|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
27.11.2008 21:18:51   
Neža7
matejchi...... jaz bi pa tukaj šla user posted image

http://www.travel-tourist.com/obj3041_si.htm

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
27.11.2008 21:20:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

matejchi...... jaz bi pa tukaj šla user posted image

http://www.travel-tourist.com/obj3041_si.htm

Lahko pozabim user posted image  min za 7 dni

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
27.11.2008 21:26:14   
Neža7
Jaz bi takoj šla.......

http://www.bookingpoint.net/sl/namestitev/privatna-namestitev/slovenija/maribor/74/apartmaji-martin.html

Sedaj pa res LAHKO NOČ

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
27.11.2008 21:29:38   
matejchi
Ja sej jih je nekaj, samo jaz rabim kakega preverjenega... hvala neža, greš pa za 7 dni a ne?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
27.11.2008 21:34:43   
bambi14
Samo, da vas pozdravim,

sem ostala na 95 strani z branjem in nimam kaj pokomentirat.

No danes je bil dan D, ker je tamala okusila nove dobrote tega sveta- riževo mlečno kašico(3 žlice) in se je tako oblizovala, pa nobene reakcije ni bilo in zato sem ful vesela.user posted image user posted image

No pa seste vprašale kaj norim z GH ko pa mam mleka tolko, da je zjutraj za čokolino. Ob tor in čet imam fax in takrat more mala jest na flašo ampak to hranjenje na flašo je muka( včeraj se je dragemu drla pol ure v flašo in pojedla 20ml) in potem v joku zaspala. Bogicauser posted image . No in upam, da bo lažje sprejela kako kašico.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
27.11.2008 21:51:30   
Maja T.
Čer!

Sem šele zdaj uspela vse prebrati.
Zara koooončno spi user posted image , sem jo 3x spravljala spat, zdaj na koncu sem ji dala kar 60 ml dodatka in je v naročju zaspala in celo uspela v polspanju podreti kupček user posted image .

quote] ZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naredila izpit. Roza knjižica je moja

ČESTITKE!!! Saj smo vedele, da bo uspelo!
Tejkaz čestitke še iz moje strani user posted image user posted image user posted image .

Punce zelo lepe slike iz srečanja v CE user posted image user posted image user posted image in Pablo, meni je tvoja frizura svetovna  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

majaT lepo je blo počvekat s teboj.

Bo vsaj tebe razumela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Sayuri tudi s tabo je bilo lepo počvekati user posted image .
Tvoja dva sta prava user posted image user posted image in zelo lepi copatki.

za tiste, ki že imate oreoke doma...ena iz našega konca ima spletno trgovino s čeveljčki za micene....Ful lepe. In zdej je brez poštnine...

http://www.malamasa.si/index.php
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

za tiste, ki že imate oreoke doma...ena iz našega konca ima spletno trgovino s čeveljčki za micene....Ful lepe. In zdej je brez poštnine...

http://www.malamasa.si/index.php

Karmar hvala za link, bom verjetno roza škorenjčke naročila.

Zara se zdaj ko to pišem še enkrat zbudila, sem ji dala joško in HG za zvezdico user posted image .

Matejchi preverjeni kmečki turizmi. Na Meljskem hribu, Bračko, Mak, Protner II. Od Mestnega parka gor pa Protner I.

Vsi zelo dobri user posted image .

Meni je zelo lep Bračko.  Protner I. je pa že skoraj gostilna, zelo tako fino poštimana s kmečkimi sobami in imajo tudi ostalo hrano.
Dočimer kmečki turizmi na meljskem hribu so v praven pomenu kmečki turizmi, s pristno hrano in domačim vinom.

No in upam, da bo lažje sprejela kako kašico.

Bambi navijam zate in za malo user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
27.11.2008 21:51:59   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

andrejaboris, bambi, Maja T., Tamy a poznate kak dober kmečki turizem na totem koncu?

ja kam točno bi šla?

Gorjup- npr,.....

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
27.11.2008 22:00:41   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

andrejaboris, bambi, Maja T., Tamy a poznate kak dober kmečki turizem na totem koncu?

ja kam točno bi šla?

Gorjup- npr,.....

Ja Gorjup je tudi zelo dober

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
27.11.2008 22:01:14   
bambi14
naša prva GH,

user posted image

user posted image

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
27.11.2008 22:01:57   
matejchi
ja kam točno bi šla?
Gorjup- npr,.....

Samo tja pa nikoli več... 5 let nazaj je bil špica, ko smo bili pa maja letos... uf živa groza.. še goveje juhe niso imeli, kao eno nadomestno kislo, pri pohanem piščancu pa samo oni kosi brezvezni, belih nič, ker so zato kao zrezki.. user posted image tako da tja pa res več ne.. pa še stopnice so gor, z vozičkom težko pa še bratranec je na vozičku.. pa še edine stranke smo bili???? A ni to čuden občutek? (saj mislim pravega Kungota.. Kozjak tam okoli a ne)

Maja T. bo kar meljski hrib OK, samo nazadnje smo se lovili, ko smo MAKa iskali,.. smo šli iz te smeri kot na ribičijo pa menda se itak da čez, samo jaz ne poznam tako dobro vinskih cest tam. Kaj pa kmetijo Valentan poznaš?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.11.2008 22:03:16 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.11.2008 22:02:56   
bambi14

ja kam točno bi šla?
Gorjup- npr,.....

Samo tja pa nikoli več... 5 let nazaj je bil špica, ko smo bili pa maja letos... uf živa groza.. še goveje juhe niso imeli, kao eno nadomestno kislo, pri pohanem piščancu pa samo oni kosi brezvezni, belih nič, ker so zato kao zrezki.. user posted image tako da tja pa res več ne.. pa še stopnice so gor, z vozičkom težko pa še bratranec je na vozičku..

