|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
26.11.2008 17:41:11   
ledenka
konina, kaka dva cukra maš user posted image  pa imeni sta mi všeč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.11.2008 17:42:44   
biba007
Jejmene, Konina, kolk sta cortla. Prmejduš, za pohrustat, prav res. Jest bi tuuud dva takauser posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.11.2008 17:43:05   
bambi75
Konina kak sta luštna. So mi kar user posted image  stopile v oči. Jaz bi ju tud mela.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 703
26.11.2008 17:56:02   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Hope, upam, da bo krčkov kmalu konec. Ste poskusli s koroškimi kapljicami? Lovro bo to kmalu prerase, vsi vemo, kak borec je user posted image

Smo jih naročili, pa ob priliki bo mož še skočil v AVT po še neke kapljice. Sem pa ugotovila, da ne smem ocvrte, mastne hrane, čipsa, čebule in česna. Upam, da se seznam tu konča, ker se mi že itak zdi, da skoraj nič ne smemuser posted image user posted image .

Konina res sta luštkana srčkauser posted image . Kako pa ju obvladuješ? Vam gre? Pa dojenje? Jaz si sploh ne predstavljam, da bi imela še eno štruco zravenuser posted image . Moraš bit superženska ob dvojčkih in še enem otrokuuser posted image user posted image .

Jaz sem tudi dala eno slikco v album, sem pa je ne morem prilimat, ker me mozzila zajebavauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.11.2008 18:04:40   
Abra
Konina, kok sta luštna user posted image

Hope, pa Lovro tudi! Ti IVF otročki so sami lepotci user posted image
Meni se zdi, da ta prepovedan seznam ni tko hud user posted image jaz cvrtega ne jem, česnu in čebuli bi se pa tut brez težav odpovedala user posted image kaj pa sadje lahko ješ, al samo kuhano? To bo zame večji problem, pa jogurti ... in seveda sladkarije user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.11.2008 18:06:42   
Kicsi
Ojla pupike.Po dolgem casu sem spet prisla do foruma.Sva bila tri tedne brez racunalnika,ker nama je crknu user posted image ,ma to je blo za znort.
Sem opazila kar nekaj prijetnih novick,vsem cestitke,trepetalkam pa veliko srece user posted image user posted image .
Konina te tvoje dve strucke sta pa tok lustne,da bi jih kar celo noc gledala user posted image - uzivajte.
Pri meni pa tece enajsti teden,pa komi cakam petek,da bom spet po dolgem casu videla svoje dva user posted image user posted image preko UZ-ja user posted image .
Punce bodite v cvetju.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 706
26.11.2008 18:20:45   
Hope2
Ja, abra sem pozabila dodati svežo zelenjavo in sadjeuser posted image . Samo banane so ok. Izogibam pa se še čokoladi, oreškom, jagodam, tega še sploh nisem sprobala, pa hrani ki je ne smeš tudi v nosečnosti, torej sveži siri, plesnivi siri, domačim salamam, surovemu mesu in jajcem.... Najbolj pogrešam sveže sadje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.11.2008 18:32:46   
Kicsi
Bom neki dodala na temo kaj jesti in kaj ne.Jaz sem se o tem posvetovala pri dveh razlicnih G,pa so mi rekli,da moram jesti vse kar si zazelim,samo surovega mesa naj se izogibam.Kar se tice svezega sadja in zelenjave pa pravi,da ga lahko uzivam v neomejenih kolicinah,samo dobro ga je treba oprat.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 26.11.2008 18:33:24 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.11.2008 18:38:13   
lučka 25
želvica, tisi taka kot jaz. Sem čakala s testom do naročenega datuma. Mal zaradi vraževerja od mojega, mal pa iz trme.user posted image  Pa mi ni žal.

Shuka, jaz tudi mislim, da bo ful vesel. Ko sem enkrat prišla po koncu jemanja klomifena, ker ni uspelo, me je tam tolažil, pa nakoncu prijel za roko in rekel:"Ne, ne bova obiupala, boste videli. Se bova še smejala.". Ko pa sem prišla zadnjič zaradi tistih krvavitev po neuspelem IVF, pa se je kar jezil, da to ni fer, pa da ga moram poklicati, ko se bodo krvavitve ustavile, da ga skrbi za mene. Vidiš, meni je on zakon, mi je veliko pomagal, vse je hotel narediti sam od HSG do laparo, šele na IVF me je poslal drugam. Pravi, da mu to veliko pomeni, če lako sam čim več pomaga, kar je v njegovi moči, pa še prej bom vse opravila, kot pa čakala v Ljubljani.
No, zdaj sem se pa kar razpisala.user posted image

