gajka
|
Dobro jutro! Sonce že spet vabi ven, ampak bo moral sprehod še malo počakati - najprej bi rada kako stopinjo več in da slano sonce pobere, potem se greva pa z Rokom k zdravniku pokazat, ker se mi pri obrokih začne tako dret, kot da bi ga iz kože jemali; pa ne vem, če je razlog za to sploh še soor, ker že 2 tedna Daktarin uporabljava... Potem je pa bil že moj včeraj zvečer ves siten, zakaj ne grem k pediatru, pa itak samo en obrok dretja sliši, pa še najhuje ni bilo... Sem klicala v ZD in se zmenila, da se prideva pokazat, da bo potem vsaj mir! Potem mi pa še P začne, da obstaja tudi mala možnost preobčutljivosti na KM... Ja, samo še to mi manjka, da mi mleko vzamejo! A naj pol samo od suhega kruha in vode živim?!? Me pa prav veseli, da mi bodo dali neko posodico za vzorec blata, pa bom lahko kak teden odvijala samo polulane pleničke, ko se tamali spet ne bo hotel pokakat... Eh, mogoče pa le ni nič takega in je samo npr. vneto grlo... tejkaz - za izpit? In kakšnemu avtu se moram zdaj v bodoče izogibat? Pablo in K_a_t_j_a - super za fotke s srečanja. Jaz sem vsem s srečanja v CE poslala ZS z navodili, kako si fotke izmenjamo, če se strinjate. Uf, sem pozabila omenit, da sem dobila vabilo na razgovor za službo. Pa je le prošnja naletela na plodna tla. Samo, da še vidim, kaj ponujajo! Predvsem, da vidim, če je kaj boljše kot trenutna služba, ki še kao čaka name... Aja, včeraj so pripeljali pralni in sušilni stroj. Pa mi dedci niso še pralnega priklopili, ampak sem vseeno preveč neučakana in sem šla spet oprat cunje en štuk nižje, pa bom vsaj sušilca stestirala... Samo, da ne bodo potem vse cunje samo še Roku prav...
< Sporočilo je popravil gajka -- 28.11.2008 8:06:50 >
|