mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Včeraj zvečer pa le niste bile take čveke kot ponavadi, se vidi da so bile največje odsotne. Tudi pri nas je danes mraz, ampak kaj čmo, sej bo zima, se bomo pa malo bolj toplo oblekli in se šli kepat na sneg. Kruce, hvala za jutranjo kavico, prav sedla je. Pikovit, samo da se nekaj dogaja pri vas v smislu napredka (tablete, terapije) Žižek, a je bila meni kaj znana družba? Je padel kakšen pelinkovec ali dva Miška, ne pretiravaj z delom, saj veš, da delo krepa človeka Daisy, ma alora, kje si ti meni? Gretka, kaj pa spanje, misliš tudi to kaj prakticirati poleg službe, pospravljanja in Tassi, super, d aje tvoja tečka prišla, za tablete ti pa žal ne znam svetovati Tina, danes si že 8. dan po Et-ju, še malo pa bo... Želvica, nikar ne skrbi, delaj test ko želiš, važno je, da ti nam plusek nalulaš Sonček33, nikar ne skrbi, tudi meni je to ime blazno všeč, ampak pri nas že imamo enega razgrajača s tem imenom, tako da odpade. Sicer imam pa tako ali tako še čas, da si zmislim ime, najprej moramo zanositi. Sta pa tudi drugi imeni zelo všečni. Zarja, šolanje kužona gre kar v redu, doma dela tako pridno, ampak v šoli je pa druga zgodba, ko je toliko kužik vmes, pa jih mora naš frajer vse pozdraviti in povohati, da ne rečem še kaj drugega Pija, še slamnata? Naš je prišel včeraj domov Ekola, pozdravčke tudi vsem ostalim, ki vas nisem poimensko navedla. Lep dan vam želim