|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
28.11.2008 13:08:25   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce NUJNO RABIM ODGOVOR!

KOLIKO KRAT NA DAN VAŠI user posted image KAKAJO...

Prosim, če jih lahko čim več odgovori

hvala vam v naprej user posted image user posted image user posted image

6x na dan

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
28.11.2008 13:08:53   
Češnjica
Kakanje - najmanj enkrat dnevno (v velikih, velikih količinah), včasih 2x, tudi 3x. Je pa samo dojena.

GH - meni je včeraj sestra še enkrat zabičala, da naj z GH počakam do 6 meseca in čimdlje dojim (če bo le še mleko), zaradi alergij...pa še potem naj zelo previdno začneva, pa če se da domače sadje in zelenjavo....ker smo nagnjeni k alergijam.

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.11.2008 13:10:22   
Krysia
Dan po dolgem času (al se pa sam men zdi cela večnost odkar sm se nazadnje oglasila)

Najprej hvala vsem za tolažbo in spodbudne besede - zadnjič ko sem pisala, sm bla precej nesrečna ... Skratka, sm se sprijaznila, da bomo mi s temi kravicami še mal počakal user posted image Bo že, ko bo čas. Drugač nas bodo pa v RA pošibal, pa bo ...

Tejkaz, čestitke za roza knjižico! Pa tvoji Evi za rojstni dan, čeprav z zamudo ... Lepo tortico ste meli - si sama delala?

Naty13, tudi nejcu čestitke za RD, pa pozdravte se, no!

Maja T., naš Rok kaka tko v etapah - najprej en dan ne, pol pa naslednji dan 3x user posted image . Povprečje je pa nekak 1x - 2x na dan ...

Gajka, sporoči, kako bo s službo - pridna si, da se že meniš ... meni se trenutno sploh ne da razmišljat o tem - bom sam slabe volje ...

Lepo, da ste uspešno izpeljale srečanje v CE - sem mislila na vas. Pa ful lepe slikce ...

No, v sredo se pa dobimo v LJ, a ne? Kje v Supernovi pa, če smem vprašat ... Jst upam, da z Rokom prideva ... včeri me je ful migrena napadla, sem komaj zrihtala Roka, stanovanje je pa ostalo kot bi bomba treščila ... Danes je mal boljš, ampak me še vseen glava boli ... Aja, še eno vprašanje: A če dojim, lahko vzamem lekadol? (Bambi, to boš ziher ti vedla)

Pri nas drugače nič novega, razen, da so nam spet UZ kolkov prestavili (zdej smo dobil že 3. datum) na 7. januar user posted image Drugač pa spimo lepo (že kar nekaj časa po 8 ur, tko da se ne smem pritoževat), kakamo še kr redno, nosek mamo mal zamašen, ampak se da spucat ... edin tisto pasenje kravic nam dela težave. Zdej ga ful velik na trebuh polagam, sam se mi začne kr dret ... ne vem, kaj je tok hudega na trebuhu ležat ... in pol da glavo na podlago pa roko v usta pa me gleda in neki gruli ... pa dviga rit pa dela ene gibe z nogami kot bi se hotel plazit (glavo ma pa na podlagi user posted image ), pol se začne pa dret user posted image Na kraj pameti mu ne pade, da bi dvignu glavo al se pa naslonu na roke ... ne pomagajo nobene igračke pred njim pa glasovi pa nč .. pač noče in pika ... me kr mal sekira tole, sam recimo, da bo ...

Zoja Miša, a si že zvedla, a bosta lahko hodile na plavanje kljub dodatni luknji (pa nočem, da se tole kej grdo sliši, sam ne vem, kako naj drugač napišem ...)? Upam, da to ne bo ovira in da bosta lahko čofotali ... mogoče se vidimo tam - če bo naš gospodič do takrat ugotovil, da je treba v življenju imet glavo dvignjeno ...

Nell, lepo te je brat - oglasi se še kaj ...

