|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
26.11.2008 19:18:11   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Reby čestitke za jajčka in pa brez tablet. user posted image
Pa naturlih, da si ti tud ena fajn pupa. Saj katera na RR pa ni? No jaz pa kar z narkozo. user posted image

Se* tudi tebi še enkrat čestitke za  lepo število jajčk. user posted image  Pa naturlich, da si ti tud ena fejst pupa. Pa katera na RR IVF in Borbi pa ni. user posted image  Ultro pizderaj pa že danes vzemi, a nisi slišala sosede, ko sem prišla v tvojo sobo spraševat. Si zgleda še kar na pol sanjala user posted image .

Shadow user posted image  za dve vstavljeni user posted image  in držim pestke za ostali dve za frižider.

user posted image user posted image user posted image  Hvala. Ma zgleda da sem res user posted image  user posted image user posted image user posted image

pa kar podpis pod tvoj post.

reby - ti si bila v MB?

Bambi, Se* - čestitke tudi vama, ste bile zelo pridne, Bambi, pri tebi me je skoraj kap, toliko jajčec, super.  Meni je nehal s punkcijo, ko je bila spunktirana voda krvava - ker sem imela endometriozo. Sem vesela tudi za tistih 6 jajčec :) Bila pa sem pri Rešu v Postojno. Sem gledala, če gre katera s foruma tud danes tja, pa ni bilo nobene.
Bambi, kako to, da si ti imela narkozo?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.11.2008 19:18:55   
bambi75
Hope kako je luskan tvoj Lovro in kako lepo spančka. user posted image . Upam , da krči čimprej minejo.
Hope pa si res boga, da spet ne smeš nič jest. Pa saj bo bolje. user posted image

Hvala vsem za lepe želje, upam da bo tokrat res bolje.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 727
26.11.2008 19:22:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

No, moje novice: vseh 6 spunktiranih celic je bilo zrelih, 4 so se oplodile in razvile, 2 smo vstavili, dve pa bomo videli, če bosta primerni za frižider. Me bodo po pošti obvestili.

Test imam 11.12.2008.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

konina.tvpja dva sta zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se*:tudi tebi čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.11.2008 19:23:10   
Abra
Sonček, ne bit žalostna user posted image sej je po eni strani fajn, če veš, kako bo malčku ime. Je pa očitno med ivfovkami to zelo priljubljeno user posted image Poleg Hope ima tudi Sayuri Lovrota, pa še ti user posted image če nočeš, ga ne bomo omenjali

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.11.2008 19:25:36   
sonček33
Od nekdaj sem želela imeti Lovra. Vidim pa da jih je zadnje čase kar veliko. No obstaja še možnost da bo Lenart ali Voranc.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.11.2008 19:31:31   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Od nekdaj sem želela imeti Lovra. Vidim pa da jih je zadnje čase kar veliko. No obstaja še možnost da bo Lenart ali Voranc.

Ne se sekirat, če je malo bolj popularno, če je tebi na prvem mestu, naj kar tako ostane. V starševski šoli so babice neki pametovale okrog imen user posted image kaj jih pa briga. Valda ne boš sosedov spraševal user posted image Midva sva pa tudi tu še čisto brez user posted image še dobro, da si je treba samo eno ime zmislit.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.11.2008 19:33:43   
sonček33
Zdej si me Abra spomnila na MŠ: Nam je una tam rekal, da moramo otroku povedat, kako bi mu bilo ime, če bi bil npr. punca, če je fant, in obratno, češ da jih učitelji v šoli velikokrat vprašajo, kako pa bi bilo tebi ime, če ne bi bil ... in da so potem ti otroci zasmehovani, če ne vedo povedat odgovora. Halo???? Nisem mogla verjet svojim ušesom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.11.2008 19:41:29   
gloria
Sonček sory user posted image ...a si hudauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.11.2008 19:42:05   
Abra
Ma te babice so tričetrt govorile take bedarije. Če bi se malo skoncentrirale, bi ta šola lahko bila krajša ... pol pa take nasvete user posted image user posted image V MŠ so nam npr. rekli, da v porodnišnico pride matičarka prvi ali drugi dan, da izpolniš papirje.. danes sva bila na upravni enoti, da sva podpisala zapisnik o očetovstvu in nama matičarka reče, da v porodnišnici te sploh ne bi smeli spraševati teh podatkov, da tista administratorka, ki hodi, definitivno ni matičarka ... pol jim pa verjami. Danes sem ravno šla na wc, ko so dali anketo za pisat, še dobro, da sem se ji izognila user posted image če bom slučajno vseeno šla rodit v LJ se jim ne bi rada v naprej zamerila user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.11.2008 20:05:07   
mismis
večer vsem skupaj...

