Za tam pa ne bi vedela, sori user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
27.11.2008 21:14:12   
Neža7
Kaj pa Turistična Kmetji BRAČKO... To je v Mariboru....

http://www.slovino.com/bracko/

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?