Češnjica, user posted image user posted image user posted image . Upam, da se zadeve uredijo. Za temperaturo ti pa ne znam pomagat, se jaz isto sprašujem ... Upam, da t katera druga odgovori ... Drži se, punca!

No, to sem se na pamet spomnila ... grem še mal prebrat pa bom še kaj pokomentirala, če me bo nehala glava bolet ...

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
28.11.2008 13:11:20   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejkaz tud jaz v Kr dobila samo D vitamine, samo sva mi2 sama hotela še A zravn, moj ima zelo slab vid...

Saj res, se spomnim, da si že enkrat napisala to.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
28.11.2008 13:13:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
A če dojim, lahko vzamem lekadol? (Bambi, to boš ziher ti vedla)

Meni so v lekarni rekli da lahko.

Joj, danes pa namesto Bambi odgovarjam. Že drugič. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
28.11.2008 13:14:53   
majči22
Gajka s temle KM in jajci je tko težko, da je kr joj. Če bi se hotla čist držat sploh nevem kaj bi jedla riž pa testenine(brez jajc). Bl ko gledam vidim, da je v vseh živil skor mleko oziroma sledi.
Pri nas še nimamo potrjene alergije, tako da se držim, vendar ne strogo.
Tud kakšen puranji zrezek s sirom pojem.
Lih mleka pa ne pijem. Sam pri nas ne more bit huda alergija, če že dobi dobi mal izpuščajev. Bomo videli kaj bo po 6m?Takrat se naj bi bolj natančno videlo!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
28.11.2008 13:16:05   
anita goitan
A če dojim, lahko vzamem lekadol? (Bambi, to boš ziher ti vedla)

ja lahko, do 6 na dan

tejka kolk si mi lušte nrdila, ma ku bi en kos torteeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.11.2008 13:17:05 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
28.11.2008 13:21:57   
Erin

Punce NUJNO RABIM ODGOVOR!

KOLIKO KRAT NA DAN VAŠI user posted image KAKAJO...

Prosim, če jih lahko čim več odgovori

hvala vam v naprej user posted image user posted image user posted image

3x- 8x na dan.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

- ali je možno da ima Jaša zelen kakec zaradi mojega prehlada?

Naš ga ma tisti dan zatem ko je imel krče.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
28.11.2008 13:25:34   
tejkaz
Ampak Jaša nima krčev. Vsaj ne da bi vedela user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
28.11.2008 13:26:55   
Maja T.
Tejkaz kaj "prdi", od tega je tudi

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
28.11.2008 13:27:27   
sayuri
Mi smo se natelovadili, smo že doma, pa Viliko sem srečala skor na našmu dvorišču user posted image user posted image user posted image , ko je krstno svečo iskala user posted image . Hecam se.  Sam vidli sva se pa res. L&Z spita. Sta vedno tko utrujena po FT user posted image  Men pa prav paše malce časa zase. user posted image

Glede Supernove imam predlog za slaščičarno "Nevemkakosereče" spodaj pri Mullerju (imajo božanske tortice) al pa v zgornjem štuku smo bile zadnjič s februarkami v gostilni "Tudnevemkakosereče", ki je takoj tam, ko izstopiš iz dvigala user posted image  No, zdaj sem bla dovolj jasna user posted image

Imam pa v glavi idejo za čestitko. Sam kdaj bom pa to nardila, ne vem user posted image

Anita, ko bo oprano in zlikano, hočmo slikce zapravljanja user posted image
tejkaz lepa tortica. In zihr je bla dobra. user posted image
Krysia, lekadol lahko vzameš

Neposredna povezava do sporočila: 2536
28.11.2008 13:29:20   
tejkaz
Se vidi da mi je že dolgčas. Oba že dve uri spita. Sem jima naredila temo v sobi in drnjohata.

Krysia, ja, sama sem naredila torto. Je Nutellina, mnjami, res je bila sočna in dobra. Sicer je malo postrani stala in celo kuhinjo sem zapacala ko sem jo delala, ampak se je izplačalo.

Gajka, uf, strogo dieto imaš. Upam da Rok nima alergije.