Reby, Bambi, Se*,...čestitke za dober pridelek celic user posted image user posted image user posted image . Res ste prave user posted image

Kruce, nikar ne menjaj z dr. D-jem, verjemi tudi njemu včasih ni luštno, skoz tisto stvar gledati, še dobro, da mu doma sploh paše kaj delatuser posted image

Shadow, čestitke za user posted image user posted image , lepo ju cartaj in grej, da bosta ostali pri tebi user posted image user posted image user posted image

Noki, čimprej to virozo iz tebe, hitro veliko user posted image spiti, da bo bolje.

Žižek, maš prav, mene tudi redko kateri doktor na GK LJ gleda v oči, nekako se vsem oči ustavijo na mojem dekolteju. Sam bog ve zakaj user posted image user posted image

Biba Bond, januar bo mimogrede tu, še prej pa nam bo spraznil denarnice. Potem pa jupi v postopek

Konina, malčka palčka sta taka cukra, joj same cukre nam gor lepite

za jutri pa tudi jaz navijam za nosečniški kvintet:
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.11.2008 20:26:07   
Shadow
Hvala vsem za vzpodbudne besede in navijanje. Upam, da vas bosta pikici ubogali in lepo ostali pri meni. user posted image  Če pa ne, bosta pa šli v kot na koruzo klečat!!! user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.11.2008 20:35:01   
Zvezdica
Najprej Shadow...navijamo zate in tvoja dvauser posted image

Biba 007 prid k meni,m jast kuham vsak dan, ker se že mal gnezdimuser posted image

Reby...bravouser posted image user posted image user posted image

Bambi tebi tudiuser posted image user posted image user posted image

Se* super kokicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi čimveč čajčka, da prehladek mine. Enga tazga ti namenim user posted image

Konina, kakšna dva čudeža imaš- lepotkota stauser posted image

Hope, lefaxin poskusi. So super.

Potem nadaljujem, moram tamalga dat spat..... skoz me neki motijo user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.11.2008 20:35:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

lubice moje, lepo, da me katera od vas pogreša. user posted image sem zbolela, en grda viroza me je čist sesula, tako da bolj ko ne vegetiram in imam komaj odprte oči. ko se pocajtam, se javim, do takrat pa se držite. lupčka vsem user posted image !

O nokica...pocajtaj se.

user posted image zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.11.2008 22:10:07   
šopka
 hej! jutri imam 2 UZ se pravi 10 dan user posted image .kdaj mislite da me čaka punkcija?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.11.2008 22:13:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pa kje je zarja? Verjetno jo je včerajšnja stimulacija Matta tolk zdelala, al pa revi ne pustijo dihat v službi?user posted image

ja dragi moj Shuki revici ne pustijo dihat.....sploh nisem mogla dans na RR, zdaj pa sem komaj prišla domov. Vmes je padlo še pivo, pa manikura pa malo šopinga pa čvek čvek in ja to je to...zdaj bom pa kr v pojstlo padla. Pa še ta user posted image  me kr zdeluje.....

Srce moje ti si ok vidim, pregled ok.....se vam jutri javim ker moj že peni, da me cel dan ni pol pa ga še doma zanemarjam.

Poljubčka vsem!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.11.2008 23:01:56   
pikovit
Čer pupe mojeuser posted image ,

jutri začnem z prvo kontracepcijsko tabletkouser posted image .Evo pa gremo novim zmagam na protiuser posted image user posted image user posted image .

Konina in Hope res so pravi angelčkiuser posted image user posted image user posted image .Upam,da se bo tuser posted image aka sreča tudi vame kdaj zadela.

Dejzi kje si ti????Te prav pogrešam
Mlinčko družina en lep pozdrav in pozdravite mi Dejziko.
Mismis,pri nas je stanje isto oz. je začel hoditi na terapije,vsaj nekaj se mu je začelo dogajatiuser posted image
Žiži hvala za skrb,sem z pomočjo Abre nekaj naštudiralauser posted image
Noki hitro se pozdravi.
Kajsi kako kaj?Je dragi še doma?
Zvezdica živjouser posted image
Zarja lep pozdrav pupa

Punce moje imejte se ful lepo in lahko noč vam želim

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.11.2008 23:13:18   
gigi1
Oj pupike

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

Navijam nosečkice naše drage user posted image

Jaz sem danes  v krasni družbi ene par drinkov spila user posted image .  In prehlad je čudežno izginil user posted image  user posted image  user posted image . Bomo vidli kaj bo jutri user posted image

Konina temu se pa reče stimulacija user posted image  user posted image  user posted image . Taka cukra user posted image  user posted image  user posted image

Hope upam, da boš kmalu odkrila taprav recept.

Sonček krasno ime user posted image  Kar ostani pri tem.

Nokica upam, da boš kmalu bolje user posted image

Netka mislim nate. In še vedno držim pesti user posted image user posted image user posted image

Kokoške iz MB centra ste mi dobro? Pijte veliko in počivajte.

