Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Mi še vedno nismo kakali. Pa sem ji dala sladke kamilice že 2x, 2 žlički donata, kapljice proti krčem, termometer v rito...eh, ne vem, počuti se dobro, upam, da bo šlo naprej. Glede na to, da se najbrž še vedno smatra kot dojena, je vse OK, če ne kaka tja do 10 dni. Meni je P rekla, da če trebušček ni trd, če redno punka, če je normalne volje, potem je vse OK. Pa pri nas tudi ne pomagajo ne sladke kamilice (laktoza ali pa navadni sladkor), ne donat, ne sladke vetrovne kapljice, ne vrsta moje prehrane (veliko sadja, žitarice...)... Termometer pomaga samo takrat, ko se tudi Rok sam odloči, da bi kakal in ga vidim, da se napenja - takrat greva hitro na previjalno, pleničko dol in termometer... Pri nas je to edini način. Žal! Aja, pa P je rekla, da šele, če ne kaka cca. 7-8 dni, naj se potem oglasim, da mu dajo svečko. Do 10 dni tudi oni neradi čakajo. Hvala za tole, me tolaži, da nisem edina v tem . Punka pa, tako da vsaj luft gre ven. Sva bili zunaj, madoniš je mraz. 3 x hura za mojo sestro, ki mi je rokavice naredila, če ne bi moji prsti sedaj ne tipkali . Kapo si še moram kupiti, pri teh kratkih lasih, mi bodo še ušesi zmrznili. Ve katera, kej se dobi kakšna pametna kapa?! Kaja Lina še spi, jaz pa češpljeve kneclce jem. Mmmmm... Bambi, pa mate pravo idilo. Nell, lepo da se javiš! In Tibor je pravi korenjak! Erin, upam, da Tilna mine tole, kar koli ga pač drži IZVIRNO SPOROČILO: Erin Glede uvajanja GH si poglejte še to: http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uvajanje-goste-hrane/ http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uravnotezena-prehrana/ Matejchi, saj boš tole tudi dala v seznam a ne? Kapljice ja, do 1 leta! Andrejaboris, jupiii za pametno dete! Kaj pa je naredil, sem firbec. Tejkaz, mislim, da te Jaša malo za Uuuu, lepa torta, je bila dobra tudi? Poročiti , hmmm... In jupi za G, sedaj si mobina! In ti lumpa, take dobre torte delaš! Jaz vedno bolj ugotavljam, da nisem tak strokovnjak, kot sem mislila, da sem Slivov frutek? No, počakam še 14 dni, potem pa lahko. Seveda upam, da prej kaka. Maja T, mi smo prej obvezno 2 x na dan, sedaj že 3 dni nič Češnjica, upam, da bo s tvojo pupo vse o.k. in da to izgine? Ali je to doživljensko? Upam, da ne. Te pa čisto razumam glede vročine, to je moje največja mora! Za enkrat je še ni bilo treba skušati. Javi se kako sta in Tatly, tole je fejst, ne samo malo mimo! Gajka, moje sožalje za tole dieto! Upam, pa da vseeno to ni to. Krysia, Lekadol je dovoljen. Saj meni so tako rekli! Glede kravic pa se ne sikiraj, saj bo. Poskusi se ti na trebuh dati in tako ležati . Jaz ne vem, zakaj Kaja Lina v tem uživa, meni položaj ni prijeten. Ampak verjetno je zanimivo to, da je prespektiva čisto druga. In lahko hodiva čofotat! Drug teden moram poklicati in se o vsem pozanimati. Ja, lepo bi bilo, da prideta tudi vidva. Ti sporočim. Pa nič nisi grdo rekla, kaj češ tako je! Sayuri, lepo da ste se pretegnili. Mi pa od lufta kar spimo Kjer boste rekle, tja bom pa prišla. Jaz pa že imam čestitko A ste vedele, da je na SLO1, Italjanski Rex? Mislim, kar nekaj.