Krysia, jaz Supernove ne poznam dobro, bo katera druga odgovorila. Saj ne vem ali si bom upala že sama priti, ali se bom pa spet k Naty uštulila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
28.11.2008 13:30:26   
tejkaz

Tejkaz kaj "prdi", od tega je tudi

Prdi tako kot vsak dan. Kot ta pravi dec.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
28.11.2008 13:30:49   
anita goitan

ja ja neč se ne slelpi zdej, to je zihr od une torte..user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
28.11.2008 13:31:15   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Imam pa v glavi idejo za čestitko. Sam kdaj bom pa to nardila, ne vem user posted image

Očitno sem nekaj zgrešila. Kakšno čestitko?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
28.11.2008 13:33:55   
anita goitan

ja za na srečanje, jaz nimam še idejeuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
28.11.2008 13:36:03   
tejkaz

ja ja neč se ne slelpi zdej, to je zihr od une torte..user posted image

... ki sem jo jedla en teden nazaj. Sam res ne vem da bi imel krče. Razen dopoldan 40 minut ni nič jokal. Tudi včeraj ne. Pa že od včeraj zeleno kaka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2542
28.11.2008 13:36:43   
tejkaz

ja za na srečanje, jaz nimam še idejeuser posted image

Čestitka za praznike ali kaj? Res ne vem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2543
28.11.2008 13:37:54   
anita goitan
Tiste, ki ste na dieti brez KM in jajc - kaj sploh jeste?!?

gajka dobrodošla v klubu brez vsegauser posted image , ne sej je žalostno, če maš rada meso potem boš že, ti bom zs poslala

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
28.11.2008 13:43:39   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Mi še vedno nismo kakali. user posted image  Pa sem ji dala sladke kamilice že 2x, 2 žlički donata, kapljice proti krčem, termometer v rito...eh, ne vem, počuti se dobro, upam, da bo šlo naprej.

Glede na to, da se najbrž še vedno smatra kot dojena, je vse OK, če ne kaka tja do 10 dni. Meni je P rekla, da če trebušček ni trd, če user posted image redno punka, če je normalne volje, potem je vse OK. Pa pri nas tudi ne pomagajo ne sladke kamilice (laktoza ali pa navadni sladkor), ne donat, ne sladke vetrovne kapljice, ne vrsta moje prehrane (veliko sadja, žitarice...)... Termometer pomaga samo takrat, ko se tudi Rok sam odloči, da bi kakal in ga vidim, da se napenja - takrat greva hitro na previjalno, pleničko dol in termometer... Pri nas je to edini način. Žal!
Aja, pa P je rekla, da šele, če ne kaka cca. 7-8 dni, naj se potem oglasim, da mu dajo svečko. Do 10 dni tudi oni neradi čakajo.

Hvala za tole, me tolaži, da nisem edina v temuser posted image . Punka pa, tako da vsaj luft gre ven.

Sva bili zunaj, madoniš je mraz. 3 x hura za mojo sestro, ki mi je rokavice naredila, če ne bi moji prsti sedaj ne tipkaliuser posted image . Kapo si še moram kupiti, pri teh kratkih lasih, mi bodo še ušesi zmrznili. Ve katera, kej se dobi kakšna pametna kapa?!user posted image
Kaja Lina še spi, jaz pa češpljeve kneclce jem. Mmmmm...

Bambi, pa mate pravo idilo.

Nell, lepo da se javiš! In Tibor je pravi korenjak!

Erin, upam, da Tilna mine tole, kar koli ga pač držiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Glede uvajanja GH si poglejte še to:user posted image

http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uvajanje-goste-hrane/

http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uravnotezena-prehrana/

Matejchi, saj boš tole tudi dala v seznam a ne?user posted image

Kapljice ja, do 1 leta!

Andrejaboris, jupiii za pametno dete! Kaj pa je naredil, sem firbec.