Bambika naj jih bo tokrat veliko oplojenih in naj počakajo  in se lepo razvijajouser posted image  user posted image  user posted image

Lučka user posted image  si kar mislim, kolk ga meče. Jutri pa uživaj v pogledu na srčka user posted image

Zvezdica hvala za čajčka user posted image

Glorija srce sam, da te vidim se takoj dobre volje. Kar seješ radost user posted image

Podganca si kar predstavljam kolk si huda bejba. Men si bla že v halji pred punkcijo dbestična (sploh so bli pa gležnerji seksi user posted image )

Miška sploh ni dvoma kam tebe gledajo user posted image . Mene sam v folikle na monitorju, k nisem nikjer tolk ekstra obdarjena user posted image

Biba ja sem mislila v postopku, na čakanju, pirčku, stimulaciji... user posted image

Blančika kaj dogaja? Si mal premislila kdaj boš test delala?

Se* nič hudega, če si bila zadeta. Pri takem št. celic...HB, da je možnost narkoze user posted image

Pikovitka kaj sta zgruntale? Mene res zanima user posted image

Pupe vem, da sem še katero spustila. Ne bit hude. vse vas mam rada user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.11.2008 23:27:04 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.11.2008 5:10:36   
Kruce Fiks
user posted image

Dobro jutro!

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 27.11.2008 5:29:15 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.11.2008 7:12:45   
Tina1
Dobro jutro vsem skupaj!
Bemti kolk je mraaaaaaaaaaaaz zunej.

Danes navijam in si navijanje sposodim za vse preglede nosečk

Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image
Krua hvala za kavico.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.11.2008 7:24:33   
tassi1
pr nas bo tudi končno akcija user posted image user posted image user posted image
Dobila sem user posted image  in v soboto začnem s femodenom, tako da počasi se tudi moj postopek približuje.
Ker imam tablete za povišan pritisk, moram pri tem fomedenu bolj pazit  na stranske učinke in takoj it k DR. če bi  bilo kaj čudnega. Dejte mi prosim povedat kaj je normalno pri jemanju teh tabletk? user posted image  jih nikol nisem jedla in ne vem na kaj točno moram pazit user posted image  user posted image

Drugač pa ,kruce fiks , prosim, če zjutraj skuhaš tudi vročo čokolado ali kakao user posted image  (za tiste ki ne pijemo kave)
Sej ne zameriš a, ne user posted image user posted image user posted image
Nosečke dobro opravte danes,naj srčki veselo utripajo user posted image user posted image user posted image  
 Ampak pr nas zunaj je pa prava sibirija  user posted image ,
user posted image    

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.11.2008 7:52:00   
Serendipity
kruce - Mhhhmmmm! to mi je pa zdaj bilo prav za dušo! user posted image user posted image  Sem vedela kam moram prit na jutranjo kavico user posted image user posted image user posted image

tassi - jupi! user posted image

Pupe - dobro opravite danes!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.11.2008 7:55:26   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Punce sem prebrala samo zadnjo stran se opravičujem, ampak sem rekla da se moram javit potem pa grem počivat.
No spunktirali smo 23 jajčk, ker pa že poznamo mojo situacijo od prejšnjih postopkov, grem v soboto malo pogledat situacijo, potem pa bomo videli kdaj bo ET.

Ja pa še to Se* čestitke tudi tebi.  user posted image  user posted image

Bravoooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Držim pesti da bo v soboto videt marsikej lepega !!!!!!! Lej našo Blančko kako rastura ta mesec ... gremoooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Gretica, ti si imela pa danes moteno spanje. je okrog hiše spet motorka pela.
kako si pa kaj ti?
Bambi še tukaj četitke za 23 jajc.

Sploh ne bejba, dokler je motorka pela sem tud jaz trapala okrog bajte, pol sem pa v komo padla,

zdejle sem pa glih pršla domov, pa se ululala in se še preoblečem pa grem metlo jahat okol bajte, da se posprav in da bomo imeli "zer šene" dvorišče ...

drugač sem  pa  čist OK ... ne sicer tko POLNO user posted image user posted image user posted image kot ti, vendar user posted image (delamo)  na tem ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.11.2008 7:58:02   
Grethy

Jaz sem danes v krasni družbi ene par drinkov spila . In prehlad je čudežno izginil . Bomo vidli kaj bo jutri

He he Žižek moj, to je zaradi krasne družbe, ne kr tko neki, pa čudeži ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.11.2008 8:14:41   
miska73
Dobro jutro družba.

Jst glih tolko da nisem zamrznila ... brrrrrrrrrrrrrr...
No zdaj sem lepo na toplem v pisani.

Kruce hvala za kavico.

Grem zdaj bit pridna.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.11.2008 8:24:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dobro jutro družba.

Jst glih tolko da nisem zamrznila ... brrrrrrrrrrrrrr...
No zdaj sem lepo na toplem v pisani.

Kruce hvala za kavico.

Grem zdaj bit pridna.

Oj miškolinka moja, si skor zmrznla a ???? ... da ti ne govorim kako je blo v Kranju zjutraj ob šestih mraz ... preden sem avto spucala za štart, se mi je skor zanohtalo ... dizastr ... no ja ... do Celja sem se čist odtajala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?