Reby, ja tako je to s temi zdravili. jaz imam še doma tramala, ki sem ga dobila takrat ko se mi je hrbtenica sesedla. Ampak si ga nisem upala vzet pred punkcijo, ker bi bila vsa  zadeta.user posted image  Za jutri pa komaj čakam, kdaj bo 12 ura, da vidim moji dve pikici. Jaz kar računam na to, ves čas tako razmišljam.

bambi, pa saj ti si tudi prava kokoška. Bravo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da se bo sedaj več celic oplodilo in te bo pričakala velika izbira zarodkov, še kakšen za zamrznitev. Do sobote počivaj, takrat pa upam, da izveš vesele novice, tudi za naprej.

Kruce, so ti pa zmešale glavo te punceuser posted image . Ja tem g se pa dostokrat dobro godi, ker lako vidijo marsikaj lepega.

Zvezdica, ja zame kaj drugega skuhaj user posted image . Moj bi tako zelje ali repo jedel, ampak meni zadnje čase te vonjave niso prav preveč všeč.

Se*, bravo tudi za tebe in 15 celic. Zdaj p le lepo počivaj, lepo pripravi pečico, da bo topla, ko boš šla po otročke.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Shadow, bravo za user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Lepo ju grej in naj v trebuščku ostaneta vse do sredi poletja.user posted image

nokes, šc šc šc naj gredo bacili stran. Nimajo kaj za skakat ooli vas treh. Ti se kar pocajtaj, ko pa boš spet pri močeh, pa veš kje nas najdeš.user posted image

biba, bo januar pa potem februar hitro tu in potem boš z velikim veseljem lahko pisala datume barvno in odebeljeno.user posted image  Pa kuhinja naj bo kmalu gotova, da boš lahko spet ustverjala in kuhala v njej.

gigi, moj si ma bolj mal cajt slino obrisat. je rekel, da do jutri še potrpi, ko greva na UZ, potem pa se ne bo več mogel zadržat.user posted image  Kako pa ti, viroza pojenjuje?

konina, zdaj sem pa ostala brez besed. Kako lepa cukrčka imaš. Prava lepotca. Samo uživajte in uživajte in uživajte.... Si mi prav polepšala dan. Jaz bi sedaj samo dojenčke gledala.

Kicsi, samo da je vse v redu. V petek pa naj bo pogled na user posted image  user posted image  prelep.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.11.2008 18:38:15   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Bom neki dodala na temo kaj jesti in kaj ne.Jaz sem se o tem posvetovala pri dveh razlicnih G,pa so mi rekli,da moram jesti vse kar si zazelim,samo surovega mesa naj se izogibam.Kar se tice svezega sadja in zelenjave pa pravi,da ga lahko uzivam v neomejenih kolicinah,samo dobro ga je treba oprat.

Kicsi to imaš prav in drži v času nosečnosti. Jaz več nisem noseča in sveže sadje in zelenjava našega malčka napenja in ima krčeuser posted image . Jaz raje ne jem, kot pa ga gledam kako se zvija

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.11.2008 18:38:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Evo predno kidnem spet na luft pa sedet v knjižnicouser posted image

za jutri navijamo samo za naše nosečke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

no pa lepo se imejte user posted image

Sem že jaz gledala, da smo jutrišnje aktarke samo nosečke. Zdaj pa ma, da so jutri same lepe novice. Za vsako posebej navijam pa za sebe tudi, da bo res vse v najlepšem redu.user posted image
user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 26.11.2008 18:45:00 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.11.2008 18:40:10   
lučka 25
Pa res ne znam.user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 26.11.2008 18:43:46 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.11.2008 18:42:29   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Kicsi to imaš prav in drži v času nosečnosti. Jaz več nisem noseča in sveže sadje in zelenjava našega malčka napenja in ima krčeuser posted image . Jaz raje ne jem, kot pa ga gledam kako se zvija

To pa ja,se opravicujem user posted image ,sem narobe razumelaCim manj krcev,pa verjamem da bos nasla resitev.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.11.2008 18:47:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Punce sem prebrala samo zadnjo stran se opravičujem, ampak sem rekla da se moram javit potem pa grem počivat.
No spunktirali smo 23 jajčk, ker pa že poznamo mojo situacijo od prejšnjih postopkov, grem v soboto malo pogledat situacijo, potem pa bomo videli kdaj bo ET.