Tejkaz, mislim, da te Jaša malo zauser posted image user posted image  Uuuu, lepa torta, je bila dobra tudi? Poročitiuser posted image , hmmm... In jupi za G, sedaj si mobina!user posted image  In ti lumpa, take dobre torte delaš! Jaz vedno bolj ugotavljam, da nisem tak strokovnjak, kot sem mislila, da semuser posted image  Slivov frutek? No, počakam še 14 dni, potem pa lahko. Seveda upam, da prej kaka.

Maja T, mi smo prej obvezno 2 x na dan, sedaj že 3 dni ničuser posted image

Češnjica, upam, da bo s tvojo pupo vse o.k. in da to izgine? Ali je to doživljensko? Upam, da ne.
Te pa čisto razumam glede vročine, to je moje največja mora! Za enkrat je še ni bilo treba skušati. Javi se kako sta in user posted image

Tatly, tole je fejst, ne samo malo mimo!

Gajka, moje sožalje za tole dieto! Upam, pa da vseeno to ni to.

Krysia, Lekadol je dovoljen. Saj meni so tako rekli! Glede kravic pa se ne sikiraj, saj bo. Poskusi se ti na trebuh dati in tako ležatiuser posted image . Jaz ne vem, zakaj Kaja Lina v tem uživa, meni položaj ni prijeten. Ampak verjetno je zanimivo to, da je prespektiva čisto druga. In lahko hodiva čofotat!user posted image  Drug teden moram poklicati in se o vsem pozanimati. Ja, lepo bi bilo, da prideta tudi vidva. Ti sporočim. Pa nič nisi grdo rekla, kaj češ tako je!user posted image

Sayuri, lepo da ste se pretegnili. Mi pa od lufta kar spimouser posted image  Kjer boste rekle, tja bom pa prišla. Jaz pa že imam čestitkouser posted image  

A ste vedele, da je na SLO1, Italjanski Rex?user posted image  Mislim, kar nekaj.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
28.11.2008 13:43:48   
sayuri

tejkaz, vsaka prinese eno doma narejeno čestitko (verjetno s kakšnim verzom). Bo matejchi bolj obrazložila.user posted image Kaj bomo spet žrebali user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
28.11.2008 13:50:51   
Zoja Miša
Sicer vem, da tega ne smemo jesti, ampak za kdaj kasneje, če ste tako kot jaz in rade zobateuser posted image :

Zdravstveno obvestilo - preberi

Kolegice in kolegi, to obvestilo pošilja naša oziroma Svezova nekdanja
sodelavka pravnica redaktorica Barbara Rous, ki zdaj dela v Bruslju.

Izogibajte se:
Vsem oreščkom in arašidom, uvoženim iz Brazilije, Kitajske, Egipta,
pistacijam iz Irana, posušenemu sadju, pistacijam, oreškom in izvedenim
proizvodom iz Turčije -- ker obstaja velika nevarnost, da vsebujejo
aflatoksine, ki že v zelo majhnih količinah povzročajo raka na jetrih.

In ne kupujte wasabi peas, uvoženih iz Japonske - ker vsebujejo dva zelo
strupena aditiva, ki sta v večini EU-držav prepovedana (med drugim tudi v
Belgiji, čeprav jih tukaj gladko prodajajo v Sushi factory - sem se
prepričala prejšnji teden!!!) Toliko o nadzoru izvajanja evropske
zakonodaje!

To vam pišem iz aktov, ki jih trenutno seciram, tako da ne boste mislili,
da sem to slišala od "snažilke"!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
28.11.2008 13:54:23   
anita goitan
hvala na znanju zoja miša ma a veš kolk ton tega futra se bo zdej prodalouser posted image nooroo, sva se ravno večraj pogovarjala in bulila v naložene police z junk fudom za te praznike, jao, pa kolk enih čokolad,...jaz pa tega zdej ne jemuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.11.2008 13:57:15   
anita goitan
Punce, v sredo pa lopate seboj, sneg bo sneguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.11.2008 14:00:00   
tejkaz
Zadnje čase res ne sledim - Anita, a ti si tudi na dieti brez mleka in jajc? A zaradi krvavih nitk?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?