Maja T. bo kar meljski hrib OK, samo nazadnje smo se lovili, ko smo MAKa iskali,.. smo šli iz te smeri kot na ribičijo pa menda se itak da čez, samo jaz ne poznam tako dobro vinskih cest tam. Kaj pa kmetijo Valentan poznaš?

tu naokoli pa jaz poznam potke, sem bila doma zelo blizu: pobrežje
user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 27.11.2008 22:03:18 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
27.11.2008 22:04:22   
matejchi
A si pol v Paradisota hodila ali so ga prej zaprli?

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
27.11.2008 22:05:04   
Maja T.
user posted image

user posted image L A H K O    N O Č    M A M I C E    A V G U S T O V Č K O V user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
27.11.2008 22:09:43   
matejchi
copek daj kaj napiši.. o tamali, ne grizemo. 

RD RR

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.11.2008 22:22:34   
matejchi
Naty zdaj sem se šele spomnila.. tvoj pa res ne more imeti alergije na KM, če je Jošt.user posted image (ko sem videla reklamo sem se spomnila)

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
27.11.2008 22:28:35   
tinka14
matejči, js sem glih iz Čeč, smo bli na pohanih pišetih, če se ti kdaj blizu nas tudi je...

tejkaz user posted image  za izpit!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
27.11.2008 22:44:21   
tinka14
ja nč, če ne bo pa nobena nč več napisala, grem pa tut js spat...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
27.11.2008 22:59:31   
matejchi
ja jaz bi še tudi kaj prebrala, samo je menda moj na poti domov pa grem hitro pripravit teren za avgustovke 09.. no delali že bomo, samo naredili pa ne... dva sta dovolj za to življenje... sem komaj kamelo k sebi spravla, sem mislila da bo že itak hin.. 

RD RR

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.11.2008 5:27:03   
Neža7

matejchi..... TURISTIČNA KMETIJA  AMBROŽ - GREGORC je zame dobra, vendar je v Logarski dolini. Na Zreče poznam GOSTIŠČE IN HOTEL SMOGAVC (sori ni KT) in še ena je bila, vendar se ne spominjam trenutno in seveda poznam eno v Ljutomer..

LAHKO NOČ MAMICE IN user posted image

Samo pri te sem bila in zelo zadovoljna.

Grem nazaj spat user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.11.2008 8:02:13   
gajka
Dobro jutro!

Sonce že spet vabi ven, ampak bo moral sprehod še malo počakati - najprej bi rada kako stopinjo več in da slano sonce pobere, potem se greva pa z Rokom k zdravniku pokazat, ker se mi pri obrokih začne tako dret, kot da bi ga iz kože jemali; pa ne vem, če je razlog za to sploh še soor, ker že 2 tedna Daktarin uporabljava... user posted image Potem je pa bil že moj včeraj zvečer ves siten, zakaj ne grem k pediatru, pa itak samo en obrok dretja sliši, pa še najhuje ni bilo... user posted image Sem klicala v ZD in se zmenila, da se prideva pokazat, da bo potem vsaj mir! Potem mi pa še P začne, da obstaja tudi mala možnost preobčutljivosti na KM... user posted image Ja, samo še to mi manjka, da mi mleko vzamejo! A naj pol samo od suhega kruha in vode živim?!? user posted image Me pa prav veseli, da mi bodo dali neko posodico za vzorec blata, pa bom lahko kak teden odvijala samo polulane pleničke, ko se tamali spet ne bo hotel pokakat... user posted image Eh, mogoče pa le ni nič takega in je samo npr. vneto grlo...

tejkaz
- user posted image za izpit? In kakšnemu avtu se moram zdaj v bodoče izogibat? user posted image

Pablo in K_a_t_j_a - super za fotke s srečanja. Jaz sem vsem s srečanja v CE poslala ZS z navodili, kako si fotke izmenjamo, če se strinjate. user posted image

Uf, sem pozabila omenit, da sem dobila vabilo na razgovor za službo. user posted image Pa je le prošnja naletela na plodna tla. Samo, da še vidim, kaj ponujajo! user posted image Predvsem, da vidim, če je kaj boljše kot trenutna služba, ki še kao čaka name...

Aja, včeraj so pripeljali pralni in sušilni stroj. user posted image Pa mi dedci niso še pralnega priklopili, ampak sem vseeno preveč neučakana in sem šla spet oprat cunje en štuk nižje, pa bom vsaj sušilca stestirala... Samo, da ne bodo potem vse cunje samo še Roku prav... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.11.2008 8:06:50 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.11.2008 8:04:02   
gajka
Jao, sem nevljudna... Sem čisto na user posted image pozabila! user posted image

user posted image

Pa dober tek! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.11.2008 8:08:20   
gajka
Dobro jutro, Neža7! Kaj ne moreš spat, da že tako zgodaj na RR strašiš? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.11.2008 8:22:35   
tejkaz
Nejc, vse najboljše za drugi rojstni dan. Pa hitro se pozdravi, da bomo lahko v nedeljo žurali user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.11.2008 8:33:26   
gajka
naty13 - čestitke Nejcu z 2 leti! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.11.2008 8:35:18   
anita goitan
jutrooo
jah včeraj smo meli dan za zapravljanjeuser posted image , cel dan bli po Lj, razni opravki, dobro izkoriščen dan k smo bli vsi trije!
Ponoči je pa Zoja spala temu primerno, user posted image jah sej sva jo cel dan po štacunah vlačla, no zdej spi, jaz sme pa mal zadeta v glavo, ma bo bolje.

Šibam prebrat za nazaj..
se beremo

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?