Ja pa še to Se* čestitke tudi tebi.  user posted image  user posted image

Bravoooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Držim pesti da bo v soboto videt marsikej lepega !!!!!!! Lej našo Blančko kako rastura ta mesec ... gremoooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.11.2008 18:51:50   
miska73
Dober večer.
Bolj na hitro.

Konina  kolk sta tale dva mišeka srčkana. Hvala za tole stimulacijo. Uživajte.

Mariborčanke pa kaj hudiča vam tam dajejo za ene arcnije. Same super kokoške ste.
Držim pesti, da so celice lepe, da se lepo oplodijo in lepo razvijajo.

Želvica poslušaj malo punce in le pojdi na bolniško.

Noki božček. Ja veš da smo te pogrešale. Upam, da boš čimprej čisto nazaj pri močeh.

Lučkec moj - naj bojo jutri tvoje očke orosene od sreče.

Žižek ti bi morala videt kako huda sem šele domov prišla. Sem bila vmes pri frizerju. Skratila laske za ene 5 cm in imam po dolgo časa urejeno frizuro.
Moj pa ti doma pipo popravlja namesto, da bi se s svojo ženkico ukvarjal. Takle mamo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.11.2008 18:52:57   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Evo predno kidnem spet na luft pa sedet v knjižnico

za jutri navijamo samo za naše nosečke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

no pa lepo se imejte user posted image

Navijam tudi jaz za vse naše nosečkice. Da bi vse jutri srečne poročale tukaj gor kako in kaj je bilo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.11.2008 18:59:54   
gloria
Konina user posted image user posted image user posted image  kok sta luštna pa velika....lupčka obemauser posted image user posted image user posted image
Sonček,Shuka kake lepe spomine ste mi obudile ko vas berem kak perete cotike pa pleničke za bebice.....jaz ne morem včasih verjet ko gledam to svojo štručko da jo res mamuser posted image ....

....pupike moje in pupek ne morem vam povedat kolk si jaz želim da bi vsaka to doživela res....jaz bom močno stiskala pesti še naprej....
...čez ene dve leti ko bom jaz šla po svoje pingvinčke bote pa vse ko ste zdaj tuki gor mamice....jaz verjamem v to res user posted image user posted image ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.11.2008 19:02:05   
gloria
Netka 34 ku,ku

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.11.2008 19:02:24   
sonček33
o gloria - kako si ? kako mali Nik? zdej je že velik, kajne?
 joj, prvi skupni december bo tole...kolk bo to zanimivo zanj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.11.2008 19:04:46   
sonček33
gloria - dobimo kakšno novo slikico od malega?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.11.2008 19:05:39   
sonček33
netka -kako si? mislim nate

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.11.2008 19:14:01   
gloria
Sonči glih en dan sem obujala spomine da te že eno leto poznamuser posted image ...kok čas gre a ne....slikce sem ni dolgo tega poslala ko se smeji in kaže jezička(ti,ti a nisi vidla)....bom ih pa še neki dala kmalu...Nik je super...zdej me že ful pozna in prav me pogledom išče če ga gdo drug držiuser posted image ....kok bo fantku ime...a bo Lovrouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.11.2008 19:15:20   
sonček33
Joj, zdej si pa takole javno izdala ime!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.11.2008 19:17:30   
Abra
Hope, pol pa res nč ne smeš user posted image pa tko pravijo v šoli, da se vse lahko je ... očitno je treba kar naše none upoštevat. Fantki so še bolj občutljivi, kajne? Po novem letu bo ta hudo že mimo, pa boš počasi lahko začela normalno jest. Veseli december boš itak spustila user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.11.2008 19:18:07   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Punce sem prebrala samo zadnjo stran se opravičujem, ampak sem rekla da se moram javit potem pa grem počivat.
No spunktirali smo 23 jajčk, ker pa že poznamo mojo situacijo od prejšnjih postopkov, grem v soboto malo pogledat situacijo, potem pa bomo videli kdaj bo ET.

Ja pa še to Se* čestitke tudi tebi.  user posted image  user posted image

Bravoooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Držim pesti da bo v soboto videt marsikej lepega !!!!!!! Lej našo Blančko kako rastura ta mesec ... gremoooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Gretica, ti si imela pa danes moteno spanje. je okrog hiše spet motorka pela.
kako si pa kaj ti?
Bambi še tukaj četitke za 23 jajc.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?